Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι Αμερικανοί ήξεραν γιά τον σεισμό πριν τους Έλληνες.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2008 4:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Σεισμικότητα και...αγωγός(;;) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ενδιαφέροντα στοιχεία στην ακόλουθη ιστοσελίδα:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/frame_gr/earth/menuearth_gr.html

Προσέξτε ΠΟΣΟΙ "σημαντικοί σεισμοί" έγιναν από το 1999 έως τους ΠΡΩΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ του 2008 (τα άλλα έτη είναι ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

1999: Ένας -1- (της Αθήνας). Μέγεθος: 6

2000: Κανένας

2001: Δύο -2-. Μεγέθη: 6.5 και 5.5

2002: Τέσσερεις -4-. Μεγέθη: 5.3, 5.8, 5.8, και 6.3

2003: Ένας -1-. Μέγεθος: 6.3

2004: Ένας -1-. Μέγεθος 5.7

2005: Κανένας

2006: Κανένας

2007: Κανένας

2008 (ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΣΥ!): ΠΕΝΤΕ -5-! Μεγέθη: 4.7, 6, 6.4, 6.6, 6.7

ΠΕΝΤΕ -5- σεισμοί μέσα σε 6 μήνες, περισσότεροι από όσους έγιναν μέσα σε κάθε άλλη χρονιά (ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΜΙΣΗ) και ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 βαθμούς, εκτός ένας. Και όχι απλά "πάνω από 6", αλλά τερατώδη μεγέθη: 6.4, 6.6, 6.7...

Πέρα απο αυτό: Σύγκρινετε τον αριθμό τον σεισμών από 4 βαθμούς και απάνω κατά τα έτη 2003, 2004, 2005, και 2006 με εκείνους του 2007. Θα διαπιστώσετε ότι ενώ εκείνοι των ετών 2003 - 2006 καταγράφονται στον χάρτη με μεγάλα γαλανόλευκα κυκλάκια, εκείνοι του 2007 είναι τόσοι πολλοί ώστε χρειάστηκε να μειωθεί το μέγεθος των κύκλων σε λιγώτερο από το ήμισυ γιά να χωρέσουν όλοι.

Και αν δει κανείς όχι τον χάρτη αλλά τον αναλυτικό κατάλογο, με πλήρη στοιχεία (κάνοντας "κλικ" στο "Κατάλογος") θα διαπιστώσει ότι οι σεισμοί του 2007 πάνω από 4 βαθμούς είναι ολόκληρο "ΣΕΝΤΟΝΙ", περισσότερο από ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ και από αυτό το 2006 το οποιό είχε ήδη και αυτό ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ από τα προηγούμενα έτη.

Και το 2007 ήταν η χρονιά που υπεγράφει η συμφωνία γιά τον αγωγό. "Σύμπτωση", έ;

Όσο γιά το 2008; Εμφανίζεται ΜΟΝΟ Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, αλλά ο κατάλογος αναφέρει ΔΕΚΑ -10- σεισμούς άνω των 4ων βαθμών, όταν σε άλλα έτη καταγράφονται 20 - 25 σεισμοί αυτής της εντάσεως ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. Και υπάρχουν και έτη (2003) κατά τα οποία έγιναν ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 τέτοιοι σεισμοί σε όλη τη διάρκεια τους.

ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2008 σημειώθηκε αριθμός σεισμών άνω των 4ων βαθμών ίσος ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΣΥ εκείνων που σημειώνονται ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ορισμένων άλλων ετών, ενώ υπάρχουν και έτη με ΛΙΓΩΤΕΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ τέτοιας έντασης σε όλη τους τη διάρκεια, από όσους είχε το 2008 ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, το επαναλαμβάνω!
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2008 6:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Και όχι μόνο... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αξίζει τον κόπο να περιηγηθεί κανείς λίγο το διαδίκτυο. Ας προσέξει πόσο έχει γίνει "θέμα της ημέρας" ο σεισμός - ή μάλλον "ΟΙ σεισμοί στην Ελλάδα". Ας παρατηρήσει επίσης πως το θέμα εμφανίζεται σε αρκετά sites που έχουν σχέση ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ και ΤΑΞΙΔΙΑ.

Αν αυτό δεν είναι ΣΑΜΠΟΤΑΖ στον Ελληνικό τουρισμό...
Επιστροφή στην κορυφή
Ραούλ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2008 10:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργα τα ¨στοιχεία¨σου.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το 2005 γράφεις πως δεν έγινε ΚΑΝΕΝΑΣ σεισμός.
Έλα όμως που έγινε!!!

4.9 ρίχτερ στα Μέθανα
http://www.methana.de/cms/index.php?id=458&L=2


Επίσης το 2006:

Σεισμός στα Κύθυρα 6.9 ρίχτερ, στίς 08 Ιανουαρίου 2006!!!

Σεισμός στο Λεωνίδιο Αρκαδίας 6.5 Ρίχτερ, αισθητός σε όλη την Ελλάδα...περίεργο που σου διέφυγε!

http://www.hri.org/cgi-bin/brief?/news/greek/apegr/2008a/08-01-06_1.apegr.html

Σεισμός στην Εύβοια, 4.4 Ρίχτερ

http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=307283&nt=103

Σεισμοί στη Ζάκυνθο, 5.6 Ρίχτερ ( μέχρι 5.9 ο κύριος σεισμός)τον Απρίλιο του 2006.

http://news.pathfinder.gr/greece/news/306521.html

...και αυτά ενδεικτικά!!!

Απο την παρακάτω λίστα http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2006.epi
εσύ συμπεραίνεις πως ΔΕΝ έγιναν σεισμοί στην Ελλάδα το 2006;;; Άλλα λένε τα στοιχεία.

Η ¨υπόθεση εργασίας¨ στερείται τόσο λογικής, όσο και στοιχείων
Επιστροφή στην κορυφή
Ανύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2008 2:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:
Παράθεση:
Οι Αμερικανοί, δεν είναι πρώτη φορά που κτυπούν τον "εαυτό" τους για να προωθήσουν τα πλανητικά τους σχέδια ή τα οικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών τους. Αν η Καλιφόρνια έπρεπε να καεί γιατί αυτό θα άνοιγε το δρόμο των υπερεθνικών ή άλλων σχεδιασμών δεν θα είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα!!!


Μα δεν είναι μόνον η Καλιφόρνια που καίγεται. Ο Καναδάς έχει κάθε χρόνο πολλές πυρκαγιές στα δάση του, κυρίως λόγω των ρητινούχων δέντρων του. Γι αυτό δεν έφτιαξε τα πυροσβεστικά αεροπλάνα "κανανταίρ", τα οποία αγοράζουμε κι εμείς; Εδώ και χρόνια καίγονται τα δάση στην Γαλλία και την Ισπανία, ασχέτως του ότι εμείς μπορεί να μην δίνουμε μεγάλη προσοχή, διότι οι πυρκαγιές αυτές συνήθως συμπίπτουν με τις δικές μας. Σημαίνει αυτό ότι τους "τιμωρούν" κι αυτούς οι Αμερικανοί, ιδίως τους Γάλλους, επειδή δεν ακολουθούν φιλατλαντική πολιτική. Γιατί δεν τους προξενούν σεισμούς με τα ... "υπερσύγχρονα" (sic!) όπλα τους; Άλλωστε, η Ισπανία που κάθε καλοκαίρι κατακαίγεται, είναι αμερικανόφιλη μέχρι μυελού οστέων.
Να υποθέσουμε ότι οι επίσης πολλές πυρκαγιές και σεισμοί στην Τουρκία προκαλούνται από την Αμερική, επειδή και η χώρα αυτή δεν τους κάνει τα χατήρια (π.χ. εισέβαλαν στο Β. Ιράκ, παρά την θέληση των ΗΠΑ); Νομίζω ότι πολλά μπορεί πράγματι να συμβαίνουν που δεν τα γνωρίζουμε, ούτε μπορούμε να τα φανταστουέ καν, αλλά κι αυτό το "κυνήγι μαγισσών" του obelix, όπως και παλαιότερα του Vngelis, δεν είναι καθόλου πιστικό. Αλήθεια, στην Ρωσία γίνονται πυρκαγιές και σεισμοί; Rolling Eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2008 3:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σίγουρα δεν είναι όλες οι πυρκαγιές εμπρησμοί.
Ανακατεύεις τα πάντα για να επικαλύψεις και να αθωώσεις τους οργανωμένους εμπρησμούς και τους πολιτικούς "καθοδηγητές".
ΟΙ καλοκαιρινές "πυρκαγιές" ήταν "φυσικές" ή των "απροσεξιών" ή των "οικοπεδοφάγων";
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων, εμπρηστικοί μηχανισμοί τελευταίας τεχνολογίας και μαρτυρίες άφθονες. Ακόμα και οι πιλότοι μίλησαν για "πόλεμο".
Οι δικολαβίες σου δεν επικαλύπτουν τα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, ούτε τις τεκμηριωμένες αναλύσεις ότι οι εμπρησμοί ήταν έργο μυστικών υπηρεσιών.
Αυτά έχουν αναλυθεί διεξοδικά και όχι μόνο από μας.
Τώρα αν εσύ θέλεις να αθωώσεις του Αμερικανούς, και αρνείσαι να διερευνήσεις τις πολιτικές αιτίες αυτών των εμπρησμών, δικαίωμά σου.
Για σένα και το συνάφι σου ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός βρίσκεται στο απυρόβλητο. Επιστρατεύετε τού κόσμου τις σοφιστείες, σπερμολογίες, ανακάτεμα των πάντων για να τον αθωώσετε.
Αλλά πηγαίνετε αλλού.
ΟΧΙ ΕΔΩ.
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΔΩ έχεει αναλυθεί από πέρυσι...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2008 5:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτές οι προβοκατόρικες εμμονές και επιθέσεις εναντίον του Οβελίξ και του Βαγγέλη. Χωρίς να εμφανίζονται αυτά τα ονόματα στη συζήτηση τα υψώνει κάποιος σε «σκιάχτρα» τα χαρακτηρίζει «γραφικά» για να χτυπήσει τις απόψεις που διατυπώνονται. Αυτό δεν είναι μόνο ανέντιμο, αλλά και η γνωστή «συνταγή» της προβοκάτσιας…
Επίσης όταν θεωρείς κάποιον «φαιδρό» ή «γραφικό» δεν ασχολείσαι με τέτοια μανία μαζί του. Αυτή η εμμονή αποδεικνύει ότι κάπου και κάποιους οι απόψεις αυτές ενοχλούν και «πονάνε». Θέτουν ένα προβληματισμό που υπάρχει στο «μυαλό», έστω θολά, της ελληνικής κοινωνίας.

Για τους σεισμούς:

Δεν γνωρίζω, ούτε έχω ασχοληθεί σοβαρά με τα επιτεύγματα της επιστήμης για να εκφέρω άποψη. Ωστόσο ξεκινώντας από τη θέση ότι ο καπιταλισμός έχει αναπτύξει στο έπακρον τις παραγωγικές και επιστημονικές εκείνες δυνάμεις της καταστροφής δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Πριν κάποιες δεκαετίες, ίσως να μη μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι η πυρηνική ενέργεια και τα δηλητηριώδη αέρια θα τα χρησιμοποιούσε ο ιμπεριαλισμός για να δολοφονεί ανθρώπους και τη φύση…
Μέσα στην επιθανάτια κρίση του ο αυτοκρατορικός ιμπεριαλισμός είναι ικανός για τα πάντα. Όσοι αγνοούν αυτό το αλφάβητο είναι λακέδες (συνειδητοί ή ασυνείδητοι) του ιμπεριαλισμού.
Αυτό τον προβληματισμό θέτουν τα κείμενα, με τον συνδυασμό κάποιων γεγονότων που μέχρι χθες μας φαινόντουσαν και ήταν φυσικά φαινόμενα. Ο καπιταλισμός παρεμβαίνει καταστροφικά και στα φυσικά φαινόμενα.
Συγκεκριμένα δεν μπορώ να μιλήσω γιατί αγνοώ το θέμα…

Φωτιές.
Εδώ αγνοούνε ή θέλουνε να αγνοούνε κάποιοι ότι οι εμπρησμοί αποτελούν γνωστό όπλο του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου. «όπλο» εκβιασμών και βιομηχανοποίησης της γής. Το να ανατρέχουμε σε όλες τις φωτιές για να μην απαντήσουμε στους δικούς μας εμπρησμούς είναι μπαμπέσικη μέθοδο, δόλιας επικάλυψης των ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων. Γιατί ανάβουν οι φωτιές στη Γαλλία ή αλλού ή αν αυτές τις βάζουν οι Αμερικανοί είναι ταχυδακτυλουργία με ένα και μόνο στόχο: Την απαλλαγή των Αμερικανών και του αδηφάγου πολυεθνικού κεφαλαίου. Γιατί τις μεγάλες πυρκαγιές τις βάζουν οι πολυεθνικές και οι υπηρεσίες τους για τη βιομηχανική, κερδοσκοπική εκμετάλλευση της γης. Αν αυτές που καίνε την Γαλλία ή άλλα μέρη της υδρογείου είναι έργο των Γάλλων ιμπεριαλιστών ή άλλων είναι ζήτημα συγκεκριμένης ενημέρωσης και ανάλυσης.
Πάντως οι μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές είναι εμπρησμοί του κεφαλαίου.

Τα τελευταία χρόνια, οι εμπρησμοί εντάσσονται και στην στρατηγική της τρομοκρατίας: Άλλο προνομιούχο «όπλο» του πλανητικού ιμπεριαλισμού κατά λαών και εθνών.
Δηλαδή οι εμπρησμοί αποτελούν το «μέσο» της βιομηχανικής εκμετάλλευσης της γης, αλλά και «μέσο» τρομοκρατίας και εκβιασμών: Έτσι ήταν πάντα.


Συνεπώς οι εμπρησμοί στην Ελλάδα λειτούργησαν πάντα με τη διπλή αυτή υπόσταση: Της βιομηχανοποίησης της γης, της διάλυσης των «εθνικών» δομών της οικονομίας και του τρομοκρατικού εκβιασμού.
ΟΠΟΙΟΣ μελετήσει στοιχειωδώς τους εμπρησμούς στη χώρα μας θα το διαπιστώσει. Αυτοί απλώθηκαν και σε ελληνικές επιχειρήσεις…
Και μόνο όσοι δεν θέλουν να ξέρουν τον ρόλο και τους τρομοκρατικούς εκβιασμούς των Αμερικανών δεν διακρίνουν ότι πίσω από πολλούς εμπρησμούς, αν όχι όλους, υπάρχουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Για να απαλλάξουν τα αφεντικά τους ανακατεύουν όλα τα ζητήματα με τυπικά ερωτήματα και σοφιστείες, με πτήσεις από το Ναδίρ στο Ζενίθ. Ή με αυτά τα παραμύθια περί «συνθηκών», «οικοπεδοφάγων» και λοιπά φαιδρά. Ή ακόμα με το «αθώο» κλισέ: Πάντα άναβαν φωτιές. Πάντα είχαμε φωτιές, αλλά ΟΧΙ αυτές της φωτιές που καιγεται ταυτόχρονα και πολυμέτωπα όλη η Ελλάδα με ακτίνες δορυφόρων και εμπρηστικούς μηχανισμούς εξελιγμένης τεχνολογίας.
Επιστροφή στην κορυφή
φιλαλήθης



Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 410
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2008 8:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΑΟΣ έγραψε:

Αν δεν κάνω λάθος, έχει ασχοληθεί με τα chemtrails και ένας γνωστός χημικός του Δημόκριτου, ο οποίος επιβεβαιώνει τον κίνδυνο από αυτά τα "αθώα", για μερικούς απολογητές, "καυσαέρια". Θα συμπληρώσω σε αυτά που λες φίλε Φιλαλήθη πως είναι αμέτρητες οι φορές που έχω δει πχ ένα αεροπλάνο να αφήνει chemtrail πίσω του και να περνάει από, σχεδόν, τον ίδιο αεροδιάδρομο κάποιο άλλο που δεν αφήνει τίποτα ενώ διατηρείται το ίχνος του πρώτου. Αυτό είναι ιδιαίτερα παράξενο και δεν μπορεί να το δικαιολογήσουν οι υποτιθέμενες διαφορετικές καιρικές συνθήκες αφού περνάνε από τα ίδια paths.

Βεβαίως, είναι ο κ.Κατσαρός, πρόεδρος του γνωστού αυτού και φημισμένου ερευνητικού κέντρου, αλλά, επίσης, και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Τέτοιοι επιστήμονες ελλείπουν σήμερα...



Παράθεση:
Εγώ θα το πάω και λίγο παρακάτω. Ίσως τα chemtrails επιτρέπουν την "παγίδευση" των ELF ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων του HAARP ανάμεσα σε αυτά και την ιονόσφαιρα, με στόχο την αύξηση της ακτίνας δράσης του HAARP σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Επίσης αυτές οι ιδιαίτερα χαμηλές συχνότητες προκαλούν δυσλειτουργίες στον ανθρώπινο οργανισμό, προκαλούν ζαλάδες κτλ κτλ. Οι χαμηλές συχνότητες δεν μπορούν να μελετηθούν από ανεξάρτητους ερευνητές γιατί απαιτούν τεράστιες κεραίες.

Χμ, ως τώρα δεν ήξερα, ότι έχουν κι αυτές τις ιδιότητες αυτές οι ουσίες. Πρόκειται περί επιβλαβών οξειδίων κάποιων βαρέων μετάλλων, όπως Ba, Al, έτσι; Βάριου και αργιλίου, μεταξύ άλλων. Επιφέρουν, ιδιαίτερα μακροπροθέσμως, εξόχως ζοφώδεις βλάβες στην υγιεία......



Παράθεση:

Δεν ξέρω κατά πόσο έχετε ακούσει για τις έρευνες ενός αμερικανού καθηγητή που έλεγε πως πρέπει να ελαττωθεί ο πληθυσμός της Γης κατά 80% για να επιβιώσει το υπόλοιπο 20%. Πάντως θα βρουν χίλιους-δυο τρόπους για να πετύχουν τους στόχους τους, ακόμα και να κάνουν χρήση πυρηνικών όπλων (βλέπε Ισραηλινή και Αμερικάνικη απειλή για χρήση micronukes εναντίον του Ιράν)

Μια που το θέτεις, είναι κρίσιμο να επισημανθεί:

Έχει ειπωθή από εξαιρετικά έμπιστες 'φωνές', ότι πλέον δεν υπάρχει καν αμερικάνικη συλλογική βούλησι, αλλά είναι αλωμένη έως μυελού οστέων από το κοσμοκρατορικό σιων(αζ)ιστικό ιδίωμα. Φυσικά, η ......δημοκρατία, την οποία εξάγουν οι ΗΠΑ, είναι ανύπαρκτη στο εσωτερικό της. Όταν ο Reagan έκανε εξτρεμιστικές καπιταλιστικές ...μεταρρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις, αρχάς δεκαετίας του '80, η κοινωνική συναίνεσι κινείτο γύρω στο ...20%!!! Τόση περίπου όση είχε η ΝΔ με την ομοίου ιδεοληψίας ασφαλιστική μεταρρύθμισι....

Για αυτό και οι τόσες απειλές κατά του Ιράν εκ μέρους των Η.Π.Α., το οποίο "τα έχει" με το Ισραήλ. Μάλιστα, η ...Liberal Democrat(~=σοσιαλδημοκράτισσα) Hillary έφτασε στο σημείο να πη : "we will obliterate them", για τον περσικό Λαό!!! Εάν "πειράξουν" το Ισραήλ, θα απαλείψουν τους Πέρσες, "they will wipe them off the map"... Ειλικρινά έχω φρίξη με αυτά... Αλλά δεν παρρησιάζονται πολύ οι περισσότεροι, για να μιλήσουν όσο εύστοχα πρέπει. Τους αποκαλούν ......αντισημίτες και φιλοτρομοκράτες. Οι Rage Against The Machine, σε ένα από τα πιο γνωστά τους κομμάτια, το "Sleep now in the fire", βάζουν τα μεγάλα μήντια να τους αποκαλούν ακριβώς αυτά τα δύο: "antisemite" και "proterrorist"!!! Rolling Eyes



Όσο για τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν, δεν θα ήταν πολύ αποτελεσματικότερη εν προκειμένω, και πολύ περισσότερο σιωπηλή μία βόμβα νετρονίων; Ή θέλουν να τα ...σβύσουν όλα από τον χάρτη, και όχι απλώς να σκοτώσουν τον πληθυσμό;... Ίσως, βέβαια, έχει φτάση η λύσσα τους ως εκεί...

Γενικώς, για να καταλήξω, οι μέθοδοι απάλειψης του ανθρώπινου πληθυσμού στο όντως ακήρυχτο πόλεμο που υφίσταται είναι πολλοί. Ήδη, με την παγκοσμιοποίησι, έχουν πάρη πολλά από τα "assets" των φτωχότερων περιοχών του πλανήτη. Αυτό συνέβη πολύ περισσότερο με την υποσαχάρια Αφρική που πίστεψε στις προπαγανδιζόμενες αντιεπιστημονικές φαιδρότητες και προσχηματικές αηδίες. Και πάνε να κάνουν και εδώ το ίδιο!!! Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, και τις άλλες απολύτως στοιχειώδεις υποδόμες που οι ανεύθυνοι και αμαθείς θέλουν να εκπωλήσουν. Αφού, λοιπόν, τους τα πάρουν αυτά, στο όνομα του φιλελευθεροποιημένου διεθνούς εμπορίου της (υπερφιλελεύθερης) Παγκοσμιοποίησης, μπορούν πολύ εύκολα να τους αφήσουν να ...πεθάνουν ήσυχα...!!!Άλλωστε, η οικονομία είναι το προνομιακό πεδίο ενέργειας των "παγκόσμιων ελίτ", όπως θα τους έλεγε κι ο Τσόμσκυ.
_________________
Α.«Μη πεποίθατε επ' άρχοντας, επί υιούς ανθρώπων, οις ουκ έστι σωτηρία» (Ψαλμ.145, 3)
Β."....κλοπή είναι η οπωσδήποτε και οθενδήποτε αποκτηθείσα ιδιοκτησία....": Μέγας Βασίλειος, "Ασκητικά", 34,1-2
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΣΑΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 17, 2008 1:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ως προς την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού:

Για να πετύχουν μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, κάνουν ήδη χρήση γνωστών-αγνώστων μεθόδων. Πχ τα κινητά δουλεύουν σε συχνότητες που απορροφούνται από μόρια νερού. Οπότε ζούμε ανάμεσα σε πηγές βλαβερών μικροκυμάτων.
Επίσης, τρώμε καθημερινά γενετικά τροποποιημένες τροφές που προκαλούν καρκινογενέσεις, ακόμα και αλλοιώσεις σε ιστούς.
Μαίνεται ένας αφανής πόλεμος όχι μόνο κατά ολόκληρων εθνών αλλά όλης της ανθρωπότητας. Και το κακό είναι πως ο κόσμος δεν θα ξέρει. Ήδη οι καρκίνοι θερίζουν. Βλέπεις, όταν πεθαίνει κανείς από καρκίνο, πεθαίνει από καρκίνο και όχι από αυτό που προκάλεσε τον καρκίνο.


Ως προς τα chemtrails:

Ναι είναι έτσι όπως τα λες φίλε Φιλαλήθη. Απλά το πρόσθεσα ως υποθετικό σενάριο, αυτό με τις συνεχείς ανακλάσεις για την αύξηση του πεδίου δράσης του HAARP. Εξάλλου πχ το αλουμίνιο θα βοηθούσε στην ανάκλαση των ELF ηλ. κυμάτων. Δείτε το παρακάτω και θα χάσετε την όρασή σας από αυτά θα δείτε και θα διαβάσετε
http://rense.com/general82/chemit.htm


Ως προς τις πυρκαγιές:

Οι δηλώσεις των πολιτικών ήταν σαφείς. Και δεν ήταν μόνο από την πλευρά του πρωθυπουργού αλλά και από της Παπαρήγα. Μόνο το ΠΑΣΟΚ και ο δορυφόρος του, το ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν ευκαιρία για να χρησιμοποιήσουν την τραγωδία μικροπολιτικά. Βέβαια ας προσπαθήσουν όλοι αυτοί να μας εξηγήσουν στατιστικά γιατί τόσες πυρκαγιές στην λεγόμενη "Παλαιά Ελλάδα" (βέβαια ονομαζόμενη έτσι σε σχέση με την νεότερη ιστορία της Ελλάδας). Ηταν σαν τα αμερικανάκια να δικαίωναν τις διεκδικήσεις των γειτονικών μας κρατών και σαν να μας λέγανε "Δεν θα σας αφήσουμε ούτε την Παλαιά Ελλάδα". Δείτε και το παρακάτω:

Σχέδιο αποσταθεροποίησης Μακεδονίας και Θράκης από το Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης;
http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/06/blog-post_17.html
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 18, 2008 9:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργα τα ¨στοιχεία¨σου.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ραούλ έγραψε:
Το 2005 γράφεις πως δεν έγινε ΚΑΝΕΝΑΣ σεισμός.
Έλα όμως που έγινε!!!

4.9 ρίχτερ στα Μέθανα
http://www.methana.de/cms/index.php?id=458&L=2


Τα στοιχεία μου προέρχονται από εδώ:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/frame_gr/earth/menuearth_gr.html

Είναι η ιστοσελίδα του Παν/μίου Αθήνας. Το συγκεκριμένο link αναφέρει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ (δεν ξέρω με ποιό κριτήριο). Με το ΚΑΝΕΝΑΣ εννοώ "κανένας σημαντικός" σύμφωνα με αυτή τη σελίδα.

Αν πας εδώ: http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2005.epi

θα δεις πολλούς σεισμούς το 2005, ανάμεσά τους και κάποιους με ένταση 5.8

Κάνε ωστόσο "κλικ" στις χρονολογίες που υπάρχουν στη σελίδα:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/frame_gr/earth/menuearth_gr.html

και σύγκρινε αριθμό σεισμών ΑΝΩ ΤΩΝ 4ΩΝ ΒΑΘΜΩΝ το 2007 με τους αντίστοιχους των προηγούμενων ετών. Τα συμπεράσματα δικά σου!


Ραούλ έγραψε:
Επίσης το 2006:

Σεισμός στα Κύθυρα 6.9 ρίχτερ, στίς 08 Ιανουαρίου 2006!!!

Σεισμός στο Λεωνίδιο Αρκαδίας 6.5 Ρίχτερ, αισθητός σε όλη την Ελλάδα...περίεργο που σου διέφυγε!

http://www.hri.org/cgi-bin/brief?/news/greek/apegr/2008a/08-01-06_1.apegr.html

Σεισμός στην Εύβοια, 4.4 Ρίχτερ

http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=307283&nt=103

Σεισμοί στη Ζάκυνθο, 5.6 Ρίχτερ ( μέχρι 5.9 ο κύριος σεισμός)τον Απρίλιο του 2006.

http://news.pathfinder.gr/greece/news/306521.html

...και αυτά ενδεικτικά!!!


Έχεις δίκηο, τον σεισμό των Κυθήρων τον μέτρησα κατά λάθος στο 2008. Πάντα στη σελίδα:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/frame_gr/earth/menuearth_gr.html

Τους άλλους σεισμους δεν τους έχει αυτή η σελίδα. Δεν ξέρω γιατί δεν θεωρήθηκαν "σημαντικοί". Πάντως ο σεισμός στο Λεωνίδιο δεν αναφέρεται στον λεπτομερή κατάλογο:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2006.epi

Αν μη τι άλλο, δεν υπάρχει κανένας με ένταση 6.5 βαθμών. Μήπως δεν ήταν αυτή η ένταση;

Ενώ εκείνος της 8ης Ιανουαρίου αναφέρεται ως 6.6 βαθμών.

Αυτό δεν αλλάζει όμως ούτε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ των σεισμών από το 2006 στο 2007, ούτε τον ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ισχυρών σεισμών μέσα στο 2008. Κοίτα στον ακόλουθο κατάλογο:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2008.epi

Αναφέρονται:

28/01/2008 Μέγεθος 6.1

14/02/2008 Μέγεθος 6.7

14/02/2008 Μέγεθος 6.1 (με διαφορά 2 ωρών από τον προηγούμενο αλλά ΑΙΣΘΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ: 25 km ο 1ος, 10 km ο 2ος).

20/02/2008 Μέγεθος: 6

08/06/2008 Μέγεθος 6.4

ΠΕΝΤΕ ΣΕΙΣΜΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΒΑΘΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ 2008. Περισσότεροι από όσους μέρησα στην αρχή! Πότε άλλωτε συνέβει κάτι παρόμοιο;

Σύγκρινε επίσης τα στοιχεία στις διευθύνσεις:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2003.epi

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2004.epi

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2005.epi

και:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2006.epi

με ΑΥΤΟ:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2007.epi

και ΑΥΤΟ:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2008.epi

Το 2008 εμφανίζεται να έχει ήδη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 2007, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

Μάλιστα αν κοιτάξει κανείς εδώ:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/receqgr.epi

θα διαπιστώσει ότι, σε αυτή την τελευταία διεύθυνση, το 2007 εμφανίζεται με πολύ περισσότερους σεισμούς από ότι εδώ:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2007.epi

έστω και αν εξαιρεθούν οι κάτω των 4ων βαθμών. Δεν ξερω πού οφείλεται αυτή η διαφορά στους καταλόγους.


Ραούλ έγραψε:
Απο την παρακάτω λίστα http://www.geophysics.geol.uoa.gr/catalog/source_par_2006.epi
εσύ συμπεραίνεις πως ΔΕΝ έγιναν σεισμοί στην Ελλάδα το 2006;;; Άλλα λένε τα στοιχεία.

Η ¨υπόθεση εργασίας¨ στερείται τόσο λογικής, όσο και στοιχείων


Εξήγησα ήδη πως τα στοιχεία μου προέρχονταν από εδώ:

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/frame_gr/earth/menuearth_gr.html

όπου αναφέρονται μόνον ορισμένοι "σημαντικοί σεισμοί". Δεν αναφέρονται ΟΛΟΙ.

Αν διαβάσεις, ωστόσο, προσεκτικότερα το προηγούμενο δημοσίευμά μου με τα στοιχεία, θα διαπιστώσεις πως παρατηρούσα ότι το 2006 "είχε ήδη περισσότερους σεισμούς από ό,τι τα προηγούμενα έτη, και παρ' όλα αυτά πολύ λιγώτερους από το 2007". Δεν είπα ότι δεν είχε "κανέναν". Απλούστατα το παραπάνω link δεν ανέφερε "κανέναν σημαντικό" σεισμό το 2006. Δικό τους το σφάλμα1

Οι ίδιοι οι λεπτομερείς κατάλογοι των ετών, πάντως, δίνουν πολύ εντυπωσιακότερα στοιχεία από αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο δημοσίευμα: ΠΕΝΤΕ μεγάλοι σεισμοί μέσα στο 1ο ήμισυ του 2008. Δεν είναι αρκετό αυτό από μόνο του γιά να μας προβληματίσει;
Επιστροφή στην κορυφή
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 21, 2008 12:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=110812#110812



Η χρήση των νέων γεωφυσικών όπλων μπορεί να οδηγήσει σε πλανητική καταστροφή

Πολλοί ειδικοί και επιστήμονες θεωρούν ότι απρόβλεπτες φυσικές καταστροφές που χτύπησαν την Ευρώπη και την Ασία το καλοκαίρι του 2002 προκλήθηκαν όλες από ανθρώπινο χέρι και γι’ αυτό ίσως υπάρχουν λόγοι παγκόσμιας σημασίας. Πρώτα και κυρίως αφορούν την περίπτωση μυστικών δοκιμών γεωφυσικών όπλων. Οι δοκιμές αυτές γίνονται μυστικά και παράνομα. Η Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει ασχοληθεί για διάστημα σχεδόν ενός χρόνου με έρευνες για την απειλή που αντιπροσωπεύει για τον πλανήτη το πρόγραμμα HAARP. Η Δούμα απευθύνθηκε σε δύο παραλήπτες: στον Πρόεδρο Πούτιν και στον ΟΗ.Ε, σε διεθνείς οργανισμούς, στα Κοινοβούλια και τις κυβερνήσεις όλων των χωρών, στη διεθνή επιστημονική κοινότητα, καθώς επίσης στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Το ρωσικό Κοινοβούλιο πρότεινε την γενική απαγόρευση των δοκιμών HAARP. Τον Σεπτέμβριο του 2002 η ρωσική Δούμα συζήτησε αυτό το ζήτημα και κατέληξε σε ένα ψήφισμα προς όλους τους παραλήπτες που αναφέρθηκαν. Εκατόν ογδόντα οκτώ βουλευτές ψήφισαν να αποσταλεί στον Πρόεδρο Βλαδίμηρο Πούτιν και 220 ψήφισαν την αποστολή του στον ΟΗ.Ε. Η ψηφοφορία φανέρωσε τις ανησυχίες των Ρώσων βουλευτών ανησυχούν για την ανάπτυξη και την πιθανή χρήση των γεωφυσικών όπλων.
Είναι ευρέως γνωστό ότι οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ σύναψαν μια συμφωνία στο τέλος της δεκαετίας του '70 με την οποία απαγορεύονταν οι επιστημονικές έρευνες στον τομέα της γεωφυσικής για στρατιωτικούς σκοπούς. Όλες οι πρόοδοι στον τομέα αυτό πραγματοποιηθεί κρυφά. Τα πειράματα συνεχίστηκαν, παρά την υπογραφή της συμφωνίας. Συνεχίστηκαν με τη μεταμφίεση της επιστημονικής έρευνας και το απατηλό πρόσχημα της τεχνολογικής προόδου. Οι δικαιολογίες για την σκοπιμότητα αυτών των ερευνών ήταν μάλλον ασαφείς ως και μυστηριώδεις.
Πολλοί ειδικοί και επιστήμονες θεωρούν ότι ειδικά το αμερικανικό πρόγραμμα HAARP έχει να κάνει μ’ αυτές τις έρευνες. Ο αμερικανικός επιστήμονας Bernard Eastlund θεωρείται ανάδοχος αυτού του προγράμματος. Είναι κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας για τη μέθοδο και για τη συσκευή μέτρησης των στρωμάτων της γήινης ατμόσφαιρας, της ιονόσφαιρας ή και της μαγνητόσφαιρας. Είναι κοινό μυστικό ότι οι ΗΠΑ (πιθανώς, όχι μόνο οι ΗΠΑ) έχουν κατασκευάσει ήδη εγκαταστάσεις συσκευών αποστολής υψίσυχνων κυμάτων. Αυτά τα συστήματα μπορούν να θερμάνουν το γήινο περιβάλλον μέχρι την κατάσταση του πλάσματος, με τη βοήθεια της άντλησης ιόντων. Αυτό το καθιστά δυνατό τον έλεγχο το περιβάλλοντος, που σημαίνει δυνατότητα επιρροής στα ατμοσφαιρικά φαινόμενα. Οι κάτοχοι αυτού του όπλου είναι σε θέση να προκαλέσουν πλημμύρες, κυκλώνες, θύελλες, ακόμη και σεισμούς σε οποιαδήποτε περιοχή του πλανήτη. Είναι επίσης δυνατό να παραλύσουν τα αστικά και στρατιωτικά δίκτυα επικοινωνίας και ακόμη να επηρεάσουν την νοημοσύνη ολόκληρων των εθνών.
Υπάρχει μια υποψία ότι οι ασυνήθιστες φυσικές καταστροφές του έτους 2002 είναι ανθρωπογενείς και ότι η ανεξήγητη αδιαφορία για το ζήτημα μερικών κρατών στο μετα-σοβιετικό έδαφος έχουν σχέση με αμερικάνικα πειράματα χαμηλής έντασης. Ωστόσο, ούτε οι αμερικανικοί πολιτικοί και οι επιστήμονες, ούτε η παγκόσμια κοινότητα γνωρίζουν, εάν είναι δυνατό να ανακοπεί η δράση του γεωφυσικού όπλου, στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθεί στο φουλ των δυνατοτήτων. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει ότι η πρώτη χρήση του γεωφυσικού όπλου σε πλήρης απόδοση μπορεί να προκαλέσει την ολοκληρωτική του πλανήτη. Φαίνεται να είναι επιστημονική φαντασία; Όχι στην πραγματικότητα. Οι εγκαταστάσεις συστήματος αποστολής υψίσυχνων κυμάτων υπάρχουν ήδη. Βρίσκονται στη Νορβηγία και σε μια στρατιωτική βάση στην Αλάσκα. Τη σύντομη περιγραφή του προγράμματος και μερικές φωτογραφίες μπορεί να τις βρει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα Haarp.alaska.edu. Ένα ακόμα σύστημα αποστολής υψίσυχνων κυμάτων, το ισχυρότερο, πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία σύντομα στη Γροιλανδία. Όταν αυτό συμβεί, το γεωφυσικό όπλο θα είναι σε θέση να πλήξει ολόκληρη την έκταση της Ευρασίας από τον Ατλαντικό ως τα παράλια του Ειρηνικού.
Οι πληροφορίες εμφανίστηκαν σε αυτό το θέμα σε διάφορους ουκρανικούς ιστοχώρους το Σεπτέμβριο του 2002. Επ' αυτού, σκέφτομαι ότι το ουκρανικό Κοινοβούλιο πρέπει να υποστηρίξει την πρωτοβουλία της ρωσικής Δούμας. Η ουκρανική ακαδημία των επιστημών οφείλει να εξετάσει το ζήτημα της δυνητικής απειλής του HAARP στην Ουκρανία. Τα αρμόδια ιδρύματα οφείλουν να συλλέξουν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και να καθορίσουν τη στάση της Ουκρανίας στο θέμα.


Solomatin Yuru Ουκρανός βουλευτής, γραμματέας της ουκρανικής επιτροπής για την οικονομική πολιτική, διαχείρισης του περιβάλλοντος και για την αντιμετώπιση των συνεπειών τραγωδίας του Τσέρνομπιλ.

http://english.pravda.ru/main/2003/01/15/42068.html
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 01, 2008 8:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ζοφερή πρόβλεψη; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ενδιαφέρον δημοσίευμα:

http://news.yahoo.com/s/livescience/20080630/sc_livescience/chinaearthquakewasraretype

"Εντελώς ασυνήθιστος ο σεισμός στην Κίνα", λέει το MIT (Massachusets Institute of Technology, USA). "Κανείς δεν τον ανέμενε, τίποτα δεν έδειχνε πως θα συνέβαινε"...

Απλή διαπίστωση (...ομολογία;) ότι κάτι το αφύσικο υπήρχε πίσω από το συμβαν; Ή μήπως και ΑΠΕΙΛΗ; ("Σας τη φέραμε από εκεί που δεν το φανταζόσαστε!")

Το δεύτερο μοιάζει να ενισχύεται από την προειδοποίηση ότι: "Οι σεισμοι κάποτε συμβαίνουν "ΚΑΤΑ ΣΜΗΝΗ", οπότε οι κάτοικοι και οι αρχές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και γιά άλλον μεγάλο σεισμό"! (Αφού ο σεισμός ήταν "τελείως ασυνήθιστος και απρόβλεπτος", ΠΩΣ αποτολμούν να τον εντάξουν σε μοντέλλα και να εικάσουν ότι ίσως είναι ο πρώτος ενός "σμήνους σεισμών";)


MIT έγραψε:
Similar events in the area occur only once in every 2,000 to 10,000 years on average, the researchers say, though they caution that because earthquakes can sometimes occur in clusters, residents and officials should still be wary of another possible large-scale earthquake.


Αν όλα όσα έχω δηλώσει πως υποψιάζομαι έχουν κάποια δώση αλήθειας, τότε εδώ έχουμε μία ένδειξη πως ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ.

Είναι βέβαια πιθανό - το πιθανώτερο ίσως! - να μην συμβεί τίποτα τέτοιο. Αν όμως συμβεί ΤΙ θα σημαίνει αυτό;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 12, 2008 9:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλημέρα σε όλους

Δεν ξέρω αν είδατε χθες τους αεροψεκασμούς (chemtrails) σε όλη την Αττική. Πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη έκταση! Καθόμουν στη ταράτσα της πολυκατοικίας και έβλεπα να περνάνε αεροπλάνα σε παράλληλες πορείες και σε όλη την έκταση της Αττικής (αλήθεια, αν είναι αθώα επιβατικά αεροσκάφη, γιατί δεν ακολουθούν τους αεροδιάδρομους). Είναι γνωστός ο συσχετισμός HAARP και σεισμών. Μήπως πρέπει να περιμένουμε κάτι; Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες