Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
«Κίνημα Αλλαγής: Η νέα πασοκική φάρσα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 28, 2017 5:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: «Κίνημα Αλλαγής: Η νέα πασοκική φάρσα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Κίνημα Αλλαγής: Η νέα πασοκική φάρσα




Τα κουρέλια του ΠΑΣΟΚ ζούνε σε άλλο κόσμο. Κινούνται στην περιοχή της παρακμιακής τους ανοησίας και γελοιότητας…

Γι αυτό και αναπαλαιώνουν τις «κεντροαριστερές» φάρσες τους.

Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φαρσέρ από τα κουρέλια του πασοκικού εκφυλισμού. Σε κάθε περίοδο, ανάλογα με τις ανάγκες της επιβίωσής τους ή της νεκρανάστασής τους, διαπράττουν και μία φάρσα, με θεμελιακό συστατικό την ΑΠΑΤΗ της «κεντροαριστεράς»…

Διαβάστε σχετικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10862


Τώρα η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης
(το κατακάθι του Σημιτισμού) …συμφώνησαν(!) σε μία νέα φάρσα: Να ονομαστεί η νέα «κεντροαριστερή» αναπαλαίωση (η νέα «κεντροαριστερή» φάρσα) σε «Κίνημα Αλλαγής»!!!

Φάρσα στη φάρσα, δηλαδή: Φάρσα στο τετράγωνο…

Οι άμοιροι
δεν βρήκαν τίποτα άλλο για την επιβίωσή τους παρά μόνο το ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ: Στον Ανδρέα τρέχουν για να σωθούν, στον Ανδρέα τον ...λαϊκιστή!!!

Είναι τέτοια η απελπισία τους που ανατρέχουν για να διασωθούν, αυτοί οι «εκσυγχρονιστές» που έχουν καταδικάσει το «παλιό», στο «παλιό», στον Ανδρέα που χλεύαζαν…

Ιδιαίτερα αυτός ο βλακώδης κλώνος του Σημίτη: Ο Θεοδωράκης…


Το τέκνο αυτό των «νταβάδων» που το κατασκεύασαν
(«Ποτάμι») για να συλλέξει τα απόνερα του πασοκικού βάλτου και ιδιαίτερα τη γλίτσα του σημιτισμού και «εκσυγχρονισμού», τώρα, προκειμένου να διασωθεί και να μην πνιγεί στην ίδια της γλίτσα του «Ποταμιού» του, ανατρέχει στη σφετεριστική ΑΠΑΤΗ των κεντρικών συνθημάτων του Ανδρέα: «Κίνημα Αλλαγής»!!!

Μα τόσο δραματικά ηλίθιοι φαρσέρ είναι και τόσο καταγέλαστοι;;;


Πιστεύουν αλήθεια
ότι με τέτοιες ανόητες φάρσες και σφετεριστικές ετικέτες μπορεί να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό;

Βεβαίως, τα ΜΜΕ και η παρακμιακή καταβύθιση της ΣΚΕΨΗΣ έχουν δημιουργήσει μια «μάζα» ανοησίας μέσα στην ελληνική κοινωνία και σΆ αυτήν ποντάρουν τα ποικίλα πολιτικά μηδενικά: Να δώσουν πολιτική έκφραση στην «κοπριά» της κοινωνίας, στην ισοπεδωτική ΑΝΟΗΣΙΑ που μας απειλεί…

Ματαιοπονούν!!!


Διότι αν ταρακουνηθεί ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ, έστω και λίγο, η ελληνική κοινωνία, από τη λαϊκή ΟΡΓΗ που κοχλάζει, η «μάζα» της ανοησίας θα διαλυθεί αστραπιαία και όλοι αυτοί θα θαφτούν μέσα στη γλίτσα της δικής τους ανοησίας…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Παρ Μάϊ 11, 2018 5:21 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΟΣΕΙΔΩΝ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 29, 2017 9:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η όλη διαδικασία της δημιουργίας του "νέου φορέα" παρά το ότι πραγματικά φαντάζει σαν σκέτο καραγκιοζιλίκι, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι θέμα πολιτικών διεργασιών, αλλά καθαρώς ποινικών ρυθμίσεων.

Όλοι οι συμμετέχοντες όχι μόνο στις αρχηγικές εκλογές αλλά ακόμη και σαν μέλη, είναι πολιτικώς πτώματα και δεν έχουν πολλές πιθανότητες άμεσης αξιοποίησης, παρά μόνον σαν τσόντες σε κυβερνήσεις συνεργασίας με την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βάζουν και "νέα" πρόσωπα μέσα στον φορέα αυτόν (Θεοδωράκη-Δημάρ) για να πείσουν ότι πρόκειται για κάτι νέο και ότι εν πάση περιπτώσει δεν είναι το γνωστό πασόκ.

Αυτό που πρωτίστως μεθοδεύεται με το "νέο" κόμμα είναι η αλλαγή του ΑΦΜ, δηλαδή να αλλάξει το νομικό πρόσωπο, να παρουσιαστεί ένα "νέο" και "καθαρό" "καινούργιο" κόμμα, το οποίο "θα αρχίζει από το μηδέν" με καθαρούς οικονομικούς ισολογισμούς.

Αυτό που πρωτίστως μεθοδεύεται με το "νέο" κόμμα είναι η διαγραφή των πασοκικών χρεών για το ύψος των οποίων δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από πουθενά και φαίνεται ότι κυμαίνονται μεταξύ 120 και 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Με την μεθόδευση αυτή, τα χρέη αυτά που έχουν προέλθει από δάνεια και προχρηματοδοτήσεις και για τα οποία έχουν υπογράψει πολλά μεγάλα ονόματα του πασόκ (Παπανδρέου, Βενιζέλος κλπ), θα παραμείνουν στην παλιά "εταιρεία", στο παλιό ΑΦΜ, και κανένας από τους "νέους" κεντροαριστερούς δεν θα γνωρίζει, δεν θα ευθύνεται στο παραμικρό.

Οι άλλοι, οι "υπεύθυνοι", δεν έχουν πλέον καμιά τυπικά ενεργή ανάμειξη ούτε στο ένα ούτε στο άλλο κόμμα, και θα επιδιωχθεί διαδικασία ανάλογη της πτώχευσης των εταιρειών και της παραγραφής των κόκκινων χρεών.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες