Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ναζί και Ισλαμιστές, έμμισθοι υπάλληλοι του ΝΑΤΟ!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 27, 2015 4:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ναζί και Ισλαμιστές, έμμισθοι υπάλληλοι του ΝΑΤΟ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ναζί και Ισλαμιστές, έμμισθοι υπάλληλοι του ΝΑΤΟ!
ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ DIA ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ISKRA, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΝΑΤΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙ!

Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ




Από την πρώτη εμφάνιση των φανατικών ισλαμικών ομάδα του ISIS, το οποίο ήταν άγνωστο μέχρι πριν από ένα χρόνο, και αντικατέστησε τη «φθαρμένη» Αλ Κάιντα ως «τρομοκρατικό πρόσχημα» στη παγκόσμια σκηνή, υπήρχαν οι εικασίες ότι οι ΗΠΑ, μέσω της Σαουδικής Αραβίας, το χρηματοδοτούν ως όχημα, για να καθαιρεθεί ο πρόεδρος της Συρίας Άσαντ, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει σταθεί εμπόδιο στον αγωγό φυσικού αερίου του Κατάρ, που θα μπορούσε να εκθρονίσει τη Ρωσία ως ενεργειακό κυρίαρχο της Ευρώπης.

Οι εικασίες όμως τώρα επιβεβαιώνονται μετά τη διαρροή εγγράφου του Πενταγώνου.
Το έγγραφο που διέρρευσε στις 18 Μαΐου, κατά λάθος αποχαρακτηρισμένο, και δημοσίευσε το Judicial Watch, αποκαλύπτει ότι σε συντονισμό με τα κράτη του Κόλπου και την Τουρκία, οι ΗΠΑ «χορηγούν» ισλαμικές ομάδες (για να αποσταθεροποιήσουν τον Άσαντ), και –ουσιαστικά- την εμφάνιση ενός Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία.

Στο ίδιο συμπέρασμα οδηγούν και αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (DIA), με ημερομηνία 12 του Αυγούστου, 2012, που διέρρευσαν την προηγούμενη εβδομάδα, και σαφώς αναφέρονται στη χρηματοδότηση της συριακής «αντιπολίτευσης» και των ισλαμικών οργανώσεων που την στηρίζουν και συναποτελούν.

Στα έγγραφα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη χρησιμότητα των «no fly zones», ζώνες απαγόρευσης πτήσεων, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή Καντάφι, από ομάδες Ισλαμιστών.

Στο αντίστοιχο έγγραφο του Πενταγώνου,
η δημιουργία «Σαλαφιστικού πριγκιπάτου» θεωρείται θετική εξέλιξη για την συριακή αντιπολίτευση, που υποστηρίζουν «…η Δύση, οι χώρες του Κόλπου, και η Τουρκία».

Μια τέτοια κρατική οντότητα θα παρέχει: «... μια περαιτέρω ώθηση στην υπόθεση της ενοποίησης της τζιχάντ μεταξύ των σουνιτών του Ιράκ και της Συρίας και των υπόλοιπων Σουνιτών στον αραβικό κόσμο» ενάντια σε Συρία και Ιράν.

Όμως η χρηματοδότηση
των ισλαμιστών από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχει και μια άλλη πλευρά. Την κοινή χρηματοδότηση και αξιοποίησή τους στο Ουκρανικό έδαφος.

Ο Πολωνός σκηνοθέτης Marcin Mamon, έχει συγκεντρώσει στοιχεία, σε άρθρα του και ντοκιμαντέρ, για την διασύνδεση και εμπλοκή του ISIS στην Ουκρανία.

Η σχέση Ουκρανών δεξιών εθνικιστών με τους Τσετσένους είναι παλιά.
Ο (ναζί) εθνικιστής Muzychko μαζί με άλλoυς ουκρανούς εθελοντές (Δεξιός Τομέας ), μετέβησαν στην Τσετσενία και πήραν μέρος στον πρώτο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

Το τμήμα αυτό των Ουκρανών εθελοντών
είχε την ονομασία «Viking» και υπαγόταν απευθείας στον αρχηγό των Τσετσένων, Shamil Basayev, τον υπεύθυνο της σφαγής 260 άμαχων, κυρίως παιδιών.

Στα πλαίσια του ISIS
δραστηριοποιείται η οργάνωση Jaish al-Muhajireen wal-Ansar (Στρατός των ξένων και των υποστηρικτών) που αποτελείται κυρίως από τσετσένους και ρωσόφωνους ισλαμιστές.

Ένα από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης jaish al-Muhajirin wal Ansar είναι ο Abdul Karim Krymsky, Τάταρος από την Κριμαία.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται το σημείο συγκέντρωσης -γέφυρα, που συνδέει το ISIS με την Ουκρανία και τις νεοναζιστικές ομάδες. Μέσω αυτής της «γέφυρας» ρωσόφωνοι ισλαμιστές μετακινούνται για εκπαίδευση στις περιοχές που ελέγχει το ISIS και μέλη του ISIS μετακινούνται ως «εθελοντές» στην Ουκρανία για να πολεμήσουν δίπλα στα ναζιστικά τάγματα.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στην iskra, πρώην ανώτερο στέλεχος της Berkut, (η συνέντευξη είναι ηχογραφημένη) αποκάλυψε και τη μισθοδοσία των «εξεγερμένων» στο Κίεβο. 3000 δολάρια οι «βοηθητικοί», 5000 δολάρια οι «μαχητές της πρώτης γραμμής», που εκπαιδεύθηκαν σε στρατόπεδα στη Δυτική Ουκρανία και την Πολωνία.

Ανάμεσα στους εκπαιδευτές τους, εκτός από ΝΑΤΟικούς αξιωματικούς, ήταν και ισλαμιστές.


Την ίδια στιγμή οι «ιδεολογικοί αδελφοί» του Δεξιού Τομέα, σε Ελλάδα και Ευρώπη,
καταγγέλλουν την «ισλαμική απειλή» στο πρόσωπο των απελπισμένων και κυνηγημένων από τους πολέμους των αφεντικών των ναζιστικών ομάδων.

Τετάρτη 27 Μαίου 2015

ΠΗΓΗ:
http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20705:zafeiris-emisthoi&catid=72:dr-ekdilosis&Itemid=279

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες