Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 11, 2018 12:37 am    Θέμα δημοσίευσης: ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΞΕΡΑΜΕ

Τέρμα οι δίκες όπως τις ξέραμε

Το 4ου ράιχ του νεοφασισμού θα αποφασίζει για την έκβαση των δικών καταργώντας κάθε μάρτυρα. Ακόμα και αυτούς τους ψευδομάρτυρες του συστήματος. Θα έχουμε δίκες χωρίς να παρίσταται κανένας μάρτυρας στα δικαστήρια.

Η κατάθεση μαρτύρων θα γίνετε με χρήση ηλεκτρονικών μέσων ηχητικής και οπτικής φιγούρας ή μόνο ηχητικής και αλλοιωμένης μετάδοσής τους. Η μη αναγραφή στην έκθεση εξέτασης του ονόματος, του τόπου κατοικίας, γέννησης και εργασίας, του επαγγέλματος και της ηλικίας και η μεταβολή των στοιχείων ταυτότητας.

Αυτές οι δίκες θα αποτελούν το πολύτιμο μέσο για να εξυπηρετούν στα ΙΣΙΑ τα συμφέροντα του εκμοντερνισμένου νεοφασισμού του 4ου ράιχ των ΗΠΑ-ΕΕ. Πολιτική όπου στο όνομα της προστασίας των μαρτύρων σε κάθε πολιτική και ποινική δίκη, θα έχουμε παρωδία δικών όπου για το τελικό διακύβευα θα καθορίζεται από την ΓΑΔΑ, ΕΥΠ, τα παραρτήματα της CIA και του FBI.

Τέτοιες δίκες ούτε ο Χίτλερ αλλά ούτε ο μεγάλος ΑΔΕΛΦΟΣ δεν είχε ονειρευτεί.

Και όλα αυτά με κυβέρνηση της πρώτης φορά «αριστεράς».

Εδώ ο Μίκης Θεοδωράκης είχε δίκιο που στην ομιλία του στο σύνταγμα χαρακτήρισε σαν επικίνδυνη μορφή, εξυπηρέτησης του νεοφασισμού την αριστερόστροφη, και εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας μην ξεχνάνε πως το ΓΟΥΔΙ δεν είναι και τόσο μακριά.

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group