Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
«Προσφυγικό»: Ένας από τους πυλώνες της νέας δουλείας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 03, 2016 12:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: «Προσφυγικό»: Ένας από τους πυλώνες της νέας δουλείας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Προσφυγικό»: Ένας από τους πυλώνες της νέας δουλείας


Και η Μέρκελ μεγάλη
«ανθρωπίστρια» και υστερικός
εχθρός του ρατσισμού…



Το λεγόμενο «προσφυγικό» και «μεταναστευτικό» έχει πάρει τέτοιες εφιαλτικές διαστάσεις που απειλεί με κατάρρευση το οικοδόμημα της τρομοκρατικής «αντιρατσιστικής» και «ανθρωπιστικής» μυθολογίας το οποίο έχει αναγερθεί πάνω στη νεοταξική στρατηγική της κατασκευής μιας νέας δουλείας, μέσω των λαθρομεταναστευτικών εισροών και «εισβολών»…

Να σημειώσουμε εδώ, για άλλη μια φορά, ότι οι πλέον παραγωγικοί και αποτελεσματικοί ιδεολογικοί και πολιτικοί «οικοδόμοι» αυτής της νεοταξικής τρομοκρατικής μυθολογίας ήταν και παραμένουν οι «αριστεροί», σε όλες τις πολύχρωμες ποικιλίες τους…


Σήμερα, βεβαίως, αυτό το μυθολογικό οικοδόμημα έχει υποστεί τεράστιες ρωγμές και οδεύει με ταχείς ρυθμούς προς την τελειωτική κατάρρευση…

Αρχίζουν πλέον να αμφισβητούνται ανοικτά οι πυλώνες αυτής της νεοαποικιοκρατικής μυθολογίας ΟΧΙ μόνο από πλατιά εργατικά και λαϊκά στρώματα («ρατσιστές» για τους έμμισθους «αντιρατσιστές» και τα ποικίλα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ), αλλά και πολλούς αγωνιστές μέσα από το χώρο αυτής της «αριστεράς»…

Οι προβληματισμοί για το ΕΓΚΛΗΜΑ των νέων μεθόδων κατασκευής δούλων αρχίζουν να αυξάνουν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου.

Βεβαίως, ένα μεγάλο μέρος αυτών των γόνιμων προβληματισμών βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια και κυρίως στην οικονομική διάσταση αυτού του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: Στην ασύδοτη κερδοσκοπική εκμετάλλευση του λαθρομεταναστευτικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, από το ιδιωτικό κεφάλαιο, τις ποικίλες ΜΚΟ, τους πολυεδρικούς μηχανισμούς των δουλεμπόρων κ.λπ…

Ακόμα αυτοί οι γόνιμοι προβληματισμοί δεν έχουν απαλλαγεί από το συνολικό περιτύλιγμα της ΑΠΑΤΗΣ: Από τους μύθους των μαφιόζων του 4ου Ράιχ και των «αριστερών» φερεφώνων, που συγκαλύπτουν το έγκλημα και το εμφανίζουν γενικά ως ένα αυθόρμητο (!!!) προϊόν της παγκόσμιας κρίσης και των ιμπεριαλιστικών πολέμων («ο καπιταλισμός φταίει»!!!).

Φυσικά ο καπιταλισμός φταίει,
αλλά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του αποτελούν και το προϊόν των ταξικών συγκρούσεων και συσχετισμών, δηλαδή συγκρούσεων που ο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ παράγοντας παρεμβαίνει καθοριστικά.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι δυνάμεις του πλανητικού ιμπεριαλισμού (Νέα Τάξη) δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους (να εξελιχτούν αυθόρμητα) αλλά παρεμβαίνουν καταλυτικά: Σχεδιάζουν, αξιοποιούν, οργανώνουν, σκηνοθετούν και καθοδηγούν καταστάσεις (αξιοποιώντας τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους) προς την κατεύθυνση που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους και διαλύσει τον ταξικό ΑΝΤΙΠΑΛΟ: Τους λαούς και το παγκόσμιο προλεταριάτο…

Αυτό το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ στοιχείο του νεοταξικού ΕΦΙΑΛΤΗ, πολλοί προβληματισμοί το υποτιμούν…

Έτσι δεν διακρίνουν ούτε την ΑΠΑΤΗ που κρύβεται στις έννοιες «πρόσφυγες» και «μετανάστες»!!!

Συχνά μάλιστα αυτοί οι προβληματισμοί που μένουν στα στενά πλαίσια του οικονομικού εγκλήματος μιλούν και με τη «γλώσσα» της νεοταξικής ΑΠΑΤΗΣ: Αυτή του «αντιρατσισμού», της «ξενοφοβίας» κ.λπ.

Τα ιδεολογήματα του «αντιρατσισμού», του «αντιεθνικισμού», της χρηματιστηριακής «αλληλεγγύης» και CIA, πρέπει να κατεδαφίζονται και να αποκαλύπτεται ο μυθολογικός και τρομοκρατικός τους χαρακτήρας: Είναι ιδεολογήματα που κατασκευάστηκαν και παράχθηκαν μαζικά και με «αριστερούς» χρωματισμούς, από τους διεθνείς μαφιόζους του χρήματος, τα πολιτικά τους ανδρείκελα, τις δημοσιογραφικές τους πόρνες και τους επαγγελματίες της «αριστεράς», ακριβώς για να συγκαλύψουν το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ της νέας ΔΟΥΛΕΙΑΣ που προωθείται, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, από το 4ο Ράιχ, την πλανητική εξουσία του χρήματος.

Όταν μένουμε στα στενά πλαίσια του οικονομικού εγκλήματος (την κερδοσκοπική αναλγησία στο «προσφυγικό»), εμμέσως πλην σαφώς, συγκαλύπτουμε το ΟΛΟΝ του εγκλήματος: Τις τερατώδεις διαστάσεις της νέας ΔΟΥΛΕΙΑΣ, το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ στρατηγικό σχέδιο του πλανητικού ιμπεριαλισμού για τη διάλυση των εθνικών κρατών, την πολτοποίηση των κοινωνιών, την αγελοποίηση των λαών, την κατασκευή νέων ΑΠΟΙΚΙΩΝ…

Διαβάστε σχετικό μας κείμενο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10217


Το παρακάτω κείμενο του Χριστόφορου Τριαντάφυλλου,
ενώ είναι εξαιρετικά εύστοχο στην ανάλυση του «οικονομικού εγκλήματος» και των ΜΚΟ, δεν ανυψώνεται σε μια ΣΥΝΟΛΙΚΗ σύλληψη του ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ νεοταξικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: Τη συνειδητή κατασκευή της νέας ΔΟΥΛΕΙΑΣ, τη διάλυση των ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ και την προώθηση νέων ΑΠΟΙΚΙΩΝ…

Το κείμενο βρίσκεται εδώ:
http://tillthehalt.blogspot.gr/2016/05/blog-post_26.html


Γιατί δεν δίνεται στην δημοσιότητα ο κατάλογος με τις Ελληνικές ΜΚΟ που ασχολούνται με το μεταναστευτικό;

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος




Οι ΜΚΟ είναι ακριβώς η ιδέα του φιλελευθερισμού για την «αλληλεγγύη» και «κοινωνική δράση».

Εκτός επίσημου κράτους και ευρύτερης κοινωνίας (ιδιωτικοποίηση), οργανωμένες ως εταιρίες, περιορισμένες σε συγκεκριμένα αντικείμενα (niche), με αδιαφανή οικονομικά με τα οποία ασχολούνται τα «στελέχη», με διαφημιστικές εκστρατείες, με κρυφά κονδύλια από κράτη ή συμφέροντα, συχνά προκάλυμμα για κρατική διπλωματία και προπαγάνδα κλπ κλπ.

Το '70 ακόμα,
τέτοια φαινόμενα θα έτρωγαν απίστευτη κριτική από τα αριστερά. Αλλά η μεταλλαγμένη ζόμπι «αριστερά» του 21ου αιώνα τα θεωρεί αναπόσπαστο μέρος της.

Ένα τεράστιο θέμα που έχει προκύψει και την απόλυτη ευθύνη έχει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είναι η απόκρυψη του καταλόγου με τις καταγεγραμμένες ΜΚΟ που ασχολούνται με το μεταναστευτικό, τον οποίο κρατάει κρυφό σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Την στιγμή που ακούμε για τεράστιες οικονομικές ενισχύσεις και Ευρωπαϊκά κονδύλια που πάνε αποκλειστικά στις ΜΚΟ(σχετικό άρθρο http://www.dimokratiki.gr/13-04-2016/enesi-100-ek-evro-apo-tin-ee-gia-prosfigiko-ta-kondilia-stis-mko/ ) ο ελληνικός λαός μένει στο σκοτάδι για τις διαδικασίες που τηρούνται για το μοίρασμα αυτών των πακέτων.

Βέβαια αυτές οι τελευταίες οικονομικές ενισχύσεις είναι οι επίσημες που προέρχονται από την ΕΕ και δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα, αφού οι ΜΚΟ έχουν και άλλες πηγές χρηματοδότησης που μπορεί να είναι από τις ενισχύσεις μελών μέχρι και την στήριξη πιο σκοτεινών κέντρων όπως για παράδειγμα συμβαίνει με ΜΚΟ σαν την Solidarity Now που ενισχύεται οικονομικά από μεγαλοεπενδυτές σαν τον Τζορτζ Σόρρος.


Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργατών αλλά και το μέσο επιτήδειων που την επικαλούνται για να κερδοφορήσουν

Το προσφυγικό ζήτημα,
πέρα από ένα σοβαρότατο ανθρωπιστικό πρόβλημα που έχει προκύψει από το χέρι που έβαλε η Δύση στη Συρία, είναι και μία "ευκαιρία" για πλουτισμό που περνάει μέσα από την εκμετάλλευση των ανθρώπων που έχουν ξεριζωθεί και ψάχνουν έναν τρόπο σωτηρίας.

Πάνω σε αυτή την ευκαιρία έχει στηθεί μία ολόκληρη βιομηχανία υπερεκμετάλλευσης που ξεκινάει από την Συρία, συνεχίζει στην Τουρκία, στην Ελλάδα και τελειωμό δεν έχει και που συμμετέχουν από δουλέμποροι, μέχρι μεγαλολαμόγια με τις ΜΚΟ τους ως και καφετζήδες που χρεώνουν 5 ευρώ το νεράκι ή οδηγοί ταξί που υπερκοστολογούν τις διαδρομές τους κλπ.

Ο Ιμπεριαλισμός να είναι καλά να ισοπεδώνει χώρες για να ανοίγει η δουλειά

Μέσα σε όλο αυτό υπάρχουν και άνθρωποι που συμμετέχουν ανιδιοτελώς, με μόνο γνώμονα το ανθρώπινο αντανακλαστικό που λέγεται φυσική ανθρώπινη αλληλεγγύη. Βέβαια και αυτοί σε ένα μεγάλο ποσοστό έχουν πέσει θύματα αφού άθελά τους στηρίζουν με τη συμμετοχή τους όλον αυτόν το μηχανισμό εκμετάλλευσης που έχει στηθεί και γίνονται μέρος αυτού που υποτίθεται πως πολεμάνε.

Γιατί δεν καταδικάζει κανείς επίσημα τις ΜΚΟ και πολύ περισσότερο δεν ζητάει να βγει στην επιφάνεια ο κατάλογος με τις καταγεγραμμένες ΜΚΟ με θέμα το προσφυγικό για να δούμε ποιοι επωφελούνται οικονομικά;

Όλοι μιλάνε για αλληλεγγύη, για την στήριξη των προσφύγων, κάνουν εκδηλώσεις υποστήριξης, διοργανώνουν συγκεντρώσεις αλλά για κάποιον λόγο δεν έχει βρεθεί κανείς να ζητήσει και να θέσει ζήτημα για τον κατάλογο με τις ΜΚΟ, πλην του ΚΚΕ. Απολύτως κανένας!

Είναι ακόμα ένα από τα μεγάλα ζητήματα της ευρύτερης Αριστεράς η οποία στην συντριπτική της πλειοψηφία κρατάει μία ένοχη σιωπή για ένα θέμα που θα έπρεπε να είχε πρώτο στην ατζέντα των διεκδικήσεων της αφού η αλλοίωση της αλληλεγγύης από αυτούς που την καπηλεύονται, την έχει κάνει στο άκουσμά της, να είναι από φυσικό ανθρώπινο αντανακλαστικό μέσο πλουτισμού.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως έχει φτάσει η ώρα να γίνει ένα ξεκαθάρισμα από τα κάτω, να δούμε ποιος είναι ποιος και το τι πρεσβεύει. Δεν γίνεται άνθρωποι αγνοί και ανιδιοτελείς να σιωπούν και να ταυτίζονται με λαμόγια, με εκμεταλλευτές και επιχειρηματίες που βλέπουν τον χώρο που υπηρετούμε σαν μέσο κερδοφορίας. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας ανεξαιρέτως και εφόσον δεν θέλουμε να δούμε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής να εκτοξεύονται.

Πρέπει ΤΩΡΑ να βγει στην δημοσιότητα η λίστα με τις ΜΚΟ και ο καθένας να μπει στην θέση του. Όχι τώρα...ΕΧΘΕΣ!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 15, 2016 11:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Οι επενδύσεις του Σόρος στο «προσφυγικό», εργαλείο για την υπονόμευση της κυριαρχίας των λαών
Ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό κείμενο. Διαβάστε το εδώ:

http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2016/10/15/i-ependisi-tou-soros-sto-prosfigiko-mochlos-gia-tin-alosi/
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες