Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αν ξεμείνεις από κ%λόχαρτο υπάρχουν και οι κ%λοφυλάδες

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ραμπελαί



Ένταξη: 28 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 190
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 13, 2014 9:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Αν ξεμείνεις από κ%λόχαρτο υπάρχουν και οι κ%λοφυλάδες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Υπουργέ μας, αν ξεμείνεις από κ%λόχαρτο
υπάρχουν και οι κ%λοφυλάδες

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο



- Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε ο Άδωνις δηλώνοντας «Χάρη στον Σαμαρά έχουμε κ%λόχαρτο στο σπίτι», αποκαλύπτοντας έτσι την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

- Ποιος δεν δάκρυσε σκεπτόμενος ότι αυτό το παιδί, άφησε τη σίγουρη και κερδοφόρα δουλειά του τηλεβιβλιοπώλη για να αφιερωθεί ως βουλευτής και ως υπουργός στην προσπάθεια για να σωθεί τούτη η έρμη χώρα.


- Θυσιάστηκε για να βελτιώσει τη δημόσια υγεία. Τέτοια δημόσια υγεία, απλά δεν υπάρχει. Θυσιάστηκε για να κάνει άψογα νοσοκομεία. Τέτοια νοσοκομεία, απλά δεν υπάρχουν.

- Όλοι οι Έλληνες με μια φωνή του στέλνουν το μήνυμα. Γλυκέ μας υπουργέ, αν ξεμείνεις από κ%λόχαρτο, μη λυπάσαι και μην το βάζεις κάτω. Μη ζορίζεσαι, υπάρχουν και οι κ%λοφυλάδες. Γέμισε ο τόπος.

- Το ένα μετά το άλλο ιδρύονται τον τελευταίο καιρό καινούριοι πολιτικοί σχηματισμοί. Κόμματα και κομματίδια ξεφυτρώνουν παντού προκαλώντας ανάσταση νεκρών (πολιτικά).

- Δίπλα στο «ποτάμι» δημιουργήθηκε το «φράγμα» από πρωτοπόρους ηθοποιούς, τραγουδιστές και, γενικότερα, ανθρώπους της σόου μπιζ. Ηγείται ο Λιάκος Ψιψινάκης.

- Δίπλα στην «ελιά» δημιουργήθηκε ο «δάκος» από πρωτοπόρους μιζαρπάχτρες της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Ηγείται ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, λόγω εγκλεισμού των υποψηφίων.

- Επειδή έμαθαν ότι πη…κομματικοποιούμαστε, πλάκωσε και ο κοκός με το κόμμα «γλυξός βασιλικός». Ηγείται ο κοκός με το κοκάκι και θα έχει ως έμβλημά του έναν σγουρό βασιλικό με μια μαντζουράνα.

- Ο Λοβέρδος θύμωσε που τον περιφρόνησε η ΔημΑρ, η μεγάλη κυρία της σοσιαλδεξιοδημοκρατίας και αποφάσισε να ιδρύσει νέο κόμμα με το όνομα Αμετανόητος ΜΝΗμονιακός. Βέβαια! Το έχει και καμάρι ο αθεόφοβος.

- Αχ! Είπα Λοβέρδος και θυμήθηκα την Άννα! Την Αννούλα την Ευρωπαία. Και ήταν και ένιωθε Ευρωπαία. Μου λείπει, πιστεύω σε όλους μας, εκείνη η αύρα που εξέπεμπε. Τι Λοζάνη, τι Κοζάνη, ο αέρας δεν κρύβεται.

- Εκεί στο υπουργείο της παιδείας κάποιος εγκέφαλος πρέπει να Λάσκαρε. Πώς γίνεται η συμμετοχή στην αυτοαξιολόγηση από τη μια να πλασάρεται ως υποχρεωτική και από την άλλη να δίνει μόρια σε όσους συμμετέχουν σ’ αυτή;

- Αν ήταν υποχρεωτική η αυτοαξιολόγηση θα συμμετείχαν όλοι οπότε θα έπαιρναν όλοι τα σχετικά μόρια, άρα δεν θα είχε νόημα η μοριοδότηση. Αλλά και η μοριοδότηση των πληρωμένων μεταπτυχιακών και σεμιναρίων τι είναι;

- Εκτός των άλλων, λοιπόν, η διαδικασία και εφαρμογή της αξιολόγησης είναι άκρως εκβιαστική και ταξική, σε ένα χώρο, όπως αυτός της παιδείας, που χωρίς ελευθερία αργά ή γρήγορα θα μαραζώσει.

- Τελικά αυτό που λένε ότι «ο Θόδωρος τα’ χει 400», δεν ισχύει για την περίπτωση του «δικού μας» Θόδωρο. Ποιος , λέει, θα μάθαινε ότι ίδρυσε κόμμα ο Θόδωρος και δεν θα σκεφτόταν να το ψηφίσει; Έλα ντε;

- Καλά, για τόσο μ@λ&κες μας περνάει; Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο μ…αέστρο της πολιτικής ζωής. Εκτός αν δεν χόρτασε μ’ αυτά που έφαγε, όπως είπε, μαζί με τους άλλους.


ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


_________________
Η ψυχή που ξέρει να γελά είναι πιο
ανθρώπινη από αυτή που κλαίει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες