Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 12, 2017 9:36 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Παράθεση:
Εκείνο το βράδυ στήθηκε το πρώτο μπλογκ και η πρώτη ομάδα στο FACEBOOK. Κάποιοι είπαμε δεν πάει άλλο και τους επόμενους μήνες (σχεδόν δύο χρόνια) το κάναμε πράξη. Χωρίς κόμματα, χωρίς σημαίες, χωρίς μεγαφωνικές. Μόνον με την παρουσία μας, με τον δικό μας τρόπο, με τα σουβλάκια μας, τις μπύρες, τα φρέντο, ήμασταν όμως εκεί. Στην αρχή κάθε Κυριακή, μετά κάθε μέρα.

Αν είναι δυνατόν χωρίς να οργανωθούμε και απλά μόνο με την παρουσία μας με τα σουβλάκια της μπύρες και τα φρέντο μας, να πάρουμε πίσω της Ελλάδα μας

Με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπίσουμε τους μπάτσους και τους οργανωμένους των κομμάτων και των χαφιέδων του κράτους τους λεγόμενους μπαχαλάκηδες.

Στις προηγούμενες συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων κατεβήκαν στους δρόμους εκατοντάδες χιλιάδες αλλά δεν κατάφεραν να οργανωθούν και όταν οι μπάτσοι άρχισαν να του ρίχνουν τα χημικά μέσα σε δύο ημέρες διαλύθηκαν στην κυριολεξία.

Για να μην έχουμε μία από τα ίδια θα πρέπει να εκλεγούν ακομμάτιστες επιτροπές σε κάθε πλατεία και μια αντιπροσωπευτική κεντρική στο σύνταγμα όπου θα πρέπει να συζητηθούν πως οι αγανακτισμένοι θα αντιμετωπίζουν οργανωμένα όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν.
Φιλύποπτος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 11, 2017 12:03 am    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΛΣΕΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group