Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα σπασμένα κεφάλια και η «αριστερή» υποκρισία...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 12, 2014 7:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα σπασμένα κεφάλια και η «αριστερή» υποκρισία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα σπασμένα κεφάλια των καθαριστριών και η «αριστερή» υποκρισία


Έδερνε τις καθαρίστριες
με σιδηρογροθιά!!!
Τέτοιος δολοφόνος...


Έξω από το υπουργείο Οικονομικών τα ΜΑΤ …εξασκούν τα γκλομπ και τις σιδηρογροθιές στα κεφάλια των άμοιρων θυμάτων: Των καθαριστριών

Οι διώξεις, οι πραιτωριανοί των ΜΑΤ, τα γκλομπ, οι ξυλοδαρμοί και η κανιβαλική τρομοκρατία είναι τα μόνα μέσα άμυνας αυτής της κυβερνητικής «συμμορίας» του 4ου Ράιχ: Η «νομιμότητα» της βίας, της τρομοκρατίας και της κτηνωδίας…


Δέστε τις φωτογραφίες αυτής αποτρόπαιης, καθεστωτικής νομιμότητας, εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4640.html

Ο ελληνικός λαός, βεβαίως, γνωρίζει και νιώθει στο πετσί του, καθημερινά και κακουργηματικά, αυτή τη «νομιμότητα» της οικονομικής σφαγής του και εξαθλίωσής του, καθώς και τη «νομιμότητα» του ροπάλου και των διώξεων, τη «νομιμότητα» της φυσικής και ψυχικής του εξόντωσης…

Έτσι, αυτό που εξοργίζει, ακόμα περισσότερο, είναι η ΥΠΟΤΑΓΗ σ’ αυτή τη «νομιμότητα» της «αριστεράς» και η αβυσσαλέα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της.

Οι καθαρίστριες δέρνονται από τους κτηνάνθρωπους των ανδρεικέλων και τα «αριστερά» κόμματα, αντί να κτυπήσουν τις καμπάνες εξέγερσης και να κατεβούν αγωνιστικά και συγκρουσιακά στο πλευρό των θυμάτων, εμπορεύονται, όπως πάντα, το γεγονός, με διπλωματικές ανακοινώσεις κούφιων φράσεων.

ΚΚΕ:

«Η απόφαση του Αρείου Πάγου αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ουσιαστικά το δίκιο του αγώνα των εργαζομένων δεν κρίνεται στα δικαστήρια, αλλά πρέπει να επιβληθεί με τη μαζική και οργανωμένη πάλη του λαού, για να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ και να εξασφαλιστεί το δικαίωμα στη μόνιμη και αξιοπρεπή δουλειά, για όλους τους ανέργους και απολυμένους».

Ανακάλυψε, εκ νέου, την Αμερική για το Αστικό Δίκαιο και μάλιστα το «Δίκαιο» στο προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ…

Αυτό, όμως, που εξοργίζει είναι η απαστράπτουσα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: Μιλάει για «αγώνα» και «πάλη» του λαού από τα Γραφεία Τύπου του Περισσού!!!

Γιατί δεν κατεβάζει τις «οργανωμένες» δυνάμεις του ΕΚΕΙ που αγωνίζονται οι καθαρίστριες και δεν καλεί σε ΟΡΓΑΝΩΣΗ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ στο ΔΡΟΜΟ: Εκεί που κρίνεται το δίκιο του λαού;

Αποδεχόμαστε ΠΡΑΚΤΙΚΑ τη «νομιμότητα» του ροπάλου και των σπασμένων κεφαλιών των θυμάτων, αλλά στα λόγια ωρυόμαστε …επαναστατικά!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης στα λόγια, στην ΠΡΑΞΗ, όμως, γράφει …ανακοινώσεις!!!

Διαβάστε την ΕΔΩ:
http://www.enikos.gr/politics/242014,SYRIZA:_Na_epanaproslhf8oyn_edw_kai_twra.html



Τι άλλο, λοιπόν, περιμένουν τα «αριστερά» κόμματα για να κατεβούν στο δρόμο και να γκρεμίσουν την κυβέρνηση των ληστών και δημίων, καθώς και τη φασιστική «νομιμότητά» της;

Η δική τους ειρηνοφιλία, δηλαδή η ΥΠΟΤΑΓΗ τους στο κατοχικό καθεστώς, είναι που μεγιστοποιεί τη θρασύδειλη κτηνωδία των ανδρεικέλων…


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ αυτή η «αριστερή» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…

Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 13, 2014 8:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι καθαρίστριες και οι δόλιες παρασιωπήσεις…



Μια άλλη πτυχή της «αριστερής» υποκρισίας και απάτης είναι ότι παρασιωπάτε το εξής σημαντικό: Τη θέση των απολυμένων Ελληνίδων καθαριστριών την καλύπτουν οι απεργοσπαστικές δουλεμπορικές εταιρείες, με λαθρομετανάστιες και μισθούς αποκτηνωμένου δούλου: Το 1/3 του μισθού των Ελληνίδων καθαριστριών…

Αλήθεια γιατί κανείς δεν μιλάει γι αυτό το ειδεχθές δουλεμπόριο;


Γιατί κανείς από την «αριστερά» δεν θίγει αυτό το απεργοσπαστικό ΕΓΚΛΗΜΑ των ιδιωτικών εταιρειών της σύγχρονης δουλεμπορίας;

Ένα δουλεμπόριο που έχει επεκταθεί σε όλους σχεδόν του Δήμους;


Χύνουμε κροκοδείλια δάκρυα για τις απολυμένες Ελληνίδες καθαρίστριες, τις αφήνουμε στο έλεος των πραιτωριανών της κυβερνητικής «συμμορίας», βγάζουμε απλώς ανακοινώσεις από τα κομματικά μας γραφεία, αλλά καταπίνουμε το ΕΓΚΛΗΜΑ της δουλεμπορίας και των απεργοσπαστικών μηχανισμών...

Το καταπίνουμε διότι το έχουμε ευλογήσει,
στηρίξει και προωθήσει με την πολιτική των «ανοικτών συνόρων», του λαθρομεταναστευτικού και με την παραγωγή των νέων ιδεολογημάτων της Παγκοσμιοποίησης: «αντιρατσισμούς» και CIA…

Οι Έλληνες εργαζόμενοι υποκαθίστανται συνεχώς από αλλοδαπούς δούλους (και στην «Εταιρεία Χρυσός» στις Σκουριές το ίδιο γίνεται με τους χειριστές γεωτρύπανων) και η «αριστερά» γι αυτή τη νέα ΔΟΥΛΕΙΑ, απεργοσπαστικό εργαλείο, αλλά και ισοπέδωσης (που αποτελεί και την ΟΥΣΙΑ του προβλήματος), δεν βγάζει άχνα: Καταναλώνει, απλώς, εμπορικές, εκλογικές κορώνες για τους ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 13, 2014 8:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι σιδερογροθιές των ματατζήδων θα γυρίσουν
στα μούτρα της κυβέρνησης

Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη



Είναι ολοφάνερο. Ο Σαμαράς το έλαβε το μήνυμα των ευρωεκλογών. Γι΄ αυτό, πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η ορκωμοσία των νέων υπουργών οι σιδερογροθιές μπήκαν στα «ανδρικά» χέρια των ματατζήδων για να δώσουν ένα μάθημα στις απολυμένες καθαρίστριες που δικαιώθηκαν με δικαστική απόφαση μέχρι που ήρθε μια άλλη δικαστική απόφαση που έκρινε ότι κακώς τους δικαίωσε η προηγούμενη δικαστική απόφαση.

Πέρασε άραγε από το μυαλό του «σιδεροδάκτυλου» ότι απέναντί του θα μπορούσε να έχει τη μάνα του, την κόρη του, την αδελφή του, τη γυναίκα του και τελικά, τον εαυτό του τον ίδιο;

Το ερώτημα θα έπρεπε να απευθυνθεί στον ίδιο τον πρωθυπουργό, την κυβέρνησή του και όσους υποστηρίζουν τις πολιτικές πρακτικές που ακολουθεί.

Βέβαια, η απάντηση είναι εύκολη. Κανένας συγγενής των φιλεύσπλαχνων κυβερνητικών αρχόντων δεν μπήκε σε διαθεσιμότητα, κανένας δεν απολύθηκε, κανένας δεν πείνασε, κανένας δεν κρύωσε, κανένας δεν αυτοκτόνησε, κανένας δεν έπαθε κατάθλιψη.

Αυτό, αποτελεί τον ορισμό της κοινωνικής αδικίας και όπως κάθε κοινωνική αδικία έχει ημερομηνία λήξης.

Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης αποκαλούνται οι πάνοπλοι αστυνομικοί που είναι παρόντες σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση.

Μονάδες Διασάλευσης Τάξης
θα έπρεπε να αποκαλούνται γιατί αυτοί είναι που διασαλεύουν την «τάξη», κατόπιν εντολών των πολιτικών τους προϊσταμένων, οι οποίοι πολιτικοί προϊστάμενοι θεωρούν τη διεκδίκηση του δικαιώματος της εργασίας ή της εφαρμογής των αποφάσεων της δικής τους Δικαιοσύνης, ως «αταξία» και «παρανομία».

Αυτό σημαίνει διαστρέβλωση της κοινής λογικής και όπως κάθε τέτοια διαστρέβλωση έχει ημερομηνία λήξης.


Μας ζάλισε ο πρωθυπουργός
πριν τις εκλογές ότι αρχίζει η ανάπτυξη, ότι πιάστηκε το χέρι του να σχίζει τα μνημόνια (αλήθεια, πόσα έχουν υπογράψει οι αθεόφοβοι που όλη την ώρα σχίζει μνημόνια), ότι με τις 770.000 θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσει, σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε Γερμανούς μετανάστες στη χώρα μας.

Αυτό που είδαμε ήταν ότι έρχεται νέο μνημόνιο το οποίο, μετά χαράς, η κυβέρνησή του θα κάνει το παν για να το υλοποιήσει. Όσο για την ανεργία, προς το παρόν την καταπολέμησε αυξάνοντας κατά τέσσερις τις θέσεις εργασίας στο υπουργικό του συμβούλιο.
Αυτό αποτελεί πολιτικό ψέμα και υποκρισία και ως τέτοιο έχει ημερομηνία λήξης.

Όταν μία κυβέρνηση, απέναντι σε μια χούφτα αποφασισμένες και ανυποχώρητες εργαζόμενες που έχουν το δίκιο με το μέρος τους και παλεύουν για το ψωμί τους, επιστρατεύει πάνοπλους «υπηρέτες των πολιτών» για να τις χτυπάνε πισώπλατα με γκλομπς και σιδερογροθιές, σημαίνει ότι έχει χάσει τον έλεγχο και δεν μπορεί πλέον να ξεγελάει τους πολίτες.

Τέτοιες ενέργειες, το ξέρουν πως δηλώνουν αδυναμία και όχι δύναμη.


ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή
Ραμπελαί



Ένταξη: 28 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 190
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2014 6:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ανθρωποκυνηγητό για την τρομοκράτισσα καθαρίστρια
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο



- Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση με σκοπό τη σύλληψη του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης Ε.Ο.Α.Κ (Επαναστατική Οργάνωση Απολυμένες Καθαρίστριες) που χτύπησε το ανυπεράσπιστο παιδί των ΜΑΤ.

- Όπως δείχνουν ξεκάθαρα οι φωτογραφίες και τα βίντεο η τρομοκράτισσα καθαρίστρια, χρησιμοποιώντας ύπουλα το ξερό της κεφάλι, χτύπησε τη γροθιά του παιδιού-αστυνομικού την ώρα που εκείνο τεντωνόταν για να ξεπιαστεί.


- Εξ αιτίας της βάναυσης κεφαλιάς που δέχτηκε το παιδί-αστυνομικός, διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί αναγκάστηκαν να του αντικαταστήσουν την οστέινη γροθιά του με σιδερογροθιά.

- Η τρομοκράτισσα καθαρίστρια, ακολούθησε το παράδειγμα μελών παρόμοιων τρομοκρατικών οργανώσεων που έδρασαν στη χώρα μας ενάντια σε αστυνομικούς ή βοηθούς αστυνομικών.

- Η φωτογραφία της τρομοκράτισσας δόθηκε στη δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί άμεσα ώστε να σταματήσει η άκρως επικίνδυνη δράση της με χρήση της ξερής της κεφαλής.

- Όπως αποκαλύφθηκε, τα μέλη της οργάνωσης Ε.Ο.Α.Κ εκπαιδεύονταν για πάνω από 20 χρόνια σε στρατόπεδα εκπαίδευσης του ΥΠΟΙΚ, μιας άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης που δρα ανενόχλητη εδώ και πολλά χρόνια.

- Ευτυχώς που τα λαγόσκυλα της ΝΕΡΙΤ,
μυρίστηκαν έγκαιρα τη σχεδιαζόμενη επίθεση των μελών της Ε.Ο.Α.Κ και ενημέρωσαν τους ανυποψίαστους καναπεδάτους πολίτες και τα παιδιά-αστυνομικούς.

- Καλτέζας εναντίον Μελίστα, Γρηγορόπουλος εναντίον Κορκονέα, Κουσουρής εναντίον Περίανδρου, Φύσσας εναντίον Ρουπακιά.

- Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις εκατοντάδες επιθέσεις που δέχτηκαν παιδιά-αστυνομικοί από εξαγριωμένους εργαζόμενους-τρομοκράτες κατά τη διάρκεια ημιπαράνομων διαδηλώσεων.

- Οι παραπάνω εργαζόμενοι-τρομοκράτες έδρασαν εκμεταλλευόμενοι τα σύννεφα από τα καπνογόνα και τα αποσμητικά χώρου που έριχναν τα παιδιά-αστυνομικοί για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαράς και αγαλλίασης.

- Από την άλλη, ορθά δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του μεγαλέμπορου διαμαντιών και του αξιότιμου εφοπλιστή που κατείχαν 1.200 κιλά ηρωίνης καθώς δεν έχουν διαλευκανθεί τα κίνητρά τους.

- Υπάρχουν βάσιμες υποψίες
ότι η ηρωίνη προοριζόταν για ιατρικούς σκοπούς στην ευρύτερη περιοχή της Αφρικής όπου οι άνθρωποι πεθαίνουν από την έλλειψη φαρμάκων.

- Άλλωστε, το γεγονός ότι πρόκειται για δύο ανθρώπους που στηρίζουν την ελληνική οικονομία με τους φόρους που πληρώνουν και με τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν, μάλλον τους απαλλάσσει από κάθε κατηγορία.

- Λίγες μέρες μετά τον ανασχηματισμό
κυκλοφορεί η φήμη ότι επιστρέφει στη ΝΔ ως «Αριστερή Συνιστώσα» αλλά και στην κυβέρνηση ο Γιώργος Καρατζαφέρης με σκοπό να αναλάβει το συντονισμό της δράσης της.

- Ο Λαοπρόβλητος ηγέτης, φημολογείται ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Μάκη, τον Άδωνι-Σπυρίδωνα και φυσικά τον Αντώνη. Στις επόμενες μέρες θα φανεί αν είναι αλήθεια τα όσα φημολογούνται έντονα.

- Συνεργασία 15 ωρών
είχε ο νέος και ωραίος υπουργός παιδείας με τον σύμβουλο εκπαιδευτικών θεμάτων στο υπουργείο παιδείας κύριο Ανατολάκη. Μάθαμε ότι υπήρξε πρόβλημα επικοινωνίας και συνεννόησης ανάμεσά τους.

- Ο νέος υπουργός ζήτησε, όπως διέρρευσε, από τον κύριο Ανατολάκη να του πει τη γνώμη του για την «Τράπεζα Θεμάτων» κι εκείνος επί 15 ώρες του εξηγούσε ότι ήταν κλωτσοσφαιριστής και όχι τραπεζικός υπάλληλος.

- Αναρωτιέμαι, γιατί το νέο υπουργικό συμβούλιο ονομάζεται «εφταμηνίτικο»;


ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


_________________
Η ψυχή που ξέρει να γελά είναι πιο
ανθρώπινη από αυτή που κλαίει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες