Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 21, 2017 1:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο μπλόκο της Νίκαιας κατεβαίνουν και οι αγρότες της Λάρισας

Στο μπλόκο της Νίκαιας θα συμμετάσχουν και οι αγρότες της Λάρισας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, με βάση τις αποφάσεις που πήραν η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι αγροτικοί σύλλογοι και οι επιτροπές αγώνα, σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους από τις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας. Στο μπλόκο θα συμμετάσχουν και οι αγρότες της Λάρισας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, με βάση τις αποφάσεις που πήραν η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι αγροτικοί σύλλογοι και οι επιτροπές αγώνα, σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους από τις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.

Πριν ενωθούν με το κεντρικό μπλόκο για τον αποκλεισμό της εθνικής οδού, οι αγρότες της Λάρισας οργανώνουν τη Δευτέρα τοπικό μπλόκο στη διασταύρωση Αργυροπουλίου (Μελούνα).

Σε εκείνο το σημείο στο μπλόκο συμμετέχουν αγροτικοί σύλλογοι της επαρχίας του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, ενώ την ίδια μέρα οι αγρότες από άλλες περιοχές του νομού θα βγάλουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/336706/sto-bloko-tis-nikaias-katevainoun-kai-oi-agrotes-tis-larisas-/#ixzz4WLSMIucj

Ελπίζουμε να μην είναι μία τα ίδια αυτή την φορά. Να μην αφήσουν του Μπούτες να ξεπουλήσουν τον αγώνα τους. Να πάρουν οι ίδιοι την τύχη στα χέρια τους, και καθώς είναι ο μόνος σημαντικά οργανωμένος κλάδος να καλέσουν όλο τον λαό στο πλάι τους με μοναδικό σκοπό να ανατρέψουν την κατοχική και δωσίλογη κυβέρνηση, και μέσω μιας πανεθνικής επιτροπής που θα συμπεριλαμβάνει όλους τους κλάδους των εργαζομένων να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 25, 2017 11:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιγαντιαία κινητοποίηση αγροτών

Στον χορό των αγροτικών μπλόκων μπαίνει από την Πέμπτη η χώρα, ενώ τα τρακτέρ που αναμένεται να κατακλύσουν τις εθνικές οδούς θα είναι, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αγροτών, περισσότερα από ποτέ.

Η αρχή γίνεται, όπως κάθε φορά, από τον κόμβο της Νίκαιας, στη Λάρισα, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης θα γίνει η συγκέντρωση του κυρίου όγκου των τρακτέρ υπό την πανελλαδική συντονιστική επιτροπή των μπλόκων. Εκεί θα βρεθούν επίσης μηχανήματα από την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και τα Φάρσαλα.

Συντεταγμένοι στην ίδια «γραμμή», είναι και μερίδα αγροτών που έχουν ήδη στήσει μπλόκο στο δρόμο Λάρισας – Κοζάνης, καθώς και στο μπλόκο του Γερακαρίου, στο δρόμο Λάρισας – Αγιοκάμπου.
http://www.zougla.gr/greece/article/gigantiea-kinitopisi-agroton
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 07, 2017 10:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χαράτσια-σοκ θα πληρώσουν 3 εκατ. χαμηλόμισθοι, αγρότες, χαμηλοσυνταξιούχοι μέχρι και άνεργοι!

http://www.enikos.gr/

Εντωμεταξύ οι αργοτοπατέρες συνεχείζουν το ίδιο βιολί όπως τις προηγούμενες χρονιές. Κλείνουν απλά τους δρόμους με μπλόκα χωρίς καμία προοπτική, με αποτέλεσμα να απογοητεύουν τους απλούς αγρότες, και να έχουμε το φαινόμενο να φεύγουν από τα μπλόκα, πχ, από τα 400 τρακτέρ που συγκεντρώθηκαν τις πρώτες ημέρες στον προμαχώνα; Χθες να μην έχουν προσέλθει ούτε 70 τρακτέρ.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες