Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Tα νέα μέτρα ισοδυναμούν με ολοκαύτομα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 20, 2017 9:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Tα νέα μέτρα ισοδυναμούν με ολοκαύτομα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Tο νέο πακέτο μέτρων δεν είναι απλά η συνέχιση των προηγούμενων μνημονίων αλλά ένα άλμα προς την μαζική γενοκτονία του ελληνικού λαού

Αυτό το πρωτοφανές σκληρό πακέτο μέτρων με το αφορολόγητο και τις συντάξεις στο ναδίρ, που θα αφανίσει τους συνταξιούχους, των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους οι περισσότεροι έλληνες, δεν είναι ένα ακόμα μνημόνιο, αλλά η ταφόπετρα για τον ελληνικό λαό. Μπορούμε να το παρομοιάσουμε χωρίς υπερβολή, με οικονομικό ολοκαύτωμα χειρότερο και από αυτού του χιτλερικού φασισμού,που την σκυτάλη του 3ου ράιχ την συνεχίζει το σημερινό 4ο ράιχ του νεοφασισμού της ΕΕ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Του πιο ύπουλου και θανατηφόρου.

Αυτά τα εξοντωτικά στην κυριολεξία μέτρα, δεν είναι δυνατόν αν μπουν σε εφαρμογή να μην ξεσηκώσουν τον ελληνικό λαό παρότι υπάρχει κρίση ηγεσίας της εργατικής τάξης.

Τα μέτρα αυτά μας οδηγούν στην τελική αναμέτρηση με τους διαχειριστές του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος.Ίσως να είναι καλύτερα έτσι παρά να μας τα δίνουν τα μέτρα σε δώσεις και να αργοπεθαίνουμε σαν τα ψωράλογα.


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες