Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Κούλογλου: Η ιστορία αργοπορεί, αλλά δεν ξεχνά!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 20, 2008 12:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κούλογλου: Η ιστορία αργοπορεί, αλλά δεν ξεχνά!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχει ο καιρός γυρίσματα και η πολιτική κυλίσματα

Ας γυρίσουμε πίσω στο Φεβρουάριο του 1989.
Στο «Σχολιαστή» τ. 73 υπάρχει η σελίδα, «Συγγραφικά εγκλήματα» με τίτλο άρθρου του Αρίστου Γιαννόπουλου: «Οι καταπληκτικές συμπτώσεις».

Διαβάζουμε:

«Έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου το βιβλίου του κ. Κούλογλου, με τίτλο «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ». Τον συγγραφέα, βέβαια, τον ξέραμε από παλιά, τόσο παλιά που ίσως και ο ίδιος να μην θέλει να θυμάται. Δεν περιμέναμε όμως ότι διαβάζοντας το βιβλίο, θα καταλήγαμε πάλι στο ίδιο συμπέρασμα. Κι αυτό κάπου το ξέραμε. Ύστερα από πέντε ολόκληρα δευτερόλεπτα σκέψης καταλάβαμε: ήταν αντίγραφο του «ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ»του Μανουέλ Μονταλμπάν. Ο Κούλογλου δεν μας είχε διαψεύσει στο θέμα του γούστου, είχε αντιγράψει ένα καλό βιβλίο. Φυσικά, το είχε προσαρμόσει στην ελληνική πραγματικότητα και του είχε κολλήσει ένας τέλος που ταίριαζε στο «ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ» παρά σε σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα…»

Και ο Αρίστος, αφού παραθέτει τις ομοιότητες και τα «πετσοκόμματα» καταλήγει:

«Τελικώς, εκείνο που πρέπει να παραδεχτούμε, είναι ότι υπάρχει κάποτε πιθανότητα, ο κ. Κούλογλου να αντιγράψει ακόμα και την Αγκάθα Κρίστι ή τον Σέρλοκ Χολμς και μετά να δηλώσει ότι «αυτός δεν έχει ανάγκη από τέτοια, αλλά τα είχε σχεδιάσει από πολύ παλιότερα»
Γι αυτό όσοι δεν έχετε κατοχυρώσει με κοπυράιτ τα βιβλία σας, προσέξτε: υπάρχει ένας κύριος που καραδοκεί: Τον λένε Στέλιο Κούλογλου».


Αύριο θα δούμε τι έγραψε ο Δημοσθένης Κούρτοβικ στην «Ελευθεροτυπία». Και έπεται η συνέχεια…


Έχουν, επίσης γραφεί πολλά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2353&postdays=0&postorder=asc&start=0

Επιστροφή στην κορυφή
Ρεπορτερ -τζουνιορ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 20, 2008 3:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όμως ο Κούλογλου κατόρθωσε με έναν απίθανο τρόπο να περιληφθεί σε μία δικαστική απόφαση και κάτι για το εν λόγω βιβλίο, που τον βγάζει "καθαρό"

Από τότε μυνήει όσους αναφέρονται σε αυτό το γεγονός. Ο δημοσιογράφος Β. Καβαθάς, έμπλεξε έτσι σε μία μεγάλη περιπέτεια και με κόπο κατόρθωσε να γλυτώσει το σπίτι του που πήγε να του κατάσχει ο αριστερούλης Κούλογλου

και έτσι έχουμε το παράδοξο δικαστήρια της επταετίας Σημίτη να αποφασίζουν για λογοτεχνικά θέματα, αντίθετα με τις κριτικές που ήταν καταπέλτης για το βιβλίο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 20, 2008 4:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
και να φανταστείτε ότι ετοιμαζουν "διαδήλωση" για την απόλυση του Κούλογλου των 60.000 ευρώ

http://mediagreece.blogspot.com/2008/05/kouloglou-demo-facebook.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 20, 2008 4:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ελευθεροτυπία 22/2/1989

Απόσπασμα από την κριτική του Δημοσθένη Κούρτοβικ:

«Ο Καταλανός συγγραφέας Μανουέλ Βάθκεθ Μονταλμπάν έβαλε σε μεγάλους μπελάδες με τους κριτικούς τον κ. Στέλιο Κούλογλου, εξαιτίας της πεισματικής, ξεροκέφαλης και θρασύτατης άρνησής του να ομολογήσει ότι το μυθιστόρημά του «φόνος στην κεντρική επιτροπή» είναι προϊόν λογοκλοπής σε βάρος του κ. Κούλογλου. Γιατί είναι ηλίου φαεινότερον ότι το «Φόνος στην κεντρική επιτροπή» αποτελεί πιστή αντιγραφή, κεφάλαιο προς κεφάλαιο, σκηνή προς σκηνή, του βιβλίου του κ. Κούλογλου «Έγκλημα στο προεδρικό μέγαρο». Δεν μπορεί κανείς να διαβάσει τα δύο βιβλία χωρίς ν’ αγανακτήσει για το τερατώδες έγκλημα, όχι αυτό που περιγράφεται στις σελίδες τους, αλλά αυτό που είχε για θύμα του τον δόλιο (εννοούμε δυστυχή) Έλληνα συγγραφέα.
Το γεγονός ότι το βιβλίο του Μονταλμπάν γράφτηκε επτά χρόνια και κυκλοφορεί στα ελληνικά ενάμιση χρόνο πριν από το βιβλίο του Κούλογλου δεν έχει απολύτως καμιά σημασία. Ο διορατικός μελετητής δεν παρασύρεται από τέτοιες επιφανειακές λεπτομέρειες…»

«ΤΑ ΝΕΑ», 15 Μαΐου 1992

«Φάκελος λογοκλοπή»
Υπόθεση Κούλογλου


«ΟΛΑ άρχισαν από το πολιτικό περιοδικό μικρής κυκλοφορίας «Σχολιαστής» και αναπτύχθηκαν στην «Ελευθεροτυπία». Στο φύλλο της 22/2/1989 ο τότε κριτικός της Δημοσθένης Κούρτοβικ κατήγγειλε, αντιστρέφοντας ειρωνικά τους ρόλους, τον δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου ότι το βιβλίο του «Έγκλημα στο προεδρικό μέγαρο» (ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ) αποτελεί «πιστή αντιγραφή, κεφάλαιο προς κεφάλαιο, σκηνή προς σκηνή» του βιβλίου «Φόνος στην Κεντρική Επιτροπή» του διάσημου Ισπανού συγγραφέα Μανουέλ Μονταλμπάν, το οποίο είχε γραφτεί πριν επτά χρόνια και είχε κυκλοφορήσει στα ελληνικά(ΜΕΔΟΥΣΑ), μόλις ενάμιση χρόνο πριν (1987).
Οι κάποιες διαφορές π.χ. σχέδιο δολοφονίας του αρχηγού του κράτους στον Κούλογλου αντί του αρχηγού ενός παρακμασμένου κομμουνιστικού κόμματος (Μονταλμπάν), η αυτοκτονία του δράστη στον Κούλογλου, δολοφονία του δολοφόνου στον Μονταλμπάν, γλωσσικό ύφος κ.α. όχι μόνο είναι ασήμαντες κατά τον Κούρτοβικ αλλά ενισχύουν τα επιχειρήματά του ότι το βιβλίο του Κούλογλου υπογραμμίζει τη σχέση μιας «μετριότητας προς μια ανώτερη διάνοια».
Ο Στέλιος Κούλογλου δεν απάντησε, το θέμα ξεχάστηκε και τα δύο βιβλία πωλούνται κανονικά»
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 20, 2008 4:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ρεπόρτερ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Κούλογλου δεν είχε αντιδράσει τότε.
Χρόνια αργότερα 1999 ή 2000 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ο Πέτρος Κωστόπουλος έγραψε ένα λίβελο εναντίον του στο Κλικ, κάνοντας αναφορά και στη "λογοκλοπή".
Ο γενικός λίβελος θεωρήθηκε συκοφαντικός και ο Κωστόπουλος κατέβαλε αποζημίωση στον Κούλογλου 18 εκατομμύρια δραχμές.
Δεν δικάστηκε για το βιβλίο, αλλά για το συνολικό λιβελογράφημα που περιείχε και τη λογοκλοπή...
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Περαστικός...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 21, 2008 8:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν γνωρίζω το ποσόν αλλά έτσι είναι. Του τα είχε πάρει τότε του πολίστα από το Βόλο. Μάλιστα ο Στελής, έλεγε με χάρη, στο εξοχικό του στην Αίγινα: «Αυτό τον τοίχο τον έκτισε ο Πέτρος»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 21, 2008 8:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τώρα λένε ότι λέει ότι θα επιστρέψει στην ΕΡΤ, αλλά όταν βγει το ΠΑΣΟΚ, και ως πρόεδρος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 6:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
και ένα περίεργο άρθρο για την διακοπή της συνεργασίας Κούλογλου

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=869063
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 11:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αποκαλυπτικό το «περίεργο κείμενο»

Ο προβοκάτορας, γιατί περί αυτού πρόκειται, ομολογεί τουλάχιστον ότι τον Κούλογλου τον έφαγε η ψυχροπολεμική διαμάχη και όχι οι Αμερικανοί που ισχυρίστηκε ο Κούλογλου. Ισχυρισμός που γέλασε όλη η Ελλάδα.
Τώρα, λοιπόν, άλλαξε το τροπάρι. Τον Κούλογλου τον έφαγε ο «αιμοσταγής» Πούτιν.
Οι «αμερικανοτσολιάδες» φυσικά, αναδεικνύουν τώρα σαν τον «εφιάλτη» της εποχής μας τον Πούτιν και με περίσσια «ηθική αγανάκτηση» κατηγορούν τον ελληνικό καπιταλισμό και την κυβέρνησή του ότι άνοιξε τις πόρτες στο «Ρώσικο φασισμό»!!!
ΟΣΟ δεν θιγόταν η αυτοκρατορική ΚΑΤΟΧΗ της Ελλάδας από τις ΗΠΑ, όλα έβαιναν καλώς. Τώρα που κουνήσαμε απλώς την ουρά μας στους δικτάτορες της υφηλίου, μετατραπήκαμε σε προτεκτοράτο της «φασιστικής Ρωσίας»!!!
Αυτά ακριβώς λένε οι Αμερικανοί και τα φερέφωνά τους. Και αποτελεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ότι το ρεπορτάζ κατά του Πούτιν (την ώρα που η Ελλάδα έχει ανοικτή οικονομικά προς τη Ρωσία), ήταν κτύπημα διατεταγμένο.
Για τα προβοκατοράκια δεν θα πρέπει να αμφισβητούμε την αμερικάνικη κυριαρχία!!!

Αν στη θέση του Καραμανλή (διακατέχεται από το δεξιό σύνδρομο) βρισκόταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και γινόταν αυτό το ρεπορτάζ, θα είχε ξηλωθεί όλη η ΕΡΤ. Και δεν θα τολμούσε κανείς να βγάλει άχνα. Γιατί θα τον κατάγγειλε ο Ανδρέας σαν αμερικανόδουλο…

Αλλά προκαλεί και έκπληξη το γεγονός ότι οι κάποιοι δεν θέλουν να αντιληφθούν, ότι ανεξάρτητα το τι είναι ο Πούτιν και η Ρωσία (χειρότερο από τους γκάνγκστερ της υφηλίου δεν είναι) για τα λαϊκά κινήματα συμφέρει ο πολυεδρικός ανταγωνισμός των υπερδυνάμεων, από τον ολοκληρωτισμό της μιας δύναμης. Αυτό αποτελεί το αλφάβητο της αριστερής πολιτικής.

Και κάτι τελευταίο. Να δεχτούμε τα πάντα για τον Πούτιν. Αλλά τα «εγκλήματα» του Πούτιν, θα συμψηφίσουν και θα εξαφανίσουν τα εγκλήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και της Δύσης συνολικότερα; Υπάρχει κανείς καπιταλιστής ηγέτης, ιδιαίτερα οι πρόεδροι των ΗΠΑ που να μην έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, φόνους, γενοκτονίες κ.λπ;
Ποιοι έχουν διαπράξει τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας; Ο Πούτιν σας μάρανε προβοκατόρικα παπαγαλάκια;
Αυτά λέγατε και για το Μιλόσεβιτς και χειροκροτούσατε τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς. Βγείτε, όμως, να τα πείτε ανοικτά στον ελληνικό λαό;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 12:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
... η Ντέπυ Γκολεμά γράφει στον Ε.Τ. ότι ο Στέλιος Κούλογλου βρίσκεται στις ΗΠΑ...

http://www.mediablog.gr/?p=2426
Επιστροφή στην κορυφή
Διαβάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 3:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαδήλωση για τον (εκατομμυριούχο) Κούλογλου μέσω facebook - Σε λίγο θα πετάει ντομάτες ο κόσμος στους δημοσιογράφους. Άλλοι πεινάνε και άλλοι κάνουν διαδηλώσεις...

http://troktiko.blogspot.com/2008/05/facebook_22.html
Επιστροφή στην κορυφή
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 3:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το έσχατο σκαλοπάτι της εξαθλίωσης

Είναι να γελάει κανείς με τα «αμερικανάκια». Επειδή αυτά τρώνε το κουτόχορτο που τους σερβίρει η CIA και οι λοιπές διεθνείς μυστικές υπηρεσίες, πιστεύουν ότι το προπαγανδιστικό αυτό κουτόχορτο το τρώει και ο ελληνικός λαός, με τις τόσες τραγικές εμπειρίες που έχει από την αμερικανική κακουργία.
Τώρα εμφανίζουν τον Πούτιν σαν το νέο «αιμοσταγή δικτάτορα»!!!
Χθες όταν η Ρωσία ήταν παραλυμένη χάιδευαν τον Πούτιν! Παλαιότερα υμνούσαν το Γέλτσιν. Αυτός δεν ήταν δικτάτορας!!!

Αν ανατρέξουμε στην ιστορία θα διαπιστώσουμε, ότι αυτή η προπαγανδιστική αμερικάνικη συνταγή είναι κλασσική. Όσοι παρέμειναν, από τους ηγέτες άλλων χωρών, όργανα των Αμερικανών ήταν εξαίρετοι!!!
ΟΤΑΝ άρχισαν να «σκέφτονται» κόντρα στα αμερικάνικα συμφέροντα μετατρέπονταν σε «δικτάτορες», «αιμοσταγείς», «χασάπηδες», ακόμα και «κανίβαλοι». Ο δε Μπιν Λάντεν, ο άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, σήμερα έχει αναχθεί σε «διάβολο» που χρησιμοποιείται για άλλοθι των αμερικανικών εγκλημάτων…
Τα «αμερικανάκια» βεβαίως σκέφτονται σαν αμερικανάκια.

Δυστυχώς, αρχίζουν να αποκτούν τις ίδιες ρίζες «σκέψης» και κάποιοι «ντούροι» αριστεριστές, που το στείρο αντισταλινικό τους μένος τους οδήγησε στον αντικομουνισμό.
Έτσι για να υπερασπιστούν το μεταπράτη του φαιού προπαγανδιστικού υλικού των οχετών, θυμήθηκαν τα «εγκλήματα του σταλινισμού», του Τρότσκι!!!Επιχειρούν να εντάξουν τον Τρότσκι στην ιμπεριαλιστική προπαγάνδα. Άθλιος ο ρόλος τους!!!
Γιατί ο Τρότσκι μπορεί να στηλίτευε τα εγκλήματα του σταλινισμού, αλλά δεν συντάχθηκε ΠΟΤΕ με την προπαγάνδα της Δύσης.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ: Υπερασπιζόταν την ΕΣΣΔ και το πολιτικό της καθεστώς (σταλινισμός) απέναντι σε κάθε ιμπεριαλιστική επίθεση. Ο Τρότσκι και όλοι οι αριστεροί αγωνιστές πολεμούσαν το σταλινισμό, αλλά ήξεραν να ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ τα ταξικά στρατόπεδα. Δεν συντασσόντουσαν με το ΝΑΤΟ και τους ιμπεριαλιστικούς προπαγανδιστικούς οχετούς για να κτυπήσουν και να διαλύσουν το …σταλινισμό!!!
Και το να χρησιμοποιεί κανείς σήμερα την τροτσκιστική κριτική για να κτυπήσει τον Πούτιν και να δικαιώσει τον Κούλογλου, αυτό αποτελεί το έσχατο σκαλοπάτι της ιδεολογικής του εξαθλίωσης: Έχει βουτήξει ολόκληρος στο βούρκο της φαιάς προπαγάνδας του παγκόσμιου χωροφύλακα…



_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 4:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο ΡΕΣΑΛΤΟ που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες υπάρχει άρθρο-ανάλυση με τον τίτλο:

"Η Ρωσία σήμερα"
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 7:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απαντάει ο Σ. Κούλογλου στις αποκαλύψεις του Ρεσάλτο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο περιοδικό Lifo του Στ. Τσαγκαρουσιάνου, ο Σ. Κούλογλου απαντάει στις αποκαλύψεις και τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στο φόρουμ του Ρεσάλτο.

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2353

με τίτλο "Η ιστορία εκδικείται ανελέητα"

Απαντάει όμως προσπαθώντας να παραπλανήσει και να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις για όσους αποκάλυψαν την δράση του την δεκαετία του 1977. Δηλαδή τους φοιτητές που κλείστηκαν φυλακή από τις καταθέσεις του αλλά και σε όσους δημοσίευσαν στις καταγγελίες τους: μιλάει για ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που έχει ενεργοποιηθεί και λέει ότι δεν ήταν αναρχικοί αλλά "κάτι άλλο..."

"...Τώρα ανακαλύφθηκε μια υπόθεση του 1977 που είχα καταθέσει στην αστυνομία για μία επίθεση που έγινε στα γραφεία του ΕΚΚΕ από μια ομάδα που έλεγαν ότι είναι αναρχικοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα. Στην πραγματικότητα όμως δεν ήταν αναρχικοί... ...Αυτοί που έκαναν την επίθεση δεν ήταν αναρχικοί, ήταν κάτι άλλο..."

ολόκληρη η συνέντευξη

http://www.lifo.gr/content/i112/x8/631.html

Πλάκα έχει ο Κούλογου, απειλεί και με μηνύσεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 7:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
A! ξέχασα. Στην συνέντευξη ο ΣΚ λέει ότι είχε πολύ καλή σχέση με τους αναρχικούς και επικαλείται τον Χ. Κωνσταντινίδη, εκδότη και πατριάρχη του αναρχικού κινήματος στην Ελλάδα.

Για κακή του τύχη όμως οι φοιτητές ήταν στην ...ομάδα Κωνσταντινίδη, πολύ φίλοι και συνεργάτες στην "Διεθνή Βιβλιοθήκη".

Και κανένας τους δεν έχει ξεχάσει το γεγονός. Τώρα λοιπόν ο Κούλογλου, που τους κατήγγειλε τότε "ως παρακρατικούς και συνεργάτες της Αστυνομίας" επαναλαμβάνει ότι "δεν ήταν αναρχικοί ήταν κάτι άλλο" δηλαδή αυτό που κατέθετε τότε; Παρακρατικοί;

Δεν ντρεπόμαστε λίγο...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες