Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αντίδραση ή Ψευδαίσθηση αντίδρασης?

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
δεν_έχω_όνομα



Ένταξη: 05 Οκτ 2007
Δημοσιεύσεις: 4
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 21, 2007 10:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αντίδραση ή Ψευδαίσθηση αντίδρασης? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παραθέτω ένα άρθρο μου, που ανέβασα και στο blog, http://anothertribe.blogspot.com την προηγούμενη εβδομάδα. Σχετίζεται με την "παγκόσμια ημέρα των bloggers υπέρ του περιβάλλοντος"!


Σήμερα λέει, είναι η Παγκόσμια ημέρα αντίδρασης των bloggers για το περιβάλλον! Ααααααα... Σσσσς, σιγά σιγά bloggers! Θα φοβηθεί το σύστημα! Θα κάνουν πίσω οι μεγαλοεταιρείες που εκμεταλλεύονται και καταπατούν την Μητέρα Γη! Θα φοβηθεί η ευλογημένη Αμερική που κάνει πολέμους δεξιά κι αριστερά για την πλάκα της! Θα θορυβηθούν οι εργοστασιάρχες και θα βάλουν φίλτρα στα φουγάρα τους! Θα σταματήσουν οι εργολάβοι να καίνε τα δάση! Θα σταματήσουν να κόβουν τα δέντρα του Αμαζονίου και να μολύνουν τα νερά όλου του κόσμου!

Δηλαδή σήμερα, πρέπει μάλλον να θυμηθούμε να βάλουμε το προσωπείο του οικολόγου και να «ανεβάσουμε» κανένα άρθρο, video ή εικόνα σχετικά με την μόλυνση του περιβάλλοντος! Έτσι μας πληροφόρησαν εξ’ Αμερικής...

Πρόσφατα ο Αλ Γκορ, πρώην υποψήφιος πρόεδρος των Η.Π.Α., τιμήθηκε με Νόμπελ Ειρήνης, λόγω της οργάνωσης που ίδρυσε για την «προστασία του περιβάλλοντος» και των συναυλιών που διοργάνωσε σε όλο τον κόσμο για την «ευαισθητοποίηση του κόσμου». Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που πριν λίγα χρόνια έτρεχε στα δικαστήρια ως κατηγορούμενος για μόλυνση του περιβάλλοντος από τις επιχειρήσεις του...

Οι παγκοσμιοποιητές, προσπαθούν(και τα έχουν καταφέρει 100%) να βάλουν τον κόσμο σε καλούπια. Να σε γράψουν στην Greenpeace ή την WWF και να δίνει 60 ή 500 ευρώ τον χρόνο νομίζοντας ότι έχεις οικολογική δράση. Να σε κάνουν μέλος της Unicef νομίζοντας ότι «υιοθετείς» κάποιο παιδί της Αφρικής. Να σε κάνουν μια μέρα τον χρόνο να σκεφτείς το Aids(παγκόσμια ημέρα κατά του aids), την φτώχεια(παγκ.μέρα κατά της φτώχειας), τα ναρκωτικά(παγκ.μέρα κατά των ναρκωτικών). Τώρα μας προσέθεσαν και την μέρα διαδικτυακής δράσης υπέρ της οικολογίας.

Είναι οι ίδιοι που κάνουν τον πόλεμο χρησιμοποιώντας τα χημικά. Οι ίδιοι που ρίξανε την ατομική βόμβα στην Χιροσίμα. Οι ίδιοι που μετά τους πολέμους τους με τα λεφτά των ανθρωπιστικών οργανώσεων(που είναι οι συνδρομές των αφελών του κόσμου) κάνουν «αγώνα» να γιατρέψουν τα παιδάκια που τραυμάτισαν οι βόμβες των αμερικανικών αεροπλάνων, να δώσουν νερό και τροφή στους άπορους που τους διέλυσαν τα σπίτια. Οι ίδιοι που βομβάρδισαν εκατομμύρια αθώους στην Σερβία. Οι ίδιοι που επικαλούνται τον αντιρατσισμό και τον ανθρωπισμό για άλλους σκόπους, με πορτοκαλί «επαναστάσεις» όπως προ ολίγων ετών σε Ρουμανία, Γεωργία και Ουκρανία. Οι ίδιοι που ανοίγουν τις κοινωνίες με τις Μ.Κ.Ο. για να τις ελέγχουν απόλυτα. Οι ίδιοι που μας κάνουν στιβαγμένους ανέργους-ομήρους στην αχανή και άχαρη αγορά εργασίας. Οι ίδιοι που μας πότισαν ναρκωτικά.

Εδώ ταιριάζει απόλυτα και μια φράση που μου έμεινε στο μυαλό προ εβδομάδων, βλέποντας το Kafka. «Πιο εύκολα ελέγχεις ένα πλήθος παρά ένα άτομο. Το πλήθος έχει έναν κοινό σκοπό, ενώ ο σκοπός του ατόμου είναι πάντα αβέβαιος».

Μας καλούν για άλλη μια φορά να γίνουμε συμμέτοχοι στα εγκλήματα της Νέας Τάξης. Ε λοιπόν, κάποιοι αντιστέκονται. Η οικολογική συνείδηση υπάρχει μέσα μας κάθε δευτερόλεπτο, κάθε μέρα, κάθε χρόνο. Είναι αρχή της ζωής μας. Είναι η Νέα Γενιά που θα αντισταθεί στην αφέλεια των συμπολιτών της. Είναι το Another Tribe, και λέει ΟΧΙ στα σημεία των σύγχρονων διαβρωμένων συνειδήσεων.
_________________
http://anothertribe.blogspot.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 22, 2007 7:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Να μην ξεχάσουμε και κάτι άλλο για τον Αλ Γκορ, πρόσφατα βραβευθέντα με Νόμπελ Ειρήνης. (Αυτό το ίδιο Νόμπελ Ειρήνης είχε πάρει και ο Κίσιγκερ, ο σφαγέας της Κύπρου, για να καταλάβουμε τι σημαίνει Νόμπελ Ειρήνης).
Ήταν Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. όταν αυτοί βομβάρδιζαν τη Γιουγκοσλαυία γεμίζοντας τον κόσμο με απεμπλουτισμένο ουράνιο. Αλλά εκείνος ήταν "καλός" αμερικάνικος πόλεμος, έτσι δεν μετράει.
Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!!!
_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" Άρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες