Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι μακάβριοι κερδοσκόποι της ΦΡΙΚΗΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 24, 2014 12:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι μακάβριοι κερδοσκόποι της ΦΡΙΚΗΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι μακάβριοι κερδοσκόποι της ΦΡΙΚΗΣ



Είναι γνωστό ότι το σύστημα της καπιταλιστικής σαπίλας και κερδοσκοπικής αναισχυντίας στήνει μπίζνες και πάνω στη φρίκη που το ίδιο δημιουργεί: Εμπορεύεται τη σήψη του, το αίμα και τη φρίκη που παράγει…

Τα αιμοβόρα αρπακτικά της καπιταλιστικής αγοράς, σήμερα, έχουν ξεπεράσει κάθε αποτρόπαιο εμπορικό έγκλημα εμπορίας της φρίκης τους. Στήνουν χορούς από «μπίζνες» πάνω στο ΘΑΝΑΤΟ που προκαλούν: Τις αυτοκτονίες…


Αποκαλυπτικό το παρακάτω κείμενο από την Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7302.html


ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ "ΜΠΙΖΝΑ" ΜΕ ΤΗΝ "ΚΛΙΜΑΚΑ" (ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ)


Η "αποκάλυψη" έρχεται από τη νεοδημοκράτικη εφημερίδα "Δημοκρατία" όχι βέβαια γιατί ξαφνικά απέκτησαν ευαισθησία σε ότι αφορά τις συνέπειες της λαοκτόνας και εθνοκτόνας δράσης των τελευταίων ειδικά κατοχικών κυβερνήσεων, αλλά γιατί με κάθε τρόπο πρέπει να θάψουν τις κοπριές που άφησαν και αφήνουν στα μούτρα μας το δικό τους κόμμα, δηλαδή η ΝΔ.

Έτσι λοιπόν ξέθαψαν τις κοπριές των επιδοτούμενων απο το ΠΑΣΟΚ ΜΚΟ
και τις έφεραν μπροστά μπας και με την πράγματι ανυπόφορη μπόχα τους, επικαλυφθεί η δική τους μπόχα αυτή που αναδύθηκε με τις αποκαλύψεις για τα εκατομμύρια που έφαγαν με την ΜΚΟ του Συρμόγλου.

Όπως και νά χει το πράγμα η δυσωδία της ΠΑΣΟΚικής κοπριάς που μας σέρβιρε η "Δημοκρατία" είναι τόσο μεγάλη που μπλοκάρει κάθε διάθεση για σχολιασμό.

Τι να σχολιάσεις για το άκρον άωτον του θράσους και της ιδιοτέλειας, που εκδηλώνεται και μέσα απο αυτήν την απίστευτη μορφή εκμετάλλευσης της ανθρώπινης δυστυχίας και απελπισίας, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν.

Πώς να χαρακτηρίσεις δηλαδή εκείνους που όχι μόνο λειτουργούν ως εντεταλμένοι εκτελεστές αλλά που πάνε να βγάλουν και φράγκα απο αυτές τις δολοφονίες;


Το μοναδικό αντίστοιχο παράδειγμα είναι εκείνο των ναζιστών στα στρατόπεδα εξόντωσης, όπου κάλυπταν τα "έξοδα λειτουργίας" και έβγαζαν κι αυτοί το κάτι τις τους, συλλέγοντας τα χρυσά δόντια, τα μαλλιά, τα ρούχα, το λίπος κλπ των εκτελεσμένων.

Για άλλη μια φορά δικαιώνεται ο Ντοστογιέφσκι όταν έγραφε :
"Δίχως Θεό όλα επιτρέπονται"



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες