Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 05, 2017 8:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας Βορειοηπειρωτών

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας Βορειοηπειρωτών

Οι διοργανωτές και οι εκπρόσωποι των Βορειοηπειρωτικών Σωματείων καλούν όλους τους Βορειοηπειρώτες την Δευτέρα 27 Απριλίου ώρα 07.00 μ.μ. μπροστά στην αλβανική πρεσβεία της Αθήνας να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στην παράνομη καταδίκη του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δημάρχου της Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου από το δικαστήριο του Αυλώνα.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πτώση του απολυταρχικού συστήματος στην Αλβανία, τα όργανά του συνεχίζουν τις ίδιες πρακτικές εις βάρος του ελληνισμού Με μια απόφαση που στοχεύει στην πολιτική εξόντωση και εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων αφαιρούν από τον δήμαρχο Χιμάρας τα πολιτικά του δικαιώματα χωρίς καμία πραγματική αιτιολογία και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες.

Εμείς οι Βορειοηπειρώτες ωφείλουμε να σταθούμε για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπίστούμε την αξιοπρέπειά μας. Ο κίνδυνος πλέον είναι μεγάλος και δεν μπορούμε να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Πρώτη πράξη αντίδρασης είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Οι Βορειοηπειρώτες ενωμένοι θα στείλουν το μήνυμα στο αλβανικό κατεστημένο. Καλούμε κοντά μας στον ιερό και δίκαιο αγώνα όλους τους Έλληνες

Όλες οι Βορειοηπειρωτικές οργανώσεις να δώσουν βροντερό παρόν!

Σωματεία και Συλλόγοι Βορειοηπειρωτών

http://neb.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=3287

Παρότι οι Βορειοηπειρώτες κάλεσαν τους έλληνες να τους συμπαρασταθούν στον ιερό και δίκαιο αγώνα του ελληνισμού στην αλβανία που ξεριζώνεται στην Χειράμα και τους Άγιο Σαράντα κανένα κόμμα δεν τους συμπαραστάθηκε. Τους έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια, προδίδοντας τους έλληνες βορειοηπειρώτες, μόνος τους και βορά στο αλβανικό κατεστημένο. Τα δε ΜΜ Παραπληροφόρησης το πέρασαν στα ψιλά ή δεν το ανέφεραν καθόλου.
Αυτό δείχνει το πόσο πουλημένοι είναι τα ελληνικά κόμματα και αποκόμματα.

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group