Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΚΚΕ και οι προβοκάτορες του ΛΑ.Ο.Σ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 8:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φωνάζουν οι κλέφτες…

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»: Απόσταγμα της λαϊκής σοφίας, βγαλμένο μέσα από την κοινωνική εμπειρία.

Αυτοί που έχουν λεηλατήσει την Ελλάδα, έχουν κατακλέψει και συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, σκούζουν για το ΚΚΕ!!!

Με βιομηχανία ψευδών και ταχυδακτυλουργίες αγοραίου δικηγόρου μεταθέτουν τη σήψη τους και την κλεψιά τους στο ΚΚΕ!!!!

Είναι τέτοιος ο πανικός τους και οι προβοκατόρικες ψυχώσεις τους που χάνουν κάθε μέτρο και φτάνουν σε παράκρουση ψεύδους και παραλογισμού.

Παραθέτουμε τρία εύστοχα σχόλια από το σημερινό Ριζοσπάστη.





Στα «πράσα» οι γκαιμπελίσκοι!


Επί τρεις ολόκληρες μέρες οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ περιφέρονται στα τηλεοπτικά κανάλια και κρατώντας ένα χαρτί στα χέρια τους
- που υποτίθεται ότι είναι τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής από την κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών υποθέσεων της 19/7/2006, όπου συζητήθηκε η εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE και από την οποία απουσίαζε βουλευτής του ΚΚΕ -
ισχυρίζονται τι; Οτι από αυτά τα «Πρακτικά» προκύπτει ότι ο βουλευτής του ΚΚΕ δεν απουσίαζε, αλλά ότι μπήκε στην αίθουσα της συνεδρίασης και ότι την ώρα που ήταν η σειρά του να τοποθετηθεί... έφυγε. Μάλιστα, για να γίνουν πιο πειστικοί εμφανίζονται στις κάμερες κουνώντας το συγκεκριμένο χαρτί - που υποτίθεται ότι είναι τα επίσημα Πρακτικά - «κάνοντας» ότι όλα αυτά τα διαβάζουν από αυτό το «επίσημο» έγγραφο.
*
Ε, λοιπόν, ο γκαιμπελισμός τους δεν έχει όριο!
Ο «Ρ» έχει στην κατοχή του τα επίσημα Πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης. Οπως προκύπτει λοιπόν - από τα επίσημα Πρακτικά - δεν υπάρχει βουλευτής του ΚΚΕ που να «μπήκε», να «βγήκε», να «μπαινο-βγήκε» ή ακόμα και να πέρασε απ' έξω από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση των επιτροπών!
Εκείνα που προκύπτουν είναι - αντιθέτως από όσα ισχυρίζονται οι προβοκάτορες - τα εξής:
· Στη σελίδα «11.243» των Πρακτικών και κατά τη διάρκεια της α' ανάγνωσης των καταλόγων των βουλευτών των επιτροπών, που έγινε στην αρχή της συνεδρίασης, δεν υπάρχει βουλευτής του ΚΚΕ παρών.
· Στη σελίδα «11.277» των Πρακτικών και κατά της διάρκεια της β' ανάγνωσης του καταλόγου που έγινε στη μέση της συνεδρίασης, επίσης δεν υπάρχει παρών βουλευτής του ΚΚΕ.
· Στη σελίδα «11.311» των Πρακτικών και κατά τη διάρκεια της γ' ανάγνωσης του καταλόγου των συμμετεχόντων βουλευτών, με την οποία και έκλεισε η συνεδρίαση, φυσικά και δεν υπάρχει βουλευτής του ΚΚΕ που να είναι παρών.
Και το κορυφαίο:
· Στη σελίδα «11.270» των Πρακτικών της συνεδρίασης, διαβάζουμε: «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΡΑΚΤΑΣ (προεδρεύων των Επιτροπών): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δεν παρίσταται εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην αίθουσα, επομένως, σύμφωνα με όσα συμφωνήσαμε, τελείωσε ο πρώτος γύρος των ερωτήσεων».
Αυτά αναφέρουν τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής. Στα οποία έχει πρόσβαση ο καθένας (σ.σ.: όποιος ενδιαφέρεται μέσω των υπηρεσιών της Βουλής να προμηθευτεί τα συγκεκριμένα Πρακτικά μπορεί να τα ζητήσει με το όνομα του Αρχείου της Βουλής στο οποίο είναι καταχωρημένα και το οποίο είναι το «ΑΑCΟ0719.PF1»).
Εντούτοις, οι «κύριοι» του ΛΑ.Ο.Σ. τι κάνουν; Βγαίνουν στις τηλεοράσεις και κρατώντας ένα ψεύτικο χαρτί στα χέρια τους, υποδύονται προς τον ανυποψίαστο τηλεθεατή ότι «διαβάζουν» πράγματα τα οποία είναι καθ' ολοκληρίαν κατασκευασμένα από τα «χαλκεία» τους. Αλλά και τούτη τη φορά πιάστηκαν στα πράσα.
Πρόκειται για γκαιμπελίσκους και ψεύτες της πιο ελεεινής υποστάθμης. Κι όπως - σοφά - λέει ο λαός μας «μια φορά ψεύτης - πάντα ψεύτης»!
Νίκος Μπογιόπουλος




Ο Γκαίμπελς ωχριά μπροστά τους

Με καραμπινάτα ψεύδη που πετάνε στον αέρα, κραδαίνοντας ανύπαρκτα χαρτιά και με κραυγές υστερικές προς πάσαν κατεύθυνση, από τον Καρατζαφέρη και όλο το φαιόγκριζο συρφετό του ΛΑ.Ο.Σ, βρωμίζουν την ατμόσφαιρα με αστήριχτες καταγγελίες κατά του ΚΚΕ. Οντας σε διατεταγμένη υπηρεσία, συνεχίζουν τη βρώμικη δουλειά τους. Κι όταν αποκαλύπτονται τα ψέματα και οι άθλιες συκοφαντίες που εκτοξεύουν για τα περί σχέσεων του ΚΚΕ με τη «Γερμανός», αφού το ΚΚΕ κατάγγειλε καθαρά και επανειλημμένα το σκάνδαλο, αλλάζουν την άθλια επιχειρηματολογία τους ότι το ΚΚΕ είναι ύποπτο γιατί βουλευτής του δεν παρέστη στην επιτροπή της Βουλής που συζητούσε για την εξαγορά της «Γερμανός» από την «Cosmote», με άλλο φαιδρό και, βεβαίως, ψεύτικο επιχείρημα: Oτι, τάχα, βουλευτής του ΚΚΕ που ήταν απών, πέρασε από την Επιτροπή αλλά... έφυγε όταν ήρθε η υπόθεση για ακρόαση! Οσο για το χρηματισμό του ΚΚΕ από επιχειρηματίες, παραπέμπουν ως αποδεικτικό στοιχείο σε εφημερίδα στο διαδίκτυο, που αναπαράγει τη δήλωση του Γ. Καρατζαφέρη για επιχειρήσεις και χρηματοδοτήσεις του ΚΚΕ. Δηλαδή η δήλωση του ευρισκόμενου ή σε «εκτέλεση συμβολαίου» ή σε αντικομμουνιστική τύφλωση πλούσιου αρχηγού τους, παρουσιάζεται ως πραγματική απόδειξη. Η προβοκάτσια πάει μαζί με τις χυδαιότητες. Γυρίζουν πίσω στην κατάμαυρη προπαγάνδα των «κονσερβοκουτιών» και του Εμφυλίου. Ξαναθυμούνται την Κα Γκε Μπε και τα ρούβλια! Καταφεύγουν στον εμετικό αντικομμουνισμό που τους έχει γίνει «έξις δευτέρα φύσις». Ο Γκαίμπελς ωχριά μπροστά στην ακροδεξιά, φασίζουσα γκρίζα ιδεολογία τους.



Ψεύτες στο τετράγωνο!

Α, ναι. Ανάμεσα στα άλλα που έχουν «κατασκευάσει», μιλώντας σε κανάλια διάφοροι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και οι του ΛΑ.Ο.Σ. είναι ότι στις 19/7/2006 το ΚΚΕ «επέλεξε» να μη συμμετάσχει βουλευτής του στην επιτροπή που ασχολήθηκε με την υπόθεση «Γερμανός», ενώ, αντίθετα, και όπως ισχυρίζονται, στις υπόλοιπες συνεδριάσεις διαφόρων επιτροπών εκείνης της ημέρας, οι βουλευτές του ΚΚΕ ήταν παρόντες.
Ε, λοιπόν, προσέξτε: Εκείνη την ημέρα, στις 19/7/2006, εκτός των επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων συνεδρίαζαν επίσης οι επιτροπές Αμυνας, Θεσμών, η Διακομματική για τα Ναρκωτικά και η επιτροπή για τα Προβλήματα των Μεταναστών.
Ξέρετε σε πόσες από αυτές τις επιτροπές συμμετείχαν βουλευτές του ΚΚΕ; Σε καμία! Γιατί, πολύ απλά, εκείνη την ημέρα οι βουλευτές του Κόμματος ήταν «χρεωμένοι» σε άλλες κομματικές αποστολές και όχι, φυσικά, γιατί το ΚΚΕ «επέλεξε» να απουσιάζει από τη «μία και μόνη» συνεδρίαση επιτροπής που αφορούσε στο «Γερμανό», όπως ισχυρίζονται οι πολιτικοί αγύρτες.
Ενα ακόμα ψέμα των συκοφαντών που καταρρέει.






Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Δούλος ισοβίτης



Ένταξη: 27 Ιούν 2008
Δημοσιεύσεις: 8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 10:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μα τι περιμένατε διαφορετικό ?? Το ΠΑΣΟΚ του νεο-φιλελευθερισμού (δηλ. του ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ και της Ευρωπ. Ένωσης) συνεργάζεται ΤΕΛΕΙΑ με το ΛΑΟΣ δηλαδή το ακροδεξιό παλαιοχουντικό αλλά ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗΣ (προφανώς νεοναζιστικού τύπου ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗΣ) φτιαχτό ψευτό-κόμμα. Ο ένας (ΠΑΣΟΚ) οδηγεί στον άλλο (ΛΑΟΣ), και ο άλλος υπάρχει χάριν του πρώτου. Μαύρες μέρες μας περιμένουν με την ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗ, η οποία ήδη έχει ξαμολύσει τα βρωμόσκυλά της (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και φυσικά και ΣΥΝ),
να καταπιούν τις ευρύτερες μάζες. Περιέργως ο ΣΥΝ δεν επιτέθηκε στο ΚΚΕ, μάλλον κίνησης υποκρισίας βρωμάει. Τελευταίο προπύργιο (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) αντίστασης αντι-καπιταλιστικής, αντι-οικουμενιστικής, και αντι-ευρωπαϊκής μόνο το ΚΚΕ. Προσπαθούν να το εξαφανίσουν σε συνεργασία με τους καναλάρχες-φεουδάρχες τους. Πρέπει να δείξει ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ το ΚΚΕ, σ'αυτή τη φάση. Ίσως μεθοδεύεται ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ του απ'το πολιτικό σκηνικό. ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. Έχει ξαποστείλει τα λυσσασμένα κοπρόσκυλα κόμματά του. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
_________________
Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα? Αποφασίστε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 8:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Μαφιόζοι" και προβοκάτορες

ΑΡΧΙΣΑΝ και κάποια μπλοκ να «εκτελούν συμβόλαια», όπως όλοι οι μετρ της "μαφιόζικης δημοσιογραφίας".
Το «τρωκτικό» είναι ένα από αυτά. Ξεπερνάει και τη δημοσιογραφική «σχολή» της πιο κίτρινης, κουτσομπολίστικης δημοσιογραφίας, τύπου ΕΣΠΡΕΣΟ κ.λπ.
Κατηγορούν τη «μαφιόζικη» δημοσιογραφία του Θέμου, αλλά είναι χειρότεροι, γιατί ασκούν δημοσιογραφία χωρίς πολιτική ταυτότητα και χωρίς όνομα. Στην ίδια σχολή έχουν θητεύσει. Οι διαφορές είναι προσωπικού χαρακτήρα, διαφορές "μαφιόζων" και «εκτελεστών συμβολαίων».
Έχει αναλάβει λοιπόν εργολαβικά τη σπίλωση του ΚΚΕ. Αυτή η ξαφνική, υστερική, εμμονή εναντίον του ΚΚΕ αποκαλύπτει και στον πλέον αδαή το βρώμικο ρόλο τους. Εδώ το σύμπαν βοά για τις εξαγορές και τις μίζες των κυβερνητικών κομμάτων και των καθεστωτικών αξιωματούχων, εδώ βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι ακαθαρσίες των διαπλεκόμενων κέντρων εξουσίας, ο ελληνικός λαός λεηλατείται και απειλείται με αφανισμό από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της πολυεθνικής διαπλοκής, και το «τρωκτικό» αναζητά, με την υστερία ενός σχιζοφρενούς, «ατέλειες», «αμέλειες», «επιχειρήσεις» και λοιπά τέτοια φαιδρά του ΚΚΕ, αναπαράγοντας και ανακυκλώνοντας τη μαύρη προπαγάνδα των κέντρων εξουσίας, του ΠΑΣΟΚ και της ακροδεξιάς δημαγωγίας. Σαν την κουτσομπόλα της γειτονιάς συλλέγει μετά μανίας ό,τι βρεί ή ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά εναντίον του ΚΚΕ.
Καμιά πολιτική κριτική των θέσεών του, έστω της ιστορίας του (πάλι σε αυτή τη συγκυρία ανεπίκαιρα) παρά μόνο σπερμολογίες, ανεύθυνες κατηγορίες και μειωτικούς προσωπικούς αφορισμούς, βγαλμένα όλα από το αντικομουνιστικό οπλοστάσιο.
Και όλα αυτά καλύπτονται από το κουτοπόνηρο, «εκσυγχρονιστικής» έμπνευσης ερώτημα: «είναι το ΚΚΕ υπεράνω κριτικής»;
Αυτό το φαιό, κουτοπόνηρο, ηθικολογικό ερώτημα προβάρουν όλα τα «παπαγαλάκια» του Πασοκικού, «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους και τα «ακροδεξιά» κόπρανά τους.
Έτσι αντιλαμβάνονται την ΚΡΙΤΙΚΗ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ όλοι αυτοί της καθεστωτικής σαπίλας και κυρίως οι «εκτελεστές συμβολαίων».
Δεν είναι κύριοι υπεράνω τις κριτικής το ΚΚΕ. ΟΥΔΕΙΣ είναι υπεράνω της κριτικής.
Η κριτική, όμως ασκείται πάνω στις πολιτικές θέσεις και την πρακτική του κάθε ενός. Αυτό προϋποθέτει ότι για να ασκήσεις ΚΡΙΤΙΚΗ πρέπει να διαθέτεις ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ πολιτική θέση, ιδεολογικό και πολιτικό πρόσωπο και όχι να είσαι ιστορικά και πολιτικά απρόσωπος και το χειρότερο να φοράς μάσκες.
Φυσικά, όταν ασκήσεις κριτική στην ιδεολογία, τις πολιτικές θέσεις και την πρακτική του άλλου αποκαλύπτεις και τη θέση σου. Έτσι ο αναγνώστης μπορεί να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Γι αυτό τα τρωκτικά κάθε είδους, τα «λαμόγια» και οι προβοκάτορες δεν είναι σε θέση να ασκήσουν κριτική και να παράγουν ιδέες. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.
Γι αυτό επιδίδονται στις παραπολιτικές χυδαιότητες, στα «προσωπικά» του χειρίστου είδους, στις σπερμολογίες, στην αποστειρωμένη «είδηση», στις φήμες, στα κουτσομπολιά, στα «σενάρια», στις κατασκευές «γεγονότων», στην απάτη και στην ψευτιά, συχνότατα και στις αναπόδεικτες κατηγορίες, δηλαδή στη συκοφαντία. Γυμνάζονται, δηλαδή, σε ό,τι το πιο χυδαίο και αγοραίο, σε ό,τι το πιο ταπεινό και «προσωπικό», σε ό,τι πιο σκανδαλοθηρικό και «αστυνομικό»: Σε ό,τι δολοφονεί τη σκέψη, αποχρωματίζει τις Ιδέες, συρρικνώνει και αλέθει την πολιτική συνείδηση.
Σε αυτό ακριβώς συνίσταται ο ρόλος των σημερινών διαύλων της καθεστωτικής προπαγάνδας, έντυπης και ηλεκτρονικής και κυρίως των τηλεοπτικών κοπράνων.
Το «Τρωκτικό» αποτελεί μία από τις πλέον χυδαίες και φαιές εκφάνσεις της δημοσιογραφίας της καθεστωτικής.
Και ο πλέον αφελής αντιλαμβάνεται ότι ακολουθεί, βιαστικά, νευρικά και αδέξια, τα βήματα της "μαφιόζικης" δημοσιογραφίας: Αυτή που «εκτελεί συμβόλαια». Βιάζονται μήπως και τα γεγονότα τους προλάβουν και μείνουν απ’ εξω από τα παιχνίδια που παίζονται…
Ας μάθουν τουλάχιστο το αλφάβητο: Χωρίς πολιτική θέση δεν υπάρχει πολιτική κριτική. Ας μας πουν σε πιο Θεό πιστεύουν…
Αυτά και αν χρειαστεί θα επανέλθω…




Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 10:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
To Τρωκτικό είχε επιδιώξει εξ αρχής να υποκαταστήσει το press.gr Μετά την πτώση του τελευταίου, οι Τρωκτικοί νόμισαν πως το πέτυχαν και σήκωσαν ψηλά τον αμανέ.
Ως λοιπόν οι διάδοχοι του press.gr, βάδισαν πιστά στο δρόμο του και άρχισαν και αυτοί τα πολιτικά παιχνίδια, πηγαίνοντας όμως ένα βήμα παραπέρα επειδή όπως όλα δείχνουν ξεκίνησαν την εκτέλεση πολιτικών συμβολαίων, όπως ο Καρατζαφύρερ που τόσο πολύ προβάλλουν.
Κι ανάθεμα αν έκαναν έστω μία από τις αποκαλύψεις που όντως είχε κάνει το press.gr στις (λίγες) ημέρες δόξης του.
Πέραν αυτών όμως, είναι φανερό πως η χειραγώγηση των μπλογκ από το σύστημα, πάει καλά και έχει προχωρήσει αρκετά.
Μόνο να σκεφτούμε πόσοι άλλοι μη τρωκτικοί τωνμπλογκ κάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα.

ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΚΚΕ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΛΩ-ΝΑ-ΓΙΝΩ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ-ΣΤΗ-ΘΕΣΗ-ΤΩΝ-ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΤΟΥΣ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΟΞΩ.
ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΣΚ***ΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΛΑΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΨΥΓΕΙΟ" (ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ, "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΚΤΛ.) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ.

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΝΤΑΜΑ ΤΟ ΚΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

Άραγε όμως, υπάρχει άλλη καλύτερη ομολογία του Γιωργάκη για το ποιόν του, όταν λέει ότι αν δεν του αρέσει το ΚΚΕ, να πάει στο βουνό να κάνει επανάσταση;;;

Δηλαδή εσύ Γιωργάκι, θα 'σαι εσύ κάτω στον κάμπο, μαζί με τους Χίτες του Καρατζαφύρερ, τους Ταγματασφαλίτες του Πλεύρη και τους δοσίλογους του Τσίπρα, έτσι;

Κατά παππού, κατά εγγονό, πάει το σόι στο Μινεικοπαπανδρέικο!
Κρίμα στον πατέρα σου ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 11:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η απάτη των θεσμών διαφάνειας
και
ο κρατικός έλεγχος των κομμάτων!!!



Νέο τρικ απάτης, αμερικανικής κοπής και υφής, από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ζητάει «θεσμούς διαφάνειας» για τα κόμματα και έλεγχο των οικονομικών τους!!!

Είναι και τόσο ηλίθιος που ζητά από ένα κομμουνιστικό κόμμα να υποταχθεί στο σύστημα και τον κρατικό έλεγχο!!!
Ιστορικά ΠΟΤΕ ένα αυθεντικό σοσιαλιστικό κόμμα, ακόμα και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, δεν αποδέχτηκε τον κρατικό έλεγχο και το φακέλωμα των μελών- συνδρομητών!!!
Τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις. Ιδιαίτερα τα αριστερά κόμματα, εξ ορισμού, είναι κόμματα που αναιρούν το καπιταλιστικό σύστημα και τις κηδεμονίες του κρατικού ελέγχουν των οργανωτικών τους λειτουργιών και των συνδρομών των μελών του. Γι αυτό δεν διανοήθηκε μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΝΑΣ, έστω και κάλπικος σοσιαλιστής, να θέσει τέτοιο ζήτημα. Το Έθεσε ο Γιωργάκης και η ακροδεξιά δημαγωγία.
Μόνο σήμερα οι υπηρέτες των υπερεθνικών και η πλανητική Νέα Τάξη θέτουν τέτοια ζητήματα, ακριβώς για να διαλύσουν παντελώς κάθε ανεξάρτητη συλλογικότητα και τα αριστερά κόμματα. Θέλουν να φακελώσουν ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως κάθε έναν που θα οργανώνεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό ή θα συμμετέχει σε οργανώσεις και κόμματα που θα αντιστέκονται, έστω και μερικώς στην καθεστωτική ισοπέδωση και στον κρατικό έλεγχο.
Θέλουν οργανώσεις και κόμματα επιχειρήσεις, όπως είναι τα σάπια καθεστωτικά κόμματα, όχι κόμματα που θα αντλούν τη δύναμη τους από την ενεργητική λαϊκή συμμετοχή, συμμετοχή ακηδεμόνευτη από την κρατική εξουσία.
Αυτό το επιχειρηματικό τρικ ελέγχου του ΚΚΕ, αποσκοπεί στο να ξεριζώσει τα εργατικά και λαϊκά ερείσματα από το κόμμα. Μπορεί κανείς να έχει οποιεσδήποτε ενστάσεις στο ζήτημα της διαχείρισης των οικονομικών του ΚΚΕ, αλλά το ζήτημα αυτό είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι κρατικού ελέγχου. Μπορεί να λυθεί μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΑ και όχι με τον κρατικό έλεγχο.
Τα κόμματα είναι πολιτικές οντότητες. Τα οργανωτικά και τα οικονομικά των κομμάτων είναι ζητήματα ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να αγωνίζονται αυτοί που θέλουν κόμματα ανεξάρτητα, με υγιείς πολιτικές και οργανωτικές λειτουργίες και ΟΧΙ με την υποταγή των κομμάτων στο κράτος των υπερεθνικών…
Αυτά είναι αλφαβητικά ζητήματα της επιστημονικής θεωρίας περί κομμάτων και ιστορικά κατακτημένα από τα αγωνιστικά κινήματα. Ο Γιωργάκης τα αγνοεί, όπως και κάθε καθεστωτικό «παπαγαλάκι» ή προβοκάτορας.
Αν υπήρχε τέτοιος κρατικός έλεγχος δεν θα υπήρχε ούτε το ΠΑΣΟΚ. Και ο Ανδρέας στην αρχή δεν δεχόταν ΚΑΝΕΝΑ κρατικό έλεγχο. Κρίμα που το «παιδί» τότε ήταν βρέφος και δεν τον συμβούλευσε να πάει για αντάρτικο στα βουνά!!!
Αλλά, με αυτά τα αλφαβητικά θα ασχοληθούμε την κατάλληλη ώρα. Τώρα τα θέτει ο Γιωργάκης προβοκατόρικα. Για να μεταθέσει την αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ και την επικυρωμένη πλέον και βοούσα εξαγορά των «εκσυγχρονιστών» (κυριαρχούν μέσα στο ΠΑΣΟΚ) στα … θεσμολάγνα τερτίπια της απάτης: «θεσμοί διαφάνειας» και οικονομικός έλεγχος των κομμάτων.
Τα ανέσυρε τώρα από την φαρέτρα του ο Γιωργάκης, τώρα που το σπίτι του βρίσκεται μέχρι το λαιμό μέσα στο μαύρο χρήμα. Και το μεταθέτει στο ΚΚΕ που δεν κυβέρνησε ΠΟΤΕ για να έχει αυτές τις διαπλοκές. Δεν ξεκαθαρίζεις πρώτα τους δικούς σου στάβλους Γιωργάκη και μετά μίλα για τα άλλα κόμματα. Και το ξεκαθάρισμα των κομματικών σου στάβλων είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ και όχι κρατικό-λογιστικό.
Αλλά αυτά είπαμε δεν είσαι σε θέση να τα καταλάβεις…
Μπορείς, όμως να καταλάβεις ότι αυτά περί «θεσμών διαφάνειας» και κρατικό έλεγχο είναι μπούρδες. Καμιά διαφάνεια δεν μπορεί να υπάρξει για κόμματα του συστήματος, κόμματα υπηρέτες του κεφαλαίου. Μήπως δεν υπάρχουν θεσμοί; Έγινε ποτέ κανένας έλεγχος ή υπήρξε ποτέ διαφάνεια στους «νταβατζήδες», στα γνωστά και μυστικά κέντρα των υπερεθνικών μηχανισμών, στα εκατομμύρια που μοιράζονται στις Μ.Κ.Ο και σε άλλες υπονομευτικές και παρακρατικές υπηρεσίες;
ΕΓΙΝΕ ποτέ κανένας έλεγχος και υπήρξε διαφάνεια στα περιουσιακά στοιχεία των τρωκτικών: Πολιτικών, κομματικών, δημοσιογραφικών. Εδώ οι περισσότεροι του κόμματός σου και οι καμαρίλες τους ξεκίνησαν πεινασμένοι και σήμερα είναι με αμύθητη περιουσία, βίλες, κότερα και χλιδή νεοπλουτίστικης αλητείας…
Αφήστε μια ζωή τα παραμύθια περί θεσμών διαφάνειας και ελέγχου. Όλοι οι πολιτικοί απατεώνες αυτό το τροπάριο ψέλνουν πάντα. Και οι μεγαλύτεροι κλέφτες ήταν οι «αρχάγγελοι» της «κάθαρσης», της «διαφάνειας» και του «κρατικού ελέγχου».
Και το 1989 πάνω σε αυτά τα μοτίβα της απάτης στήθηκε!!!
Αρκετά η κοροϊδία. Και μη μετατοπίζετε τη βρώμα σας στο ΚΚΕ…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 11:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαβάστε και τα παρακάτω γιατί ο Γιωργάκης έχει "σαλέψει" και προσβάλλει τη νοημοσυνη μας και τη μνήμη μας!!!
Από:
http://www.antinews.gr/?p=2784




(και) Ένας επιλήσμων αρχάγγελος της κάθαρσης


By Factorx | July 18, 2008

Ξεχνώντας ότι δεν υπάρχει παρθενογέννηση και επιχειρώντας να εκμεταλλευθεί την κατάσταση σύγχυσης στην οποία έχει περιέλθει το Μαξίμου, ο κ. Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται κι αυτός ως αρχάγγελος της κάθαρσης. Και γιατί όχι; Μετά τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Καραμανλή, δικαιούται και ο απόγονος της τρίτης μεγάλης πολιτικής οικογένειας να ενδυθεί αυτήν την λεοντή. Καμία αντίρρησις εκ μέρους μας. Στην Ελλάδα άλλωστε είναι κανείς ό,τι δηλώσει. Τον παρακαλούμε όμως να μην παραποιεί τόσο προκλητικά την ιστορία και να δηλώνει ότι «ο ίδιος αποκάλυψε το σκάνδαλο Κοσκωτά». Να μην τρελαθούμε τελείως Το «Αντί» το αποκάλυψε και μερικοί από εδώ, σε μια εποχή που ο κ. Παπανδρέου διαμήνυε στον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του Γ. Παπακωνσταντίνου, κυβερνητικό επίτροπο τότε της σκανδαλιάρας Τράπεζας Κεντρικής Ελλάδος ότι «επιθυμία του πατρός του ήταν η τράπεζα να πάει στον Κοσκωτά». Τα ξέχασε αυτά; Ξέχασε και την «Ένωση Νέων Επιχειρηματιών» που είχαν συγκροτήσει νεαροί τότε επιχειρηματίες όπως ο ίδιος ο Κοσκωτάς και ο Δ. Κοντομηνάς για να στηρίξουν την πολιτική σταδιοδρομία του μελλοντικού «πατροκτόνου»; Αν τα ξέχασε, μπορεί να τα διαβάσει εδώ: Ο Γ. Παπανδρέου, το 1988 και τα «νέα τζάκια»
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 8:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4645501&publDate=18/7/2008





«Είναι με τα "καλά" τους»;

Αυτοί που τα παίρνουν από τις «μίζες» ζητούν από το ΚΚΕ να δημοσιοποιήσει στο κράτος τα στοιχεία των ανθρώπων του μόχθου που το στηρίζουν οικονομικά από το υστέρημά τους!

*

Ας πούμε ότι για την ανάγκη της συζήτησης παρακάμπτουμε την (αβυσσαλέα, ωστόσο) υποκρισία.

Και καλά, ας δεχτούμε ότι είναι ανιστόρητοι, ότι δε γνωρίζουν τίποτα για τις διώξεις ανθρώπων στο παρελθόν με μοναδική «κατηγορία» ότι είχαν ενισχύσει οικονομικά το Κόμμα, ότι δε γνωρίζουν τίποτα για τον Νικηφορίδη που στήθηκε στον τοίχο με την «κατηγορία» ότι μάζευε υπογραφές κατά των πυρηνικών και ότι διοργάνωνε «εράνους» υπέρ της ειρήνης.

Ας υποθέσουμε επίσης ότι αυτά που λένε, ότι δηλαδή «οι εποχές έχουν αλλάξει», τα πιστεύουν, ότι δεν είναι τα κόμματά τους που συμμετέχουν σε μια Ευρωπαϊκή Ενωση, όπου τα μισά Κομμουνιστικά Κόμματα έχουν κηρυχτεί παράνομα, ότι δεν είναι οι ευρωβουλευτές τους που αυτόν τον καιρό συζητούν τα περίφημα «μέτρα κατά της ριζοσπαστικοποίησης» της Κομισιόν.

*

Ας έρθουμε, λοιπόν, σε κάτι που - ίσως - θα το αντιληφθούν:

Το να ενισχύεις οικονομικά ένα πολιτικό κόμμα είναι κάτι που συνδέεται άμεσα με το πολιτικό φρόνημα. Αλλά η ελευθερία του πολιτικού φρονήματος βρίσκεται στην καρδιά αυτού που οι ίδιοι αποκαλούν «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα», στην καρδιά δηλαδή των ατομικών, των κοινωνικών και των πολιτικών ελευθεριών. Επομένως, τι ακριβώς ζητούν από το ΚΚΕ; Να συμφωνήσει και ακόμα χειρότερα να συνεργήσει και να συνεργαστεί (!) με τους κρατικούς μηχανισμούς για την καταγραφή και τον έλεγχο του πολιτικού φρονήματος των εργαζομένων;

Τι ακριβώς ζητούν από το ΚΚΕ; Να δώσει διευθύνσεις και ονόματα των μελών του (που καταβάλλουν τις συνδρομές τους στο Κόμμα), των οπαδών και των φίλων του (που συμμετέχουν και συμβάλλουν στις οικονομικές εξορμήσεις του), να «κατονομάσει» τους «συμπαθούντες», να «δώσει» στο κράτος και στους μηχανισμούς του τους «συνοδοιπόρους» του; Με άλλα λόγια, ζητούν από το ΚΚΕ να συμφωνήσει και ακόμα χειρότερα να συνεργήσει και να συνεργαστεί (!) στο φακέλωμα;

Μα την αλήθεια, οι άνθρωποι είναι με τα «καλά τους»;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 8:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο πιο σωστός τίτλος θα ήταν:
"Εκσυγχρονιστικό" και μητσοτακικό παρακράτος χέρι-χερι με το "τέκνο" τους: Τον ΛΑ.Ο.Σ

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4646441&publDate=18/7/2008




ΠΑΣΟΚ -ΛΑ.Ο.Σ.
Διαγκωνίζονται σε πρωτόγονο αντικομμουνισμό


Μαύρες μέρες θυμίζουν οι δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου που ζητά από το ΚΚΕ «ή να συμμορφωθεί ή να βγει στο βουνό»! -Ασφαλίτικης έμπνευσης η ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ. Και βουλευτής της ΝΔ αξιώνει, εμμέσως πλην σαφώς, την αναστολή λειτουργίας του Κόμματος

Κλιμακώνει την επίθεση κατά του ΚΚΕ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, φτάνοντας στο σημείο να ζητά - ούτε λίγο ούτε πολύ - δηλώσεις νομιμοφροσύνης από το Κόμμα, διαγκωνιζόμενος έτσι με τον ΛΑ.Ο.Σ. σε πρωτόγονο αντικομμουνισμό που θυμίζει «μαύρες μέρες» στο λαό.

Επιβεβαιώνοντας ότι η αντιΚΚΕ προβοκάτσια γίνεται βάσει σχεδίου και με συγκεκριμένους στόχους ο Γ. Παπανδρέου δεν αφήνει να περνά μέρα που να μη συντηρεί με δηλώσεις του ίδιου ή στελεχών του ΠΑΣΟΚ την αντιΚΚΕ επίθεση, σε αγαστή συνεργασία με τον ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη.

Αφήνοντας σαφώς να διαφανεί ότι η ύπαρξη και δράση του ΚΚΕ είναι το σοβαρότερο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου επιχείρησε να θέσει προς το Κόμμα το άθλιο δίλημμα «ή συμμορφωθείτε με τους κανόνες του συστήματος ή βγείτε στο βουνό» (!), θυμίζοντας τα αλήστου μνήμης «κηρύγματα» των βασανιστών στους κομμουνιστές.

«Το ΚΚΕ έχει υποχρέωση όπως όλα τα κόμματα που λειτουργούν εντός του κοινοβουλευτικού συστήματος. Αν θέλει να λέει ότι είναι εκτός συστήματος και δεν τηρεί τους κανόνες να πάει να κάνει επανάσταση στο βουνό», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Γ. Παπανδρέου, για να δικαιολογήσει την προβοκάτσια που έχει ξεκινήσει με αφορμή τα οικονομικά του Κόμματος. Η ειρωνεία είναι ότι την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αξιώνει από το ΚΚΕ να λειτουργεί με τους κανόνες του συστήματος, την ίδια στιγμή διαπιστώνει ότι το σύστημα είναι διεφθαρμένο και σάπιο! «Αυτό που συμβαίνει με τη διαφθορά είναι ένα σοκ... Υπάρχει σήψη παντού την οποία προκάλεσε η ΝΔ... Κανένας δεν περίμενε πριν από λίγα χρόνια ότι θα φθάναμε εδώ», διαπίστωσε, μιλώντας προχτές το βράδυ με δημοσιογράφους στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής. «Υπάρχει διαφθορά σε όλα τα επίπεδα από πάνω μέχρι κάτω», συμπλήρωσε με έμφαση, δίχως βέβαια αυτό να τον εμποδίσει να υποδείξει στο ΚΚΕ να ενσωματωθεί... στη σαπίλα τους...

Ερωτηθείς αν ζητάει πρόωρες εκλογές για τη διαφθορά είπε ότι ο ίδιος δε ζητά μόνο εκλογές, αλλά μια σειρά πραγμάτων, όπως η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, η ενεργοποίηση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κ.ο.κ., επισημαίνοντας ότι εάν ο κ. Καραμανλής αποφασίσει εκλογές ο ίδιος θα καταγγείλει την ενέργεια, την οποία θα θεωρήσει προσπάθεια παραγραφής των αδικημάτων. Μάταια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τον ΛΑ.Ο.Σ., λέγοντας ότι δε φταίει το ΠΑΣΟΚ αν ο ΛΑ.Ο.Σ. προσεγγίζει κάποιες από τις δικές μας θέσεις και δε θα απολογούμαστε γι' αυτό. Προφανώς είναι τυχαίο που ο ΛΑ.Ο.Σ. μπορεί και συμπλέει σχεδόν στα πάντα με το ΠΑΣΟΚ...
Διά χειρός της Ασφάλειας...

Το σίγουρο πάντως είναι ότι συμπλέει μαζί του στην αντιΚΚΕ προβοκάτσια, στην οποία έδωσε και χτες συνέχεια, αντιγράφοντας και προεκτείνοντας τη «λογική» του ΠΑΣΟΚ. Η χτεσινή ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ. δείχνει να γράφτηκε διά χειρός της Ασφάλειας, αφού απευθύνει «ερωτήματα» προς το ΚΚΕ όπως «αν έλαβε, ναι ή όχι, χρήματα από κράτη εκτός Ελλάδας, πότε, με ποιους όρους και με ποιες δεσμεύσεις» (!), αν η άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας συνάδει με τη συνολικότερη ιδεολογία του ΚΚΕ και ακόμα αν «έχουν ελεγχθεί κατά νόμο οι επιχειρήσεις του» και αν «τηρείται εκεί αυστηρά η εργατική νομοθεσία» (!!!). Αναμασά επίσης τις αθλιότητες για το αν «ήταν ο Π. Γερμανός μέλος της ΚΟΒ Εξαρχείων την περίοδο μετά το 1992 τουλάχιστον»... Δε διστάζει, επίσης, να κάνει προβοκάτσια... πάνω στην προβοκάτσια, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση αντιπαράθεσης με το ΚΚΕ, με το οποίο άλλωστε συμπέσαμε στο παρελθόν σε ορισμένα κοινωνικά και εθνικά θέματα»(!)...
Και ο Πέτρος Τατούλης της ΝΔ «στο κόλπο»

Δυναμικό «παρών» στην αντιΚΚΕ προβοκάτσια έσπευσε να δώσει ο βουλευτής της ΝΔ Π. Τατούλης, αξιώνοντας έμμεσα πλην σαφώς την αναστολή λειτουργίας του Κόμματος! Κληθείς, κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με μπλόγκερς να σχολιάσει την άρνηση του ΚΚΕ να δεχτεί έλεγχο στα οικονομικά του, ο αμετανόητος αντικομμουνιστής βουλευτής απάντησε: «Ο νόμος είναι σαφής: Για το κόμμα που δε δημοσιοποιεί τα οικονομικά του προβλέπονται αυστηρά πρόστιμα έως και η αναστολή της λειτουργίας του» (!).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 8:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σχόλια στο σημερινό Ριζοσπάστη

«Χέρι χέρι»

Ως γνωστόν «τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται». Πάρτε μια γεύση:
*
«Το ΚΚΕ δεν είναι μαξιλαράκι της ΝΔ. Είναι ολόκληρο στρώμα (...). Μιλάμε για το πιο ξετσίπωτο αλισβερίσι που έχει επιχειρήσει ποτέ το κομμουνιστικό κίνημα (...). Το ΚΚΕ δε λέει λέξη (...) για τον "Γερμανό"...».
(Ιωάννης Πρετεντέρης, «Βήμα», 10/10/2006)
*
Επίσης:
«Δώσανε στο "Γερμανό" χωρίς να μιλήσει κανείς. Δώσανε χωρίς να αντιδράσει κανένα κόμμα. Το ΚΚΕ έφυγε από μέσα (σ.σ.: τη Βουλή) λόγω "Γερμανού", το μεγάλο κόλπο...».
(Γιώργος Καρατζαφέρης, «Αλφα», 25/6/2007)
*
Πώς, λοιπόν, θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τη χορωδία των προβοκατόρων της Χαριλάου Τρικούπη και των υπολοίπων της παρέας που παίζουν τον ίδιο γκαιμπελίστικο σκοπό εδώ και δύο (!) ολόκληρα χρόνια;
Απλό: «Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη» (και με τον Πρετεντέρη)...


Ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι «πατριώτες» - χρηματοδότες


Εχουν στήσει εδώ και μέρες μια άθλια προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ. Μιλούν για σχέσεις με επιχειρηματίες. Αφήνουν να εννοηθεί ότι το Κόμμα τα παίρνει από επιχειρήσεις. Οι προβοκάτορες του ΛΑ.Ο.Σ. δε διστάζουν να λένε ασύστολα ψέματα, επικαλούμενοι κάποιες περιθωριακές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με πλαστογραφημένα στοιχεία για να ...αποδείξουν οικονομικές σχέσεις του ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός». Εφτασαν μέχρι το 1991 και το 1992 και μιλούσαν για ρούβλια...
Εμείς θα μιλήσουμε μόνο για ευρώ. «Ζεστά» και πολλά ευρώ που συγκεκριμένος επιχειρηματίας έδωσε στον ΛΑ.Ο.Σ. πριν από τις εκλογές του 2007, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε σε συνέντευξή του. Συγκεκριμένα:
• Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, επιχειρηματίας, πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας «Μηχανική ΑΕ», σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι της Ξάνθης τον Ιούλη του 2007, λίγες βδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτέμβρη, δηλώνει ότι στηρίζει τον ΛΑ.Ο.Σ. και μάλιστα προσθέτει: «Είναι και εθνικώς απαραίτητο να στηρίξω τον ΛΑ.Ο.Σ. Θα πρέπει να υπάρξει μια πατριωτική φωνή στη Βουλή. Μια φωνή αντίστασης που δε θα κάνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς».
• Ο ίδιος επιχειρηματίας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ - έρευνα για τον ΛΑ.Ο.Σ. - δηλώνει: «Ο μόνος ο οποίος υποστήριξε εθνικές θέσεις στην ευρωβουλή ήταν ο Καρατζαφέρης». Στην ερώτηση «Τον υποστηρίζετε και οικονομικά τον ΛΑΟΣ;» ο Πρ. Εμφιετζόγλου απαντά: «Το υποστηρίζω και οικονομικά»...
Μετά από τα παραπάνω είναι απολύτως λογικό που ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης σε προεκλογική του περιοδεία στην Πιερία τον Ιούλη του 2007, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον επιχειρηματία - χρηματοδότη, ευχαριστώντας τον Πρ. Εμφιετζόγλου για τις ...πατριωτικές του ανησυχίες και τη σύμπραξή του με τον ΛΑ.Ο.Σ...
Κι όμως αυτοί είναι που έχουν το θράσος να κατηγορούν το ΚΚΕ για σχέσεις με επιχειρηματίες.


ΣΧΟΛΙΟ
ΟΙ διαπλοκές ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ-επιχειρηματίες είναι ακόμα πιο βαθιές και στενές!!!
Ας το ψάξουν οι του Ριζοσπάστη...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 11:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Να σου κι ο Τατούλης!
Αυτό το παλουκάρι δεν ήταν κάποτε στο ΕΚΚΕ;
Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα, κάποια "συντρόφια" του ΕΚΚΕ ταξίδεψαν μέχρι το ΣΥΝ, την ΑΕΚΑ, το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Τατούλης στο Μητσοτακέικο.
Διόλου τυχαία δεν πρέπει να είναι η μπασιά του στο θέμα.

Τώρα, που το ξανασκέφτομαι, μήπως τελικά εκείνος ο ξεπεσμένος αστοδιανοούμενος που έχουμε κράψει εδώ στο Ρεσάλτο, ήξερε ότι κάτι "μαγειρεύεται" σε βάρος του ΚΚΕ και για αυτό έγραψε τα ξερατά υπέρ της απαγόρευσής του;
Βέβαια, πήγε να τη βγει βασιλικότερος του βασιλιά, ζητώντας και την απαγόρευση του τΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα: σε κάθε περίπτωση έσπευσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις πλεκτάνες εναντίον του ΚΚΕ, μπας και τον πάρουν πίσω στην ιδεολογική ελίτ του συστήματος.

Στις ραδιουργίες εναντίον του ΚΚΕ συμμετέχουν ρουφιάνοι κάθε είδους: καμμένοι, πικραμένοι, ξεπεσμένοι, επιστρατευμένοι, απόστρατοι, εθελοντές.
Απ'όλα έχει ο μπαξές!
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 12:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«εκσυγχρονιστικό» και μητσοτακικό παρακράτος επιτίθενται…



Το Μητσοτακέϊκο με μπροστάρη τον πρώην ΕΚΚΕτζή Τατούλη, σε στενή «συνεργασία» με τον πυρήνα του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους (ΕΚΚΕτζήδες και εκεί) επιχειρούν να αποτελέσουν τον καταλύτη της «διάσπασης» και αναπαλαίωσης της κομματικής σαπίλας.

Ήδη έχουν προχωρήσει οι επαφές για μια κίνηση βουλευτών από όλα, αν είναι δυνατόν, τα κόμματα για την ανατροπή της πολιτικής κατάστασης.

Φυσικά, η «κίνηση» είναι ο Τατούλης (μητσοτακέικο), πολλοί του ΠΑΣΟΚ και άλλοι νεοφιλελεύθεροι και διανοούμενοι (ίσως και ο ελιτίστας που αναφέρει ο Μπρακούλιας).

ΟΠΩΣ αντιλαμβάνεται κανείς το πρώτο κόμμα που βάλλεται είναι το ΠΑΣΟΚ και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα σ’ αυτό το «στρατήγημα» εντάσσεται και η πολλαπλή επίθεση εναντίον του ΚΚΕ. Γιατί σε μια τέτοια «εκσυγχρονιστική» και ακραία νεοφιλελεύθερη «ανατροπή», το ΚΚΕ θα βγει πολύ ενισχυμένο με «θύμα» το ΠΑΣΟΚ.

Έτσι βάλλουν όλοι εναντίον του, για διάφορους λόγους ο καθένας, χρησιμοποιώντας τους γνωστούς προβοκάτορες: ΛΑ.Ο.Σ , ΜΜΕ και μπλοκ τύπου «τρωκτικού» και Press.gr!!!





Υ.Γ.
Η επίθεση εναντίον του ΚΚΕ θα ενταθεί με καινούργιες αστυνομικές προβοκάτσιες από τα Συγκροτήματα των "Νταβατζήδων" και από τον "πράκτορά" τους: Καρατζαφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 12:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για να πάρετε μια γεύση της νέας ενδοπασοκικής κόντρας που αρχίζει, σύμφωνα με τα όσα προηγουμένως ανέφερα, διαβάστε το φιλοβενιζελικό μπλόκ, εδώ:
http://www.karsilamas.blogspot.com/

Επιστροφή στην κορυφή
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 10:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κρατικά γρανάζια θέλουν τα κόμματα


Μόνο σε μια εποχή, σαν τη σημερινή, ιδεολογικής καθίζησης και ολοκληρωτικής πολιτικής πτώσης, θα μπορούσε να τεθεί τόσο απροκάλυπτα και κυνικά ο κρατικός έλεγχος των κομμάτων. Έχει τεθεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τον ΛΑ.Ο.Σ. και τους ακραιφνείς νεοφιλελεύθερους.


Ετέθη, βεβαίως, με στόχο να κτυπηθεί και να συκοφαντηθεί το ΚΚΕ. Μια προβοκατόρικη τακτική εναντίον του ΚΚΕ, αλλά πλήρως εναρμονισμένη με τη νεοταξική στρατηγική άλωσης κάθε πολιτικής, συνδικαλιστικής, πνευματικής ή «εθνικής» συλλογικότητας.

Τα πάντα, σήμερα, το πλανητικό κεφάλαιο και τα όργανά του θέλουν να τα υποτάξουν στο κράτος: Από το έθνος, την Ορθοδοξία, μέχρι τα Συνδικάτα, τα κόμματα και τις οργανώσεις. Όλα, εθνικοί θεσμοί, κοινοβούλια και πολιτικά κόμματα πρέπει να βρίσκονται υπό κρατικό έλεγχο. Να ελέγχονται από το ΚΡΑΤΟΣ, το όργανο δηλαδή του κεφαλαίου, του υπερεθνικού κεφαλαίο, της Νέας Τάξης.


Αυτοί, συνεπώς, που ζητούν σήμερα τον κρατικό έλεγχο των κομμάτων προωθούν, ανοικτά και ξετσίπωτα, τη στρατηγική της Νέας Τάξης. Και αυτό είναι καταλυτικό πολιτικό κριτήριο για να αντιληφθούμε τη φύση και τη λειτουργία των δυνάμεων που προωθούν αυτή τη θέση του κρατικού, οικονομικού ελέγχου των κομμάτων.

Και αν κανένας δεν αμφιβάλει για την πολιτική συνέπεια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και των νεοφιλελεύθερων (αιχμή των νεοταξικών σχεδιασμών), μένει εμβρόντητος από την υποκρισία, τη δολιότητα και τον τυχοδιωκτισμό της νεοταξικής «τσόντας»: Τον ΛΑ.Ο.Σ. Αυτό το κατασκεύασμα που πλειοδοτεί υπέρ του κρατικού ελέγχου του ΚΚΕ, πλειοδοτεί ταυτόχρονα και εναντίον δήθεν της Νέας Τάξης. Από τη μια καταναλώνει δεκάρικους λόγους εναντίον της Νέας Τάξης και από την άλλη αποτελεί τον προβοκάτορά της και υστερικά ζητά τον έλεγχο των κομμάτων από το κράτος της Νέας Τάξης!!!

Η αντίληψη που έχεις για το κόμμα αποκαλύπτει τη γενικότερη πολιτική φιλοσοφία σου.

Τα κόμματα αποτελούν την οργανωμένη πρωτοπορία και τη συνείδηση κοινωνικών τάξεων και στρωμάτων. Απλουστευτικά, αποτελούν τη συνειδητή οργάνωση των αντιτιθέμενων κοινωνικών συμφερόντων. Και τα κόμματα που εκφράζουν τα λαϊκά συμφέροντα και τους λαϊκούς αγώνες είναι η πρωτοπορία αυτών των συμφερόντων και αγώνων.

Ακόμα και με την απατηλή αστική δημοκρατία η «δύναμη» και η «κυριαρχία» είναι ο λαός και ΟΧΙ το κράτος. Ο λαός, συνεπώς, πρέπει να αποτελεί τον κριτή και «ελεγκτή» των κομμάτων και όχι η κρατική εξουσία. Ακόμα και αυτό το αστικό, δημοκρατικό αλφάβητο το ισοπεδώνουν τα φερέφωνα του πλανητικού φασισμού και οι προβοκάτορες απατεώνες. Κόμματα και «συλλογικότητες» ελεγχόμενες από το Κράτος (το κράτος της Νέας Τάξης) ζητούν ωρυόμενοι.

Η απαίτηση που προβάλλουν για τον κρατικό έλεγχο του ΚΚΕ τους ξεσκεπάζει εντελώς. Αποκαλύπτει τη φασιστική τους ιδεολογία και τον πολιτικό τους ρόλο: Αυτόν του πράκτορα της πλανητικής εξουσίας.


Αυτά μεθοδολογικά.
Αύριο, αν μπορέσω θα αναπτύξω το γιατί ένα αριστερό κόμμα δεν μπορεί ΠΟΤΕ να αποδεχτεί τον έλεγχο του αστικού κράτους: δεν θα ήταν αριστερό, αλλά «τσόντα» του συστήματος. Θα μιλήσουμε επίσης προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινείται η κριτική στα κόμματα και ειδικά τα αριστερά. Και τι είναι εκείνο που καθορίζει τις λειτουργίες ελέγχου των κομμάτων από τη λαϊκή τους βάση: Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κριτής και ελεγκτής…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
θουθου



Ένταξη: 04 Ιούλ 2008
Δημοσιεύσεις: 8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 19, 2008 1:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εγώ, ως ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ, θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω πιο ψύχραιμα την κατάσταση.....

Πρώτα απ'όλα, θα πω ότι δεν μπορώ να καταλάβω την συγκυρία της "σύγκρουσης" ΛΑΟΣ-ΚΚΕ.... Πέρα από τα ιδεολογικά, (όπως ξέρετε αυτά δεν περνάνε σε εμάς τους "φασίστες"), η μόνη σοβαρή ιστορικοφιλοσοφική αντιπαράθεση, είναι αυτή μεταξύ ΛΑΟΣ-ΚΚΕ. Η οποία είναι παράκαιρη σήμερα. Και επειδή όλοι αποδεχόμαστε ότι ο Καρατζαφέρης δεν είναι "ιδεολογικός φασίστας", όπως λέει ο Ιός, άρα για να συντηρεί αυτή την επίθεση στο ΚΚΕ, κάποιο λόγο έχει. Και επειδή αυτή η σύγκρουση εξυπηρετεί κυρίως τον Καραμανλή, δεν μπορώ παρά να υποψιαστώ ότι κάτι περίεργο παίζει, κάτι που έχει αποφασιστεί να προωθηθεί (και αντιμετωπίζεται με αυτή την ξεκούδουνη σύγκρουση) σε σχέση με την Σήμενς, τις φωτιές, τον Σαρκοζί, και την γενικότερη γεωπολιτική κατάσταση... Αυτό σαν συνωμοσιολογική παρένθεση, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε όσοι αρνούμαστε να ωριμάσουμε.....

Τώρα, στα γήινα.
Ο ΛΑΟΣ εκφράζει την δεξιά. Ήθελε να εκφράσει τον γενικό πατριωτισμό, αλλά έσπασε τα μούτρα του, εφόσον αυτό δεν υπάρχει σήμερα.
Άρα η επίθεση στο ΚΚΕ, ιστορικά, πολιτικά, δεν μπορώ να καταλάβω ποιον εκπλήσσει... Πέφτουν από τα σύννεφα κάποιοι, επειδή η "ακροδεξιά" φέρεται ως δεξιά; Δηλαδή θα ήταν λογικό μια δεξιά, να είναι φιλοκομουνιστική; Αυτό κι αν θα ήταν περίεργο.....

Είναι γνωστό, σε όσους όντως ασχολούνται με τις πολιτικές διεργασίες, ότι η "αριστερή ιδεολογική ηγεμονία" ειναι από τους πρώτους στρατηγικούς στόχους του ΛΑΟΣ. Μπορεί ο ΛΑΟΣ να δημιουργήθηκε ως πατριωτική δεξιογενής κίνηση, αλλά από την αρχή αντιμετωπίστηκε ως "ακροδεξιά, εθνικιστική, αντιαισθητική κίνηση".... Και αυτή ήταν η αγωνία των μη ιδεολόγων πατριωτών, όπως εγώ. Στα φόρουμ, εξέφραζα την αγωνία μου "μην περιθωριοποιείτε τον ΛΑΟΣ ως ακροδεξιά κίνηση, γιατί αν δεν μπορέσει να βρει χώρο να αναπτυχθεί, τότε θα γίνει αυτό που δεν θέλετε, δηλαδή ακροδεξιά αντίδραση". Αυτό δεν έχει γίνει ακομη, αλλά υπάρχει ακόμη η παγίδα του εγκλωβισμού του ΛΑΟΣ σε έναν κομματισμό ρόλων....

Από εκεί και πέρα:
Το ΚΚΕ πρέπει να ξεπεράσει τους μύθους του, για να ζήσει. Το "εμείς έχουμε το αγωνιστικό μας παρελθόν", μου θυμίζει το "εμείς οι Έλληνες δημιουργήσαμε την δημοκρατία", και αυτό επειδή έχω καλή διάθεση... Αν το ΚΚΕ δεν προσπαθήσει να αναβαπτισθεί σε μια δυναμική φιλοσοφία, και συνεχίσει να επικαλείται ως λόγω ύπαρξης το αγωνιστικό παρελθόν, τότε θα αρχίσει αναγκαστικά να αντιμετωπίζει τον αντίλογο... Αν συνεχίζει να επικαλείται μόνο τα εγκλήματα εναντίον των κομουνιστών, τότε θα αρχίσει να αντιμετωπίζει τα επιχειρήματα για την ιστορία του ΚΚΕ εναντίον του έθνους και της πατρίδας.... Αν συνεχίζει να κατηγορεί άκριτα τους πάντες ως όργανα του διεθνούς ιμπεριαλισμού, τότε θα αντιμετωπίζει τα αναντίρρητα επιχειρήματα του ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν κόμμα στηριζόμενο και σητιζόμενο από εξωΕλληνικές δυνάμεις, άρα εκ των προτέρων μη εκφράζον το ελληνικό έθνος....

Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Πρέπει το ΚΚΕ να καταλάβει ότι δεν είναι θρησκεία, είναι φιλοσοφική θέαση, που υπάρχει επειδή καθημερινά επιβεβαιώνει την θέασή του. Το ότι έχει υπερισχύσει διεθνώς η βάρβαρη νεοταξικότητα, δεν μοναδικοποιεί την πρόταση του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ πρέπει να αποδείξει ότι υπάρχει φιλοσοφικά, ότι υπάρχει πολιτικά, ότι δεν είναι απλά έκφραση μιας ιδεολογίας, ή ενός ιστορικού συναισθηματισμού, κόντρα στην σημερινή ισοπέδωση.
Μπορεί ο ΛΑΟΣ να μην είναι ικανός να ανατρέψει μια αριστερή συναισθηματικότητα λόγω ιστορικής πορείας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ΚΚΕ δεν πρέπει να ξυπνήσει από τον ιστορικοϊδεολογικό του εγκλωβισμό.....

Πρακτικά:
Η επίθεση του ΛΑΟΣ στο ΚΚΕ είναι άκαιρη, και παράλογα διατηρούμενη. Επειδή ο Καρατζαφέρης δεν είναι βλαξ, κάτι πρέπει να παίζει. Ιδεολογικά μπορεί να εξηγείται, αλλά ο Καρατζαφέρης δεν είναι κουμουνιστής. Τα περί "νεοταξικού υποκειμένου", μπορεί να είναι βολικά, αλλά δεν πείθουν κανένα. Αν η χαώδης πολιτική του Καρατζαφέρη παραπέμπουν σε νεοταξικότητα, τότε και η φολκλορική ιδεολογική αφιλοσοφικότητα του ΚΚΕ μπορούν να παραπέμψουν εκεί κάλλιστα...

Αλλού είναι το θέμα... Οι αντινεοταξικές δυνάμεις, της αριστεράς και της νεοδεξιάς, είναι τόσο ανώριμες ώστε να αλληλοσπαράσσονται πριν καν αντιμετωπίσουν τους αληθινούς εχθρούς; Αν είναι έτσι, τότε την κάτσαμε συντρόφια.... Να φιληθούμε και να πάμε στα ΜακΝτόναλντς....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 19, 2008 9:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα.
Δεν υπάρχει κανένα ΚΟΙΝΟ σημείο αναφοράς για συζήτηση.
Η σκέψη δεν είναι ταχυδακτυλουργικά τρικ. Τα νοήματα εξελίσσονται διαλεκτικά και υπάρχει πειθαρχία στην ανάπτυξη των ιδεών. Δεν μπορεί να πεταγόμαστε από κλαδάκι σε κλαδάκι. Ο τεμαχισμός της διαλεκτικής ανάπτυξης των ιδεών είναι ο ακαδημαϊσμός…

ΕΧΟΥΜΕ διεξοδικά αναλύσει τις θέσεις μας:

α) τι είναι ΛΑ.Ο.Σ.: κοινωνικά, ιδεολογικά και πολιτικά.

β). Δεν μας ενώνει ΚΑΝΕΝΑΣ πατριωτισμός. Η έννοια είναι κοινωνικά καθορισμένη και αδιαίρετη με το «κοινωνικό». Τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά. Ο «πατριωτισμός» που ΔΕΝ θέτει ως πρωταρχική προϋπόθεση την ανατροπή του καπιταλισμού (του συστήματος που αναιρεί το έθνος σήμερα) είναι ΑΠΑΤΗ.

γ). Η «αντινεοταξικότητα» είναι και αυτή κοινωνικά προσδιορισμένη. Η Νέα Τάξη δεν είναι το τσόφλι ενός κλούβιου αυγού. Είναι ο καπιταλισμός στη σημερινή φάση των υπερεθνικών μονοπωλίων. Και όποιος αποδέχεται τον καπιταλισμό κα το Κράτος του, ανεξάρτητα από το τι λέει είναι με τη Νέα Τάξη.

δ). Το ΚΚΕ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ είναι εναντίον της καπιταλισμού, συνακόλουθα και της Νέας Τάξης. Αυτό είναι το καθοριστικό. Οι τυχόν ιδεολογικές παρεκκλίσεις και τα λάθη του είναι άλλο θέμα συζήτησης. ΄Ολοι εσείς εξαφανίζεται το «κοινωνικό» και ταχυδακτυλουργικά μεταθέτεται το ζήτημα στα «πολιτικά λάθη» και το χειρότερο σε παρελθούσες ιδεολογικές ταχυδακτυλουργίες και ακροβασίες. Μοιάζετε σαν να είστε εσείς ο κομμουνιστές και το ΚΚΕ σας πρόδωσε!!!

ε). Δεν πιάνεστε ΠΟΤΕ με τίποτα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΛΑΪΚΟ, με κανένα ζήτημα κοινωνικών κινημάτων. Στη βάση αυτών μπορεί να γίνει οποιαδήποτε αντιπαράθεση και συζήτηση και ΟΧΙ σε ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα και σε ιδεολογικές σπερμολογίες ή ηθικές και «ψυχολογικές» αφαιρέσεις. Πολύ περισσότερο στη βάση προβοκατόρικων τακτικών και «συνωμοσιών».

ζ). Ακόμα και τη συμπεριφορά του Καρατζαφέρη την τοποθετείς σε «αστυνομικές» πολιτικές ιστορίες και ΟΧΙ στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κοινωνικό και πολιτικό πλέγμα. Σου προξενεί κατάπληξη και καταλήγεις στη «συνωμοσιολογική» εκδοχή ότι συμφέρει τη Ν.Δ. Βιάζεις και τη δοσμένη πολιτική πραγματικότητα Ότι είναι το ΠΑΣΟΚ και οι ακραιφνείς νεοφιλελεύθεροι που έχουν κινήσει αυτές τις ιστορίες. Ο Καρατζαφέρης τις αναπαράγει και γίνεται η αντικομμουνιστκή προβοκατόρικη αιχμή. Ούτε αντιπαρατίθεται ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ με το σοσιαλισμό και το ΚΚΕ. Μέχρι χθες ακόμα «χάιδευε» τα κομμουνιστικά σύνδρομα και τις προσωπικότητες της Αριστεράς. Θαυμαστής τους δήλωνε!!!

Όπως αντιλαμβάνεσαι δε υπάρχει κανένα σημείο συνεννόησης και συζήτησης.
Μη σπαταλάς λοιπόν τη φαιά σου ουσία. Δε είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε συνέχεια σε αοριστολογίες και σοφίσματα, στην ανακύκλωση της καθεστωτικής σύγχυσης. Δεν συζητάμε για να συζητάμε, ούτε κάνουμε ψυχοθεραπεία συζητήσεων…

Και αυτά που έγραψα είναι πολλά. Το έκανα γιατί σε θεωρώ αυθεντικό δεξιό και όχι κάλπικο ή προβοκάτορα.
Οι κόσμοι μας όμως είναι διαφορετικοί…
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες