Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Θωρακίζουν μεθοδικά το καθεστώς ασυδοσίας των εποίκων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 02, 2010 3:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Θωρακίζουν μεθοδικά το καθεστώς ασυδοσίας των εποίκων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θωρακίζουν μεθοδικά το καθεστώς ασυδοσίας των εποίκων με την προοπτική την κατασκευή της απόλυτης πραιτωριανής δομής: Εκείνης που δεν θα λογοδοτεί πουθενά για την καθημερινή της υπηρεσία να καθηλώνει στο έσχατο σηεμίο φόβου και απόγνωσης τον λαό. Και θα το πράττει μάλιστα αυτό στο όνομα της πιο "κορυφαίας έκφρασης πνεύματος Δημοκρατίας" και "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" που θα γνωρίσει ο τόπος από την Τουρκοκρατία και δώθε.

Ο αναμφίβολα αγνότερος και πλέον ευαίσθητος Υπουργός που είχαμε και θα έχουμε την δυνατότητα να γωρίσουμε ποτέ, ο ένας κάθε χίλια χρόνια, ο κος Χρυσοχοΐδης διέταξε τις εξοντωτικότερες ποινές για εκείνους που στο Α.Τ. Ακροπόλεως κακοποίησαν έναν αλλοδαπό κρατούμενο για επίθεση με λοστό σε πολίτη.

Ασφαλώς το πιο περιττό πράγμα είναι να αναρωτηθεί κανείς αν πρόκειται για άλλη μια προβοκάτσια. Το σημαντικό είναι πως από επικοινωνιακής πλευράς ήδη συνέβη. Είναι δηλαδή "ΓΕΓΟΝΟΣ". Και το πώς θα το μεταχειρισθεί η καλή μας η Εξουσία, φέτος η πράσινη, θα το καταλάβουν πια και οι τελευταίοι ρομαντικοί οπαδοί της "αφέλειας". Σίγουρα η αστυνομία, υποπόδιο της "δημοκρατικής" Εξουσίας, δεν είναι διαφορετικής ποιότητας από τα αφεντικά της. Ειδικά γι' αυτό τον λόγο δεν αξίζει καμιά εξέταση για το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Το κρατούμενο είναι ένα. Είτε προβοκάτσια, είτε το σύνηθες χόμπι της αδικαιολόγητης βίας στο οποίο ούτως ή άλλως πάντα ενέδιδαν οι υπάλληλοι των εκάστοτε καλοπροαίρετων Υπουργών, από 'δώ και στο εξής το μόνο που θα γλιτώνει το φίλτρο της "ενημέρωσης" και του "φωτός της αλήθειας" θα είναι ό,τι θα αφορά σε αλλοδαπό και ιδιαίτερα οι περιπτώσεις που το Κράτος θα "οφείλει" μια "επιτήδεια" συγγνώμη γι' αυτούς: προκειμένου να τους αναβαθμίσει στον ρόλο για τον οποίο εναγωνίως περίμεναν στελέχωση από τέλεια εκπαιδευμένα μαντρόσκυλα (οι ντόπιο μπάτσοι αποδείχτηκαν εντέλει μια ζωή "σκιτζήδες") ώστε να διεκπεραιωθούν τα εννοείται μονίμως "καλοπροαίρετα" σχέδια των διορισμένων "Υπερευαίσθητων".

Διαβάστε το γεγονός που θα αποτελέσει αφορμή για άλλη μια επίδειξη "καλής θελήσεως" εδώ:

http://news.ert.gr/el/ellada/koinonia/31425-ereynatai-traymatismos-kratoumenou-se-a-t
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 02, 2010 5:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και για να πάρει κάποιος μια ιδέα του μανιώδη ρυθμού των έργων:
Είναι εύλογο πως μετά από κάτι τέτοια, η πάγια, λευκή απεργία των δημοσιοϋπαλλήλων της Τάξεως (μην ξεχνάμε κι αυτή τους την ιδιότητα), θα είναι από την επόμενη μέρη διπλάσια σε ένταση.

Ποιός να τολμάει να ακουμπήσει αλλοδαπό παραβάτη; Σε ποιά σύλληψη να προβαίνει; "Φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά", "ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται", "εγώ θα σώσω την κατάσταση;", "άσε κι είναι δύσκολοι οι καιροί", "άντε μετά να βρείς δουλειά" κλπ.

Ακόμη κι οι συμπλεγματικοί χωροφύλακες θα το σκέφτονται τώρα δύο φορές να ξεσπάσουν από θέση ισχύος. Εννοείται βέβαια πως δεν θα απεμπολήσουν και το χούι. Ούτε φυσικά ο καλός και πανάγαθος προϊστάμενος θα τους παρατήσει (όσο δεν τους αποσύρει) στα κρύα του λουτρού, να μην μπορούν να εκτονώσουν το μένος τους.


Τις φάπες τώρα θα τις εισπράττει, προς δημοκρατικό σωφρονισμό, μία μόνο κατηγορία πολιτών και η πιο "ελεεινή" και "μισαλόδοξη": Οι ντόπιοι.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 02, 2010 6:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έτσι είναι.

Το «όπλο» στο οποίο έχει εκπαιδευτεί άριστα το Πασοκικό κράτος και παρακράτος είναι η προβοκάτσια του θεάματος και της τρομολαγνείας.

Με επιλεκτικά κρούσματα αστυνομικής αγριότητας (τα περισσότερα διογκωμένα σε βαθμό προβοκατόρικης υστερίας) η κυβέρνηση, μέσω του αστυνομικού σκηνοθέτη της (Χρυσοχοϊδη), και των «σπονσόρων» της (ΜΜΕ), θα «κατασκευάζει» τα νέα υλικά του αστυνομικού κράτους: τους νέους Πραιτωριανούς οι οποίοι θα αντιστοιχούν στις προδιαγραφές του αμερικανικού προτεκτοράτου…

Έτσι, όταν ένας λαθρομετανάστης επιτίθεται με σιδερένια λάμα εναντίον των πολιτών, όταν πυροβολεί ή βιάζει, όλα αυτά δεν θα καταγράφονται ούτε στο αστυνομικό δελτίο!!!

ΟΤΑΝ, όμως ένας Έλληνας πολίτης αμυνθεί εναντίον κάποιοι ξένου, αυτό θα γίνεται τηλεθέαμα «ρατσισμού».

Και το τηλεθέαμα θα παίρνει διαστάσεις υστερίας όταν κάποιος Έλληνας αστυνομικός συμπεριφερθεί σε αλλοδαπό, όπως σε οποιονδήποτε Ιθαγενή που παρανομεί

Αυτές είναι οι νέες «ανθρωπιστικές» θεωρίες των «ευαίσθητων»…




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 02, 2010 9:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πηγή:
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/01/blog-post_7692.html


Ο "ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ!!!





Πριν λίγο στον Αντένα ο Χιλιανός που λύσσαξαν να γράφουν και να λένε τα ΜΜΕ καθώς και το astynomia.gr ότι τον βασάνισαν, ΔΗΛΩΣΕ ότι οι ειδικοί φρουροί του έδωσαν....χαστούκια στο μάγουλο. Ήθελε να κάνει κάποιο τηλεφώνημα και έκανε νοήματα, οι αστυνομικοί νόμισαν ότι τους κάνει άσχημες χειρονομίες και του έριξαν κανά δυο χαστούκια.


Αυτά ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Χιλιανός ο οποίος ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ μετά από ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΛΑΜΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ!!!!


Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα της ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ είναι κάτι το ασύλληπτο... κάτι το ανεπανάληπτο!!!!

Δεν τους έκατσε η σούπα με τους Χιλιανούς, μία νέα επιχείρηση "κοράνι" πήρε πρόωρο τέλος... και άντε τώρα να ψάξεις και να ΣΤΗΣΕΙΣ νέα προβοκάτσια μπας και περάσεις το νομοσχέδιο που θα κάνει Έλληνες τους μαχαιροβγάλτες, τους ναρκέμπορους, τους δολοφόνους, τους ληστές, τους βιαστές και τους νταβατζήδες.

Σκούρα τα πράγματα Γιωργάκη... Άνθραξ ο "χρυσός"... και που να εφεύρεις άλλον... Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...τρεις και τη κακή του μέρα λέει ο σοφός λαός!


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες