Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τώρα φτάσαμε και σε σημαιοφόρους με μαντίλες...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 24, 2017 7:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τώρα φτάσαμε και σε σημαιοφόρους με μαντίλες... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τώρα φτάσαμε και σε σημαιοφόρους με μαντίλες…



Μαθήτρια από το Αφγανιστάν με μαντίλα μετέφερε την Σημαία στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα!

Το συμβάν πέρασε σχεδόν απαρατήρητο…

Πριν από μερικά χρόνια γύρω από τέτοιες προκλήσεις υπήρχε αντίδραση. Τώρα δεν μας κάνει καμία αίσθηση…

Μας συνήθισαν να καταπίνουμε τα πάντα και να δεχόμαστε τα πάντα, όπως μας συνηθίζει ο Χειμώνας στο κρύο…


Παλιότερα σε κάθε εθνική επέτειο, τα μεγάλα λαρύγγια του καθεστώτος και οι ύαινες του κοσμοπολιτισμού, κάθε απόχρωσης, ούρλιαζαν εναντίον των εθνικών παρελάσεων, της σημαίας κλπ.

Μια καταιγιστική πλύση εγκεφάλο προλείαινε ιδεολογικά και πολιτικά το έδαφος για τους απώτερους στρατηγικούς στόχους της ΥΠΕΡ-εθνικής ελίτ: Την ολική ισοπέδωση και κατάργηση θεσμών, εθίμων, συμβόλων που αποτελούν συνεκτικούς ιστούς ιστορικότητας και σηματοδοτούν συλλογικά βιώματα κοινωνικής συνείδησης, αγωνιστικής μνήμης και εθνικής ταυτότητας.

Η ελληνική σημαία ήταν ένα από αυτά τα ιστορικά σύμβολα υπό διωγμό. Η απαξίωσή της περνούσε και μέσα από τη βαθμοθηρική χρησιμοποίησή της στις εθνικές επετείους, όπως και μέσα από την επιλογή αλλοδαπών σημαιοφόρων…

Επιλογή ξένων και κυρίως ισλαμιστών αλλοδαπών για να κρατάνε την ελληνική σημαία σε εθνικές παρελάσεις και ιδιαίτερα σε εκείνες των επετείων της Επανάστασης του 1821…

Σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο στόχος επετεύχθη…

Σήμερα η εθνική επέτειος έχει γίνει ένα πολυπολιτισμικό σώου με σημαιοφόρους προσαρμοσμένους πλήρως στα «ιδανικά» και τις «αξίες» της πολυπολιτισμικής ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ (Νέα Τάξη).

Σήμερα έχουμε και σημαιοφόρους με μαντίλες!!!

Το σχετικό ρεπορτάζ εδώ:
http://www.press-gr.com/2017/03/blog-post_8903.html


Αυτά τα ζητήματα τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά παλιότερα. Ενδεικτικά θα δημοσιεύσουμε το παρακάτω κείμενο, γραμμένο τον Μάρτιο του 2009.
Μαζί με άλλα σχετικά βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3188


Οι αντιεθνικιστικές υστερίες για τη σημαία



Εσκεµµένα, µεθοδευµένα και συστηµατικά, οι εθνικές επέτειοι χρησιµοποιούνται από τα κόµµατα, τα ΜΜΕ και τους ποικιλόµορφους προπαγανδιστές των ιδεολογηµάτων της Νέας Τάξης ως ευκαιρίες απαράδεκτων επιθέσεων κατά των Ελλήνων μαθητών, των τοπικών κοινωνιών και του ελληνικού λαού γενικότερα.

Στην εποχή του σημιτισμού αυτές οι «αντιεθνικιστικές επιχειρήσεις» είχαν πάρει τις διαστάσεις επιδημίας και υστερίας. Σε κάθε επέτειο ξεσπούσε μια κατακλυσμιαία νεροποντή με δύο αντιφατικά σκέλη: από τη μια ακατάπαυστη προπαγανδιστική πλύση εγκεφάλου στο να γίνονται σημαιοφόροι οι αλλοδαποί και από την άλλη, εξίσου άγρια πλύση εγκεφάλου εναντίον της ελληνικής σημαίας και των εθνικών παρελάσεων!!!
Αυτοί που αφήνιαζαν εναντίον των εθνικών παρελάσεων και των ιστορικών συμβόλων ταυτόχρονα ωρύονταν στο να κρατάνε αυτά τα εθνικά σύμβολα (που απέρριπταν) οι αλλοδαποί μαθητές!!!

Όταν ανέβηκε στην κυβερνητική εξουσία η Ν.Δ. κόπασαν για ένα διάστημα αυτές οι «αντιεθνικιστικές επιχειρήσεις», στις επετείους. Μετά τα πρώτα χρόνια, άρχισαν δειλά-δειλά να εμφανίζονται ξανά τα αντιεθνικιστικά σώου. Σήμερα, που η και Ν.Δ. «εκσυγχρονίστηκε» (πασοκοποιήθηκε εντελώς) αρχίζουν τα νέα χειμαρρώδη και υστερικά «αντιεθνικιστικά» παραληρήματα. Αρχίζουν πάλι μεθοδευμένα και σκόπιμα, στις εθνικές επετείους, οι ίδιες παλιές επιθέσεις κατά των εθνικών συμβόλων και μέσω αυτών, εναντίον των τοπικών κοινωνιών και του ελληνικού λαού.



Ισοπέδωση της πολιτικής σκέψης

Είναι τέτοια η τροµοκρατική νεροποντή αυτών των επιθέσεων, που ζούμε τον ακόλουθο παραλογισµό: Ότι αυτοί που πολεµούν το ρατσισµό και τον εθνικισµό είναι τα πολιτικά, δηµοσιογραφικά και πνευµατικά φερέφωνα της Νέας Τάξης και αυτοί που τον παράγουν είναι οι µαθητές και οι τοπικές κοινωνίες που δεν παραιτούνται (όπως τους ζητούν) να υπερασπίζονται την εθνική και ιστορική τους ταυτότητα που συµβολίζει η ελληνική σηµαία.
Με άλλα λόγια το κατεστηµένο (οικονοµικό, ιδεολογικό, πολιτικό) είναι κατά του ρατσισµού και του εθνικισµού ενώ η νεολαία και γενικότερα ο ελληνικός λαός που αντιστέκεται σε αυτή τη χειραγώγηση της εξουσίας είναι ο ρατσισµός(!) και ο εθνικισµός!!!
Τέτοια ισοπέδωση της πολιτικής σκέψης και των κοινωνικών επιστηµών και τέτοιο αναποδογύρισµα της πραγµατικότητας δύσκολα συναντά κανείς µέσα στην Ιστορία. Και όµως µπροστά σε αυτόν τον ακραίο παραλογισµό, το σκοταδιστικό αυτό νεοταξικό θεώρηµα, οι δήθεν αριστερές δυνάµεις αντί να το κατεδαφίσουν του παρέχουν το «αριστερό» άλλοθι.
Ξεχνούν ότι ο εθνικισµός και ο ρατσισµός, όπως και ο αντιεθνικισµός και αντιρατσισµός είναι ιδεολογίες της κυρίαρχης αστικής τάξης που χρησιµοποιούνται ανάλογα µε τα συµφέροντά της. Ποτέ οι λαϊκές µάζες, ιδιαίτερα η νεολαία, δεν αποτελούν τους φορείς, τα ιστορικά υποκείµενα, τέτοιων ιδεολογιών. Την εξαθλίωση τους, τη δυσαρέσκεια, την αγανάκτηση και την οργή τους που τα προκαλεί το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστηµα, µπορεί να τα αξιοποιήσει κάτω από δοσµένες ιστορικές συνθήκες (και όταν φυσικά η Αριστερά είναι τυφλή και δεν λειτουργεί) ο εθνικισµός και ο ρατσισµός. Αυτό έγινε στο παρελθόν στην εποχή των εθνικών ιµπεριαλισµών.

Σήμερα αυτή η οργή και αγανάκτηση των λαϊκών µαζών που προκαλεί ο εφιάλτης της παγκοσµιοποίησης και η βαρβαρότητα του νεοφιλελευθερισµού δεν µπορούν να διοχετευτούν στις ιδεολογίες του εθνικισµού και του ρατσισµού. Δεν υπάρχουν αστικές δυνάµεις που να βολεύονται µε τέτοια ιδεολογήµατα. Σήµερα τα υπερεθνικά µονοπώλια που κυριαρχούν στην παγκόσµια αγορά προωθούν, για τα συµφέροντά τους, τα ιδεολογήµατα του αντιεθνικισµού και του αντιρατσισµού. Και το βλέπουµε καθαρά στην Ελλάδα. Όλες οι δυνάµεις του οικονοµικού, πολιτικού και πνευµατικού κατεστηµένου προωθούν, λυσσωδώς, τα ιδεολογήµατα του αντιρατσισµού και αντιεθνικισµού για να στιγµατίσουν κάθε λαϊκή αντίσταση και διαµαρτυρία σαν ρατσιστική και εθνικιστική.


Περιφρόνηση της ιστορικής μνήμης


Η μόρφωση και ο πολιτισμός ενός λαού είναι όλα τα σύμβολα ταυτότητας και μαζικής μνήμης:οι μαρτυρίες αυτού που είμαστε, οι προφητείες της φαντασίας, οι καταγγελίες ενάντια σ’αυτό που μας εμποδίζει να είμαστε και να υπάρχουμε.
Η ελληνική σηµαία είναι ένα σύµβολο της ιστορικής και εθνικής µας ταυτότητας. Δεν είναι ένα παράσηµο βράβευσης έτσι όπως το χρησιµοποίησε και το χρησιµοποιεί η άρχουσα τάξη και οι εξουσίες της. Η ιστορία των λαών και τα εθνικά τους σύµβολα δεν πωλούνται και δεν δωρίζονται µε νοµοθετήµατα του κράτους. Πολύ περισσότερο δεν µπορεί να χρησιµοποιηθούν για βαθµοθηρίες µέσα στα σχολεία. Το να δίνεται η σηµαία στον πρώτο µαθητή αυτό εξευτελίζει και την έννoια του συµβόλου και την πραγµατική µάθηση. Γιατί η πραγµατική µάθηση δεν είναι αυτό το απάνθρωπο βαθµοθηρικό σύστηµα της καπιταλιστικής εκπαίδευσης που είναι απόλυτα προσαρµοσµένο στις απαιτήσεις του πολυεθνικού κεφαλαίου. Και είναι να απορεί κανείς πως κάποιοι αριστεροί που καταγγέλλουν στα λόγια το άκρως ανταγωνιστικό, αντιπαιδαγωγικό και βάρβαρο καπιταλιστικό εκπαιδευτικό σύστηµα, που ισοπεδώνει τη γνώση και ακρωτηριάζει τη σκέψη, το νοµιµοποιούν στην πράξη µε το να δέχονται τη λογική του. Να δίνεται δηλαδή η ελληνική σηµαία στον πρώτο µαθητή!!!

Έξω, όμως, από αυτή τη βαθμοθηρική «πώληση» του εθνικού συμβόλου, εδώ επικαλύπτεται και κάτι άλλο: Ότι ένα το κράτος και το εκπαιδευτικό του σύστημα που ισοπεδώνουν κάθε τι το εθνικό και υποτάσσουν βάρβαρα την Παιδεία στις «ιδέες» και τις «αξίες» της πλανητικής Νέας Εποχής, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ (κράτος και οι εκπαιδευτικοί βαρώνοι του) για τη σημαία: Ένα σύμβολο ιστορικών εθνικών αγώνων και μνήμης.

Με πιο απλά λόγια και σχηματικά για να τα καταλάβουν και οι βλάκες: Αυτοί που δεν πιστεύουν στα εθνικά σύμβολα και στην αγωνιστική μας εθνική ιστορία, αντίθετα κάνουν τα πάντα να τα αφανίσουν, αυτοί λοιπόν οι «εχθροί» ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για το ποιος θα κρατάει τη σημαία στις εθνικές παρελάσεις.
Να, γιατί, με τα τεχνάσματα της βαθμοθηρίας, ουρλιάζουν στο να κρατούν τη σημαία οι αλλοδαποί. Και μάλιστα οι αλλοδαποί εκείνοι που πάνω από κάθε τι έχουν την αυτοκρατορική σημαία των ΗΠΑ.
Ο στόχος όλου αυτού του θορύβου που σηκώνεται σε κάθε εθνική επέτειο είναι ένας και μοναδικός: Η εθνική αποστείρωση της ελληνικής νεολαίας, η κωμωδικοποίηση και η εξάτμιση της ιστορικής μας μνήμης, ο εξευτελισμός και η γελοιοποίηση των εθνικών μας συμβόλων, συνακόλουθα και η ολοκληρωτική «απόσυρσή» τους…


Το ποιος θα κρατάει την ελληνική σηµαία αυτό θα πρέπει να το αποφασίζουν οι ίδιοι οι µαθητές και οι τοπικές κοινωνίες και όχι οι µηχανισµοί εξουσίας και τα νοµοθετήµατα του υπουργείου Παιδείας. Μόνο µε όρους κινηµατικούς και αγωνιστικούς µπορεί να τεθούν ζητήµατα που αφορούν την ιστορική µας ταυτότητα, ακριβώς γιατί αυτά τα ζητήµατα είναι κατακτήσεις των ιστορικών αγώνων ενός λαού.
Όσοι φοβούνται τη κρίση των µαθητών και των τοπικών κοινωνικών επιχειρούν να τους τιθασεύουν µε νοµοθετήµατα. Και όταν αυτοί δεν τιθασεύονται εξαπολύουν πάνω τους όλη τη λεκτική τους βαρβαρότητα, επενδυµένη µε προοδευτικές σάλτσες κατά του ρατσισµού και του εθνικισµού. Όλοι αυτοί οι κήρυκες της προόδου, που τυχαίνει να είναι η ιδεολογική αστυνομία της Νέας Τάξης, οι απολογητές και οι κήρυκες των «αξιών» της παγκοσµιοποιηµένης βαρβαρότητας θέλουν τον ελληνικό λαό και τη νεολαία του υπάκουο και πειθαρχηµένο που να δέχεται αδιαµαρτύρητα τις κατηχήσεις και τα διατάγµατα της εξουσίας.
Κατά τα άλλα µιλούν για δηµοκρατία! ! !


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 25, 2017 8:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Την κατάργηση της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου για την Θεσσαλονίκη με τον τρόπο που γίνεται μέχρι σήμερα πρότεινε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο δήμαρχος μάλιστα πρότεινε να πάρει μια άλλη μορφή. Nα καταργηθεί όπως γίνετε μέχρι σήμερα η παρέλαση και αντί παρελαύνουν οι συρφετοί (όπως αποκάλεσε), των διαφόρων λαϊκών και εθνικών συλλόγων που κραδάνουν με τις ελληνικές σημαίες, και ο τρόπος που περπατάνε( πχ, Μακεδονομάχων). Αυτό το πράγμα δεν είναι αξιοπρεπές», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Αντι για παρέλαση να κανούμε μια γιορτή στη Νέα Παραλία, με ένα πανηγύρι, με χορευτικά, με μουσική, και τραγούδια και να γιορτάζουμε την απελευθέρωση, δήλωσε ο κ. Μπουτάρης. Φυσικά ούτε κουβέντα για την νέα εθνική υποδούλωση από την ΕΕ.

Ο δήμαρχος εξέφρασε αυτή την άποψη και στη διάρκεια της παρέλασης, όσο βρισκόταν στην εξέδρα των επισήμων, συνομιλώντας με βουλευτές και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, για τη σύνθεση της παρέλασης, και σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ απάντησε πως «την ίδια γνώμη έχουν και άλλοι, όμως κάποιος πρέπει να και να το πει δημόσια».
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2632515/boutaris-na-katargithi-i-parelasi-me-ti-simerini-tis-morfi?ref=sug

Κάθε θλιβερό αντεθνικό απόβρασμα όπως ο Μπουτάρης ενοχλείται με το μεγαλείο της Ελλάδος.
Δεν θέλει να γιορτάζει μαχητικά ο ελληνισμός ,και κυρίως να πάψει να θυμάται ώστε να μην επαναληφθεί πως μια χούφτα ελλήνων οργανωμένων σκλάβων εκφράζοντας την συντριπτική θέληση των ελλήνων για λευτεριά και εθνική ανεξαρτησία νίκησαν μια ολόκληρη τουρκική αυτοκρατορία. Όπως με την 25η Μαρτίου σαν σήμερα που είναι η επέτειος του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 1821.

Μιας επανάστασης που έγινε κόντρα σε επίσημη λογική και πάση θυσία δεν θα πρέπει να ξανά-επαναληφθεί με τη ΕΕ. Του σήμερα. Μιάς ΕΕ, του «λάκκου των λεόντων» των λαών και της νέου τύπου υποδούλωσης (αποικίας χρέους) όπου ο ελληνικός λαός στενάζει από τους οικονομικούς δολοφόνους της ΕΕ,-ΕΚΤ-ΔΝΤ.

Να γιατί ο Μποτάρης έχει λυσσάσει με την Εθνική παρέλαση, όπως και όλοι οι πολιτικοί συνοδοιπόροι του, καθώς και της κατάπτυστης ανθελληνικής παραγωγής του ΣΚΑΙ για την Εθνεγερσία, που υποβαθμείζει τον ρόλο του Θ. Κολοκοτρώνη, και προβάλλει τους ανθέλληνες ψευτόδιανοούμενους σαν τους Τατσόπουλους, Μανδραβέληδες, Βερέμηδες και CIA.
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 26, 2017 12:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εθνικές επέτειοι: Οι μαθητές στο «εδώλιο»…



ΟΛΟΙ οι μηχανισμοί της εξουσίας και τα ιδεολογικά τους φερέφωνα, ιδιαίτερα τα φερέφωνα της δημοσιογραφικής πορνείας, εναγωνίως επιχειρούν να αθωώνουν, σε όλα τα ζητήματα, τις ποικίλες εξουσίες του καθεστώτος και να ενοχοποιούν τους λαούς…

Το πλέον προσφιλές προπαγανδιστικό κλισέ είναι ότι ο «λαός φταίει». Γύρω από αυτό αναπαράγονται ποικίλα σχήματα ενοχοποίησης και στιγματισμού των λαών…


Σημαιοφόροι σ’ αυτά τα «κατηγορητήρια» ήταν πάντα οι πλέον μοχθηρές εξουσίες του καθεστώτος, αυτές με τις ακροδεξιές ρυτιδώσεις που προωθούν πάντα τη λογική του εθνοσωτήρα και του Μεσσία…

Σήμερα τους ανταγωνίζονται και είναι πιο αποτελεσματικοί οι «προοδευτικοί» και οι «αριστεροί» καθεστωτικοί υπάλληλοι…

Αυτά τα νέα μαντρόσκυλα του καθεστώτος δεν χάνουν ευκαιρία να στιγματίζουν τους λαούς και να τους συκοφαντούν για «αδράνεια», «ύπνωση» και τα παρόμοια, μεταθέτοντας στους λαούς τις δικές τους ευθύνες και τα δικά τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…

Η νεολαία αποτελούσε ΠΑΝΤΑ το στόχο όλων αυτών των πολύχρωμων μαντρόσκυλων…

Από τη μια μεριά θέλανε και κατασκεύαζαν, μέσω της νεοταξικής Εκπαίδευσης, μια νεολαία κατ’ εικόνα και ομοίωση των διεστραμμένων «αρχών» και «αξιών» της «αγοράς», και από την άλλη κατηγορούσαν τη νεολαία για αδιαφορία, αμάθεια, οκνηρία κ.λπ…

Κατηγορούν τη νεολαία,
όλοι οι παπαγάλοι του συστήματος, την ίδια ώρα που είναι αυτοί οι ίδιοι που κατασκευάζουν μια νεολαία της «Νέας Εποχής: Με εσωτερική ξηρασία, με ένα τερατώδες μίγμα οξύνοιας στα μεμονωμένα ζητήματα και αδιαφορίας για το σύνολο. Μια νεολαία πνιγμένη μέσα σε μια θάλασσα λεπτομερειών, ανασφαλή, μοχθηρή, ψυχρή, ανταγωνιστική, βίαιη, να λατρεύει το χρήμα και να δολοφονεί την καρδιά...

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές…


Βγήκαν, λοιπόν, με τα μαρκούτσια τους, οι δημοσιογραφικές πόρνες, για να αποδείξουν ότι η σημερινή νεολαία δεν γνωρίζει τίποτε για την Επανάσταση του ’21, με άμεσο στόχο τη γελοιοποίησή της.

Διαβάστε ένα τέτοιο ρεπορτάζ εδώ:
http://www.press-gr.com/2017/03/25_2.html


Βεβαίως, τέτοια ρεπορτάζ της σκανδαλοθηρικής δημοσιογραφίας είναι εξ ορισμού ρεπορτάζ ΑΠΑΤΗΣ με σκηνοθετημένες ιδεολογικές επιδιώξεις: Να εμφανίζουν την εικόνα για τη νεολαία που θέλει η εξουσία…

Η μέθοδος είναι γνωστή: Από τις απαντήσεις της δόλιας «έρευνας» προβάλλονται τα στοιχεία που θέλουν οι χορηγοί και οι σκηνοθέτες και εξαφανίζονται τα στοιχεία που δεν «βολεύουν»…

Έξω, όμως, από αυτή τη γνωστή δολιότητα και ΑΠΑΤΗ, υπάρχει και τούτο: Πάντα μένουν στο απυρόβλητο οι υπεύθυνοι και ένοχοι, αυτοί που έχουν οδηγήσει τη νεολαία σ’ αυτό το «κατάντημα» που παρουσιάζουν…

Δηλαδή, ακόμα και αν παραδεχτούμε ότι η νεολαία είναι όπως την παρουσιάζουν, είναι η τελευταία που ευθύνεται γι αυτό. Αλλού βρίσκονται οι εγκληματικές ευθύνες για την «άθλια κατάσταση» των μαθητών και της νεολαίας γενικότερα.

Και οι πρωταρχικές ευθύνες βρίσκονται στις δομές της εξουσίας, στις κυβερνήσεις, στα κόμματα, στο ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα και στα ποικίλα ιερατεία της προπαγάνδας: ΜΜΕ, εκπαιδευτικούς, ακαδημαϊκούς κ.λπ…

Όλοι αυτοί οι μηχανισμοί της εξουσίας και τα ιερατεία τους ενώ έχουν ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ, πλήρως, τα εθνικά ζητήματα και την Επανάσταση του ’21, ενώ, εκτελώντας τις προσταγές της Νέας Τάξης, επιχειρούν, συστηματικά και εδώ και πολλά χρόνια, να σβήσουν τις ιστορικές μνήμες και τα σύμβολα της εθνικής ταυτότητας, από τα μυαλά της νεολαίας, ενώ συκοφαντούν αγρίως την επαναστατική εθνική κληρονομιά, έρχονται τώρα να κατηγορήσουν του μαθητές για αυτό που οι ίδιοι, επί δεκαετίες, προωθούν λυσσωδώς…

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές…

Έχουν μετατρέψει, όλοι αυτοί οι μακιγιαρισμένοι Ιάγοι, τις εθνικές παρελάσεις σε πολυπολιτισμικά σώου και σε καλλιστεία «νεανικού γυμνού» (κατ’ εικόνα και ομοίωση της καταναλωτικής εμπορίας του ερεθιστικού γυμνού που οι ίδιοι προβάλλουν) και από την άλλη έρχονται να καυτηριάσουν την ερεθιστική «γύμνια» των μαθητριών…



Αλήθεια, ποιος άνοιξε τους Ασκούς του Αιόλου για τέτοιες εμφανίσεις ή σημαιοφόρους με μαντίλες;

Αλήθεια γιατί ξεχνούμε σκοπίμως και δολίως
ότι δεκαετίες τώρα, είναι οι «εκσυγχρονιστές», οι «προοδευτικοί» όλων των αποχρώσεων και κυρίως οι «αριστεροί» της Νέας Εποχής, που μοχθούν να γελοιοποιήσουν και να εξευτελίσουν τις εθνικές παρελάσεις και να τις μετατρέψουν σε παρελάσεις της «ελεύθερης αγοράς»;

Αφήνουμε όλα αυτά στο απυρόβλητο και «ξερνάμε» όλη την ηθική μας αγανάκτηση εναντίον των συμπτωμάτων και των θυμάτων: Τους μαθητές.

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες