Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η αντισοβιετική προπαγάνδα του κυρίου Ψαρρά

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 04, 2017 10:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Η αντισοβιετική προπαγάνδα του κυρίου Ψαρρά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η αντισοβιετική προπαγάνδα του κυρίου Ψαρρά



Για μία ακόμη φορά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προβάλλει τον Δ. Ψαρρά ως ειδικό και αρμόδιο σε θέματα αντιφασισμού με αφορμή την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και τους υπόλοιπους αριστερούς που τον προβάλλουν ως ειδήμονα ότι ο Ψαρράς ειδικεύεται και στην αντισοβιετική προπαγάνδα.

Γιατί είναι άλλο να ασκείς πολιτική κριτική στην Σοβιετική Ένωση και άλλο να την κατηγορείς χωρίς καμία απόδειξη για αντισημιτισμό και υιοθέτηση των Πρωτοκόλλων της Σιών.


Η εμπειρία έχει αποδείξει
ότι ο πιο αποτελεσματικός αντικομμουνισμός δεν είναι οι ακροδεξιές υστερίες αλλά αυτοί που υποτίθεται ότι ασκούν κριτική στην Σοβιετική Ένωση από αριστερή σκοπιά αναπαράγοντας αναπόδεικτες αντιδραστικές τερατολογίες.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Δ. Ψαρράς. Μάλιστα προσπαθεί να χαρακτηρίσει την αντιμπεριαλιστική στάση της Σοβιετικής Ένωσης στο παλαιστινιακό ως αντισημιτισμό.

Προς ενημέρωση όσων τον αναπαράγουν και τον θεωρούν αξιόπιστο παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο που αποδεικνύει(σε αντίθεση με τις κατηγορίες του Ψαρρά προς την ΕΣΣΔ) τις λαθροχειρίες του.

Διαβάστε τη συνέχεια αδώ:
http://grexitblog.blogspot.gr/2017/12/blog-post.html

Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 04, 2017 1:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η δόλια συσχέτιση του αντισημιτισμού με το σιωνισμό



Δεν μας εκπλήσσει ότι ο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ «φιλοξενεί» τον Ψαρρά…

Η οργάνωση αυτή αποτελεί ένα οπορτουνιστικό συνονθύλευμα όλων των ποικιλιών του εθνομηδενισμού, όλων των πολύχρωμων «επαγγελματιών» του Σόρος: «αντιρατσιστών», «αντιεθνικιστών», «αντικομουνιστών», των πολυπολιτισμικών κινημάτων που προωθούν οι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος (γκέι κ.λπ), και CIA…


Δεν θα μπορούσε, συνεπώς,
να λείπουν από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι ιδεολογικοί και πολιτικοί πράκτορες του σιωνισμού, όπως οι διαβόητοι «Ιοί» που σήμερα καθοδηγούν την «εφημερίδα των Συντακτών».

Όπως έχουμε αναλύσει κατά κόρον και από πολύ παλιά αυτή η ομάδα των «Ιών» λειτουργούσε και λειτουργεί ως «αριστερό» τεκμήριο και άλλοθι της πλανητικής αυτοκρατορίας…

Αυτή η ομάδα σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας αναπαράγει τα ιδεολογήματα της πλανητικής ιμπεριαλιστικής εξουσίας και εξωραΐζει τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ αυτής της εξουσίας, ιδιαίτερα τα εγκλήματα του Ισραήλ.

Πιο αναλυτικά διαβάστε ένα πρόσφατο κείμενό μας εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2016/09/4_29.html


Η προσφιλής μέθοδος αυτής της ομάδας είναι το τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» και η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της τυπικής λογικής: η δικολαβία…

Ένα από αυτά τα κουτοπόνηρα δικολαβικά τεχνάσματα είναι η συνδετική σχέση του αντίσημιτισμού με των σιωνισμό.

Οι έννοιες, όμως, αυτές δεν συγκρίνονται ούτε εξισώνονται.

Ο αντισημιτισμός
είναι ο ρατσισμός εναντίων των εβραίων ΓΕΝΙΚΑ, εναντίων της φυλής των εβραίων. Είναι δηλαδή η συστηματική και σταθερή εχθρότητα εναντίων της Εβραϊκής ΦΥΛΗΣ…

Ο σιωνισμός δεν είναι φυλετική έννοια, αλλά ΤΑΞΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Ο σιωνισμός είναι ταξικό και πολιτικό ΚΙΝΗΜΑ του υστερικού εθνικισμού των οικονομικών ελίτ των Εβραίων: Παγκόσμιο ΚΙΝΗΜΑ (παγκόσμια συνωμοσία) για τη δημιουργία του ΚΡΑΤΟΥΣ του Ισραήλ, με στόχο την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, παγκοσμίως, της ΕΞΟΥΣΙΑΣ των εβραίων (της οικονομικής ελίτ) και του κράτους τους.

Ο σιωνισμός, λοιπόν, είναι ένα ακραίο εθνικιστικό (και συνωμοτικό), αλλά και ιμπεριαλιστικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ…

Στην υπηρεσία αυτού του σιωνιστικού, ιμπεριαλιστικού κινήματος, είναι ο Ψαρράς και οι «Ιοί»…

Και, με τα ποικίλα τεχνάσματα της άθλιας δικολαβικής δημοσιογραφίας τους, ταυτίζουν όσους αγωνίζονται εναντίον του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού, με τον αντισημιτισμό: Τη φυλετική αντίθεση!!!

ΑΞΙΟΣ ο μισθός τους…

Μόνο που σήμερα τους έχουν πάρει χαμπάρι…


Και αυτούς και το οπορτουνιστικό συνονθύλευμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ…

Υ.Γ.


Βεβαίως, αυτό το δόλιο εξισωτικό τέχνασμα των εννοιών (της φυλετικής και της ταξικής) δεν αξιοποιείται μόνο από τα σύγχρονα ιδεολογικά πρακτορεία της Παγκοσμιοποίησης και του σιωνισμού (Σόρος, «Ιοί» και άλλοι…), αλλά και από τα ιδεολογικά και πολιτικά πρακτορεία του ιμπεριαλισμού, δεξιάς και ακροδεξιάς δημαγωγίας.

Γι αυτά τα πρακτορεία της παλιάς φασιστικής κοπής,
κάθε καταδίκη του αντισημιτισμού, κάθε αντίθεση στη φυλετική εχθρότητα εναντίον των Εβραίων, χαρακτηρίζεται σιωνισμός.

Με αυτό το τυπικό, ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα ταυτίστηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης και τα ακροδεξιά πρακτορεία τους, η Επανάσταση των Μπολσεβίκων με τη σιωνιστική συνωμοσία: Επειδή φυλετικά υπήρχαν πολλοί Εβραίοι!!!

Υπάρχουν ακόμα πολλά τέτοια πρακτορεία που υποστηρίζουν αυτήν την ανοησία…


Έτσι έχουμε:

α). Οι «οργανικοί διανοούμενοι» της πλανητικής κακουργίας με «αριστερές» φορεσιές («Ιοί» και CIA), να ταυτίζουν την ταξική αντίθεση
στο πολιτικό κίνημα του σιωνισμού, με τον «αντισημιτισμό»…

β).
Τα κατάλοιπα του 3ου Ράιχ και τα ποικίλα ακροδεξιά πρακτορεία πράττουν, με την ίδια τυπική λογική, αντίστροφα: Ταυτίζουν κάθε καταδίκη του αντισημιτισμού (φυλετικός ρατσισμός) με την αποδοχή του πολιτικού κακουργήματος του σιωνισμού…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 04, 2017 11:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όσο υπήρχε το σοβιετικό καθεστώς όλες αυτές οι ομάδες και οι ευρωκομουνιστές κρατούσαν τα προσχήματα και ο αντικομουνισμός δεν απροκάλυπτος. Με το που έπεσε η Σ.Ε. ξεσάλωσαν και δεν διστάζουν να αναλώνονται σε αδιάντροπες αντικομουνιστικές υστερίες, που αν τα έλεγαν πριν την κατάρρευση του «υπαρκτού-ανύπαρκτου-σοσιαλισμούύ, θα έπεφταν βροχή οι χλαπάτσες.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες