Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το ΚΚΕ ...ξυπνάει;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Αρταξέρξης



Ένταξη: 09 Μάρ 2007
Δημοσιεύσεις: 14
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 24, 2008 12:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συμπατριώτες, σωστά όλα αυτά που γράφονται και λέγονται. Η ουσία είναι μία και απλή : έπρεπε να υπάρχει το ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ. Έπρεπε να υπάρχει η άλλοτε υπερδύναμη του παγκόσμιου κουμμουνισμού η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ να κρατάει τις ισορροπίες... Εντάξει αυταρχικό το σοβιετικό καθεστώς, χουντικές και δικτατορικές μεθόδους είχε, δεν λέω, τανκς, στρατοκρατία παντού, τύφλα νά'χει η 21η, αλλά...υπάρχει και το ΑΛΛΑ. Επί Σοβιετικής εποχής, ούτε οι πληθυσμοί της τότε Σοβ.Ένωσης, και των λοιπών κουμμουνιστικών κρατών σε πείνα, ανέχεια, ξεσκισμένη φτώχεια, μετανάστευση, πορνεία και στριπτιζόμπαρα γιά τα νεαρά κορίτσια, εκπόρνευση και μαφιόζικες συμμορίες και ναρκωτικά γιά τους νέους άντρες, ούτε.. ούτε... τα σημερινά παρακμιακά και εκφυλιστικά φαινόμενα του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Αυτός ο σημερινός ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ (η....δυτικού τύπου Δημοκρατία όπως αποκαλούν αυτό το χουντο-καπιταλιστικό καθεστώς τα media, δηλαδή οι θυγατρικές των ΟΜΙΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ), έχει καταφάει τις χώρες Ανατολής και Δύσης (καλά αυτές από παλιά είχαν αυτά τα κουσούρια). Απ'τις αρχές των 90'ς όλα υποδουλώθηκαν στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΚΑΠΙΤΛΛΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ - ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ. Επομένως ο κάθε νουνεχής άνθρωπος προτιμάει την χρονική περίοδο που υπήρχε και Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ (ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ), και θα ΕΥΧΟΤΑΝ να συνεχιζόταν και ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Επομένως και στην Ελλαδίτσα μας, δεν θα υπήρχε ούτε ένας μετανάστης (ειδικά Αλβανός και ευρύτερα Βαλκάνιος δηλαδή οι ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ) : ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΗΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΘΡΑΣΤΗ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?? Ο κάθε ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, Ο ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ'ΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΟΣΟ ΤΩΡΑ, το επίπεδο αμοιβών και εργατικών μισθών ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, οι εργασιακές σχέσεις κανονικές και ανθρώπινες: μέχρι και στον ιδιωτικό τομέα, σταθερότητα εργασιακού χρόνου, κανένας φόβος απόλυσης, καμία "ευελιξία" "flexicurity" και λοιπές ΑΗΔΙΕΣ των ΟΜΙΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΙΜΗ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΖΩΗΣ. Μήν τα ξαναλέμε. Τά'χουν θίξει όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι μυριάδες φορές. ΤΟ ΤΕΛΟΣ και το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟ-ΜΕΣΑΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ με την πτώση της ΑΛΛΗΣ ΛΥΣΗΣ : ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΥ - ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 24, 2008 3:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε «Αρταξέρξη», δύο επισημάνσεις συντροφικές.

Το λεκτικό που χρησιμοποιεί «στάζει» αντικομουνισμό. Δεν μπορεί να εξομοιώνεις τη σταλινική γραφειοκρατική δικτατορία με τις καπιταλιστικές δικτατορίες. Έτσι πετάς στον κάλαθο των αχρήστων τις κοινωνικές βάσεις του Σοβιετικού καθεστώτος, εξισώνοντας τις τυπικές μορφές.
Επίσης, σε καμία περίπτωση η Σοβιετική Ένωση δεν ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. Ένα μεταβατικό καθεστώς από τον καπιταλισμό προς το σοσιαλισμό, και μάλιστα στο πρώτο στάδιο, ήταν. Η Εξίσωση του κομμουνισμού με την Σοβιετική Ένωση κηδεύει τον κομμουνισμό. Η κηδεία όμως γίνεται για λάθος νεκρό.
Ασφαλώς, φίλε μου, δεν έχεις και μεγάλη επαφή, με το σοσιαλιστικό κίνημα. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά μην απλοποιείς χωρίς να μελετήσεις βαθιά την άνοδο και την πτώση της Μεγαλύτερης Επανάστασης του 20ου αιώνα…
Κατά τα άλλα συμφωνώ: Ότι δηλαδή θα ήταν καλό για την ανθρωπότητα η ύπαρξη της Σοβιετικής Ένωσης, έστω με τις παραμορφώσεις της. Όπως καλό είναι και η ισχυροποίηση της σημερινής Ρωσίας.
Καλή Ανάσταση
_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες