Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΣΥΡΙΑ: ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσία της Νέας Τάξης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 15, 2012 7:37 am    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΡΙΑ: ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΡΙΑ: ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσία της Νέας Τάξης



Στο παγκόσμιο κοινωνικό και πολιτικό δράμα αποκαλύπτονται με τα πλέον απαστράπτοντα και ζοφερά χρώματα οι λακέδες της πλανητικής κακουργίας και ο δωσιλογισμός των πολιτικών ανδρεικέλων και έμμισθων «στοχαστών»…

Στη θηριώδη ΝΑΤΟϊκή αποτέφρωση της Γιουγκοσλαβίας οι μάσκες πέσανε: Άμεσα ή έμμεσα όλοι οι αρουραίοι (πολιτικοί, δημοσιογράφοι και τα ποικίλα δίκτυα και ιερατεία της «επαγγελματικής» διανόησης) βγήκαν από τις τρύπες τους…

Στο Σχέδιο ΑΝΑΝ και στην ιμπεριαλιστική εισβολή στο Ιράκ οι αρουραίοι αποθρασύνθηκαν: ΑΝΟΙΚΤΑ και ασύστολα στήριζαν τον πλανητικό και αυτοκρατορικό ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ.


Τώρα, με αυτά που γίνονται στη Συρία, ζούμε το ίδιο αυτό έργο σε πιο μακάβριες μορφές.


ΤΑ ΜΜΕ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ πλέον, αναπαράγουν, σαν καρμπόν, την προπαγάνδα των πλανητικών κέντρων εξουσίας. Τα νεοταξικά «φίλτρα» της «ενημέρωσης» γιγαντώθηκαν και απλώθηκαν ολοκληρωτικά σε όλα τα ΜΜΕ, φράζοντας κάθε πόρο και κάθε χαραμάδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ…

Διαβάστε ένα αποκαλυπτικό άρθρο του «Σίβυλλα»:
«Τι κρύβουν τα ΜΜΕ! Τα διεθνή ΜΜΕ στην υπηρεσία των δολοφόνων στη Συρία για εθνοκάθαρση!»
ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4007.html

Αυτό το νέο συμβάν της τραγωδίας στη Συρία ξεμπροστιάζει, ολοσχερώς, και τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό, βεβαίως, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει τα νεοταξικά διαπιστευτήριά του εδώ και χρόνια…

Σήμερα, απλώς,
προχωράει ένα ακόμα βήμα, νομιμοποιώντας, μία από τις πολιτικές αιχμές της ιμπεριαλιστικής κακουργίας και θηριωδίας: Τον Ισραηλινό Περές.

Αυτόν τον εγκληματία πολέμου τον «ξεπλένει» κυριολεκτικά…

Ο Τσίπρας, ήρθε, εσπευσμένως από τις διακοπές του, για να δώσει τα διαπιστευτήριά του στην ισραηλινή κακουργία…

Η διαβόητη Δούρου, μάλιστα, σε άρθρο της στην «Αυγή», αυτήν την κακουργία την υμνολογούσε και τη χαρακτήριζε ως «την αριστερή εκδοχή της ισραηλινής πολιτικής σκηνής»!!!

Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο πάλι από το «Σίβυλλα»:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2663.html

Μια τελευταία επισήμανση: Ο «Σίβυλλα», έπρεπε να έρθουν τα εγκώμια της Δούρου για να αντιληφτεί τι εστί ΣΥΡΙΖΑ; ΣΥΡΙΖΑ ως ΣΥΝΟΛΟ και όχι σαν άτομα ξεχωριστά, τα οποία μπορούν, συχνά, να ρίχνουν και καμία αντιιμπεριαλιστική ομοβροντία….

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 15, 2012 1:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΡΙΑ: ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσία της Νέας Τάξης και όχι μόνο

Μήπως ξεχάσατε κάτι; Νομίζω, ναι, διότι είχαμε και τον οικουμενικό Βαρθολομαίο, μετά τον πάπα, να κάνει έκκληση όπως σταματήσει η αλληλοσφαγή των Σύρων, να μας λέει ότι όλα θα λυθούν με διάλογο, και πως πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στο θρησκευτικό φονταμενταλισμό.

Σύριζα style made in europe united. Παρένθεση, υπάρχει και το αμερικανικό, προτεσταντικo-σιωνιστικό, global : ΠΣΕ και δεν συμμαζεύεται.

Για τον πολιτικό φονταμενταλισμό - διάβαζε νεοαυτοκρατορικός μεγαλοϊδεατισμός - της νέας αμερικανικής και ΝΑΤΟϊκής, δηλαδή σιωνιστικής, τάξης πραγμάτων τίποτα δεν μας είπε.

Προφανώς, για τον οικουμενικό Βαρθολομαίο τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως για τον κύριο Σιμόν Πέρες που μας επισκέφθηκε πρόσφατα και μας πληροφόρησε ότι το Ιράν έχει αυτοκρατορικές βλέψεις!

Μάλιστα, πολύ καλά το διαβάσατε. Η Αμερική, με τα οικονομικώς εξαρτώμενα δουλικά της Ευρώπης και αλλού, δεν έχει. Πάντως, η Σιών έχει και δη και από αρχαιοτάτων χρόνων. Τότε που κάτι πήγαν να φτιάξουν οι Πέρσες και τα βρήκαν "μπαστούνια" σαν έφτασαν εδώ.
Αμερικανοί δεν υπηρχαν τω καιρώ εκείνω, Εφιάλτες όμως υπήρχαν. Όπως υπήρχαν και οι επιδέξιοι πλάνητες, εκείνοι που ξέρουν να βάζουν άλλους να δουλεύουν για λογαριασμό δικό τους, για λογαριασμό της επίγειας Σιών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 27, 2013 11:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εντύπωση μου προκαλεί η στάση πάντως και ορισμένων "αριστεροπατριωτών" που συντάσσονται με η γραμμή της Νέας Τάξης εναντίον του Άσαντ (ακόμη και τώρα που η Δύση είναι στα πρόθυρα στρατιωτικής επέμβασης).
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες