Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τι έλεγε ο Καρατζαφέρης τρία χρόνια πριν για την υπηκοότητα;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 05, 2010 7:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τι έλεγε ο Καρατζαφέρης τρία χρόνια πριν για την υπηκοότητα; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αφιερωμένο στον κόσμο που έχει ξεγελαστεί από το Λάος και την χυδαία πατριδοκαπηλεία του. Εκτός κι αν υποθέσουμε ότιο καημένος ο Καρατζαφέρης δεν είχε ενημερωθεί ακόμη από τον Μητσοτάκη για το τί ακριβώς έπρεπε να υποστηρίξει σε αυτό το ζήτημα ώστε να παραστήσει τον αντινεοταξίτη.
Σήμερα πάντως είναι δασκαλεμένος καλά. Παριστάνει πως ζητάει δημοψήφισμα.




Τι έλεγε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τρία χρόνια πριν για την υπηκοότητα;

Διαβάστε τις ακριβείς δηλώσεις, όπως γράφτηκαν στα ΝΕΑ της 27-3-2007
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα. Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πρόεδρος του ΛΑΟΣ
ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΗ
Σαφώς πρέπει να εξεταστεί το θέμα των παιδιών των μεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα από τη στιγμή που η κοινωνία μας έχει ωριμάσει. Δεν πιστεύω όμως ότι πρέπει αυτόματα όλα τα παιδιά να παίρνουν την ελληνική υπηκοότητα. Είναι ένα πολύπλοκο νομικό ζήτημα, ιδιαίτερα δύσκολο, το οποίο απαιτεί ενδελεχή εξέταση.
Η Ζέτα Μακρή είναι βουλευτής της Ν.Δ.


Πηγή: http://www.antinews.gr/?p=29960
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 06, 2010 2:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο έμπορας-σκιάχτρο του πολιτικού παζαριού




Το ρόλο του Καρατζαφέρη μόνο πλέον οι «οπαδοί» δεν μπορούν να διακρίνουν.

Ο Καρατζαφέρης δεν πουλάει, απλώς και χυδαία (σαν λαχαναγορίτης) τα πολιτικά κουρέλια και τους σπάγκους του παζαριού του, αλλά λειτουργεί και σαν δυσφημιστής κάθε πατριωτικής διάθεσης και λαϊκού αιτήματος.

Πιο τηλεγραφικά: Δεν είναι μόνο ένας ακραίος πολιτικός τυχοδιώκτης και λαϊκιστής (χωρίς ιστορικό προηγούμενο), αλλά και πολιτικός προβοκάτορας (χωρίς ιστορικό προηγούμενο): Εξευτελίζει και μαγαρίζει τα πάντα.

ΓιΆ αυτό τον τρέφει, τον διατηρεί στη ζωή και τον προβάλει το πολιτικό και δημοσιογραφικό παρακράτος…

Το καθεστώς και οι μηχανισμοί του
με το «σκιάχτρο» αυτού του ακραίου πολιτικού τυχοδιώκτη και πολιτικού «λαχανέμπορα» εξευτελίζει και μαγαρίζει κάθε ιδέα, κάθε λαϊκή διαμαρτυρία, κάθε πατριωτική διάθεση, κάθε κοινωνικό, εθνικό και δημοκρατικό αίτημα.

Με τη Ρεπούσια ιστορία, στο πρόσωπο του Καρατζαφέρη, επιχειρήθηκε να δυσφημιστεί όλη η πανελλαδική κίνηση εναντίον του ιστορικού εκτρώματος.

Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης εναγωνίως πήγε να «καπελώσει», να καπηλευτεί και να εμπορευτεί αυτή τη λαϊκή διαμαρτυρία, παρέχοντας έτσι το τεκμήριο και το άλλοθι στους υπαλλήλους του Σόρος και στο «λεπρό», εθνομηδενιστικό κατεστημένο…

Και σήμερα, με τη Δραγώνα, πάλι ο Καραζαφέρης είναι το «επιχείρημα» των ιερατείων της νεοταξικής εξουσίας για να επικαλυφτεί το έργο των επιδοτούμενων εθνομηδενιστών, να συγκαλυφτεί το αντιεθνικιστικό τερατούργημα της κ. Δραγώνα και να προβληθεί ως θύμα συκοφαντίας της «ακροδεξιάς» δημαγωγίας.

Το ίδιο γίνεται και στο πελώριο εθνικό και κοινωνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Ο Καρατζαφέρης και η παρέα του εμπορεύονται αυτό το ζήτημα υστερικά και καθαρά ψηφοθηρικά.

Επί πολλά χρόνια δεν μιλούσαν, ούτε ποτέ αποτέλεσε στο παρελθόν η εισαγωγή και εισβολή αλλοδαπών πρόβλημα για τον Καρατζαφέρη, όταν άλλες δυνάμεις έθεταν το ζήτημα αυτό ως κεντρική προτεραιότητα.

Μέχρι το 2007, περίπου, ο Καρατζαφέρης δεν αντιτάχθηκε, ούτε αγωνίστηκε, ούτε κατάγγειλε, ούτε καν κατέγραψε εκλογικά τον αλλοδαπό τυφώνα.

Σημείωση: Όταν ήταν στη Ν.Δ. συμμετείχε στις θεωρίες των «ανοικτών συνόρων»!!!

Αλλά και μετέπειτα που κατασκεύασε τον ΛΑ.Ο.Σ. πάλι ο «εφιάλτης» έμεινε εκτός βολής. Μάλιστα είχε ιδρύσει και «επιτροπή» με «μετανάστες». Μάλιστα στις προ-προηγούμενες εκλογές είχε απαγορεύσει συζήτηση για τη λαθρομετανάστευση στην οποία συμμετείχαν άνθρωποι του ΛΑ.Ο.Σ για να μην «κακοχαρακτηριστούν».

Στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωεκλογές και κοινοβουλευτικές) ξαφνικά άρχισε ο Καρατζαφέρης να εμπορεύεται με έναν αφόρητο λαϊκισμό τη λαθρομετανάστευση για να ψαρέψει ψήφους, με την αμέριστη βοήθεια και σκανδαλώδη προβολή των ΜΜΕ.

ΟΤΑΝ λοιπόν το πρόβλημα δεν μπορούσε να «κρυφτεί» πλέον και άρχισε να γίνεται εκρηκτικό στην ελληνική κοινωνία, όταν τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου (Λαμπράκης και «Ε») άρχιζαν να περιγράφουν τις εκρηκτικές καταστάσεις, όταν πολλοί επώνυμοι άρχισαν να ψελλίζουν για μεταναστευτική πολιτική κ.λπ, τότε όρμησε και ο Καρατζαφέρης ωρυόμενος για τους λαθρομετανάστες.

ΤΟΤΕ, άνοιξαν οι «άμβωνες» των ΜΜΕ ΜΟΝΟ για τους δημαγωγούς του ΛΑ.Ο.Σ.: τάιζαν και έτρεφαν το «σκιάχτρο» για να το καταστήσουν «φωτεινό» σημείο αναφοράς για τον εξευτελισμό και τη δυσφήμιση των μελλοντικών λαϊκών εκρήξεων…

ΠΟΤΕ ο Καρατζαφέρης δεν είχε θέσει ως αίτημα ζύμωσης μέσα στην ελληνική κοινωνία την απλή δημοκρατική αρχή: Να ερωτηθεί ο λαός για τα ποικίλα μέτρα των κυβερνήσεων που προωθούσαν συνειδητά αυτή τη λαθραία εισβολή.

Η Γιώργος Παπανδρέου είχε καταστήσει σαφέστατη τη θέση του και προγραμματικά καταγεγραμμένη για τις νομιμοποιήσεις και την παροχή της ιθαγένειας στους ξένους.

Ούτε ΤΟΤΕ έθεσε ο Καρατζαφέρης, έστω και δημαγωγικά το αίτημα να αποφασίσει ο λαός: Δημοψήφισμα.

Φυσικά δεν μιλάμε για αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέσα στο λαό και την ελληνική κοινωνία: Αυτά είναι όχι μόνο άγνωστα στον Καρατζαφέρη, αλλά και φανατικά μισητά.

Ούτε στα Ευρω-συντάγματα έθεσε ποτέ ο Καρατζαφέρης διαδικασίες δημοψηφίσματος, όταν οι πάντες γνωρίζουν ότι το Ευρω-σύνταγμα ακυρώνει τα εθνικά Συντάγματα.

Και ξαφνικά, σήμερα που ετέθη το ζήτημα του δημοψηφίσματος από τα μπλογκ, κυρίως σαν σύνθημα ζύμωσης μέσα στην ελληνική κοινωνία και προπαγανδιστικής πίεσης, άρχισε ο Καρατζαφέρης να απαιτεί δημοψήφισμα!!!

Σημείωση: πριν από μερικά χρόνια, το Μάρτιο του 2007, είχε διαμετρικά αντίθετη θέση, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ. Τότε νοιαζότανε για τη νομιμοποίηση των παιδιών που γεννιούνται στην Ελλάδα!!!

Εμπορεύεται σήμερα με ανενδοίαστη δημοκοπία και χυδαίο λαϊκισμό το δημοψήφισμα με αποκλειστικά έναν και μόνο στόχο: Την εξαπάτηση του ελληνικού λαού και την υφαρπαγή ψήφων: Μια αποτρόπαια και μοχθηρή εκλογική εμπορία.

Γνωρίζει ότι δημοψήφισμα δεν μπορεί να γίνει Συνταγματικά. Το να τεθεί συνεπώς εκλογικά και σαν κοινοβουλευτικό αίτημα είναι θηριώδης, λαϊκίστικη ΑΠΑΤΗ.

Το αίτημα αυτό μπορεί να τεθεί μόνο σαν αίτημα κινητοποίησης του λαού, σαν αίτημα μέσα στην ελληνική κοινωνία, σαν αίτημα οργάνωσης λαϊκών αγώνων: Σαν αίτημα αγωνιστικής κινητοποίησης και οργάνωσης του λαού εναντίον του σχεδιαζόμενου εφιάλτη.

Ο Καρατζαφέρης απλώς δημοκοπεί σκανδαλωδώς και εξαπατά σπέρνοντας το ψεύδος ότι μπορεί κοινοβουλευτικά να γίνει δημοψήφισμα!!!

Και επειδή το ψεύδος, ο λαϊκισμός και ο αχαλίνωτος τυχοδιωκτισμός είναι τα συστατικά της ύπαρξής του προχωρεί και σε μια άλλη απάτη: Απευθύνεται για δημοψήφισμα στο Διευθυντήριο της Ε.Ε., επικαλούμενος τη Συνθήκη της Λισσαβώνας.

Μια Συνθήκη, που καταργεί τα εθνικά κοινοβούλια και το ελληνικό Σύνταγμα!!!

Μια Συνθήκη που και ο ίδιος ο Καρατζαφέρης την είχε χαρακτηρίσει (για εσωτερική κατανάλωση) "σαν την «μεγαλύτερη απάτη εναντίον των λαών της Ευρώπης».

Από αυτή τη μεγαλύτερη «απάτη εναντίον των λαών» ζητά ο Καρατζαφέρης Δημοψήφισμα(!!!), νομιμοποιώντας έτσι έμπρακτα την απάτη.

Τέτοιος πολιτικός καιροσκόπος και τυχοδιώκτης είναι.

Ένας αδίστακτος έμπορας που εξαπατά αγρίως τον ελληνικό λαό για εντυπώσεις και ψηφοθηρία, στην υπηρεσία των προβοκατόρικων παιχνιδιών που παίζονται από τους «Νταβάδες»: Διεθνείς και εγχώριους.

Χωρίς τον Καρατζαφέρη όλες οι ποικιλίες των μεταλλαγμένων «αριστερών» και επιδοτούμενων δεν θα είχαν έδαφος να πατήσουν, ούτε «άλλοθι»…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ψαχτήρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 06, 2010 6:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ" ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.: Δώστε πίσω στην Αριστερά τον πατριωτισμό της!

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ





Είναι ντροπή! ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας, όποιος μιλά για Ελλάδα να αφήνουμε να τον λένε "φασίστα"! Είναι ντροπή, ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας, να έχουμε "αφήσει" την αυτονόητη υπεράσπιση της πατρίδας στο λαϊκίστικο κοινοβουλευτικό θίασο του Καρατζαφέρη!

Αλήθεια, σύντροφοί μου, πώς φτάσαμε εδώ;
Σε αυτή την κατάντια; Πώς επιτρέπουμε στους εαυτούς μας, εμείς που κάποτε ήμασταν υπερήφανοι για τους προγόνους μας που πολέμησαν στο αντάρτικο κατά της ναζιστικής κατοχής της χώρας μας, εμείς που ως συνέχεια της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του Βενιζέλου υπερηφανευόμασταν για τη Μεγάλη Ελλάδα, σήμερα να σιωπούμε στην "τρομοκρατία" μιας "παρέας" που λασπώνει ως "φασίστα" κάθε Έλληνα Δημοκρατικό Πατριώτη!

Δείτε καλά την ιστορία μας πίσω:
η δική μας παράταξη, η δημοκρατική, δεν ήταν πάντα που αγωνιζόταν για εθνική ανεξαρτησία; Η δική μας παράταξη δεν ήταν που αναχαίτιζε πάντα τις προδοσίες και τα ξεπουλήματα της ολιγαρχίας; Εμείς δεν κατηγορούσαμε πάντα τους δεξιούς ως "προδότες", "χίτες", "ταγματασφαλίτες", "αμερικανόδουλους"; Και τώρα τι; ΤΩΡΑ ΤΙ; Αφεθήκατε σαν αρνιά, στην αισχρή προπαγάνδα μιας συμμορίας χρημαδοτούμενης από τον ανθέλληνα Τζωρτζ Σόρος, που αφού πρώτα άλωσε ιδεολογικά το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, θέλει τώρα να κάνει το ίδιο και στο μεγάλο μας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

Είστε ΠΑΣΟΚτζήδες μωρέ εσείς; Εσείς είστε οι πατριώτες που φωνάζατε κάποτε "ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!"; Που οργισμένοι τραντάζατε τους δρόμους της Αθήνας απαιτώντας: "ΟΥΤΕ ΝΑΤΟ, ΟΥΤΕ ΒΑΡΣΟΒΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!"; Εσείς δεν λέγατε: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!"; Και αυτό το τελευταίο σύνθημα, αυτό το τεράστιο σύνθημα το "ΧΑΡΙΣΑΜΕ" στους ανόητους λαϊκιστές του ΛΑ.Ο.Σ.!

Ήρθαν και σας είπαν, ότι οι εποχές άλλαξαν; ΑΛΗΘΕΙΑ; Που άλλαξαν;
Μήπως τις Μεγάλες Προστάτιδες Δυνάμεις μας, δεν τις διαδέχθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση;
Μήπως οι Τούρκοι έφυγαν από την Κύπρο;
Μήπως οι Τούρκοι έπαψαν να μιλάνε για "γκρίζες ζώνες";
Μήπως οι Τούρκοι έπαψαν να παραβιάζουν τον εθνικό μας εναέριο χώρο;
Μήπως το εθνικιστικό κράτος του Ισραήλ έπαψε να σφάζει τους Παλαιστίνιους αδελφούς μας;
Μήπως οι εθνικιστές βουλγαροΣκοπιανοί συμφώνησαν ότι δεν είναι Μακεδόνες;
Μήπως οι εθνικιστές Αλβανοί έπαψαν να διεκδικούν την Ήπειρο;
Μήπως οι Αμερικάνοι έπαψαν να σκορπούν το θάνατο, να επεκτείνουν την αυτοκρατορία τους, να ληστεύουν τον πλούτο των λαών;
Τι άλλαξε ακριβώς; Και ποια είναι η δική μας ευθύνη, η δική μας υποχρέωση στις γενιές που έρχονται; Ποια χώρα, ποια πατρίδα θα τους αφήσουμε;
Τίποτα δεν άλλαξε σύντροφοι! Κάποιοι, απλώς προσπαθούν να μας μεταλλάξουν!
Ε, λοιπόν, σας το λέω! Τους το λέω! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!



Πηγή:
http://stephanosmytilineos.blogspot.com/2009/12/blog-post_27.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες