Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Πιο χειρότερο και από την εκμετάλλευση είναι η απουσία της

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 21, 2015 4:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Πιο χειρότερο και από την εκμετάλλευση είναι η απουσία της Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πιο χειρότερο και από την εκμετάλλευση είναι η απουσία της εκμετάλλευσης

Τι γίνεται με το δικαίωμα στην ζωή όταν το δικαίωμα στην εργασία δεν υφίσταται; Τότε το όποιο κοινωνικό σύστημα δεν είναι παρά μια τεράστια δολοφονική μηχανή;

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε λόγο της διαρκούς της ανάπτυξηςτης τεχνολογίας που χρειάζεται όλο και λιγότερα εργατικά χέρια, οι προσβάσεις στην εργασία όλο και συρρικνώνονται.

Πέρα από την εκμετάλλευση
ανθρώπου από άνθρωπο υπάρχει το πιο χειρότερο το πιο βάρβαρο η απουσία ακόμα και αυτής της εκμετάλλευσης. Τότε από την εκμετάλλευση περνάμε στον εξοστρακισμό και στην εξόντωση.

[color=darkred]Τα σημερινά θεμέλια του καπιταλισμού
έχουν μετατραπεί σε σαρκοβόρες βάσεις. Φρικαλεότητα και βαρβαρότητα είναι να μην είναι κανείς καθόλου απαραίτητος έστω και για αυτό το καπιταλιστικό κέρδος .Με την πρωτοφανή κρίση του συστήματος εκεί έχουμε φθάσει.

Ωστόσο οι διαχειριστές του
συστήματος θέλουν να μας το παρουσιάσουν ως λειτουργικό έστω και κάπως άσχημα που τάχα οφείλετε στον δημόσιο τομέα.

Το καπιταλιστικό πλοίο έχει ναυαγήσει βυθίζεται και αν δεν το εγκαταλείψουμε (ανατρέψουνε) θα μας πάρει όλους μαζί του στον βυθό.

Εδώ και τώρα δουλειά και ανθρώπινα μεροκάματα σε όλους. Να φύγουν οι ξένοι εργάτες ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί στους ντόπιους εργαζόμενους η κινητή κλίμακα ωρών εργασίας δια να έχουν δουλεία όλοι χωρίς μείωση αποδοχών. Η δουλεία που υπάρχει πρέπει να μοιραστεί σε όλους τους εργάτες και αυτό το μοίρασμα το καθορίζει το μέγεθος της εθνικής εργάσιμης εβδομάδας.

Με τα εκατομμύρια των ξένων είναι αδύνατον να εφαρμοστεί αυτή η πολιτική. Πρέπει να επιστρέψουν ‘αμεσα στις πατρίδες τους.Πρόκειται για το πως θα προφυλαχθεί η ελληνική εργατική τάξη από την χρόνια ανεργία, από την ταπείνωση την ηθική κατάπτωση και την καταστροφή. Πρόκειται για την ζωή η τον θάνατο της μόνης δημιουργικής και προοδευτικής τάξης και κατά συνέπεια για το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας.

Αν ο καπιταλισμός είναι ανίκανος να ικανοποιήσει το δικαίωμα μας στην ζωή ε τότε να τον συντρίψουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Αγχιδαίμων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 22, 2015 11:56 am    Θέμα δημοσίευσης: ΕΡΓΑΣΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολύ σωστά, φίλε μου. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες