Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ !!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεγκουλίνα



Ένταξη: 15 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 28, 2007 8:58 am    Θέμα δημοσίευσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ !!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: "ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ" - Οι Aegean Times φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας την μέθοδο , τα υλικά και γενικότερα το σχέδιο των τρομοκρατών με το οποίο κατέκαψαν την Ελλάδα


[Δημοσιεύτηκε στις 27/8/2007 - 2:57:00 μμ] [Συντάκτης:γράφει ο Γιώργος Αδαλής]



Πως - ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ - μια μικρή ομάδα τρομοκρατών δημιουργούσε νέες εστίες σε όλη την Ελλάδα κάθε δεκαπέντε λεπτά. "Μπορούν να το ξανακάνουν" δηλώνει στους Aegean Times έμπειρο στέλεχος του κρατικού μηχανισμού!!! - Πόσο πιθανό είναι το σχέδιο αυτό να υλοποιήθηκε από την 17Ν;

H Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει αρχίσει έρευνες εδώ και δύο μέρες για τους εμπρησμούς στην Ελληνική επικράτεια. Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει πλέον ότι η Επίσημο Πολιτεία εξετάζει την εκδοχή να υπάρχει οργανωμένο τρομοκρατικό σχέδιο με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας. Είναι δεδομένο ότι η ταυτόχρονη ύπαρξη τόσον πύρινων μετώπων οδηγεί αυτόματα τον ειρμό της λογικής κάθε ανθρώπου ότι πρόκειται για σχέδιο εμπρηστών. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, βρέθηκαν ήδη σε περιοχές που κάηκαν , υπερσύγχρονοι μηχανισμοί που πυροδότησαν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες εστίες στην Αττική και στην Πελοπόννησο.

Αλλά ας δούμε τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά !

Τον περασμένο Απρίλιο, ρεπόρτερ των Aegean Times δέχτηκε μια απίστευτη καταγγελία σχετικά με τον τρόπο που πρόκειται να δράσουν φέτος οι εμπρηστές. «Θα κάψουν ολόκληρη την Ελλάδα» μας είχε δηλώσει τότε , άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά από Αντιπυρικό σχεδιασμό.

Σήμερα, παραθέτουμε όσα έχουμε ερευνήσει δημοσιογραφικά και προϋποθέτουν την άμεση προσοχή της Αντιτρομοκρατικής (ΔΑΕΒ) η οποία σήμερα , είναι η μόνη υπηρεσία που διαθέτει τα απαταίτητα μέσα για να ελέγξει την ευστάθεια όσων θα διαβάσετε παρακάτω.

Το κύριο «πρόβλημα» ενός εμπρηστή ή μιας ομάδας εμπρηστών που έχουν σχέδιο να αποσταθεροποιήσουν μια ολόκληρη χώρα ή μια ολόκληρη γεωγραφική περιοχή, είναι ο συγχρονισμός των εστιών και η ταυτόχρονη εμφάνιση μεγάλου αριθμού εστιών έτσι ώστε να αποσυγχρονιστεί και να αποδιοργανωθεί κάθε Κρατική ομάδα αντιμετώπισης πυρκαγιών. Με δεδομένο ότι από τις 200 εστίες που παρουσιάστηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα, (και φυσικά αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις όπου η πυρκαγιές προκλήθηκαν από ανθρώπινη αμέλεια ή από φυσικά αίτια με τα οποία μεταδίδονται εστίες), ο αριθμός των πυρκαγιών που προκλήθηκαν από εμπρηστικές ενέργειες πρέπει να φτάνουν τις 150.

Αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούνται (όπως λένε αρκετοί) στουπιά και γκαζάκια, η ομάδα των εμπρηστών-τρομοκρατών πρέπει να απαριθμεί τουλάχιστον 80 με 100 άτομα!

Κάτι τέτοιο, εκτός του ότι είναι θεωρητικά αδύνατο, προϋποθέτει ότι όλα αυτά τα άτομα πρέπει να επικοινωνούν και μεταξύ τους έτσι ώστε να συντονίζουν τις «κινήσεις» τους πράγμα πολύ επικίνδυνο με τον εξοπλισμό παρακολούθησης συνομιλιών , που διαθέτει η Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες !

Όπως και να το δει κανείς , από οποιαδήποτε πλευρά κι αν το εξετάσει, δεν μπορεί μια ομάδα 100 ατόμων να δρα ανεξέλεγκτα , κρατώντας στα χέρια στουπιά και εύφλεκτα υλικά, την στιγμή που έχει κινητοποιηθεί ένας τεράστιος μηχανισμός και χιλιάδες πολίτες βρίσκονται στους δρόμους.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ λοιπόν, πληροφορίες που έχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ σχετικά με την οργάνωση ενός σχεδίου που ξεκίνησε την Ανοιξη.

Το όπλο που δημιουργεί εστίες φωτιάς

Στην Ελληνική αγορά διοχετεύτηκε ένα ειδικό «όπλο» το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει σε απόσταση 100-200 μέτρων , ένα ειδικό μηχανισμό ο οποίος καρφώνεται σε ξύλινες επιφάνειες όπως κορμοί δέντρων και κλαδιά. Ο μηχανισμός αυτός μοιάζει με τα γνωστά «βελάκια» (darts) και φέρει μια ηλεκτρονική πλακέτα και ποσότητα εύφλεκτου υλικού. Η ενεργοποίηση του μηχανισμού αυτού που είναι μικρός σε μέγεθος , μπορεί να γίνει με τηλεχειρισμό . Η πυροδότηση αυτού του μηχανισμού, μπορεί να γίνει οποτεδήποτε από ένα μικρό τηλεχειριστήριο, ακόμη και αν περάσουν μήνες από την ημέρα που τοποθετήθηκε (καρφώθηκε) σε κάποιο δέντρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουμε, οι εμπρηστές με ένα αυτοκίνητο μπορούν να κινούνται στις περιοχές που έχουν επιλέξει ως τουρίστες , ή ως ζευγαράκια, και να εκτοξεύουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, δεκάδες τέτοιους μηχανισμούς ακόμη και εν κινήσει .

Κατόπιν, με ένα GPS σημειώνουν τα μέρη στα οποία έχουν «αφήσει» τον καταστροφικό αυτό μηχανισμό , ο οποίος λειτουργεί πολλαπλασιαστικά όταν βρίσκεται πάνω σε δέντρα τα οποία έχουν ρετσίνι. Αυτό άλλωστε εν πολλοίς, εξηγεί και την μαρτυρία δύο Δημάρχων στην Αττική, που δήλωσαν στις Αρχές αλλά και στην τηλεόραση ότι ξαφνικά είδαν δέντρα να αναφλέγονται.

Παράλληλα, οι εμπρηστές φαίνεται ότι γνωρίζουν να χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία αφού εκτός του μηχανισμού αυτού που προαναφέραμε φαίνεται ότι υπάρχει και ακόμη ένας.

Ο δεύτερος μηχανισμός

Πρόκειται για μια κατασκευή που αποτελείται από τρία μέρη. Το εκρηκτικό υλικό (συνήθως εύφλεκτα καύσιμα) έναν πυροκροτητή και ένα κινητό τηλέφωνο. Με καλώδια , συνδέουν το «κουδούνι» του κινητού τηλεφώνου με τον πυροκροτητή. Στη συνέχεια τον πυροκροτητή με ένα πανί (φυτίλι) το οποίο καταλήγει σε μπιτόνια εύφλεκτου υλικού. Τον μηχανισμό αυτό τον κρύβουν επιμελώς σε ένα πυκνό δάσος που επιλέγουν. Στη συνέχεια, όποτε θελήσουν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος ή ακόμη και του Εξωτερικού , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ.

Ετσι με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος να συλληφθούν , τηλεφωνούν στο νούμερο του κινητού τηλεφώνου που βρίσκεται στον εκρηκτικό αυτό μηχανισμό , βάζουν φωτιά στο δάσος , δημιουργώντας έτσι όποτε το επιθυμούν, μια μεγάλη εστία φωτιάς η οποία έρχεται από το πουθενά !!!

Οι πληροφορίες που έχουμε ταιριάζουν απόλυτα στην σημερινή κατάσταση που ζούμε. Και με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζονται 100 εμπρηστές όπως εικάζουν αρκετοί αναλυτές, αλλά ΜΟΝΟ πέντε με δέκα. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μια ομάδα στην Πελοπόννησο, μία στην Εύβοια και μια στην Αττική. Στην Πελοπόννησο , με τα χιλιάδες αφύλακτα δάση, είχαν την ευκαιρία να «εκτοξεύσουν» την Ανοιξη αρκετούς τέτοιους μηχανισμούς , οι οποίοι δεν μπορούν να ανιχνευτούν αλλά ούτε και πρόκειται να τους εντοπίσει κανείς. Σε δεύτερη φάση, τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς με κινητά τηλέφωνα και τι έκαναν;

Κινούμενοι με μοτοποδήλατα και αυτοκίνητα, πυροδοτούσαν με τηλεχειρισμό (ένα μικρό τηλεκοντρόλ) είχαν την δυνατότητα να πυροδοτούν από απόσταση όποιο μηχανισμό ήθελαν. Μόλις κινούνταν προς τα εκεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις, πυροδοτούσαν τους μηχανισμούς στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση . Γι αυτό και υπάρχουν μαρτυρίες για μικρές (σε ήχο) εκρήξεις!

Το σχέδιο ήταν σατανικά απλό

Όταν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα ξεκινούσαν να επιχειρήσουν για παράδειγμα στην Ηλεία , μια άλλη ομάδα αρκετά πιο μακριά, στην Λακωνία έκανε ακριβώς το ίδιο. Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν ταυτόχρονα δεκάδες εστίες στην Πελοπόννησο. Όταν είδαν στους τηλεοπτικούς δέκτες την επόμενη μέρα ότι στην Πελοπόννησο έσπευδαν πυροσβεστικές δυνάμεις από την Θράκη , με τον δεύτερο μηχανισμό (του κινητού τηλεφώνου) πυροδοτούσαν τις εστίες που είχαν δημιουργήσει σε περιοχές της Θράκης με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να μην πιστεύει ότι έγινε τέτοιο γεγονός, μιας και η Θράκη είχε μείνει ουσιαστικά χωρίς προστασία. Αυτό το τελευταίο , σχολιάστηκε σχεδόν από όλα τα ΜΜΕ το Σάββατο που μας πέρασε!

Το ίδιο σχέδιο είχαν οι εμπρηστές-τρομοκράτεςκαι για την Αττική , όπου μέρα μεσημέρι, (αφού όταν είχε χαθεί πλέον ο έλεγχος στα μέτωπα της Πελοποννήσου και της Εύβοιας), ΚΑΙ ΕΝΩ οι πυροσβεστικές δυνάμεις από το Λεκανοπέδιο αλλά και τα Πυροσβεστικά αεροσκάφη, επιχειρούσαν στην Κόρινθο και στην Εύβοια, ενεργοποιούσαν τους μηχανισμούς στον Υμηττό . Μόνο έτσι εξηγούνται άλλωστε οι τρεις εκρήξεις που ακούστηκαν στον Υμηττό. Την στιγμή δηλαδή που είχαμε ήδη 40 θύματα επίσημα ανακοινωμένα από την Πυροσβεστική, οι εμπρηστές ενεργοποιούσαν στον Υμηττό τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που είχαν αφήσει εκεί πριν καιρό, με μια κλήση στο κινητό που μάλλον ήταν καρτοτηλέφωνο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ότι την Κυριακή , οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, βρήκαν τον πρώτο τέτοιο μηχανισμό. Συγκεκριμένα , σε δασική περιοχή στον Υμηττό που κάηκε από την πρόσφατη πυρκαγιά, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν καμένο, ένα κινητό τηλέφωνο από το οποίο ξεκινούσαν κάποια καλώδια ενώ υπήρχαν ενδείξεις για καμένα πλαστικά. Αμέσως κλήθηκε η αντιτρομοκρατική η οποία παρέλαβε τον μηχανισμό και σήμερα βρίσκεται στα εργαστήρια της ΔΑΕΒ όπου και εξετάζεται εξονυχιστικά ! Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνδέεται το γεγονός αυτό που περιγράφουμε με την ανακάλυψη κάποιων υαλοκαθαριστήρων σε μια από αυτές τις περιοχές. Τονίζουμε ότι η αποκάλυψη που κάνουμε σήμερα αφορά στο πρωί της Κυριακής και όχι στην υπόθεση που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της μέρας αυτής!

Αν όλα αυτά τα γράφαμε πέρυσι, ίσως να φάνταζαν ως ιστορίες ... επιστημονικής φαντασίας ή έστω μιας δημοσιογραφικής διαστροφής που αναλύει «μυθιστορήματα» τύπου Ιουλίου Βερν !

Δυστυχώς όμως, πρόκειται για ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και άρτια οργανωμένο σχέδιο, από μια ολιγομελή ομάδα τρομοκρατών, η οποία με την πρώτη ευκαιρία, και όταν λυσσομανούσαν οι Βοριάδες, κατέκαψαν την Ελλάδα.

Προσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω ποιοι υποκινούν αυτούς τους εγκληματίες. Πολύ περισσότερο δεν μπορώ να γνωρίζω αν τα κίνητρα είναι πολιτικά ή πρόσκειται για τρομοκρατική ενέργεια μιας πολύ καλά οργανωμένης ομάδας.

Μπορεί το ολοκαύτωμα να έγινε από την 17Ν;

Αυτό που παρατηρώ όμως είναι ότι τέτοιες ενέργειες, θυμίζουν σίγουρα τον τρόπο με τον οποίο «υλοποιούσε» τα σχέδιά της η 17Ν μιας και οι τρομοκράτες δεν χρειάζεται να γνωρίζει ο ένας τον άλλο αλλά πολύ απλά, κατευθύνονται και συντονίζονται από ένα και μόνο νοσηρό εγκέφαλο .

Φυσικά, η 17Ν, μέχρι σήμερα, δεν είχε δείξει ποτέ ότι έχει στόχο τον Ελληνα πολίτη. Αυτό που με προβληματίζει, διότι δημοσιογραφικά η ενέργεια αυτή θα βόλευε να «φορτωθεί» στην 17Ν , είναι ότι η οργάνωση αυτή, δεν πιστεύω ότι θα πυροδοτούσε τέτοιους μηχανισμούς την στιγμή που είχαν ανακοινωθεί ήδη 40 νεκροί ανάμεσα στους οποίους μανάδες και μικρά παιδιά, πολύ απλά διότι πάντοτε προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον Ελληνικό λαό και να κρατά επαφή μαζί του με τις Προκηρύξεις της ελπίζοντας στην δημιουργία μιας σχέσης συμπάθειας με τους Έλληνες Πολίτες.

Αρα, οι εμπρηστές, οι οποίοι τονίζω ότι είναι ολιγάριθμοι, πρέπει να αναζητηθούν σε άλλες ομάδες, σε άλλα συμφέροντα με αλλότριους σκοπούς και στόχους.

Οι Aegean Times, κατανοούν ότι το πρώτο πράγμα που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η κατάσβεση των πύρινων μετώπων ! Αν όμως οι πληροφορίες που έχουμε και σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας ευσταθούν, τότε αυτό που πρέπει να γίνει αμέσως μετά , είναι ο εξονυχιστικός έλεγχος από ειδικές μονάδες της Αντιτρομοκρατικής και του Στρατού, όλων των «επικίνδυνων» σημείων της χώρας, διότι οι εμπρηστές δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Αν και από σήμερα κοπάζει η ένταση των ανέμων, θα πρέπει η Πολιτεία , όχι απλά να σταθεί στην επικήρυξη των τρομοκρατών , αλλά να εξετάσει πάρα πολύ σοβαρά την μέθοδο με την οποία οι νοσηροί εγκέφαλοι κατακαίουν την Ελλάδα.


[Συντάκτης:γράφει ο Γιώργος Αδαλής]
_________________
«μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε, υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη…»

Γ. Σεφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μεγκουλίνα



Ένταξη: 15 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 28, 2007 10:16 am    Θέμα δημοσίευσης: αναδημοσίευση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
To παραπάνω άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από το www.aegeantimes.gr

Θέλω να τονίσω ότι δεν υιοθετώ υποχρεωτικά τα όσα αναφέρει, αφού χρειάζονται αποδείξεις, όμως δεν μπορώ να μην επισημάνω τα όσα αναφέρει

Η Μεγκουλίνα σας
_________________
«μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε, υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη…»

Γ. Σεφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μεγκουλίνα



Ένταξη: 15 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 28, 2007 10:48 am    Θέμα δημοσίευσης: syn;exeia Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
το παρακάτω δημοσιεύτηκε στο press.gr και ήδη κάνει τον γύρο των ομογενειακών ΜΜΕ στις ΗΠΑ
Μεγκουλίνα

Αμερικανοί μεγιστάνες ήταν στην Ζαχάρω...
.
...λίγο πριν ξεσπάσει ο πύρινος όλεθρος!,
,
Τραγική ειρωνεία; Διαβολική σύμπτωση;
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική πυρκαγιά στην Ηλεία -και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου- είχαν επισκεφθεί την Ζαχάρω, τη λίμνη Καϊάφα και την γύρω περιοχή εκπρόσωποι κατασκευαστικού ομίλου από τις ΗΠΑ και εκπροσώποι του γνωστού διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου World Trade Center (WTC) Group. Επικεφαλής ήταν ο David H. Lee, αντιπρόεδρος του WTC Group, ο οποίος συνοδευόταν από ομάδα συνεργατών του, καθώς και από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας, Α. Αγγελόπουλο.
Η συνάντηση είχε αντικείμενο, όπως είχε ανακοινωθεί, μεγάλες επενδύσεις εμπορικού, τουριστικού και ναυτιλιακού χαρακτήρα, τις οποίες ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει το WTC Group στην περιοχή του Κατακώλου, στον Νομό Ηλείας.
Διαβάστε σχετικά εδώ. Κι εδώ!
Τραγική ειρωνεία; Διαβολική σύμπτωση;
_________________
«μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε, υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη…»

Γ. Σεφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 28, 2007 5:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
To θέμα άρεσε στον γνωστό ψυχωτικό κλόουν του διαδκτύου , που αλλάζοντας δύο φόρές μέχρι στιγμής ψευδώνυμο (copy και Στάθης μεχρι στιγμής) δε διστάζει να ξαναρίξει τη βρωμιά του

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=88673

Ρίχτε του μια μύνηση να τον κλείσουν σε κάποιο ψυχιατρείο να σταματήσει να χρεώνεται όλη αυτή τη βρωμιά του κάθε μέρα η αντικαπιταλιστική αριστερά.
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 28, 2007 6:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν ασχολούμαστε στο τι γράφεται στο Π.Κ. εναντίον μας.
Αν είναι κάτι ποινικά επιλήψιμο αυτό το παρακολουθεί ο δικηγόρος μας.
Εδώ μόνο τρεις παρατηρήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας:


Πρώτη. Η "Μεγκουλία" δεν είναι στην Συντακτική Επιτροπή του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Δεύτερη:Το κείμενο που παρέθεσε δεν αναφέρει ότι η 17Ν βρίσκεται πίσω από τους εμπρησμούς.

Τρίτη: Η θέση η δικιά μας για 17Ν και τις παρόμοιες οργανώσεις είναι καθαρή και πολλαπλώς διατυπωμένη.
Όπως και ποιοι βρίσκονται πίσω από τους εμπρησμούς.
Οι θέσεις της ΓΑΔΑ που ταυτίζονται; Λέει η ΓΑΔΑ και πού ότι αυτές οι οργανώσεις είναι κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών και ΔΙΚΑ ΤΗΣ;
Λέει η ΓΑΔΑ ότι οι εμπρησμοί έχουν γίνει από τις μυστικές υπηρεσίες που καθοδηγούνται και ελέγχονται από τους Αμερικανούς.
ΑΥΤΑ για την αξιοπιστία τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Μεγκουλίνα



Ένταξη: 15 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 29, 2007 10:37 am    Θέμα δημοσίευσης: για το Πολιτικό Καφενείο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λυπάμαι για το επίπεδο του διαλόγου. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η δεοντολογία απαιτεί όταν αναδημοσιεύεται κάτι να είναι ολόκληρο.


Το κείμενο δεν είναι δικό μου είναι του δημοσιογράφου Γιώργου Αδαλή, και δημοσιεύτηκε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα aegean times από την Μυτιλήνη. Σημειώνω ότι η ιστοσελίδα έχει στο ενεργητικό της πολλές αποκαλύψεις και γενικά αποτελεί πηγή για τους δημοσιογράφους

Δεν θα είχε νόημα να κόψω την παράγραφο για την 17Ν, άλλωστε δεν καταλαβαίνω την οργή του copy και του Στάθη,αφού λέει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι η 17Ν

Όμως εγώ αναδημοσίευσα το κείμενο επειδή αναφέρει λεπτομέρειες για τις πυρκαγιές, και όχι επειδή αναφέρει την 17Ν άλλωστε το θέμα του κειμένου δεν είναι η 17Ν

Έλεος με την εμπάθεια ορισμένων
Μεγκουλίνα
_________________
«μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε, υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη…»

Γ. Σεφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες