Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Λαϊκή Ενότητα: Δεξιότερα του Τσίπρα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 22, 2016 8:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Λαϊκή Ενότητα: Δεξιότερα του Τσίπρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λαϊκή Ενότητα: Υπέρ της ανεξέλεγκτης διάβασης των προσφυγικών ροών




Τα κράτη-μέλη της ΕΕ να έχουν ανοικτά τα σύνορα τους διακηρύσσει η Λαϊκή Ενότητα.

Τα κράτη-μέλη της ΕΕ, να δεσμευτούν πως δεν θα κλείσουν τα σύνορα τους και η όπια άρνηση για τερματισμό της ανεξέλεγκτης διάβασης των προσφυγικών ροών στην πορεία τους προς την Ευρώπη συνιστά μια διαρκή αντιδραστική οπισθοδρόμηση, και κατηγορεί τον Τσίπρα για απαράδεκτη και διαρκή αντιδραστική οπισθοδρόμηση στις «ακροδεξιές και ξενοφοβικές φωνές".

http://www.zougla.gr/politiki/article/laiki-enotita-i-ee-se-diarki-antidrastiki-opis8odromisi-sto-prosfigiko

Τι μας λέει ο Λαφαζάνης και η "Λαϊκή Ενότητα"; Πως τα κράτη-μέλη της Ε.Ε, θα πρέπει να έχουν ανοικτά τα σύνορα τους,και δεν θα πρέπει να βάλουν κανένα φραγμό στις λαθρό μεταναστευτικό-προσφυγικό -ροές . ΤΙ σημαίνουν αυτές οι θέσεις της Λ.Ε, και του Λαφαζάνη; Πως η ΕΕ,πρέπει να μετατραπεί σε ένα απέραντο Μπαγκλαντές με μεροκάματα πείνας , χωρίς ωράρια, συντάξεις, υγεία , και παιδεία, για τα λαϊκά στρώματα ώστε να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν οι πολυεθνικές την κερδοφορία του.

Τα κράτη της ΕΕ, να μετατραπούν σε ένα πολυπολιτισμικό αχταρμά, χωρίς καμία εθνική ομοιογένεια και συνοχή, για να ελαχιστοποιηθούν οι αντιστάσεις στις βάρβαρες μνημονιακές και νεοταξίτικες πολιτικές της ΕΕ, των πολυεθνικών εταιριών. ο Λαφαζάνης και η Λαϊκή ενότητα, με αυτές τις θέσεις τους τάσσονται δεξιότερα του Τσίπρα που αποδεικνύει πως είναι το ίδιο και ίσως χειρότεροι νεοταξίτες.

Και ύστερα
ο Λαφαζάνης και η ΛΕ, αναρωτιούνται γατί δεν μπήκαν στην Βουλή. Νομίζουν οι ηλίθιοι πως ο λαός δεν τους έχει καταλάβει και τρώει κουτόχορτο. Κούνια που τους κούναγε
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες