Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΘΗΚΗ "ΛΑΘΡΟ"ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 16, 2015 10:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΘΗΚΗ "ΛΑΘΡΟ"ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΘΗΚΗ "ΛΑΘΡΟ"ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Στην πρόσφατη σύνοδο των υπουργών εσωτερικών της Ε.Ε, αποφασίστηκε με την έγκριση της προσωρινής κατοχικής κυβέρνησης και της σιωπηλής αποδοχής όλων των κομμάτων και αποκομμάτων πλήν της Χ.Α, να κατακλυστεί η Ελλάδα από έξι εκατομμύρια «λαθρο»μεταναστών.

Η Γερμανική κυβέρνηση η οποία είχε αναστείλει την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, για την ελεύθερη διακίνηση μεταναστών, ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις των γερμανών εργατών η Μέρκελ την έθεσε στο ψυγείο και έβαλε στρατό στα σύνορά της με την Αυστρία, για να εμποδίσει την στα ίσια είσοδο των «λαθρο»μεταναστών» ώστε να περνάνε ζούλα, για να μην φέρει η ίδια την κύρια ευθύνη!!!.

Αλλιώς τι νόημα έχει η απόφαση της ΕΕ, να μεταβάλουν την Ελλάδα σε μια τεράστια αποθήκη με έξι έκατ, φτηνών εργατών από την στιγμή που στην Ελλάδα η ανεργία είναι σε τεράστια ύψη, και όσες δουλειές υπάρχουν ακόμα της έχουν καταλάβει ήδη οι ξένοι εργάτες, και κανένας τους νέους δεν πρόκειται να βρει εργασία, εκτός από το να πάνε στην Γερμανία για να αντικαταστήσουν τα 40 έκατ, γερμανών εργατών, που ακόμα παραμένουν στις θέσεις τους και δεν έχουν χάσει όλα τα δικαιώματα τους.

Οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να μεταβάλλουν την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία σε μια τεράστια αποθήκη έτοιμη φτηνών εργατικών χεριών, που θα τις χρησιμοποιούν για να αντλούν τις "ποσότητες" που χρειάζονται, όποτε θέλουν και τους παίρνει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 16, 2015 1:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από την ιστοσελίδα του Λαφαζάνη: http://www.iskra.gr/

Λαφαζάνη, ανδρείκελο και υπηρέτη του 4ου ΡΑΙΧ της ΕΕ, γνωρίζεις από πρώτο χέρι εσύ και ορισμένα (οι άλλοι κάνουν το παπί) από άθλια νεοταξίτικα αποβράσματα που σε περιβάλουν, ότι το γερμανικό κράτος εδώ και αρκετά χρόνια παρότι δεν χρειάζεται νέους μετανάστες, εισάγει σωρηδόν από την Μέση Ανατολή και ειδικά από την Βόρια Αφρική, φτηνά εργατικά χέρια με τα οποία αντικαθιστά βαθμιαία τους «ακριβούς» Γερμανούς εργάτες και εργάτριες.

Ήδη στην παραγωγή πουλερικών και βοώδη δεν εργάζεται κανένας γερμανός εργάτης καθώς έχουν αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου από τους ξένους αφρικανούς φτηνούς εργάτες, που εργάζονται με 420 ευρώ τον μήνα (έχει ψηφιστεί από την γερμανική βουλή, πέρα της συλλογικής να ισχύει και η ατομική σύμβαση μεταξύ εργοδοσίας και εργαζόμενου) χωρίς ωράρια και ανασφάλιστοι, για να είναι ανταγωνιστική η γερμανική παραγωγή και για να αυξήσουν την κερδοφορία τους οι πολυεθνικές εταιρίες.

Καμία σχέση δεν έχει η σημερινή λαθρομετανάστευση που ο σκοπός της είναι να αντικαταστήσει τους ντόπιους εργάτες με «ακριβούς» με ξένους φτηνούς σκλάβους και υπηρέτες με την μεταπολεμική οργανωμένη μετανάστευση στην γερμανία που χρειάζονταν επείγοντος ξένα εργατικά χέρια για να συμβάλουν να ανορθωθεί η καταστεμένη γερμανία και για να συντελεστεί το γερμανικό «θαύμα».

Σήμερα που ο καπιταλισμός καταρρέει με την ανεργία να καλπάζει, να υπάρχει υποαπασχόληση, και εξευτελιστικά μεροκάματα, η περεταίρω εισαγωγή ξένων εργατών συμβάλει(προσφορά και ζήτηση) στην εξαθλίωση και στην νεοσκλαβιά της γερμανικής εργατικής τάξης χειρότερη από αυτής του μεσαίωνα, με το να μετατρέπουν την Ευρώπη σε Ασία και όχι την Ασία σε Ευρώπη.

Γ΄αυτό η «λαθρο»μετανάστευση έχει προκαλέσει την οργή στις γραμμές της γερμανικής εργατικής τάξης που εκδηλώνεται με σαμποτάζ και άλλες βίαιες μορφές αντίστασης, που αναγκαστικά αργά ή γρήγορα θα μεταλλαχτεί σε βίαιη ρήξη.

Αλλά ο Λαφαζάνης και η παρέα του «πέραν τυρβάζουν». Ας είναι καλά τα νεοταξίτικα αφεντικά τους, τα αφεντικά των αφεντικών!!!.
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 17, 2015 5:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χατζηνικολάκης: Άλλος ένας πονόψυχος που αγαπάει τους λαθρομετανάστες

Φυσικά από συμπόνια τους θέλουν και όχι σαν φτηνό εργατικό και δουλικό προσωπικό. Και για του λόγου του αληθές από κάθε φύλλο της εφημερίδας Ρίαλ EM, που θα πουληθεί 0,50 Ευρώ και όχι όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τα προσφυγόπουλα της Συρίας. Αυτό θα πεί βοήθεια Χατζηνικολάκη μου, την μερίδα του λέοντος των αγοραστών να την καρπώνεσαι ο ίδιος.
Και σε ανώτερα χατζηνικολάκι μου…
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες