Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τουρκία: Πεδίο κλιμάκωσης των τρομοκρατικών προβοκατσιών

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 30, 2016 9:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Τουρκία: Πεδίο κλιμάκωσης των τρομοκρατικών προβοκατσιών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τουρκία: Πεδίο κλιμάκωσης των τρομοκρατικών προβοκατσιών



Η Τουρκία αποτελεί σήμερα το «προνομιούχο πεδίο» των αιματηρών τρομοκρατικών προβοκατσιών: Όλες οι μυστικές υπηρεσίες (πλανητικές και κρατικές) έχουν καταστήσει την Τουρκία σε «πεδίο μάχης»…

Σε «πεδίο» όπου συγκρούονται και διαπλέκονται ποικίλοι ανταγωνισμοί και πολιτικά παιχνίδια: Στο εσωτερικό του καθεστώτος και σε διεθνές επίπεδο…


Πρέπει να είναι κάποιος αφελής για να μην αντιλαμβάνεται ότι όλη αυτή η τρομοκρατική κλιμάκωση στην Τουρκία αποτελεί έργο των μυστικών υπηρεσιών, πολεμικό παιχνίδι στην πολιτική αρένα των ποικίλων συγκρούσεων που διαπερνούν το καθεστώς της Τουρκίας: Συγκρούσεων στο εσωτερικό του καθεστώτος, καθώς και συγκρούσεων διεθνών διαστάσεων…

Το παρακάτω άρθρο αποτυπώνει αυτή τη διάσταση της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών…

Το πήραμε από δω:
http://amethystosbooks.blogspot.gr/2016/06/blog-post_108.html




ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ???
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Περίεργα» ερωτήματα αιωρούνται για το μακελειό του αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης που στοίχισε σε πρώτη διάγνωση πάνω από 36 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, ενώ προκάλεσε ένα μεγάλο χάος στις αεροπορικές συγκοινωνίες.

Το ερώτημα όμως που «καίει» τα τουρκικά ΜΜΕ είναι μια «διαβολική» σύμπτωση ότι λίγες ώρες πριν από το μακελειό του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, δηλαδή το πρωί της Τρίτης, η αμερικανική κυβέρνηση είχε βγάλει έκτακτη ταξιδιωτική οδηγία που προειδοποιούσε τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν την Κωνσταντινούπολη για επικείμενες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Συγκεκριμένα η αμερικανική ταξιδιωτική οδηγία που προκαλεί ερωτηματικά, ανέφερε ότι επίκεινται τρομοκρατικές επιθέσεις από τρομοκρατικές ομάδες στην Τουρκία και συγκεκριμένα ανέφερε το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης σαν επικείμενο στόχο.

Το ίδιο βραδύ είχαμε το μακελειό με δεκάδες νεκρούς.

Η «σύμπτωση» αυτή αναζωπυρώνει τις συζητήσεις στην Τουρκία περί σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας, μια συζήτηση που έχει αρχίσει εδώ και τρία χρόνια μετά τα γεγονότα της πλατείας Ταξίμ και συνεχίζεται με ένταση.

Το άλλο μεγάλο ερώτημα
που βαρύνει τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, είναι το πώς πέρασαν οι τρομοκράτες με τόσα εκρηκτικά πάνω τους από τους ελέγχους του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να γίνει το μακελειό.

Σε κάθε περίπτωση η νέα αυτή τρομοκρατική επίθεση, έβδομη κατά σειρά μέσα σχεδόν σε ένα έτος, προκαλεί έντονες αποσταθεροποιητικές τάσεις στην γειτονική χώρα με ανεξέλεγκτες συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
online-pressblog

Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 03, 2016 8:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο αμερικανός κάμεραμαν Kurt Sonnenfeld που ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ έστησαν την 11η Σεπτεμβρίου
Ποιος είναι ο Kurt Sonnenfeld και γιατί κρύβεται μακριά από την πατρίδα του.

Ένας εικονολήπτης που είχε αποκλειστική πρόσβαση στο Ground Zero και ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις πως η κυβέρνηση Μπους ήταν υπεύθυνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Την ημέρα της επίθεσης, ο 39χρονος τότε Kurt Sonnenfeld δούλευε για την Ομοσπονδιακή Αρχή Εκτάκτων Υποθέσεων των ΗΠΑ που αποτελεί μέρος του Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας των Πολιτειών.

Στον Sonnenfeld δόθηκε απεριόριστη και μοναδική πρόσβαση στο συντρίμμια των κτιρίων αμέσως μετά την κατάρρευση των δίδυμων πύργων και του ζητήθηκε να καταγράψει σε βίντεο ό,τι θα αντίκριζε μπροστά του.Ο εικονολήπτης υποστηρίζει, ότι είδε μπροστά του αποδείξεις ότι η κυβέρνηση Μπους είναι αυτή που "έστησε" τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Αναφέρει πως κάτω από το κτίριο του "World Trade Center 6", εντόπισε έναν άδειο θόλο που είχε εκκενωθεί από το περιεχόμενο του πριν τα χτυπήματα των αεροπλάνων.

Λίγες ημέρες μετά την καταγραφή των πλάνων, η ζωή του Kurt Sonnenfeld διαλύθηκε καθώς συνελήφθη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τον φόνο της συζύγου του μέσα στο δωμάτιο τους. Εκείνη βρέθηκε νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως είναι εντελώς αθώος.

Παρά τις αρχικές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αποφυλακίστηκε λόγω αμφιβολιών και στη συνέχεια δραπέτευσε στην Αργεντινή όπου και ζει ως φυγάς.

Άρθρο των N.Y. Times επιβεβαιώνει τη θεωρία του κάμεραμαν καθώς αναφέρει πως το εν λόγω "χρηματοκιβώτιο", αυτός ο θόλος που αντίκρισε εκείνος, ήταν παραβιασμένος. Επίσης, το άρθρο αναφέρει πως στα υπόγεια κάτω από τους Δίδυμους Πύργους, υπήρχαν και άλλα χρηματοκιβώτια που περιείχαν χρυσό. Τις πόρτες τους είχαν προσπαθήσει κάποιοι να τις παραβιάσουν ώρες πριν την 11η Σεπτεμβρίου. Μοιάζει σαν κάποιος να τους είχε προεο περίεργο είναι πως κάποιος είχε απενεργοποιήσει και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, με αποτέλεσμα κανείς πλέον να μην μπορεί να ξέρει τι έγινε εκείνες τις ώρες.

Η επικρατέστερη θεωρία αναφέρει ότι οι Δίδυμοι Πύργοι δε θα μπορούσαν να καταρρεύσουν μόνο από την πρόσκρουση των αεροπλάνων και την ανάφλεξη των καυσίμων τους και αντίστοιχα δεν θα μπορούσε να καταρρεύσει τόσο γρήγορα το κτίριο 7 του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, αφού δεν είχε χτυπηθεί ποτέ από αεροπλάνο.

Τα παραπάνω, μαζί με τους ισχυρισμούς του Sonnenfeld, προσδίδουν πως οι δίδυμοι Πύργοι ήταν μια αμερικάνικη προβοκάτσια που στοίχισε τη ζωή 2.752 αμερικανών πολιτών και το έναυσμα του αμερικάνικουιμπεριαλισμού για επάμβαση στο Αφγανιστάν και Ιράκ.

Μια προβοκάτσια που στοίχισε τη ζωή 2.752 αμερικανών πολιτών και έδωσε το έναυσμα στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμού για επέμβαση στο Αφγανιστάν και Ιράκ.Μια προβοκάτσια που αντικατέστησε τον κομουνιστικό κίνδυνο με τον τρομοκρατικό κίνδυνο, και συνεχίζεται με τα τρομοκρατικά χτυπήματα όπως στο Παρίσι της, Βρυξέλες, την Τουρκία κλπ, και χρησιμοποιούνται από την Αμερική και τους τσάτσους της για να επεμβαίνουν κατά το δοκούν για να μακελεύουν τους λαούς για τα αισχρά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα τους.

http://news247.gr/eidiseis/afieromata/11h-septemvrioy-o-fygas-poy-eide-polla-mia-nekrh-gynaika-kai-h-
pio-isxyrh-thewria-synwmosias.4151260.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες