Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Συρία: Αποχωρούν οι «αντικαθεστωτικοί» από τη Χομς...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
μαύρα μαντάτα για Αμέρικα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 07, 2014 11:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Συρία: Αποχωρούν οι «αντικαθεστωτικοί» από τη Χομς... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μειώνονται σημαντικά οι ελπίδες της Αμερικής και των εγκληματιών μισθοφόρων της

Συρία: Αποχωρούν οι αντικαθεστωτικοί από τη Χομς, το «λίκνο» της εξέγερσης



Η σημερινή Συρία, ένας σωρός από καπνίζοντα ερείπια, μακάβριο αποτέλεσμα του συνολικού εκφυλισμού της
"αραβικής ανοιξης" σε ευκαιρία για τις ΗΠΑ να αναδιατάξουν κατά το ιμπεριαλιστικό δοκούν την περιοχή.




Τις θέσεις τους στη Χομς στην κεντρική Συρίας εγκαταλείπουν οι αντικαθεστωτικοί, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν την περασμένη εβδομάδα με την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Ασαντ.

Σύμφωνα με ακτιβιστές και ΜΜΕ, οι ένοπλοι ξεκίνησαν την Τετάρτη να αποχωρούν με λεωφορεία προτού μεταφερθούν βορειότερα (σημείωση δική μας: κοντά στην Τουρκία, δηλαδή στο ΝΑΤΟ).

Η πόλη της Χομς υπήρξε το επίκεντρο της εξέγερσης της συριακής αντιπολίτευσης κατά του καθεστώτος του Ασαντ, σε μια εμφύλια σύρραξη που έχει δημιουργήσει τεράστιες καταστροφές και μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση στη Συρία τα τελευταία τρία χρόνια.

http://www.tanea.gr/news/world/article/5117105/feygoyn-oi-antikathestwtikoi-apo-th-xoms-to-likno-ths-eksegershs/
Επιστροφή στην κορυφή
Μιχάλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 07, 2014 10:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάποια περιθωριακά κόπρανα που παραπαίουν ανάμεσα στην ιντριγκαδόρικη ψύχωση και το στοιχείο του λούμπεν, με υπόγειες διασυνδέσεις με την Ακροδεξιά, έχουν το θράσος να επιτίθενται μέσω μιας περιθωριακής ιστοσελίδας που διατηρούν στο Ρεσάλτο με αφορμή τις θέσεις του στα τρέχοντα ζητήματα στην Ελλάδα και στον κόσμο καθώς και προσωπικά στο Θύμιο Παπανικολάου προσπαθώντας να σπιλώσουν με βρωμερές υπόνοιες τη γνωστή και μακρά διαδρομή του και κυρίως την αντιδικτατορική του δράση.

Ο Θύμιος Παπανικολάου, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά όπως και τόσοι άλλοι άνθρωποι, ήρθε αντιμέτωπος με τον "πειρασμό" και τη δυνατότητα (και μάλιστα όχι μια αλλά αρκετές φορές) της ενσωμάτωσης στο σύστημα και την εύκολη και βολική κατάληξη να προστεθεί στη σωρεία τόσων και τόσων άλλων που εκπόρνευσαν τις ικανότητές τους. Επιλογή που στην περίπτωσή του θα σήμαινε κι ότι κρίθηκε αντάξιος του αγωνιστικού του παρελθόντος χάριν της εξυπηρέτησης αντιλήψεων τις οποίες πολέμησε.

Εντούτοις κάθε φορά, κι αυτό είναι που αποτελεί τη σημαντικότερη κι έσχατη απόδειξη που αποστομώνει κάθε μηδαμινό κι ανύπρακτο κινηματικά συκοφάντη, να έρθεις δηλαδή αντιμέτωπος με τη δοκιμασία της πίστης στα ιδανικά σου, ο Θύμιος επέλεξε την "αφελή" και "ρομαντική" λύση να καταστρέψει τις δικές του ασφαλείς προοπτικές για ανέλιξη κι ευημερία, να συγκρουστεί με όλους εκείνους που θα του εξασφάλιζαν όλα αυτά για τα οποία οι σημερινοί κλόουν συναγωνίζονται σε αιωρήσεις και γενικά να τεθεί ο ίδιος εκτός πλαισίου δημοσιότητας για την οποία, μην το ξεχνάμε, όλες οι τιποτένιες περιθωριακές υπάρξεις ασθμαίνουν κάθε ώρα και στιγμή ώστε να αποσπάσουν ένα λεπτό διαφυγής από την απόλυτη αφάνεια.


Και μόνη η μεταπολιτευτική ιστορική διαδρομή του Θύμιου, σε καιρούς που όλοι έτρεχαν να εξαργυρώσουν υπαρκτές ή ανύπαρκτες διώξεις, αποδεικνύει την αντίστοιχη πίστη που είχε στα ιδανικά του, την λίθινη εποχή της Επταετίας. Ακριβώς τότε δηλαδή που οι υπόγειοι συκοφάντες του ήταν απόντες, λιποτάκτες, έρποντες και χωμένοι σε λαγούμια...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 08, 2014 7:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Κανείς δεν ασχολείται…
Αυτοί τα γράφουν, οι ίδιοι τα διαβάζουν: Έτσι αυτοϊκανοποιούνται, ζώντας την ψευδαίσθηση πως υπάρχουν…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
παραπολιτικός...
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 08, 2014 9:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εγώ πάντως Ροβεσπιέρε, δίνω τόπο στην οργή και τούς εύχομαι ολόψυχα να δεήσει επιτέλους να βγεί ο γιόκας τους δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα με τον αμερικανικούλικο ΣΥΡΙΖΑ, οποία ξεφτίλα για τον βέρο "αντινεοταξίτη" μπαμπάκα που δεν βάζει ...νερό στο κρασί του!!

Δεν είναι δα κι άσχημη η αποζημίωση με κάθε συνεδρίαση!!


Ο "επαναστάτης" μπαμπάκας, που βρίζει εκ του ασφαλούς όλο τον κόσμο ως "διεφθαρμένο και ξεπουλημένο", όταν πρόκειται για τα καλά και συμφέροντα κάνει ...μόκο.

Κι ίσως καλά κάνει. Τόσο ελεεινό υποκείμενο, δίχως ίχνος από αξιοπρέπεια που έχει και το θράσος να αμφισβητεί το αντιδικτατορικό παρελθόν των άλλων όταν ο ίδιος είχε λουφάξει κάτω από το έδαφος...
Επιστροφή στην κορυφή
ξέχασες το σημαντικότερο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 08, 2014 9:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
παραπολιτικός... έγραψε:

...εύχομαι ολόψυχα να δεήσει επιτέλους να βγεί ο γιόκας τους δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα με τον αμερικανικούλικο ΣΥΡΙΖΑ, οποία ξεφτίλα για τον βέρο "αντινεοταξίτη" μπαμπάκα που δεν βάζει ...νερό στο κρασί του!!



Κι ο οποίος μπαμπάκας φροντίζει να τον καταστήσει γνωστό και γι'αυτό τον διαφημίζει μέσα από τον περιθωριακό και φιλοχρυσαυγίτικο βόθρο του, δηλαδή το τάχαμου "επαναστατικό" και "αντινεοταξίτικο" σάιτ του...

Η μικροαστική συμφεροντολογική ξετσιπωσιά σε όλο της το μεγαλείο!


Αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί, υπάρχει μια κάποια δικαιολογία για το αντιφατικό του όλου "υπερ-επαναστατικού" πράγματος: οικονομικώς, είναι χαλεποί οι καιροί...


Μόνο λοιπόν κάτι τέτοια ηθικώς ανερμάτιστα και γλιστερά εμέσματα θα τολμούσαν να πιάσουν στο στόμα τους το Θύμιο...
Επιστροφή στην κορυφή
περί αποχετευτικής λίγδας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 08, 2014 6:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΗΣ ΓΛΙΤΣΑΣ



Επιλέγουν να βρίζουν χυδαία το Θύμιο και τον εμφανίζουν ως "ύποπτο" αμφισβητώντας την αντιδικτατορική του δράση εκείνοι που στο ενδιάμεσο έχουν πάει τρείς φορές να τον παρακαλέσουν, εκλιπαρώντας, να μιλήσει στον Άγιο Παντελεήμονα για το λαθρομεταναστευτικό.

Επαναλαμβάνεται δηλαδή διαδοχικά κάθε τόσο το εξής σκηνικό:

Τον βρίζουν με την αυθάδεια και την αναισχυντία του τελευταίου περιθωριακού, μετά προστρέχουν σε αυτόν για να μεταχειριστούν το όνομά του και την Ιστορία του, ο Θύμιος αποφεύγει κάθε σχέση με άτομα τόσο βρώμικα, εκείνοι ύστερα από λίγο καιρό του επιτίθενται ξανά με αισχρά ψεύδη και πρόστυχα υπονοούμενα, μετά επιδιώκουν πάλι(!) επαφή μαζί του και ούτω κάθε εξής, διαδικασία που έχει επαναληφθεί τουλάχιστον τρείς φορές.

Εννοείται ότι μετά από κάθε απόρριψη του Θύμιου, σαν χολωμένα κοριτσόπουλα, καταφεύγουν όλο και πιο μανιασμένα στην γκαιμπελίστικη χολή και την απελπισμένη ανασκαφή στους υπονόμους τους.


Δεν είναι λογικό έναν άνθρωπο, εν προκειμένω το Θύμιο Παπανικολάου, που τον σπιλώνεις με τον ελεεινότερο τρόπο, σαν χολωμένος αλήτης που είσαι, και προφανώς επειδή νοιώθεις μειονεκτικά και τον φθονείς για το παρελθόν του, τη στιγμή που εσύ έσκαβες τρύπες για να κρυφτείς παραλυμένος από το φόβο, το επόμενο λεπτό να προσφεύγεις σε αυτόν για να χρησιμοποιήσεις το κύρος του και το έργο του.
Είναι παράλογο.


Κι όσοι το κάνουν αποδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο ότι εκτός από ανερμάτιστα κατακάθια είναι και πανηλίθιοι με περικεφαλαία.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες