Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Άρχισαν οι διεθνείς «επιχειρήσεις» εγκλωβισμού της εξέγερσης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 06, 2013 6:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Άρχισαν οι διεθνείς «επιχειρήσεις» εγκλωβισμού της εξέγερσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Άρχισαν οι διεθνείς «επιχειρήσεις» εγκλωβισμού του τούρκικου λαού



Μέχρι χθες το κατεστημένο των πλανητικών δημίων (ΗΠΑ-ΕΕ) αγνοούσε τις βίαιες συγκρούσεις στην Τουρκία.

ΤΩΡΑ εκδηλώνει μια θεαματική στροφή: Αρχίζει «πυρ ομαδόν» εναντίο του Ερντογάν!!!

Διαβάζουμε ότι οι εφημερίδες του κατεστημένου των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Βρετανίας, της Γαλλίας αρχίζουν να αστράπτουν και να βροντούν εναντίον του Τούρκου Πρωθυπουργού.

Η γνωστή κλασσική μέθοδος των διεθνών «νταβάδων». Όταν οι λαϊκές εκρήξεις υπονομεύουν ένα καθεστώς και έχουν οδηγήσει το κυβερνητικό του οικοδόμημα στα πρόθυρα της κατάρρευσης, σπεύδουν ταχέως να αναλαμβάνουν την «καθοδήγηση» της «αλλαγής» του, με ένα και μοναδικό στόχο: Να εγκλωβίσουν τις ευκολόπιστες και κατακρεουργημένες λαϊκές μάζες στα κατάλληλα κανάλια για τη ΔΙΑΣΩΣΗ του καθεστώτος και την προώθηση των πάγιων και σταθερών συμφερόντων τους.

Τα διεθνή επιτελεία γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι η λαϊκή έκρηξη των Τούρκων «τελείωσε» τον Ερντογάν.


Τώρα πάμε για άλλους…

Ο μέχρι χθες άξιος και «καλός» Ερντογάν έγινε δια μαγείας «αυταρχικός» και «κακός»…

Τώρα, πάλι εντελώς ξαφνικά, αρχίζει να εξαίρεται ο Αμπντουλάχ Γκιουλ.

Ενδεικτικά κάποια πρωτοσέλιδα του διεθνούς κατεστημένου Τύπου:


Η γερμανική εφημερίδα «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε»: «Εξέγερση εναντίον του Ερντογάν».

Υπότιτλος: «Εφυγε το λούστρο. Ο αυταρχικός Τούρκος πρωθυπουργός έγινε εχθρική εικόνα»!

Η γαλλική «Λε Μοντ»: «Η αλαζονεία του Ερντογάν υποδαυλίζει τη διαμαρτυρία – Οι διαδηλώσεις εξαπλώθηκαν σε όλη την Τουρκία» (πρώτη σελίδα).

Δεύτερη σελίδα: «Η εξέγερση εναντίον της εξουσίας εξαπλώνεται στην Τουρκία».

«Φαϊνάνσιαλ Τάιμς»: «Η αδιαλλαξία μπορεί να είναι η καταστροφή του Ερντογάν» (τίτλος κύριου άρθρου).

«Τάιμς της Νέας Υόρκης»: «Μάχη για την ταυτότητα της Τουρκίας».


Οι Αμερικανοί είναι πιο διακριτικοί, αλλά και πιο αποκαλυπτικοί: «Είναι βαθιά ανησυχητικά … τα σχέδια του Ερντογάν να αλλάξει το Σύνταγμα για να ενισχύσει την Προεδρία της Δημοκρατίας ώστε να μπορέσει να κατεβεί υποψήφιος για το αξίωμα αυτό το 2014 και να παρατείνει τον χρόνο παραμονής του στην εξουσία».

«Νιου Γιορκ Τάιμς»: «Ο Ερντογάν πρέπει να λαμβάνει υπόψη του άλλα μέλη του κόμματός του, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Αμπντουλάχ Γκιούλ...» (κύριο άρθρο).

Άρχισαν, λοιπόν, να λειτουργούν στο φουλ οι μηχανές της πλανητικής κακουργίας και προετοιμάζουν «φράγματα» στη λαϊκή παλίρροια και τα επόμενα «στάδια»…


Οι λαϊκές εξεγέρσεις από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επαναστατικές ηγεσίες φτάνουν σε αδιέξοδο, αλλά προετοιμάζουν τους όρους (πολιτικούς και οργανωτικούς) για τα επόμενα πιο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ βήματα…

Επιστροφή στην κορυφή
Αγχιδαίμων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 07, 2013 10:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η "Άνοιξη" επεκτείνεται σιγά-σιγά παντού όπου δεν υφίσταται ολοσχερής έλεγχος ή εμφανίζεται κάποιο παραστράτημα. Υπήρξαν "Ανοίξεις" και με άλλα ονόματα, και όχι μόνο στις Αραβίες. Γι` αυτό ο ενθάδε παρών πρωτεγκάθετος προνόησε στην κατονομασία τότε. Και πριν απ` αυτόν στην άλλη ονομασία ο επιτίμως εισαχθείς.Στην αναμπουμπούλα χορταινει ο λύκος(ή λυκοσύμμαχος).
Επιστροφή στην κορυφή
άρχισαν τα όργανα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 08, 2013 10:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Με μια ολοσέλιδη καταχώριση υπό τον τίτλο "Τι συμβαίνει στην Τουρκία" στην εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς, το Κίνημα Δημοκρατίας του Γκεζί —από το όνομα του πάρκου όπου ξεκίνησαν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις— επιχειρεί σήμερα να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν στις κινητοποιήσεις και να διατυπώσει τα αιτήματά του."Ο τουρκικός λαός μίλησε, δεν θα μας συνθλίψουν", τονίζεται στη διαφήμιση, ο τίτλος της οποίας μοιάζει να ξεθωριάζει πίσω από τους καπνούς ενός δακρυγόνου.
"Κατά τα δέκα χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία ο πρωθυπουργός Ερντογάν ζήσαμε τη συνεχή αποσάθρωση των πολιτικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας. Οι συλλήψεις πολλών δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και εκλεγμένων πολιτικών και οι περιορισμοί στην ελευθερία της έκφρασης, στα δικαιώματα των γυναικών και των μειονοτήτων, δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα δεν αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τη δημοκρατία", σημειώνουν οι συγγραφείς του κειμένου που δηλώνουν αλληλέγγυοι προς τους "απλούς πολίτες που διαμαρτύρονται" στην Τουρκία.
Μεταξύ άλλων ζητούν να σταματήσει η αστυνομική βία, να υπάρξει ελευθεροτυπία, "ένας ανοιχτός δημοκρατικός διάλογος (...) και για έρευνα για τις πρόσφατες καταχρήσεις της εξουσίας από την κυβέρνηση, που οδήγησαν στο θάνατο αθώων".
Η διαφήμιση υπογράφεται από το "Κίνημα Δημοκρατίας του Γκεζί" και πληρώθηκε χάρη σε έρανο που διενεργήθηκε μέσω του Διαδικτύου και επέτρεψε να συγκεντρωθούν 102.000 δολάρια μέσα σε διάστημα πέντε ημερών. Περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι έδωσαν χρήματα στον έρανο.
Μια νέα διαδήλωση αλληλεγγύης προς τους Τούρκους ακτιβιστές αναμένεται να γίνει απόψε στη Νέα Υόρκη και οι οργανωτές αναμένουν ότι θα συμμετάσχουν σε αυτήν πολλές χιλιάδες άνθρωποι.

ΠΗΓΗ



Αν η είδηση είναι αληθινή (γιατί για το σάιτ έχω επιφυλάξεις) είναι μια εξέλιξη που καταδεικνύει την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες