Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Γελοία και κακοστημένη η δίκη της ΧΑ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 01, 2015 8:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑ

Ο Μιχαλολιάκος, με την προεκλογική δήλωση του στον "Real FM", πως ΧΑ, "αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη" για την δολοφονία του Π. Φύσσα, κάλυψε τους πραγματικούς δολοφόνους του Παύλου Φύσσα αλλά και των δύο παλληκαριών έξω από τα γραφεία της ΧΑ, στο N.Ηράκλειο Αττικής, που δεν ήταν παρά παρά έργο των ντόπιων και ξένων αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών.

Μια προβοκάτσια για να προωθήσουν την ηλίθια θεωρεία των δύο άκρων. Ο Μιχαλολιάκος φανερός πλέον ρουφιάνος και συνεργάτης τους έδωσε το πράσινο φώς και το άλλοθι στο σάπιο μέχρι το μεδούλι πολιτικό και δικαστικό κατεστημένο, να αρχίσει(την καθυστερούσαν και την μαγείρευαν σχεδόν 2 χρόνια) μια στημένη αλλά 17Ν δίκη της ΧΑ, που από ότι φαίνεται να έχουν την συναίνεση όλων των πλευρών.

Με τον πατέρα του Π.Φύσσα να αλλάξει την αρχική κατάθεση του και από το «πρέπει να βρεθούν οι πραγματικοί δολοφόνοι του παιδιού μου» την έκανε κωλοτούμπα για να πεί η «δολοφονία ήταν έργο επαγγελματία δολοφόνου», προσαρμόζοντας την νέα του δήλωση στο γενικότερο αλλαγμένο κλίμα, όπως του ρουπακιά και των συνηγόρων του, που ανασκευάζοντας και αυτοί με την σειρά τους την αρχική αναφορά του Ρουπακιά το «Αρνούμαι την αποδιδόμενη σε εμένα κατηγορία» με το να αποδέχονται εκ των υστέρων την κατηγορία για «φόνο εν βρασμώ ψυχής».

Φυσικά καμία ερώτηση για αυτές τις καραμπινάτες αλλαγές και αντιφάσεις από το προεδρείο , τους δικαστές, τους δικηγόρους ,τις πόρνες της δημοσιογραφίας , και κανένας ντόρος από τα άθλια υποταγμένα πολιτικά κόμματα και αποκόμματα, στα βρώμικα παιχνίδια της νεοταξίτικης πολιτικής.

Αν αυτό δεν είναι μια γελοία και κακοστημένη δίκη, ένα κουκλοθέατρο για να καλύψουν την κρατική προβοκάτσια και τους δολοφόνους των μυστικών υπηρεσιών στα βρώμικα πολιτικά δρώμενα τους τότε τι είναι;

http://www.enikos.gr/society/342936,Panagiwths-Fyssas-Htan-epaggelmatiko-to-xtyphma-ston-Paylo.html
Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 03, 2015 11:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η κατάθεση της συντρόφου του Π. Φύσσα

Όσα αναφέρει στην κατάθεσή της, την οποία είχε δημοσιεύει η Real News, είναι συγκλονιστικά. Η δολοφονία λέει πως έγινε υπό την προστασία της αστυνομίας. Πράγμα που αποδεικνύει οι μπάτσοι είχαν πάρει εντολή από τα υψηλά κλιμάκια της ΓΑΔΑ, που είχε διοργανώσει την δολοφονία του Π.Φύσσα , με τους παρακρατικούς της, και είναι γελοίο να αναφέρετε πως οι αστυνομικοί (πάνω από 30) να έκαναν αβάντα στο να μαχαιρώσει ο ρουπακιάς τον Π.Φύσσα.

Όσο για τους μαυροντυμένους το μονοπώλιο δεν το έχουν οι χρυσαυγίτες αλλά και οι κυρίως οι παρακρατικοί που ενεργούν με εντολές του κράτους όπως για να μπαχαλέψουν τις εργατικές συγκεντρώσεις, να σπάνε μαγαζιά, να βάζουν φωτιές σε καταστήματα , και προβαίνουν σε προβοκάτσιες όπως με την τράπεζα της ΜARFIN στην οδό Σταδίου όπου κάηκαν ζωντανοί τέσσερα εργαζόμενα άτομα.

Η κατάθεσή της

«Είμαι η σύντροφος του Παύλου Φύσσα. Ήμασταν μαζί δυόμισι χρόνια. Προανακριτική κατάθεση δεν έχω δώσει γιατί δε με κάλεσε κανείς, αν κι έδωσα το τηλέφωνό μου σε μια γυναίκα αστυνομικό. Με τον Παύλο πήγαμε στο σπίτι του φίλου μας Δ. στις 19.30 το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου γύρω στις 20.15 γιατί θέλαμε να δούμε που θα κάτσουμε για να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού. Χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο σταματήσαμε στο «Κοράλλι», όπου μιλήσαμε με τον υπεύθυνο και κλείσαμε ένα τραπέζι για τρία άτομα για τον αγώνα. Μετά περιφερόμασταν στην περιοχή και επιστρέψαμε στο «Κοράλλι» στις 21.30. Κάποια στιγμή, και ενώ βλέπαμε τον αγώνα, άκουσα τον Δ. να λέει μεγαλόφωνα, χωρίς να απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα «καλύτερα να έχω φίλο ένα σκουλήκι, παρά έναν χρυσαυγίτη». Δεν ξέρω να το άκουσαν κάποιοι άλλοι εκτός από εμάς, πάντως κανείς μας δεν το συνέχισε. Ο Παύλος ήταν αφοσιωμένος στον αγώνα.

Λίγο μετά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ήρθαν και μας βρήκαν στην καφετέρια οι φίλοι μας, Χ., Π., Δ., και ένα άλλο παιδί που τον ξέρω φατσικά, ο Μ., ο Μ., ο Ν. και μία κοπέλα. Καθίσαμε όλοι μαζί. Δεν άκουσα να λένε κάτι ιδιαίτερο τα παιδιά αυτά, άλλωστε η παρέα μας ήταν μεγάλη, στο μαγαζί είχε βαβούρα και ήταν δυνατόν να ειπώνονται πράγματα χωρίς να τα ακούμε όλοι. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου όσο ήμασταν μέσα στο μαγαζί. Όταν τελείωσε ο αγώνας και βγήκαμε έξω για να κανονίσουμε τι θα κάνουμε, ήρθε ο υπεύθυνος του μαγαζιού και μας είπε να μην κάνουμε καμία φασαρία στο μαγαζί. Εμείς δεν καταλαβαίναμε για ποιο λόγο μας το έλεγε αυτό, μας υπέδειξε κάποια άτομα που μαζεύονταν στη γωνία Π. Μελλά και Κεφαλληνίας, απέναντι από το «Κοράλλι». Εγώ είδα τότε να στέκονται στο σημείο νομίζω τρία άτομα. Τα χαρακτηριστικά τους δεν τα είδα καλά. Θυμάμαι μόνο ότι ήταν μαυροντυμένοι και έκαναν νευρικές κινήσεις…

Ταυτόχρονα έρχεται προς το μέρος μας με παπάκι ένα άτομο μελαχρινό με ριγέ χρωματιστή μπλούζα και μας είπε να φύγουμε γιατί θα γινόταν φασαρία. Εμείς δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο θα γινόταν φασαρία, κι ούτε μπορούσαμε να καταλάβουμε τον υπερβάλλοντα ζήλο του συγκεκριμένου ατόμου να μας διώξει από το σημείο που βρισκόταν η καφετέρια. Δεν άκουσα το άτομο αυτό να λέει ότι ήταν αστυνομικός. Επειδή επέμενε πολύ να σηκωθούμε και να φύγουμε, γιατί -όπως μας είπε- τα άτομα αυτά ήταν χρυσαυγίτες και αγριεμένοι, αποφασίσαμε να πάμε να πάρουμε μπίρες και να πάμε στο σπίτι του Παύλου ή στη Βλαχέρνα την εκκλησία και να περιμένουμε να αραιώσει ο κόσμος. Με τους τρεις χρυσαυγίτες που ήταν στο σημείο δεν αντιπαρατεθήκαμε σε καμία στιγμή. Μάλιστα ο φίλος μας ο Δ. απευθυνόμενος προς τον υπεύθυνο του μαγαζιού, είπε κάτι σαν «γερμανόσποροι, που κάψανε τις οικογένειές μας», είπα στον Παύλο να τα μαζέψει γιατί θα μας ακούσουν και τότε θα γίνει πραγματικά φασαρία και ο Παύλος πήγε και του είπε «βούλωνε και πάμε να φύγουμε».

Αρχίσαμε να περπατάμε από το «Κοράλλι» προς την Τσαλδάρη. Όταν φτάσαμε στη γωνία Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας, βάλαμε τον φίλο μας τον Χ. σε ένα ταξί γιατί δεν αισθανόταν καλά. Εκείνη τη στιγμή είδαμε να καταφθάνουν 4 ή 5 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Όλες είχαν πλήρωμα 2 ατόμων. Μας είδαν, έστριψαν μέσα στην Κεφαλληνίας και κατευθύνθηκαν προς το “Κοράλλι”. Πριν φτάσουν όμως εκεί, σταμάτησαν σε μία ομάδα μαυροφορεμένων ατόμων (γύρω στα 15) που είχαν μαζευτείς στο σημείο. Δεν μπόρεσα να δω αν τους μιλούσαν. Δεν ήταν παραταγμένοι οι αστυνομικοί ούτε σχημάτισαν κάποιον προστατευτικό κλοιό. Καθόντουσαν χαλαρά όλοι μαζί, σαν να ήταν παρέα. Κάποιοι αστυνομικοί είχαν κατέβει από τις μηχανές τους και είχαν βγάλει και τα κράνη τους. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ό τύπος με το μηχανάκι προς εμάς. Φάνηκε τσαντισμένος που δεν είχαμε φύγει ακόμα. Ο Παύλος του είπε ότι θέλει να περπατάει ελεύθερα στη γειτονιά του και πως σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να επιστρέψουμε για να πάρουμε τα αυτοκίνητα των φίλων μας από το σημείο που τα είχαν αφήσει…».

Η δολοφονία

Η παρουσία των αστυνομικών, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 27χρονη, τους καθησύχασε. Όταν όμως οι μαυροντυμένοι άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους, εκτός από την κοπέλα και έναν νεαρό της ομάδας ΔΙΑΣ κανένας άλλος από αυτούς δεν έτρεξε να τους προστατέψει. Αντιθέτως στις εκκλήσεις της για βοήθεια της δήλωσαν αδυναμία… «Από τη στιγμή που είδαμε τους αστυνομικούς εφησυχάσαμε, συνεχίσαμε να περπατάμε περνώντας στο απέναντι πεζοδρόμιο της Τσαλδάρη. Τότε ο Παύλος μου είπε να πάρω την κοπέλα που ήταν μαζί μας και να πάμε σπίτι του και θα ερχόταν να μας βρει.

Τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας είχαν προχωρήσει πιο κάτω στην Τσαλδάρη με κατεύθυνση προς τη Λαμπράκη. Πήγαιναν στο περίπτερο για να αγοράσουν μπίρες. Ξαφνικά στην Κεφαλληνίας βγήκαν 7 με 8 άτομα, ηλικίας 35 με 40 ετών περίπου, όλοι εύσωμοι, φορούσαν μαύρα ρούχα, κάποιοι με ξυρισμένα κεφάλια, κάποιο όχι. Δεν είδα αν κρατούσαν κάτι στα χέρια τους. Με δυνατές φωνές κατευθύνθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα αγόρια της παρέας. Τότε εγώ γύρισα πίσω να κοιτάξω τι συνέβαινε.

Κατάλαβα ότι κατευθύνονταν προς τα παιδιά, γύρισα πίσω και πήγα τρέχοντας στους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν στην Κεφαλληνίας. Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μας κινδυνεύουν και τους παρακαλούσα να έρθουν να μας βοηθήσουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν αστυνομικό ψηλό και πολύ σωματώδη, άγρια φυσιογνωμία, τετράγωνο πρόσωπο να μου λέει «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι πάρα πολλοί». Μόνο μία κοπέλα αστυνομικός και ένας άνδρας αστυνομικός, πολύ νεαρός ήταν οι μόνοι από την αστυνομική δύναμη που κινήθηκαν πεζή προς το σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι μου και κινδύνευαν. Ταυτόχρονα, πήγα και εγώ προς το σημείο που είχα αφήσει τον Παύλο. Δεν ξέρω τι έκαναν στη συνέχεια οι δύο αστυνομικοί, γιατί τότε ήταν που είδα τον Παύλο μαχαιρωμένο… Όταν εγώ σε κατάσταση σχεδόν υστερική παρακαλούσα τους αστυνομικούς και σχεδόν τους τραβούσα από το μπουφάν τους για να έρθουν να βοηθήσουν τους φίλους μου, με πλησίασε ένας σωματώδης άνδρας, έφερε το πρόσωπό του πολύ κοντά στο δικό μου και μου είπε: «Τον πούστη σου που μου τον έφερες στο μαγαζί». Αυτό το άτομο είχε λίγα γκρίζα μαλλιά, πιασμένα σε μικρή ουρίτσα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Είχε μάτια ανοιχτόχρωμα, ήταν σωματώδης, γύρω στα 40 ή και παραπάνω. Το άτομο αυτό νομίζω ότι το είδα σε βίντεο αναρτημένο στο Youtube από επεισόδιο που είχε κάνει η Χρυσή Αυγή σε λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι».

Όταν πια, σύμφωνα με όσα κατέθεσε, γύρισε στο σημείο, όλα είχαν τελειώσει: «Ο Παύλος είχε μαχαιρωθεί, ήταν όρθιος, κρατούσε το στήθος του και έλεγε ότι τον μαχαίρωσαν Και έδειχνε προς την κατεύθυνση του δράστη. Τον δράστη δεν τον είδα, είδα μόνο το ασημί αμάξι. Αφότου ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε τον Παύλο, με πλησίασε ο αστυνομικός που σας περιέγραψα παραπάνω -τον σωματώδη με την άγρια φυσιογνωμία- και μου ζήτησε τα στοιχεία μου. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τον Παύλο και τους υπόλοιπους όταν εγώ τον παρακαλούσα, προσποιήθηκε ότι μόλις είχε έρθει στο σημείο και ότι δεν βρισκόταν προηγουμένως εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν απολύτως λόγο, γιατί να θέλουν να σκοτώσουν τον Παύλο… Νομίζω ότι ήταν χτύπημα ψυχρό, αψυχολόγητο και παντελώς αναίτιο».

Να δούμε τι θα πεί στην νέα καταθεσή της.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες