Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Κλεφτοκοτάδες νούμερο-2

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 29, 2010 1:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κλεφτοκοτάδες νούμερο-2 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλεφτοκοτάδες νούμερο-2



Πριν από λίγο καιρό γράφαμε για τους «κλεφτοκοτάδες»:
«Οι κλεφτοκοτάδες της ιστορίας είναι τα ποικίλα και πολύχρωμα εκείνα μορμολύκεια τα οποία, επιχειρούν, σε κάθε κατάσταση, να τραβήξουν τσάμπα την αφρόκρεμα της ιστορίας…».
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5171

Μετά την πτώση της Χούντας το «είδος» αναπτύχθηκε επιδημικά.

Το μεγάλο εκτροφείο των κλεφτοκοτάδων ήταν το πασοκικό καθεστώς…

Η ίδια η φύση και λειτουργία του ΠΑΣΟΚ ήταν μια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΟΠΗ: Επιχείρησε να κλέψει και να σφετεριστεί τις σοσιαλιστικές ιδέες.

Τράβηξε, δηλαδή, τσάμπα την αφρόκρεμα των ιστορικών σοσιαλιστικών ιδεών, αφρόκρεμα που την χρησιμοποίησε για να χειραγωγήσει και να υποτάξει την ελληνική κοινωνία στο αντίθετο σύστημα ιδεών: Το σύστημα του κεφαλαίου…

Αυτή η μέγιστη ιστορική κλοπή της ιδεολογικής παρασιτίας οδήγησε στο σημερινό θλιβερό και συνάμα άθλιο και αποκρουστικό κράτος και παρακράτος του πράσινου δωσιλογισμού…

Αυτή η ιστορική κλοπή έθρεψε και «εκπαίδευσε» πολλούς και ποικίλους κλέφτες και απατεώνες: τους κλεφτοκοτάδες των κειμένων άλλων, τους κλέφτες των άρθρων και σφετεριστές ξένων ιδεών και απόψεων…

Οι περισσότεροι αυτού του είδους των κλεφτών έχουν εκτραφεί μέσα στο ΠΑΣΟΚ: Πολιτικοί, δημοσιογράφοι (κυρίως αυτοί λόγω επαγγέλματος- επάγγελμα «κλεφτών») και άλλοι πρώην πασόκοι και νυν αντιπολιτευόμενοι (δήθεν).

ΔΗΘΕΝ, γιατί ο κλεφτοκοτάς δεν έχει ιδεολογία, ούτε αυθεντική άποψη: ρέκτης και κλέφτης απόψεων άλλων είναι, παράσιτο που ζει και τρέφεται με ξένες ιδέες…

Προ ημερών είχε πιαστεί στα πράσα ένας τέτοιος κλεφτοκοτάς: Ο μέγας δημοσιογράφος Χαρδαβέλλας!!!
Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5203

ΤΩΡΑ, το μαχητικό ιστολόγιο της Κέρκυρας, το ΛΙΣΤΟΝ, αποκαλύπτει έναν νέο κλεφτοκοτά: Αυτός ανήκει στο πασοκικό πολιτικό «είδος»


ΚΕΡΚΥΡΑ : Το "ΚΛΕΜΜΕΝΟ" άρθρο του κ.Γιάννη Βλαχόπουλου στα CorfuPress & CorfuTime !!!
http://listonplace.blogspot.com/2010/12/corfupress-corfutime.html




Μέρες Χριστουγεννιάτικης κατάνυξης στην Κέρκυρα.
Μέρες που ακόμη και οι τοπικοί πολιτικοί μας άρχοντες έχουν σιωπήσει, αφήνοντας μας να τις περάσουμε ήσυχα & οικογενειακά.


Δίνοντας μας μία μικρή χρονική ανάσα πριν βρεθούμε αντιμέτωποι με την λαίλαπα του ίσως χειρότερου Έτους στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας (μέχρι το επόμενο).

Το εθιμοτυπικό μορατόριουμ σε αυτές τις Άγιες Μέρες όμως αποφάσισε να "σπάσει" ο κ.Γιάννης Βλαχόπουλος με ένα πολιτικό "άρθρο του".

Η χρονική στιγμή που επέλεξε το "αξιόλογο" αυτό πολιτικό στέλεχος μάλλον έχει να κάνει με το ότι ήξερε ότι θα ήταν από τους ελάχιστους που θα αρθρογραφούσαν τα Χριστούγεννα και έτσι θα "ακούγονταν" περισσότερο!!!

Ποιος όμως είναι ο κ.Βλαχόπουλος;

@ Είναι ένα από τα αρκετά "πολιτικά παιδιά" που μας άφησε κληρονομιά στην Κέρκυρα το περίφημο "σύστημα Δρυ" καθώς και...τεχνικός αντιπρόσωπος της Intracom & του "Κόκκαλη" στο νησί μας.

@ Μέλος της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας μέχρι 30 Αυγούστου 2010 όπου και παραιτήθηκε με μία επιστολή που έστειλε στον κ.Μπούκα η οποία κατέληγε με την πρόταση ...Το μόνο αξίωμα που διεκδικώ για τον εαυτό μου είναι η αξιοπρέπειά μου .

@ Αφού παραιτήθηκε δε από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και μη μπορώντας να μείνει εκτός πολιτικού συστήματος ούτε μια μέρα, έτρεξε γρήγορα και ανέλαβε υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα καθώς και εκπρόσωπος Τύπου της (δεξιών πεποιθήσεων) κ.Υδραίου.

Ο κ.Βλαχόπουλος όμως ο οποίος παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ διεκδικώντας μόνο την αξιοπρέπεια του, με το "άρθρο" αυτό μας απέδειξε ότι μόνο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δεν έχει.

Ο "κύριος" αυτός δεν είναι παρά ένας "κοινός κλέφτης" Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Ο...ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αυτός πολιτικός άνδρας (χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη διότι είναι και η μοναδική δική του από όλο το άρθρο) , μη μπορώντας προφανώς να αρθρώσει δικό του πολιτικό λόγο, πήγε και πήρε μερικές παραγράφους από 2-3 άρθρα του ΣΤΑΘΗ από την Ελευθεροτυπία, τις χρησιμοποίησε αυτολεξεί και αφού τις ένωσε τις παρουσίασε ως "άρθρο δικό του" χωρίς καμία αναφορά της πηγής.

Ακόμη και ο τίτλος που χρησιμοποίησε ο αθεόφοβος είναι ακριβώς ο τίτλος ενός άρθρου του ΣΤΑΘΗ!!!


Η πρόθεση της πνευματικής κλοπής του κ.Βλαχόπουλου είναι ολοφάνερη και αποδεικνύεται (αυτό το λέμε για να μη έρθει εκ των υστέρων και μας πει ότι απλώς ξέχασε να αναφέρει την πηγή), με την χρησιμοποίηση μερικών παραγράφων από 2-3 διαφορετικά άρθρα του ΣΤΑΘΗ, τις οποίες ένωσε για να τις παρουσιάσει σαν ένα ενιαίο "άρθρο του".

Τελειώνοντας δε το θεάρεστο έργο του, έστειλε την "δημιουργία" του προς δημοσίευση στο corfupress και στο corfutime και δεν ξέρουμε που αλλού.

Βέβαια καμία ευθύνη δεν έχουν γι'αυτήν την ποταπή πράξη του κ.Βλαχόπουλου τα αξιόλογα corfupress & corfutime, τα οποία είναι γνωστό σε όλους μας ότι καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για αντικειμενική & πολυφωνική ενημέρωση (επίσης διαθέτουν εξαιρετική αρθρογραφία) όχι μόνο για την Κέρκυρα, αλλά και για όλο το Ιόνιο, αποτελώντας όντως πραγματική όαση ενημέρωσης για τους Επτανήσιους.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη όμως, ο κ. Βλαχόπουλος με την πράξη του αυτή τα όχι μόνο τα εξέθεσε - χωρίς να ευθύνονται - αλλά και τα κατέστησε αρωγούς διάδοσης κειμένου πνευματικής υποκλοπής !!!
Άρα πρέπει να αναδείξουν και να καταδικάσουν αυτήν την κλοπή Πνευματικής Ιδιοκτησίας του "ενεργού πολίτη" (όπως αυτοχαρακτηρίζεται) κ.Βλαχόπουλου ώστε να μην ξανασυμβεί!!!




Διαβάστε το επίμαχο "άρθρο" όπως δημοσιεύτηκε.

Εμείς σε κάθε παράγραφο του κ.Βλαχόπουλου έχουμε βάλει παραπομπή (ενεργό link) που οδηγεί στο αντίστοιχο άρθρο του ΣΤΑΘΗ στην Ελευθεροτυπία, όπου σε κάποιο σημείο του θα βρείτε την κλεμμένη παράγραφο!!!

*Του Γιάννη Βλαχόπουλου στο corfupress και στο corfutime


Κατεχόμενη χώρα, ανοχύρωτοι άνθρωποι

Μέσα σε τρεις μέρες με ένα πολυνομοσχέδιο «ζόμπι» ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έκανε την εργασία «εταίρα εκδιδόμενη επί χρήμασι» αφού την έβγαλε στο δρόμο να κάνει πεζοδρόμιο. Και τι βρήκε ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ να δηλώσει στη Βουλή. Ότι «η εξασφάλιση της εργασίας είναι το πρώτο μέλημα της κυβέρνησής μου». Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Είναι ικανός να δώσει το μισό Αιγαίο στην Τουρκία και ύστερα να πει ότι έσωσε τη Κεφαλλονία μεταφέροντάς την δυτικά της Μάλτας.

«Κούρεμα των μισθών» λέει τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, πολιτική εξίσωση των πάντων προς τα κάτω.

Τελικά το μόνο που ανέβασαν προς τα πάνω Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου είναι τα Spread.

Προ ημερών αγορεύοντας ο άλλος ο ψευτολόγος ο Χρυσοχοϊδης δήλωνε με στεντόρεια φωνή. «Όποιος σήμερα μιλάει για επιμήκυνση του χρέους κάνει κακό στην πατρίδα. ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!». Βεβαίως λίγες μέρες αργότερα ο μάστερ μαν της ψευτολογίας, ο Παπανδρέου, μιλούσε για επιμήκυνση του χρέους και μάλιστα πρόσφατα γυρίζοντας από τις Βρυξέλλες μιλούσε για μεγάλη επιτυχία και επιβράβευση! Επομένως σύμφωνα με το Χρυσοχοϊδη «ο Παπανδρέου είναι προδότης». Έχει καμιά σημασία αυτό;;;

Θεέ μου ποιοι μας κυβερνούν!!!

Ζούμε σε μια χώρα που μπορεί πλέον να της κάνει ο καθένας ότι θέλει, ο Στρος Καν, η Μέρκελ, ο Γιούνγκερ, ο Ερντογάν. Μια χώρα που οδηγήθηκε στην ύφεση, στην μη ανάπτυξη και οδεύει στην υπανάπτυξη… «Δείτε με σαν ΓΙΑΤΡΟ που προσπαθεί να σας κάνει καλά», μας πέταξε κατάμουτρα αυτό το παλιόμουτρο που κάποτε πούλαγε σοσιαλισμό και τώρα πουλάει στρυχνίνη, ο δόκτωρ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ. Το ίδιο «ΑΣΘΕΝΕΙΣ» μας θεωρούσε και ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και μας έβαζε στο ΓΥΨΟ.

Ένας τριαντάρης με μεταπτυχιακό και 650 ευρώ στην τσέπη από τη μια και ένας τοκογλύφος με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την άλλη. Αυτό είναι η Ελλάδα του Παπανδρέου σήμερα. Αυτό είναι η αθλιότητα και η φούσκα του Δ’ Ράιχ.

Όμως τα μαργαριτάρια του Παπανδρέου και τα σλόγκαν των παπαγάλων του όπως π.χ. «κούρεμα μισθών» δεν είναι απλές αερολογίες ούτε δηλώσεις με τις οποίες κάνει το μαύρο άσπρο ούτε διαστρεβλώσεις και μωρολογίες. Όλα αυτά είναι πολιτική, πολιτική που παράγει αποτελέσματα. Αν λοιπόν ο Παπανδρέου έχει ιστορικές ευθύνες υπογράφοντας τα μνημόνια 1,2,3,…13, άλλες τόσες έχουν οι πολιτικές δυνάμεις που δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Δεν εννοούμε τη ΝΔ που κόπτεται να μετράει πόσα νομοσχέδια έχει συμψηφίσει με το ΠΑΣΟΚ ούτε το απόκομμα της Ντόρας ούτε βεβαίως ο κωλοτούμπεν Καρατζαφέρης. Μιλάμε για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ οι ευθύνες της οποίας είναι εξ ίσου ιστορικές με αυτές του Παπανδρέου γιατί προέχουν γι’αυτήν ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ παρά το καθήκον να υπερασπιστούν το λαό. Η πολιτική ακόμα και σε επίπεδο καθαρότητας και ηθικής κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Όσο η αριστερά με τις ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ της δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αντιδραστική πολιτική Παπανδρέου, δεν έχει σημασία «αν έχει δίκιο», γίνεται και η ίδια μέρος του προβλήματος που δεν μπορεί να λύσει. Ο Παπανδρέου διαγράφει τις κατακτήσεις του 20ου αιώνα εδώ και τώρα. Η αριστερά πως και πότε θα αντιδράσει;;;

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες