Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η Μεταμοντέρνα Αριστερά (εξαιρετικό)

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 2983

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 30, 2018 6:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μεταμοντέρνα Αριστερά (11)– Η «Αριστερά» της Ελίτ
Του Ηλία Παπαναστασίου
Ασχολίαστη και σχεδόν απαρατήρητη πέρασε η είδηση του Διορισμού της συζύγου του εφοπλιστή Παναγόπουλου ως «Άμισθης Συμβούλου του Πρωθυπουργού».

Επανειλημμένα από τις στήλες του «Ρεσάλτο» και παλιότερα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Ποντίκι» έχουμε γράψει πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει κοινωνικά ένα ιδιόρρυθμο κράμα Λούμπεν κοινωνικών στοιχείων, μεσαίας και ανώτερης γραφειοκρατίας του Δημοσίου και της Ελίτ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον σύμμαχο τμήμα της Ελίτ αλλά η ίδια η Ελίτ ενσωματωμένη στον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν εννοούμε βέβαια μόνο την Ελίτ της χώρας μας όπου ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πεντακάθαρη υποστήριξη αλλά και την πολυεθνική και παγκοσμιοποιημένη Ελίτ, ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αποδείξεις.
Μόνο τις δηλώσεις των Ευρωπαίων Αξιωματούχων να διαβάσει κανείς καταλαβαίνει πως λειτουργεί «το ομόαιμον και ομόγλωσσων» μεταξύ Ελίτ δηλαδή της Παγκοσμιοποιημένης και Ελληνικής Αστικής Τάξης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι καθημερινοί τους έπαινοι
και η «κατανόηση» που δείχνουν για την οικονομική πολιτική του «αριστερού δοσιλογισμού» του ΣΥΡΙΖΑ είναι πέρα από κάθε όριο και η «ευπρέπεια» που δείχνουν φανερώνει μια ψυχολογική και ιδεολογική όσμωση Αφεντικών προς Υπηρέτες και εθελόδουλους, πρώην πεινασμένων «Αριστερών» και Επιχειρηματικής Ελίτ δηλαδή πρώην Λούμπεν που δεν «είχαν στον ήλιο μοίρα» και τώρα – ως πειναλέοντες, πειναλέοι ή λιγούρηδες – έκαναν κάθετη εφόρμηση a la Stukas στο πλουσιοπάροχο τραπέζι της Άρχουσας Τάξης που φροντίζει πάντα το υπηρετικό της προσωπικό και τους προσφέρει όλα τα καλούδια του θεού…

Τρία σημεία θα πρέπει κάποιος να τονίσει όσον αφορά το προφίλ των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Τρία σημεία που βγάζουν κυριολεκτικά μάτι. Αυτό της ηθικής, της συνάφειας μεταξύ λόγου και πραγματικότητας δηλαδή της δοσολογίας μεταξύ Αλήθειας και Ψέματος, και τέλος – και τελευταίο …– αυτό της προώθησης της ιδεολογίας της Παγκοσμιοποιημένης Ελίτ. Πάντα με «Αριστερό και Προοδευτικό» πρόσημο…..

Εάν σε κάτι
ξεχώριζε η Ιστορική Αριστερά, αυτή του Εργατικού Κινήματος παραδοσιακά, ήταν η ιδιαίτερη ηθική της συγκρότηση.

Χιλιάδες μαχητές και ηγέτες της Αριστεράς–
Σοσιαλδημοκράτες, Σοσιαλιστές, Κομμουνιστές– υπέστησαν τα πάνδεινα για την Κοσμοθεωρία που πρέσβευαν. Διώξεις και εξορίες, κυνηγητά και απολύσεις, προπηλακισμοί ή δολοφονίες και εκτελέσεις ήταν στην ημερήσια διάταξη για το Πάνθεο των Αληθινών Ηρώων της Ελληνικής και Παγκόσμιας Αριστεράς. Είτε οπαδοί, είτε συνοδοιπόροι και συμπαθούντες, ακόμη και αντίπαλοι «έβγαζαν το καπέλο» σε ανθρώπους που ξέφευγαν από τα ανθρώπινα όρια και πλησίαζαν το ακατόρθωτο, την ηθική τελείωση ενός Υπεράνθρωπου Μαχητή. Θυσιάστηκαν Οικογένειες, καριέρες ακόμη και ζωές σε μια Κοσμοθεωρία την οποία – συμφωνείς ή διαφωνείς…– όλοι σεβόντουσαν είτε σαν οπαδοί είτε σαν αντίπαλοι που αναγνώριζαν το μεγαλείο του αντιπάλου…

Τις τελευταίες δεκαετίες στην Δύση και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα παραπάνω πήγαν περίπατο, αλλοιώθηκαν, θεωρήθηκαν ντεμοντέ και ξεπερασμένα, ανεπίκαιρα και εκτός τόπου και χρόνου… Τι θυσίες και αγώνες χωρίς άμεσο αντίκρισμα μας λέτε, πόσες καταστροφές θα υποστούμε ακόμη μέχρι να δούμε και μείς άσπρη μέρα και γιατί άλλωστε να μην βολευτούμε τώρα που κερδίσαμε τις εκλογές;;; Μπορούσαμε μήπως να κάνουμε κάτι άλλο; Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο και μείς και ο «Μέγας Ηγέτης» μας – Αλέξιος ο Β των Βαλκανίων – και δεν το ξέραμε;;; Σε τελευταία ανάλυση ξέρετε τι σημαίνει να είσαι Λούμπεν, άεργος και «αριστερός γενικών καθηκόντων» χωρίς φράγκο στη τσέπη;;; (Το τελευταίο δύσκολα λέγεται αλλά όπως όλα στη ζωή, εξυπονοείται…).

Προφανώς καταλάβατε πως βρισκόμαστε στην εποχή του Ηomo Syrizaiikus, του Lumpen που έγινε άνθρωπος, του ανήθικου που υποκρίνεται τον Ηθικό με μαεστρία Σαιξπηρικού Ηθοποιού, του Σερβιτόρου – κάποτε– Καφετέριας της Θεσσαλονίκης που διευθύνει την Ομάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μαξίμου και παριστάνει τον φωστήρα, της άνεργης πρώην Φοιτητριούλας που σήμερα παριστάνει την κυρία με ύφος, σκυλάκι, υφάκι και ανάλογο ντύσιμο που επιτρέπει ο παχυλότατος μισθός της αλλά και της μεταπτυχιακής Δικηγόρου με το μπλαζέ ύφος και την ακριβή γκαρνταρόμπα που προσπαθεί μανιωδώς να κρύψει την επαρχιώτικη καταγωγή και να παραστήσει κάτι που δεν είναι αλλά και ούτε πρόκειται να γίνει (Όπως όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ άλλωστε… Η Fake Προσωπικότητα δύσκολα εκπέμπει πηγαιότητα και γνησιότητα, Αλήθεια και εσωτερικό κάλλος, Ειλικρίνεια και αύρα ή άρωμα αληθινού άνδρα και πραγματικής γυναίκας… Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ, Άνδρας και Γυναίκα είναι ξεπερασμένα σχήματα, μην ξεχνάμε, σύμφωνα με την ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ Παλαιά Διαθήκη, έχουμε 62 φύλα. Καιρός να τα χιλιάσουμε…).

Για τον μέσο ΣΥΡΙΖΑΙΟ
– αν υπάρχει τέτοιος…– Η προσαρμογή και ο καιροσκοπισμός είναι αναγκαίοι όπως το οξυγόνο για τον άνθρωπο και η τροφή για τα μικρά παιδιά. Η αλήθεια είναι «Υποκειμενικής Χροιάς» – ο καθένας έχει την δικιά του …– η Ηθική περιορίζεται στο γνωστό Άσμα Ασμάτων του Μικροαστισμού που συνοψίζεται στην φράση «Εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις, προσαρμόσου σε αυτές, προώθησε τον εαυτό σου γλύφοντας και ανέβα κοινωνικά σπρώχνοντας τον διπλανό σου».

Όλη η αθλιότητα του Homo Syrizaiikus όλη η ρυπαρότητα του χαρακτήρα ή μάλλον, του μη– χαρακτήρα του φαίνεται από την έλλειψη αντίστασης της σημερινής μάζας των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που θυμίζουν χειροκροτητές της Ρωμαϊκής Συγκλήτου και ασπόνδυλους οργανισμούς που προσαρμόζονται παντού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ,
δεν είναι ανήθικος με την κλασσική έννοια αλλά είναι ο βολεψάκιας και αριβίστας «εκτός ορίων», ο Homo Amoralis που δεν ασχολείται τόσο με τους διπλανούς του αλλά κάνει κάτι χειρότερο. Τους αγνοεί παντελώς. Σαν γνήσιος μοναχοφάης δεν ασχολείται πάρα μόνο με «την πάρτη του», την βόλεψή του, θυμίζοντας όχι απλώς καλοπερασάκια αλλά παρασιτικό τρωκτικό που τρέφεται από το Πρυτανείο και τα χρήματα των φορολογούμενων, ένας γνήσιος ξελιγωμένος φαταούλας που δεν θα ξεκολλήσει εύκολα από την καρέκλα της Εξουσίας. Τώρα που την γράπωσε άλλωστε– την καρέκλα… – θα την αφήσει;;; Κουτός είναι; Και όλα αυτά περί «Ηθικής» είναι για τους αφελείς και τους ηλίθιους. Επειδή ακριβώς υποτιμά τον λαό και τον περνά για διανοητικά ανάπηρο – όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι πρώην Lumpen και πεινασμένοι που βρήκαν ξαφνικά μπροστά τους Μεγάλους Μισθούς, Κρατικά Αυτοκίνητα, Προσωπικές Φρουρές, Δεξιώσεις με Ξένους Ηγέτες και φυσικά παχυλούς, παχουλότατους μισθούς. Παχυλούς σαν τον κάθε χοντρό των ελληνικών κωμωδιών της δεκαετίας του 60…

Και στον τομέα της Προπαγάνδας όμως
– για να είμαστε και πιο ευπρεπείς και κομψοί…– όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Αλέξιος ο Β διαλαλεί στη διαπασών πως «τον Αύγουστο βγαίνουμε από τα μνημόνια» και πως «Η Ελλάδα θα γνωρίσει μια άλλη καλύτερη εποχή»…

Τώρα πως συμβιβάζονται όλα αυτά
με τα Πλεονάσματα του 2–2.2% που φθάνουν έως το 2060 και του 3,5% έως το 2023, όταν έχεις υποθηκεύσει τον ελληνικό πλούτο για 99 χρόνια και όταν – με σύμβαση που υπέγραψες…– υποχρεούσαι να είσαι υπό επιτήρηση ή επιτροπεία μέχρι να ξοφλήσεις το 75% των δανείων, αυτό είναι κάτι που μόνο η πολιτική ιδιοφυΐα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ μπορεί να απαντήσει.

Σε αυτό το σημείο παρουσιάζονται – ως συνήθως…– διπολικοί.
Όταν τους αντικρούεις ή έστω φέρνεις αντίρρηση στον καταιγισμό ψευδολογίας που σερβίρουν – είναι αλήθεια, κλαίγοντας και με πόνο καρδιάς γιατί ψηφίζουν μέτρα που δεν θέλουν …. οι κακομοίρηδες ! – τότε εντάσσεσαι σύμφωνα με τον Μωσαϊκό Νόμο των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ του Αγίου Όρους που λέγεται Μέγαρο Μαξίμου, στους διακινητές των Fake News, δηλαδή των Προπαγανδιστών του Κούλη και της Ακροδεξιάς.

Με άλλα λόγια
μια Κυβέρνηση που πουλάει σανό σαν ιπποφαές στους Υπηκόους της και που μας έχει τρελάνει – κυριολεκτικά– με τις απίστευτες ψευδολογίες και μυθεύματά της, κατηγορεί όλους τους υπόλοιπους για αυτό που κάνει αυτή, πρώτη και καλύτερη. Κατάσταση που θυμίζει Orwell και «1984» ή τον « Θαυμαστό Νέο Κόσμο» του Huxley…

Δεν θα υποστηρίζαμε πως θυμίζουν προπαγάνδα του Goebbels αλλά κάτι χειρότερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιστρέφει την πραγματικότητα αλλά κάτι περισσότερο. Την καταργεί και στην θέση της φτιάχνει μια Virtual Reality δηλαδή μια Εικονική Πραγματικότητα που υπερίπταται στον Γαλαξία και υπάρχει μόνο στον ψυχοπαθολογικό εγκέφαλο των Προπαγανδιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τέλος,
ενσωματώνοντας τό είναι του στην υπάρχουσα τάξη πραγμάτων της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης ενσωματώνει υπάκουα και φρόνιμα – τα πιστεύει και ο ίδιος άλλωστε…– όλα τα φληναφήματα και ιδεολογήματα δηλαδή όλη τη σαβούρα της Παγκόσμιας Ελίτ.

Δυο παραδείγματα αρκούν.

Ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ το Νομοσχέδιο περί αναδοχής τέκνων από ομοφυλόφιλα ζευγάρια αποκλειστικά για αποπροσανατολισμό και ταυτόχρονα έχοντας ως στόχο την πλήρη αποχαύνωση μεγάλων τμημάτων του ελληνικού πληθυσμού.

Όταν τεράστια στρώματα του ελληνικού λαού ζουν με 300 και 400 ευρώ, η ανεργία επίσημα είναι στο 21% και υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες κατασχέσεις λογαριασμών αλλά και σπιτιών πάει πολύ να θεωρούμε πως ο ελληνικός λαός ξενυχτά κάθε βράδυ για το δικαίωμα αναδοχής των ομοφυλόφιλων.

Αλλά και στις καθημερινές αυτοκτονίες που συμβαίνουν ο λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει άχνα όταν κάποτε με την παραμικρή αυτοκτονία ανέβαινε στα κάγκελα. Για να μην μιλήσουμε βέβαια για τους εκατοντάδες και χιλιάδες άστεγους των Αστικών Κέντρων που κοιμούνται στο δρόμο τα βράδια και μάλιστα σε κεντρικούς δρόμους (Αθήνα στην οδό Σταδίου και Θεσσαλονίκη στην «λεζάντα» της πόλης που είναι η Τσάμική και η Παύλου Μελά).

Γιατί αδιαφορεί για τους άστεγους; Μήπως γιατί η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι Έλληνες;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει χυδαία και αποκαλεί «Ακροδεξιούς και Φασίστες» όσους διαφωνούν με τον Φιλελεύθερο Μεγαλοαστό Μπουτάρη – τον οποίο έβριζε ασύστολα στις εκλογές του 2014 αλλά τώρα ο Πάπας του Χαμαιλεοντισμού Αλέξης τον αναβάθμισε σε μπροστάρη του αντιφασιστικού αγώνα…– και φυσικά θεωρεί ολόκληρους λαούς και Κοινωνικές Τάξεις πως έχουν φασίζουσες αποκλίσεις γιατί αμφισβητούν τον γελοίο Μακρόν του Νεοφιλελευθερισμού και τον αστείο Ρέντσι.

Όμως σε αυτό τον ιδιότυπο «Δημοκρατικό Φασισμό» των Δικαιωματιστών ο ΣΥΡΙΖΑ του Me too και των LGTB διαπρέπει και μάλιστα παίρνει άριστα. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε αντιδραστικές ή εκμεταλλευτικές και επαναστατικές ή εκμεταλλευόμενες τάξεις.

Όχι Κύριοι, τι δογματισμός είναι αυτός! Οι Τάξεις χωρίζονται σε «Φασιστικές» και «Αντιφατικές». Στην πρώτη κατηγορία περιλαμβάνονται όλοι οι απόκληροι αυτής της κοινωνίας, στην δεύτερη η Ελίτ και «Τα Σκυλάκια Κανίς» που είναι τα αγαπημένα κατοικίδια της Ελίτ.

Προφανώς έχουμε καταλάβει όλοι πως τα κατοικίδια κανίς είναι ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενούμενος στη ζεστή αγκαλιά της μαμάς Ελίτ. Mommy (Μαμάκα), που έλεγε και ο Κάρολος της Αγγλίας…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 2983

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2018 1:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μεταμοντέρνα Αριστερά (12) – Η Προνομιούχα Κάστα (Εξαιρετικό!)
Του Ηλία Παπαναστασίου
Το Gay Pride και η «κατοχύρωσή» του μετά φανών και λαμπάδων από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει απλώς την Δυτική Παρακμή ή την «Αριστερά της Παρακμής» όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα από τις στήλες του ΡΕΣΑΛΤΟ. Αυτά είναι πλέον γνωστά και στον πλέον αδαή. ‘Η μήπως όχι, και ποια ακριβώς; Ας τα συνοψίσουμε.

Ο άριστος «επικοινωνιακός» – καλύτερα προπαγανδιστικός – αποπροσανατολισμός των μεγάλων λαϊκών μαζών από τα φλέγοντα προβλήματά τους, όπως η Ψήφιση του λεγομένου «Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος» από την Κυβέρνηση που ισοδυναμεί με νέο Μνημόνιο και όχι απλά για μερικά χρόνια αλλά έως το 2060 και με υποθήκευση της Ελληνικής Δημόσιας Περιουσίας μέχρι το 2115(!)


Η μετατροπή ενός αιτήματος και των οποιονδήποτε δικαιωμάτων μιας περιθωριακής ομάδας σε Status και θεσμική κατοχύρωση με προοπτική αναδοχής παιδιών και γάμου με όλα τα νομικά δικαιώματα.

Πλέον δεν συζητάμε για «μειονεκτική» ομάδα αλλά για Προνομιακή Ομάδα που αποτελεί – σύμφωνα με τους «Μεταμοντέρνους Αριστερούς»– το μοναδικό εισιτήριο εισόδου στον «Πολιτισμένο» Κόσμο, στην Διεθνή Κοινότητα και γενικότερα στην κατηγορία του Βαρέως Πυροβολικού του Μεταμοντέρνου Θεσμικού Καπιταλισμού που είναι τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Όχι συνολικά Δικαιώματα και ειδικότερα τα αφορώντα τις εργαζόμενες τάξεις – Δικαίωμα στην Εργασία, στην Απεργία ή στην Κοινωνική Ασφάλιση και Δημόσιο Σύστημα Υγείας– και τα οποία περιορίζονται ή καταργούνται με φρενήρη ρυθμό.

Ούτε βέβαια Δικαιώματα σχετικά με την κατοχύρωση των εργαζόμενων απέναντι στο Τραπεζικό Σύστημα και την συνεχή Λιτότητα η οποία έχει γονατίσει πλέον την μεγάλη πλειοψηφία της Κοινωνίας (Εργαζόμενες Μισθωτές Τάξεις, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Μικρή και Μεσαία Αστική Τάξη κλπ).

Αντίθετα, προωθούνται και όχι με Δικαιωματικό αλλά με Προνομιακό Τρόπο τα Δικαιώματα μιας σεξουαλικής μειοψηφίας με ανάλογο ιδεολογικό οπλοστάσιο και το οποίο είναι εκ των προτέρων γνωστό. Όποιος διαφωνεί όχι με τα Δικαιώματα στην Σεξουαλική τους ιδιαιτερότητα αλλά με την σκανδαλώδη προβολή και μεταχείριση τους, όποιος διαφωνεί με την μετατροπή του Δικαιώματος σε προνόμιο και όποιος διαφωνεί με την Προνομιακή Εισαγωγή Προτύπων στα Σχολεία αρχίζοντας από το Δημοτικό, και τα οποία πρότυπα καταργούν τα δυο φύλα, εκθειάζουν τον «πλουραλισμό» των Φύλων – φτάνουν μέχρι τα 62 σύμφωνα με τους υποστηρικτές τους …– τότε καταγράφεται στα κατάστιχα του Διαβόλου και ο νέος Μακαρθισμός της Politically Correct «Αριστεράς» τον πολυβολεί με τα νέα επίθετα της Μεταμοντέρνας Νεοελληνικής Γλώσσας. «Ομοφωνικός», «Τρανσφοβικός», «Σεξιστής» και – εννοείται…– «Φασίστας».

Η Δημιουργία ενός τεράστιου Οικονομικού Κυκλώματος το οποίο προωθείται από όλες τις Οικονομικές επιταγές του Σύγχρονου Καπιταλισμού είναι ένα άλλο σημείο.

Υπάρχει η λεγόμενη «Ροζ Οικονομία»
(Pink Economy) και η οποία ανθεί, αναπτύσσεται και βλασταίνει με ταχύτατο ρυθμό. Αφορά κυρίως τα μεσαία και προνομιούχα στρώματα της «Ελίτ των Ομοφυλόφιλων» και η οποία εκτός από την πανίσχυρη θέση που κατέχει στον χώρο των Media και της Βιομηχανίας του Θεάματος αναπτύσσεται με γοργό ρυθμό σε όλους τους τομείς.

Προωθείται επίσης όχι μόνο η Προνομιακή τους μεταχείριση αλλά η υποκατάσταση των δυο βασικών φύλων της Ανθρώπινης Εξέλιξης και Ιστορίας, του Άνδρα και της Γυναίκας.

Υποκαθιστούν τα φύλα – και όχι μόνο τα «Βιολογικά» όπως τα αποκαλούν …– αλλά κάθε Ιστορικότητα της Βιολογικής, Κοινωνικής και Πολιτιστικής Κατασκευής του Φύλου.

Οι Gay δεν αποκτούν «Δικαιώματα» δίπλα στα Δυο φύλα αλλα – αντίθετα– αποκτούν Προνόμια υποκαθιστώντας τα Δυο Φύλα με καταφανή στόχο την πλήρη κατάργηση τους.

Δεν ανήκουν σε «Δικαιωματιστές»– ζητούν απλά τα «Δικαιώματα» τους– αλλά σε Exterminators (Εξολοθρευτές) της Βιολογικότητας της Ζωής που – δυστυχώς γι αυτούς…– μέχρι σήμερα προέρχεται από τα Δυο Φύλα, τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Δεν ζητούν «Δικαιώματα» αλλά να γίνουν «Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη». Από κει πηγάζει το μίσος τους για την Δυαδικότητα των Φύλων, από εκεί και η απέχθεια τους προς την ίδια την Επιστήμη υποστηρίζοντας πως και στην Φύση «Υπάρχει Ομοφυλοφιλία», από εκεί και η παρανοϊκή εξίσωση των εχόντων «Διαταραχή Φύλου» με τα συνηθισμένα, καθημερινά και φυσιολογικά άτομα.

Η ψυχιατρική καταγραφή – «Διαταραχή Φύλου»– γι αυτούς δεν υπάρχει, τα όρια μεταξύ Φυσιολογικού και Μη είναι «ρευστά» και η «φυσιολογική κατάληξη» της Ιστορίας θα είναι η κατάργηση των δυο Φύλων, η κατάργηση του Άνδρα – ειδικότερα αυτού και τον οποίο μισούν βαθύτατα…– αλλά και της Γυναίκας όπως την γνωρίσαμε εδώ και χιλιάδες χρόνια…

Από εκεί πηγάζει και το μίσος τους για την Οικογένεια και κυρίως αυτής των λαϊκών και μεγάλων μαζών.
Αυτής της οικογένειας που αποκαλούν νυχθημερόν αλαλάζοντας και μουγκρίζοντας «Πατριαρχική» και «Καταπιεστική». Βέβαια, όποιος έχει μια στοιχειώδη επαφή με την καθημερινή ελληνική λαϊκή οικογένεια γνωρίζει πως αυτά δεν ισχύουν αλλά είναι αποκυήματα μιας νοσηρής φαντασίας που μισεί τις συλλογικότητες όπως ακριβώς τις μισεί το μεγάλο Αφεντικό, το Big Boss των «Μεταμοντέρνων Δικαιωματικών Κινημάτων» και που δεν είναι άλλος από την Παγκόσμια Νεοφιλελεύθερη Ελίτ του Καπιταλισμού δηλαδή η Παγκόσμια Αστική Τάξη.

Εκεί όντως δεν υπάρχει Οικογένεια – μιλάμε για τον τύπο της Μεγαλοαστικής Οικογένειας– αλλά μόνο η Αρχή «Ο πωλών τοις Μετρητοίς», δηλαδή το ωμό συμφέρον των Μεγαλοαστικών Γάμων και η αστική «ελευθεριότητα» των Swing Parties και της αχαλίνωτης ιδεολογίας της Παρτούζας (Ο Engels μιλούσε για «Κοινοκτημοσύνη των Γυναικών από μέρους των Μεγαλοαστών»). Ιδεολογία που ευχαρίστως– και με ακάματη ένταση …– προσπαθούν πολλοί «Δικαιωματιστές» να πλασάρουν και στους «Κάτω» δηλαδή τις ευρείες Λαϊκές Τάξεις ειδικότερα μέσω της «Ψυχαγωγίας των Φτωχών» που είναι η Τηλεόραση και η προϊούσα καθημερινή της εκπόρνευση του θεάματος.

Από εκεί πηγάζει και το μίσος για τον Πατέρα
που θεωρείται κάτι σαν Αποκτηνωτής του Κόσμου και – δυστυχώς…– είναι ο μόνιμος κατηγορούμενος χωρίς να ακούει ποτέ την λέξη ευχαριστώ.

Τρεισήμισι χρόνια Κυβερνητικής Εξουσίας και δεν καταδέχτηκε ο ακατανόμαστος ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσει τους Πατέρες των Χωρισμένων Οικογενειών που δυσκολεύονται να δουν τα παιδιά τους με καταστρεπτικές επιδράσεις στην συνολική τους διάπλαση.

Αντίθετα, ο γενναιόδωρος ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε για την αναδοχή των παιδιών από Ομόφυλους Γονείς… Ξεχνούν βέβαια στον ΣΥΡΙΖΑ πως οι Γονείς και γενικότερα η Οικογένεια αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα απέναντι στον «Καπιταλισμό τύπου Ρωμαϊκής Παρακμής» δηλαδή στην Δύση της Παρακμής που θέλει Μοναχικά Άτομα, Διαλυμένες ή «Μονογονεικές» Οικογένειες που στην πράξη δεν αποτελούν Οικογένεια εφόσον λείπει ο ένας Γονιός.

Οι Συλλογικότητες– οι περισσότερες τουλάχιστον…– αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο του Παγκοσμιοποιημένου Νεοφιλελευθέρου Καπιταλισμού. Έθνος, Κοινωνικές Τάξεις σαν Συλλογική και Ταξική Συνείδηση, Κόμματα, Οικογένεια αποτελούν αναχώματα στην αστική επέλαση και τα οποία θα πρέπει να εκλείψουν. Οριστικά και αμετάκλητα.

Για να έλθει το Μοναχικό Άτομο,
το Απόλυτο περιφερόμενο Εγώ και μάλιστα το αμφιλεγόμενο ή διαταραγμένο από άποψη Φύλου.Ο Άνθρωπος που δεν ανήκει πουθενά, ο άνθρωπος που δεν αγαπά καμιά συλλογικότητα αλλά ναρκισσεύεται με Διαταραγμένο το Εγώ του, ο άνθρωπος που δεν ανήκει σε Κοσμοθεωρία, Θρησκεία, Έθνος, Τάξη, Κόμμα, Οικογένεια που όμως δεν είναι ελεύθερος αλλά άδειος…

Άδειος από Παρελθόν και το οποίο αποτάσσει αλλά άδειος και από παρόν που σημαίνει άδειος και από μέλλον, είναι το περιφερόμενο Εγώ αλλά όχι το συγκροτημένο Εγώ του κατασταλαγμένου αλλά η Persona του Ανύπαρκτου… Δεν μιλάμε για «Εγώ» αλλά για το Απόλυτο Μηδενικό, ένα Τίποτα που περιφέρεται στις Παρυφές της Ιστορίας χωρίς χώρο και χρόνο, μια περιφερόμενη Αδρανής Μάζα που υλοποιεί το Ιδεώδες του Φιλελευθερισμού της Παρακμής, την κατάργηση της Ιστορίας.

Η Παγκοσμιοποιημένη Ελίτ της Παρακμής έχει κάθε λόγο να χαμογελά ικανοποιημένη…


Έχοντας καταργήσει Έθνη, Κράτη, Κοινωνικές Τάξεις, Κόμματα, Οικογένεια, καιρός δεν είναι να καταργήσουμε και την Βιολογία την οποία επίσης απεχθάνονται οι περισσότεροι των «Δικαιωματιστών»;

Όλα τα μεγάλα Ιστορικά Κινήματα, οι Κοινωνικές Επαναστάσεις, τα Πνευματικά και Τεχνολογικά άλματα της Ανθρωπότητας στηρίχτηκαν στα δυο φύλα, στη «σχέση Άνδρα προς Γυναίκα που είναι η πιο Φυσική Σχέση του Ανθρώπου»(Marx).

Οι πιο λαμπρές περίοδοι της Ανθρώπινης Ιστορίας
ήταν ταυτισμένες με την διακριτότητα των Δυο φύλων που πατούσαν πάνω στην Ολοκληρωμένη και Ηρωική Παρέμβαση τους στην Ιστορία. Από τον Αριστοτέλη ή τους Άγη και Κλεομένη και από κει στον Σπάρτακο, τον Κρόμβελ ή τον Ναπολέοντα πάντα βρισκόταν παράλληλα μια Υπατία ή μια Κλάρα Τσέτκιν και μια Ρόζα Λούξεμπουργκ να πλαισιώσουν τον καμβά αυτής της δυαδικότητας.

Φαίνεται
πως στην προσπάθεια να σπάσουν τα βιολογικά θεμέλια του Φύλου υπάρχει η υπορρητη προσπάθεια να σπάσει η συνέχεια της Ανθρώπινης Εξέλιξης όπως τουλάχιστον την γνωρίσαμε έως σήμερα.

Τελικά, ο διαλεκτικός και απελευθερωτικός αγώνας δεν είναι μόνο να καταργηθούν τα «Προνόμια» όλων των Ελίτ και της κάθε Κάστας αλλά η διατήρηση του Ανθρώπινου Γένους από τον Τοξικό Νεοφιλελεύθερο Καπιταλισμό της Παρακμής και που αποτελεί τον υπ’ αριθμόν Ένα κίνδυνο για την πλήρη παρακμή του Ανθρώπινου Είδους.


Άλλωστε η αντιπαράθεση δεν γίνεται με κάποια Μεταμοντέρνα Πολιτική Παράταξη αλλά με τον ίδιο τον Μεταμοντέρνο Νεοφιλελευθερισμό του Παγκοσμοποιημένου Καπιταλισμού.

Οι μεγάλες μάζες το έχουν καταλάβει ασυνείδητα – βλ. Ιταλία – κάνοντας πράξη την Αντίστασή τους απέναντι σε μια κατάσταση απέραντης σήψης, διαρκούς παρακμής και μαζικής ψυχοπαθολογικής διαταραχής.

Ζούμε τις τελευταίες μέρες– που ίσως να ισοδυναμούν με δεκαετίες …– της Πτώσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, αυτής του Παγκοσμοποιημένου Νεοφιλελεύθερου Καπιταλισμού και της αμείλικτης δικτατορίας του, της Δικτατορίας των Αγορών.

Χίλια πεντακόσια χρόνια μετά την πτώση της Ρώμης
οι συσσωρευμένες αντιθέσεις θυμίζουν κηροζίνη συμπυκνωμένη σε μικρό δωμάτιο… Οι θρυαλλίδες ανάβουν συνεχεία – Ελλάδα 2015, Μ. Βρετανία 2016, Ιταλία 2018 – και η Ελίτ συστηματικά, οργανωμένα αλλά και απεγνωσμένα προσπαθεί να συντηρήσει «Κινήματα» τύπου MeToo, Gay Pride κλπ. «Κινήματα» όχι απλώς αποπροσανατολιστικά αλλά έξυπνα στοχευόμενα για την λοβοτόμηση των πλατιών μαζών. Εννοείται πάντα με την πολιτική και ιδεολογική κάλυψη των Νεοφιλελεύθερων Δεξιάς και «Αριστεράς» και την τραβεστί ιδεολογία των «Δικαιωματιστών» της Παγκόσμιας Ελίτ.

Οι Κοινωνικές Επαναστάσεις του 21ου αιώνα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σαρώσουν όλες τις αποχρώσεις της Ροζ Ελίτ μαζί με τις ερμαφρόδιτες εκλογικεύσεις τους…

«Η Κρίση του Παγκόσμιου Πολιτισμού είναι Κρίση Ηγεσίας των Εργαζόμενων» έγραφε ο Leon Trotsky πριν περίπου οκτώ δεκαετίες.

Θα συμπληρώναμε την φράση παραφράζοντας την: «Η Κρίση Επιβίωσης του Ανθρώπινου Γένους είναι Κρίση της ψυχικής και βιολογικής υπόστασης και ύπαρξης των Μαζών, εννοείται και της Ηγεσίας τους».


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 04, 2018 6:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Φασισμός της Ελίτ (Μεταμοντέρνα Αριστερά -13)
Του Ηλία Παπαναστασίου
«Ένα Φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη, το Φάντασμα του Εθνο–λαϊκισμού. Από τον Γιουνκέρ μέχρι τον Μοσκοβισί, από τον Τουσκ έως τον Μακρόν και από κει μέχρι τον Τσίπρα, όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι Ελίτ που εκπροσωπούν ωρύονται κατά του Φαντάσματος του Εθνο–λαϊκισμού, δηλαδή των λαών της Ευρώπης– Ιταλία, Γαλλία, Μ. Βρετανία – που είχαν την αναίδεια να αμφισβητήσουν τις επιταγές των Αγορών και της Κυριαρχίας του Ευρωιερατείου δηλαδή του Χρηματοπιστωτικού Καπιταλισμού.

Η παραπάνω παράγραφος– απόσπασμα θα μπορούσε να είναι μια παράφραση του γνωστού «Μανιφέστου» των Μαρξ/Ένγκελς και ίσως μια εισαγωγή στο τι είναι «Εθνολαϊκισμός» και ποιος είναι ο Αληθινός και όχι ο Fake Φασισμος…

Σύμφωνα λοιπόν με το «Ευαγγέλιο του Εθνικολαϊκισμού», όπως μας πληροφορούν οι Ελίτ και τα αντικειμενικά (…) Μέσα Ενημέρωσης που τις υποστηρίζουν, Εθνικολαϊκισμό έχουμε:

α). Καταρχάς όταν διαμαρτύρονται οι Μάζες– αδιαμόρφωτες, αμόρφωτες, ανημέρωτες και συνωμοσιολογικές, δηλαδή χύδην όχλος…– για όποια περικοπή των Δικαιωμάτων ή Οικονομικών Όρων της Ζωής τους.

Π.χ. αντί οι Μάζες – με μ κεφαλαίο– να πανηγυρίζουν για την σαρωτική αλλαγή των εργασιακών και οικονομικών όρων της ζωής τους που προτείνει ο μέγας Γκουρού της Μεταμοντέρνας Αριστεράς/Σοσιαλδημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν καταφεύγουν σε τέτοια εξτρεμιστικά, αντι–δημοκρατικά, αντι–κοινοβουλευτικά και αναξιοπρεπή μέσα όπως οι Απεργίες, οι Συγκεντρώσεις και τα θορυβώδη Συλλαλητήρια.

Σημειωτέον – συν τοις άλλοις …– πως τα Συλλαλητήρια τρομάζουν τους Επενδυτές, ανεβάζουν τα Spreads και σοκάρουν το Τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα δίπλα στον Σηκουάνα. Μιλάμε για αχαλίνωτο και προσχεδιασμένο μποϋκοτάζ της Οικονομίας…

β). Όταν οι Μάζες δεν συντονίζονται με τα Πολιτιστικά και «Δικαιωματικά» γούστα της Ελίτ.
Δεν σκέφτηκες αγαπητή Μάζα, πως πέρα από τους αγώνες και τα δικαιώματα στην εργασία και στους μισθούς, υπάρχει και το Gay Pride;;; (Κατά πως έλεγαν παλαϊότερα οι «Ρηγάδες» – Φοιτητικοί Προπάτορες και ιδεολογικά φρούτα του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ– πως «Εκτός από τον Ιμπεριαλισμό υπάρχει και η μοναξιά»).

Και αυτή η μονομέρεια των Μαζών να ασχολούνται με το «ψωμί» τους και όχι με το «Δικαίωμα» του κάθε Τριτοφυλικού να διαδηλώνει με Ροζ Φτερά και Κόκκινα σουτιέν δεν δείχνει και την Ομοφοβία, Σεξισμό, Φαλλοκρατισμό, Καταπιεστική και Πατριαρχική Ιδεολογία των Πρωτόγονων Μαζών που δεν κατανοούν(…) το δικαίωμα στην Διαφορετικότητα, στην Ποικιλομορφία κλπ. κλπ.;;; Που είναι η «Κοινωνία της Ανοχής», ο σεβασμός στον «Άλλο» και το δικαίωμα – των Gay – να κάνουν την Κρεβατοκάμαρά τους σημαία «Κοινωνικής Αμφισβήτησης»;;;

γ). Εκεί όμως που οι Μάζες το παρακάνουν – τελείως tragic …– είναι στο θέμα της συμβίωσης των Πολιτισμών.

Δύσκολα συμβιώνουν με άλλες Κουλτούρες ενώ αντίθετα οι μετανάστες – και ειδικότερα οι μετανάστες Τρίτης Γενεάς…– αφού μορφώθηκαν σε Ευρωπαϊκά Γυμνάσια και Πανεπιστήμια κάνουν Μεταπτυχιακό και «Πρακτική Ειδικότητα» σε βομβιστικές ενέργειες στην Ευρώπη, απαγωγές, γενοκτονίες ή αποκεφαλισμούς κατά συρροή και γενικότερα δείχνουν πνευματικές ανησυχίες σε άλλα παρόμοια Ηappenings ή Events Πολύ–Πολιτισμικού χαρακτήρα.

Οι περισσότεροι μάλιστα – ορμώμενοι από γνήσια καλλιτεχνικά κίνητρα…– κινηματογραφούν τις επιδόσεις τους σε Video και τα στέλνουν στα Μέσα Ενημέρωσης της Δύσης, προφανώς για λόγους Πνευματικής Αναζήτησης ή Καλλιτεχνικής Ανησυχίας…

Κάθε αμφισβήτηση των παραπάνω θεωρείται «Πολιτιστικός Φασισμός» ή «Πνεύμα Αποικιοκρατίας», ελαττώματα στα οποία είναι επιρρεπείς οι Μάζες και χρήζουν επειγόντως Θεραπείας.


To ίδιο αφορά και το θέμα της Θρησκείας
στο οποίο οι Μάζες αντιστέκονται και όχι μόνο στην είσοδο μεγάλων αριθμών Μεταναστών, νόμιμων ή λαθραίων, που προέρχονται κυρίως από την Ασία και με Ισλαμική Θρησκευτική Κουλτούρα αλλά και στην σταδιακή και συστηματική αποσύνδεσή τους από την Χριστιανική Παράδοση με την οποία ήταν – καλώς ή κακώς …– συνδεδεμένη όλη η Ευρωπαϊκή Ήπειρος και οι λαοί της.

Είπαμε, οι Μάζες διαπνέονται σε μεγάλο βαθμό από «Ισλαμοφοβία» και χρήζουν εντονότερης θεραπείας.. Τώρα, εάν τα Θρησκευτικά Σύμβολα – όπως η Μπουργκα – δεν συνάδουν με το Ευρωπαϊκό Κοσμικό Κράτος της Laite και για το οποίο Κοσμικό Κράτος έγιναν τεράστιες Δημοκρατικές, Φιλελεύθερες, Αστικές Επαναστάσεις όπου χύθηκαν ποταμοί αίματος, λυπούμαστε αλλά δεν πρέπει να σκαλώνουμε σε «Ισλαμοφοβικά Κόμπλεξ» των Αμόρφωτων Μαζών…

δ). Εκεί όμως που οι Μάζες εξοργίζουν – κυριολεκτικά…– τις Ελίτ είναι στο θέμα της Ψήφου και του Δημοψηφίσματος.

Έχει κάποια χρόνια που οι ανεκδιήγητες Μάζες ψηφίζουν λανθασμένα, συναισθηματικά, χωρίς μελέτη και σκέψη, τελείως παρορμητικά.

Ένας τρόπος να τους προφυλάξουμε από τα λήθη τους – σκέφτονται οι Ελίτ για τις Μάζες…– είναι κα καταργήσουμε το Εκλογικό Δικαίωμα και να τελειώνουμε με τους Ασυνείδητους Ψηφοφόρους που δεν μας ακούνε πλέον και κάνουν τους κεφαλιού τους… Σαλβίνι στην Ιταλία, Brexit στη Βρετανία, λαϊκή εξέγερση στην Ισλανδία κατά των Τραπεζών, ΟΧΙ ME 61.3% στην Ελλάδα δεν συγχωρούνται πλέον.

Ειδικότερα οι Πρωτόγονοι και Ασεβείς Σκανδιναβοί ψηφίζουν χρόνια τώρα ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση με πεισματικό τρόπο. Οι καθυστερημένοι Βίκινγκς με πρώτους τους απαράδεκτους και ιερόσυλους Ισλανδούς προχώρησαν περισσότερο, κλείνοντας οι αθεόφοβοι φυλακή τούς Τραπεζίτες που τους κατέστρεψαν.

Με τέτοιους Λαούς
δεν υπάρχει προκοπή και δεν προχωράει η «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση», το «Ευρωπαϊκό Όραμα», το « Ευρωπαϊκό Ιδεώδες», τέλος πάντων όλα τα Ευρωπαϊκά και Υπερεθνικά Φληναφήματα...

Γιατί, Οι Ευρωπαϊκοί Λαοί είναι δεμένοι με το Έθνος τους και την Πατρίδα τους και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις παρά μόνο να δει κάποιος αγώνα του Μουντιάλ για να καταλάβει – οι Ελίτ το έχουν καταλάβει πολύ καλά …– πόσο δεμένοι είναι οι Ευρωπαϊκοί Λαοί με την χώρα τους.

Με άλλα λόγια, πόσο Εθνικιστές, Πατριδοκάπηλοι ή και «Φασίστες» είναι οι Ευρωπαϊκοί Λαοί και πόσο αχάριστοι απέναντι στις Ελίτ που παλεύουν ενάντια στην «στενοκεφαλιά» των Εθνικών Συνόρων, Εθνικής Αξιοπρέπειας και Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Άλλωστε, τι θα πουν οι Αγορές όταν μιλάμε έτσι απερίσκεπτα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία;;; Είναι δυνατόν να μην αντιδράσει η Μεταμοντέρνα «Αριστερά» που φρίττει και μόνο στο άκουσμα της λέξης και προσπαθεί αφιλοκερδώς να νουθετήσει τις μάζες σχετικά με το πραγματικό τους συμφέρον;;;

Μην ξεχνάμε κάποιον διαβόητο κύριο ονόματι Marx ο οποίος παρότρυνε τους Γερμανούς Εργάτες – δεκαετία του 1860– να μην μεταναστεύσουν στην Βρετανία για να μην χαμηλώσουν τα εκεί μεροκάματα και διασπάσουν το Εργατικό Κίνημα.

Ο γνωστός Ομοφοβικός και Ξενοφοβικός Marx
δεν θα μπορούσε σήμερα να εκτιμήσει την Ενθουσιώδη υποδοχή ενός εκατομμυρίου μεταναστών από την Μέση Ανατολή το 2015 από την Frau Merkel… Εννοείται για χαμήλωμα των ημερομίσθιων και διάσπαση των λαών. Όμως πιθανόν αυτά να είναι διαδόσεις και συνωμοσιολογικές θεωρίες των Λαϊκιστών (Ποιων άλλων ;;;).

Μετά από όλα τα παραπάνω και επειδή οι Μάζες έχουν «Φασιστικά Ένστικτα και τάσεις» για να μην μιλήσουμε για την Ομοφοβία και το Σεξισμό που τις διέπει θα πρέπει – σκέφτονται οι Ελίτ– να αρχίσουμε από τα απλά.

Π.χ. να απαγορεύσουμε το φλερτ – καμάκι επί το νεοελληνικότερον…– όπως αποφάσισε στην Γαλλία, ο Μέγας εκπρόσωπος του Ανδρικού Φύλου Εμμανουέλ Μακρόν και γενικότερα να ποινικοποιήσουμε την σεξουαλική επαφή. Κάθε Άνδρας είναι υποψήφιος Βιαστής και κάθε Γυναίκα υποψήφιο θύμα όπως και κάθε Σεξουαλική Πράξη «εν δυνάμει» Βιασμός εάν δεν έχει Βεβαίωση του Πλησιέστερου Εισαγγελέα, 17 δικαιολογητικά Φορολογικής Ενημερότητας και 12 χαρτόσημα Δημοσίου που να πιστοποιούν το «Συναινετικό του Πράγματος» και ασφαλώς Βεβαίωση του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος για το Γνήσιο της Υπογραφής…

Μετά προχωράμε στα βασικότερα –σκέφτονται οι Ελίτ–
δηλαδή να μάθουμε στους λαούς τι Τερατούργημα της Φύσης είναι ο Εθνικολαϊκισμός, η Ομοφοβία, η Ισλαμοφοβία, ο Σεξισμός, η Πατριαρχική Ιδεολογία, η ξενοφοβία και άλλες πολλές αρρώστιες των Μαζών…. Κάτι σαν την Λέπρα ή τη Χολέρα παλαϊότερα… Χρειάζονται καθημερινά μαθήματα με την αμέριστη βοήθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Μετά προχωράμε στο πως πρέπει να ψηφίζουν οι Μάζες.
Να αποφεύγουν τους Λαϊκιστές που μιλάνε για Εργασιακά, Οικονομικά και Μισθολογικά Αιτήματα και να προτιμούν τους πάνσοφους Τεχνοκράτες και ειδικότερα αυτούς της Πανσοφότατης Πανεπιστημιακής Ελίτ. Αυτοί θα συμβουλεύσουν τις Μάζες να μην παρασύρονται από τους Λαϊκιστές ή Εθνολαϊκιστές και να κρατούν σημειώσεις από τους Λόγους Σοφών Ηγετών πως ο Μακρόν, η Μέρκελ ή ο Τσίπρας, Ηγέτες με στόφα και χαρακτήρα, αποφασιστικότητα και τόλμη, Ηγέτες που κόβουν μισθούς και Δικαιώματα, Συντάξεις και Επιδόματα, όχι γιατί είναι Σαδιστές αλλά γιατί είναι Δημοκράτες και Αντιφασίστες. Θα τους μάθουν – τους Λαούς…– πώς να ψηφίζουν και πώς να αντιστέκονται στις σειρήνες του Εθνολαϊκισμού και τον οποίο θεωρούν σαν τον σύγχρονο Φασισμό.

Οι Ελίτ για να καταστήσουν τον λεγόμενο Εθνολαϊκισμό – δηλαδή τους Κοινωνικούς/ Ταξικούς αντιπάλους τους –
μισητούς στις Μάζες προσπαθούν να τους παρομοιάσουν με τον Φασισμό και μάλιστα τον Ιστορικό Φασισμό/Χιτλερισμό του Μεσοπολέμου. Καθένας που ζητά καλύτερους Μισθούς, συνθήκες Εργασίας, Περιβάλλοντος και Ζωής, καθένας που ζητά Λαϊκή Αξιοπρέπεια και Εθνική Κυριαρχία/Ανεξαρτησία. Καθένας που στρέφει το βλέμμα του στους «Κάτω» και στην Φτώχεια τους, καθένας που αμφισβητεί την πορεία της Οικονομικής Εξαθλίωσης, Κοινωνικής Περιθωριοποίησης, Πολιτιστικής και Ταξικής Παρακμής αλλά και Εθνικού Εξευτελισμού, είναι Εθνικολαϊκιστής, Ομοφοβικός, Ξενοφοβικός ή και «Φασίστας», «Ακροδεξιός» κλπ. ( Είναι δυνατόν να ασχοληθούμε με την Φτώχεια και τους Μισθούς, τα Δάνεια και την Εξαθλίωση και άλλες τέτοιες χυδαιότητες όταν έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να συζητήσουμε όπως το Gay Pride που επιχορηγείται από την Αμερικανική Πρεσβεία ή τα δικαιώματα των Bi, των Queer και των Lesbians;;;)…

Αυτόν λοιπόν τον λεγόμενο Εθνικολαϊκισμό θέλουν να πολεμήσουν οι Ελίτ πάση θυσία, να τον δυσφημήσουν με όλες τους τις δυνάμεις ταυτίζοντας τον με την «Ακροδεξιά» ή τον «Φασισμό».

Σε αυτήν την προσπάθεια, πρωτοστατεί η Μεταμοντέρνα «Αριστερά» –το πιο πιστό υπηρετικό Προσωπικό της Ελίτ, πάντα με (δήθεν) Αριστερό και Προοδευτικό Προσωπείο…– εδώ και χρόνια.

Αφού έχει χάσει τα λαϊκά στρώματα και τις Κοινωνικές Τάξεις του Εργατικού Κινήματος, αφού διέλυσε κάθε Συλλογικότητα – Συνδικάτα, Πολιτικά Κόμματα, Φορείς– η Μεταμοντέρνα «Αριστερά», αυτή η Σύγχρονη Πόρνη που λειτουργεί σαν Κίρκη αποδείχθηκε ο πλέον στρατηγικός και έξυπνος Σύμβουλος και Υπηρέτης των Αγορών και του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του Καπιταλισμού. Πέρασε – και περνάει, ειδικά στη χώρα μας…– μέτρα που η Κλασσική Δεξιά ούτε θα τολμούσε να σκεφτεί και μάλιστα διεκδικώντας «Αριστερές» Περγαμηνές.

Εκπροσωπώντας τμήματα της Μεσαίας και Ανώτερης Υπαλληλικής Ελίτ δηλαδή του Ελληνικού Μανδαρινάτου
με άλλα λόγια τους βολεμένους του Περιφερειακού Ημιαστικού Κράτους, αποτελούσε και αποτελεί τον Στρατηγικότερο και Εξυπνότερο Σύμμαχο των Αγορών και της Ελίτ, δηλαδή της Αστικής Τάξης της οποίας σημειωτέον δεν πείραξε ούτε μια τρίχα της κεφαλής της. Θυμίζει τον βολικό ρόλο που έπαιξε υπέρ της Ελίτ του Κεφαλαίου ο Μεσοπολεμικός Φασισμός. Αυτοί οι Μεταμοντέρνοι «Αριστεροί» αντίθετα, αποτελούν τους Φορείς του Συγχρόνου Αντι–Δημοκρατισμού που Ειρωνεύεται και Περιφρονεί τις Μάζες των Λαών.

Με άλλα λόγια, αποτελούν τον Σύγχρονο Φασισμό που είναι πολύ περισσότερο επικίνδυνος, ενδεδυμένος την προβιά της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του Πλουραλισμού και των Δικαιωμάτων

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 13, 2018 5:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ανηθικότητα των Κυβερνώντων – Μεταμοντέρνα Αριστερά (14)
Του Ηλία Παπαναστασίου
Εάν το ερώτημα «Ο Σκοπός αγιάζει τα μέσα, τότε ποιος αγιάζει τον Σκοπό;;;» του Leon Trotsky είναι επίκαιρο, πολύ περισσότερα ερωτήματα παραμένουν επίκαιρα.

Π.χ. ποιος θα σταματήσει τον κατήφορο ανθρώπων που άλλα λένε, άλλα σκέφτονται, άλλα εφαρμόζουν και άλλα εξυπονοούν… Ποιος θα σταματήσει έναν απίστευτο ηθικό κατήφορο που οδηγεί κυριολεκτικά σε έναν ψυχοπνευματικό αφανισμό ολόκληρο λαό;;;

Ποιος θα συγκρατήσει τους πειναλέους – για να θυμηθούμε και τον «Πειναλέοντα» του Μποστ προδικτατορικά…– των νεοδιοριζόμενων Συριζαίων, κρατικοδίαιτων Λεβέντηδων; Που σε πόζα Καρανίκα κοροϊδεύουν την μάζα δηλαδή την λαϊκή πλέμπα για την οικονομική της απελπισία και τακτική ασχετοσύνη να εκμεταλλευτεί «γνωριμίες ή κονέ» όπως η πλειοψηφία των Lumpen ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, γνωστών στην πιάτσα για την ατσιδοσύνη τους να εξαργυρώνουν την κομματική και εκλογική σχέση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ με μια θέση στο Δημόσιο;;;

Ποιος τέλος θα βάλει ένα οριστικό τέρμα στην νοοτροπία Μαρίας Αντουανέττας και Λουδοβίκου 16ου που διακατέχει πολλούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ της Κρατικοδίαιτης Σχολής δηλαδή όλων των Χρυσοκάνθαρων που κολλάνε στο Δημόσιο Πρυτανείο για να βολευτούν ή «διοριστούν»;

Ποιος – τέλος…– θα αντισταθεί στην ανείπωτη παρακμή και εκφυλισμό που ταλανίζει την Ελληνική Κοινωνία και συνολικότερα τεράστια τμήματα του ελληνικού λαού;


Αυτά είναι αναπάντητα ερωτήματα που γυροφέρνουν – ή ταλαιπωρούν και «ταλανίζουν»…– τον εγκέφαλο των ελληνικών λαϊκών μαζών και «αναποδογυρίζουν» την ισορροπία της γλίσχρας και ανεμοζαλισμένης «κοινωνικής» τους συνείδησης …Γιατί, το μεγάλο ερώτημα που ανακύπτει είναι «υπάρχει ελπίδα;» Υπάρχει προοπτική για δημιουργία μαζικού κινήματος αντίδρασης απέναντι σε μια λαοκτόνα και εθνοκτόνα πολιτική λιτότητας;

Ας δούμε τα πράγματα με την σειρά.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα πως ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει «υποδειγματικά» την ψυχοσύνθεση και νοοτροπία του Lumpen και Lumpen Μικροαστού συν την «ηγεμονική συνιστώσα» του ΣΥΡΙΖΑ που είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και ειδικότερα αυτοί της Μεσαίας και Ανώτερης Κοπής δηλαδή η τυπική Κρατική Γραφειοκρατία ή Μανδαρινάτο τύπου « Κινέζικης Αυτοκρατορικής Εποχής».

Εν συντομία, αυτή είναι μια συνοπτική καταγραφή – κοινωνική, ταξική – του συνονθυλεύματος ή μικροαστικού αχταρμά που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και μάλιστα επανειλημμένα τονίσαμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιπροσωπεύει τα παραδοσιακά Μικροαστικά Στρώματα – Βιοτέχνες, Καταστηματάρχες, παντός είδους Μικροιδιοκτήτες – αλλά το αποσυντεθειμένο, παρηκμασμένο και εκφυλισμένο τμήμα της, δηλαδή τους Lumpen και τους οποίους εκπροσωπεί επάξια…

Δεν είναι απλώς εκπρόσωπος, σύνοψη και προσωποποίηση ενός Lumpen Στρώματος της Κοινωνίας αλλά μια Στρατηγική Ναυαρχίδα ενός μακροπροθέσμου συνολικού εκφυλισμού της νεοελληνικής κοινωνίας με πλήρη αποσυνθετικά αποτελέσματα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, κοινωνικά ή ταξικά και πολιτικά, δεν είναι μια συνιστώσα παρακμής αλλά η παρακμή προσωποποιημένη.
Στην κορυφή του βρίσκεται η Μικροαστική ιντελιγκέντσια που σιτίζεται – ως συνήθως…– από το Δημόσιο Πρυτανείο, αυτή η περιφερόμενη εταίρα που προσφέρει τις υπηρεσίες της στον εκάστοτε Ηγεμόνα. Πεσιμιστική από την φύση της, απελπισμένη από την ασυμβατότητα των πράξεων με τα λόγια της, ρημαγμένη ψυχολογικά από το τεράστιο κενό που νιώθει ο Μικροαστός Διανοούμενος από την ίδια την υπαρξιακή του μηδαμινότητα, συγκρουόμενος καθημερινά μεταξύ ιδεών που δεν πίστεψε ποτέ και πράξεων που θεληματικά ακολουθεί για να βολέψει το σαρκίο του, αυτή η άθλια ύπαρξη που τα καφκικά της χαρακτηριστικά συγκρούονται με την σαιξπηρική περιγραφή του Σάυλωκ όταν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του, αυτός ο ήρωας του Διπολικού Πανθέου που παλαντζάρει ανισόρροπα μεταξύ επαγγελματικής τακτοποίησης και ψευδό–ριζοσπαστικής fake «αριστεροσύνης», αυτό το «κούφιο έντερο» όπως κατονομάζει τον μικροαστό ο Goethe, αυτός λοιπόν ο Lumpen, o Lumpen Μικροαστούλης ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, αποτελεί την απόλυτη άρνηση της Ηθικής και Ηθικότητας δηλαδή την πλήρη εξαύλωση της Ανθρώπινης Ηθικής…

Δεν είναι ανήθικος αλλά α–ηθικός δηλαδή διαζευγμένος από κάθε υπόσταση ηθικής και αξιοπρέπειας.. Δεν νιώθει τύψεις αλλά μετάνοιες γιατί δεν βολεύτηκε καλυτέρα μια και το «άξιζε» ή τουλάχιστον το δικαιούνταν… Άλλωστε, όλες οι μετριότητες και μηδαμινότητες υπερτιμώντας τον εαυτό τους προσκυνούν νυχθημερόν την μεγαλειώδη προσωπικότητα τους με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην πρωτοπορία του αγώνα…

Η μεγαλοσύνη αυτών των ανθρώπων
υπερνικά τον δισταγμό τους να εκμεταλλευτούν κάθε στιγμή της ζωής τους για να ανέβουν, ψηλά μα πολύ ψηλά… Άλλωστε, όποιος είναι μεγάλος υπερνικά αντιστάσεις, δισταγμούς και ηθικές αναστολές… Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ το τελευταίο το ανήγαγαν σε όρο ζωής και επιβίωσης ξεπερνώντας τέτοιους ανασταλτικούς και καταστρεπτικούς όρους όπως Ηθική Αναστολή και Αντιστάσεις, Ηθικό Χρέος και Ηθική Προσωπικότητα…

Μιλούν συνεχώς για «Ηθικό Πλεονέκτημα» γιατί ακριβώς τους λείπει, όπως ακριβώς ο πεινασμένος μιλάει για φαγητά και ο σεξουαλικά πεινασμένος για αχαλίνωτο σεξ…
Κάπως έτσι και ο «μέσος» ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ μιλάει για πράγματα που του λείπουν... Ας πούμε, Ηθική Αξιοπρέπεια, Συνέπεια, Ανδρισμός, Συντροφικότητα. Άγνωστοι παράμετροι για ένα πλάσμα προχωρημένου αμοραλισμού και επιστημονικού οπορτουνισμού όπως ο μέσος κρατικοδίαιτος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ που αποτελεί το απαύγασμα του ελαστικού σπονδυλωτού για όλες τις χρήσεις και καταχρήσεις…

Αυτή η εξαθλιωμένη ύπαρξη
που μετατρέπει την προσαρμογή του χαμαιλέοντα σε τρόπο ζωής και την κρατικοδίαιτη τακτοποίηση σε δικαιολογία κοροϊδίας των «κάτω» είναι η προσωποποίηση, υλοποίηση, ενσάρκωση και εφαρμογή των μέτρων και σταθμών του Homo Amoralis δηλαδή του «Ανθρώπου από Ελαστικό» ή «Ανθρώπου για όλες τις δουλειές»…

Ανθρώπινο είδος πολυπαινεμένο
στην σημερινή εποχή των Made in Syriza «δουλειών και εξυπηρετήσεων» με πρώτη και καλύτερη την Μεσαία και Ανώτερη Γραφειοκρατία του μπλαζέ ύφους και της απύθμενης ναρκισσευόμενης εγωπάθειας και ματαιοδοξίας και με τελευταία στη σειρά την ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ Lumpen κομπανία που περιμένει στωικά τον διορισμό της τρώγοντας φυσικά άφθονο σανό υποσχέσεων και κοροϊδιών..

Απέναντι σε αυτή την απύθμενη παρακμιακή κατάσταση και αυξανομένου εκφυλισμού ο ελληνικός λαός δεν έχει άλλη επιλογή παρά μόνο την συνειδητή και οργανωμένη αντίστασή του στην Μεταμοντέρνα Παρακμή της Μεταμοντέρνας (δήθεν) Αριστεράς, αυτού του πλέον εξελιγμένου εκπρόσωπου της Παγκοσμοποιημένης Καπιταλιστικής Τάξης…

Πρώτες και καλύτερες στην γραμμή αντίστασης θα πρέπει να είναι οι Παραγωγικές Τάξεις, μισθωτές εργαζόμενες και μικρομεσαίες με κύριο στόχο να καταστούν – όπως αναφέρθηκε από Marx και Gramsci – οι «Εθνικές Παραγωγικές Τάξεις» της Χώρας απαλλαγμένες από τα δεσμά της Ευρωατλαντικής Μέγγενης. Μια προσπάθεια των Παραγωγικών Τάξεων – με χαρακτήρα πανστρατιάς– που στόχο έχει την απαλλαγή της χώρας μας από την πλέον Αμερικανόφιλη και Νέο–φιλελεύθερη Κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.

Μιας Νεοφιλελεύθερης Κυβέρνησης μάλιστα με «Αριστερό» Πρόσημο,
το βασικότερο και πλέον θεμελιακό χαρακτηριστικό ανηθικότητας που της προσάπτουμε, ακατόρθωτο επίτευγμα – αυτό της ανηθικότητας…– για δεκαετίες μετά τον εμφύλιο και κατορθωτό επίτευγμα από μια Fake Αριστερά που κατάφερε την Ηθική Εξόντωση της Αριστεράς ενδεδυμένη τον «Αριστερό» Μανδύα…

Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 03, 2018 10:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο παχυδερμισμός της Κυβερνώσας Ελίτ – Μεταμοντέρνα Αριστερά (15) (Εξαιρετικό!)
Τού Ηλία Παπαναστασίου

Έπρεπε να βρουν τραγικό θάνατο 91 συνάνθρωποί μας για να καταλάβουμε όχι ΜΟΝΟ το μέγεθος της καταστροφής αλλά και τον βαθμό ανηθικότητας της κυβερνητικής «Επικοινωνίας».

Έπρεπε να συμβεί το τραγικό γεγονός για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος παχυδερμισμού, ηθικής εξαχρείωσης και ανείπωτης παρακμής του ηγετικού κυβερνητικού και κομματικού σώματος που αποτελεί την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ.


Έπρεπε να καούν ζωντανοί σχεδόν 100 συμπολίτες μας για να συνειδητοποιήσουμε ιδίοις όμμασι το μέγεθος του βοθροειδούς παχυδερμισμού και παρακμιακού εκφυλισμού μιας πολιτικο–κομματικής κλίκας νεόπλουτων που διαφεντεύουν ήδη 3,5 χρόνια – 42 μήνες...– τις τύχες της χώρας μας.

Έπρεπε φαίνεται και όπως αποδείχτηκε μόνο μετά από τέτοιο φρικτό γεγονός, να συνειδητοποιήσουν οι μεγάλες μάζες του ελληνικού λαού το μέγεθος του Homo Amoralis– ανήθικου ανθρώπου– που κυβερνά εδώ και 3,5 χρόνια την χώρα μας – την απύθμενη κατρακύλα του, την ηθική του κενότητα και την αρρωστημένη του ματαιοδοξία.

Έπρεπε να χαθούν τόσες ζωές για να συνειδητοποιήσουμε πως η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό, όρια ή οποιονδήποτε φραγμό. Δεν υπάρχουν φραγμοί για ανθρώπους που η κρατική τους θέση – πολύ προσοδοφόρα, δόξα τω θεώ…– δεν στηρίζεται σε προσόντα– αυτά πλέον είναι πολυτέλεια…– αλλά στην αρχή Populus delendus est (O Λαός πρέπει να εξαφανιστεί).

Εξαφάνιση μέσω ηθικής απομείωσης, επίρριψης ευθυνών στον ίδιο και αναγωγή της Ναζιστικής Αρχής περί Συλλογικής Ευθύνης σε Εισαγγελία Εφετών κατά του Ελληνικού Λαού. Από το «Μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου, στο «Μαζί τα κάψαμε» – ενδιάμεσος σταθμός …– και από εκεί στο «Εσείς τα κάψατε, καλά να πάθετε !» (Τελικό Συμπέρασμα…)

Εάν οι Ναζί κατέστησαν ιδεολογικά ολόκληρους λαούς και εθνότητες υπεύθυνους για την μετέπειτα εξόντωσή τους στα κρεματόρια, ο ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ προχωρά ένα βήμα παραπάνω καθιστώντας τους υπεύθυνους όχι a priori αλλά a posteriori. Μετά θάνατον και πάνω στα πτώματα ηλικιωμένων, γονιών και μικρών παιδιών δεν εκφράζει σεβασμό στον νεκρό όπως γαλουχήθηκε αιώνες τώρα αυτή η χώρα από την εποχή της Αντιγόνης και του Κρέοντα.

Αντίθετα, τους δικάζει απανθρακωμένους και τους καταδικάζει εσαεί σαν μοναδικούς υπεύθυνους, ανάγοντας την Ύβρη σε ετυμηγορία και καταργώντας τον διαχρονικό Νόμο του Ανθρώπου, το Φυσικό Δίκαιο. Ίσως γιατί τους είναι πολύ απλό να καταργούν Ανθρώπινους Νόμους. Πως; Μα απλούστατα, δεν φέρονται σαν Άνθρωποι, όντας μη–ανθρώπινοι στην συμπεριφορά τους..

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση ψυχολογικής ή κοινωνικής επιστήμης για να κατανοήσουμε το απλό γεγονός πως δεν μιλάμε για φυσιολογικές αντιδράσεις ανθρώπων που όντως ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο τους και μάχονται για τον καθημερινό, μη προνομιούχο και αποδεκατισμένο οικονομικά λαϊκό άνθρωπο δηλαδή τον Λαϊκό Άνθρωπο των κατασυκοφαντημένων Μικρομεσαίων – Μικροαστικά και Μεσοαστικά Στρώματα – ή τους κατακρεουργημένους οικονομικά Ελεύθερους Επαγγελματίες (Prekariat ) και πολύ περισσότερο για την σύγχρονη τάξη των Ειλώτων, την Εργαζομένη Τάξη των Μισθωτών του Ιδιωτικού Τομέα δηλαδή το σύγχρονο Μισθωτό Προλεταριάτο. Κάθε άλλο, δεν μιλάμε για κάτι παρόμοιο γιατί – απλούστατα– δεν ενδιαφέρονται γι αυτούς...

Αντιθέτως, μιλάμε για αντιδράσεις ανθρωπόμορφων παχύδερμων που η Ηθική τους ισοδυναμεί με το Απόλυτο Μηδέν και αντικαθίσταται από το μέγεθος της τσέπης τους, του μισθού τους, της λατρευτής τους θεσούλας για την οποία πάσχισαν και κατέκτησαν με όλες τις ικανότητες της έμφυτης δουλοπρέπειάς τους και τις αντίστοιχες ικανότητες της γλώσσας τους. Το ύφος τους είναι ευθέως ανάλογο της ταχύτητας της επαγγελματικής και κοινωνικής τους ανόδου και αντιστρόφως ανάλογο της αληθινής τους ταξικής προέλευσης.

Πάντα ο Lumpen θέλοντας να ξεχάσει την πραγματική του προέλευση και για την οποία ποτέ σχεδόν δεν μιλάει παρά μόνο στο νυκτερινό παραμιλητό των ονειρώξεών του («Θα κρατήσω άραγε την θέση μου και για πόσο;») προσωποποιεί έναν κλασσικό Διπολισμό συμπεριφοράς. Το αληθινό του άγχος δεν είναι η «Αριστερά» και οι «Υποτελείς Τάξεις» – όπως μερικοί από αυτούς (αυτο)βαυκαλίζουν προπαγανδιστικά το πόπολο που επηρεάζουν …– αλλά η θέση του, ο πολύ γενναιόδωρος μισθός του με όλα τα συναφή και συμπαρομαρτούντα δηλαδή τα προνόμια της Μεσαίας και Ανώτερης Γραφειοκρατίας (Μανδαρινάτου) που εκφράζουν.

Ένα παρόμοιο περιφερόμενο άτομο ταξικής απροσδιοριστίας και κοινωνικού αμορφισμού, μια αμοιβάδα της Κοινωνίας και ένας Χαμαιλέων του Δάσους δεν έχει «σταθερές», πάγιες αναφορές Κοινωνικού Χαρακτήρα και άλλες τέτοιες πολυτέλειες. Εκπροσωπεί τους Lumpen και τον Μικροαστικό Αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ περίγυρου, ζει και αναπνέει χωρίς αναστολές για την επαγγελματική και προσωπική του ανέλιξη, ευγνωμονεί τον Θεό – δηλαδή τους Κυβερνητικούς– που τον ανέβασαν με Καταπέλτη από το Υπόγειο στο Ρετιρέ μέσα σε μια βραδιά, τρομοκρατείται και μόνο στη σκέψη μήπως έρθουν οι «Άλλοι» με τον Κούλη και τον πετάξουν, περισσότερο όμως τρομοκρατείται από τους δικούς του, το ΣΥΡΙΖΑΡΙΑΤΟ και στο όποιο ανήκει. Τους είναι αρεστός;;; Τους κάνει όλα τα χατίρια, πατάει τα ανάλογα Like στους Κυβερνητικούς και Κομματικούς;;; Παρακολουθεί τις στημένες συγκεντρώσεις, την προπαγάνδα της ΥΕΝΕΔ – δηλαδή της σημερινής ΕΡΤ που θυμίζει περίοδο Χούντας– είναι καλός χειροκροτητής και οπαδός, στέλνει Χρόνια Πολλά στις γιορτές των στελεχών και υπουργών, τέλος πάντων είναι καλό και υπάκουο παΐδι σε αυτούς που τον έκαναν “Άνθρωπο” δηλαδή τον ταΐζουν και τον ποτίζουν;;; Έρχεται στα Gay Pride και πολεμά τον σεξισμό εναντίον των αξιότιμων Κυρίων και Δεσποινίδων του Σύριζα (Μερικές μάλιστα έρχονται ντυμένες, περιποιημένες και μακιγιαρισμένες σαν μοντέλα όπως η κ. Αχτσιόγλου, εν μέσω πένθους για τους απανθρακωμένους στο Μάτι… Είπαμε «σεβασμός στους νεκρούς» και οι ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ πρώτες και καλύτερες…).

Εάν τα κάνει όλα τα παραπάνω με Γερμανική Συνέπεια και συμπεριφορά γλοιώδους Γραικύλου έχει σίγουρη την θέση του, ειδικότερα τώρα που οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ακούνε την υπόκωφη οργή διαμαρτυρίας του λαού να διογκώνεται σαν τσουνάμι και να θυμίζει Λάβα του Βεζούβιου… Αρκεί να κρατηθεί στην Κυβέρνηση το Circo Medrano, το μεγάλο μας Τσίρκο που αυτοαποκαλείται Κυβέρνηση… Με μια προϋπόθεση.

Να είναι αυστηρός έως βασανισμού
– διάβαζε καλύτερα, να λειτουργεί σαν παχύδερμο ανάξιο του ζωικού βασιλείου και αντάξιου των ερπετών, δηλαδή των ψυχρόαιμων πλασμάτων που αποτελούν την αηδιαστικότερη κατασκευή της ζωικής φύσης– στους «Κάτω» δηλαδή στα χαμηλότερα στρώματα.

O κρατικοδίαιτος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αντικατέστησε την ανθρώπινη συμπεριφορά με τον παχυδερμισμό και τα ψήγματα ηθικής με συναισθηματική και ψυχολογική κτηνωδία. Άλλωστε, αυτή είναι παραδοσιακά ιστορικά η ψυχοσύνθεση των Lumpen, ψοφοδεείς και αηδιαστικοί οσφυοκάμπτες με τους «Πάνω» αλλά απάνθρωποι και αληθινά τέρατα με τους «Κάτω» και αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι νεόπλουτοι Μικροαστοί αλλά νεόπλουτοι Lumpen, παραδοσιακό κοινωνικό στρώμα που στελέχωσε φασιστικά καθεστώτα και επέδειξε απίστευτη σκληρότητα.

Ούτε τα Τάγματα Εφόδου, ούτε οι Παρακρατικοί μετά τον Εμφύλιο προερχόντουσαν από την Αστική Τάξη αλλά από τα στρώματα των Lumpen δηλαδή των ερημωμένων ηθικά, απαξιωμένων κοινωνικά και ταξικά ανερμάτιστων.

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αποτελούν επιβεβαίωση του κανόνα σε επίπεδο Μεσαίας και Ανώτερης Γραφειοκρατίας, κλασσικά παραδείγματα Lumpen που έπεσαν στον κρατικό μηχανισμό σαν «Κοράκια με νύχια γαμψά» και βιδώθηκαν στις καρέκλες τους. Η Κοινωνία τους είναι άχρηστη, ο λαός περιφρονητέος και τα λαϊκά στρώματα υπεύθυνα – αυτά και μόνο αυτά… – για την μοίρα τους. Από εκεί ξεκινά το υπερυψωμένο ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ δάχτυλο της περιφρόνησης και της ηθικοδιδασκαλίας, από εκεί ο εστετισμός και το μπλαζέ ύφος όχι του Μικροαστού ή του Bourgeois αλλά του πρώην Lumpen που έγινε άνθρωπος και χόρτασε ψωμάκι λιγδώνοντας το αντεράκι του μέσω του Κομματικού «Καταπέλτη Επαγγελματικής Αποκατάστασης και Κοινωνικής Ανόδου» που είναι ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι ερμηνεύεται
η χυδαία – το λιγότερο– στάση των Κυβερνητικών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ απέναντι στους νεκρούς που έχτισαν στο Μάτι ρίχνοντάς τους όλες τις ευθύνες για τι δικές τους ανεπάρκειες και ασχετοσύνες. Το συμπέρασμα των χυδαιο–ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ; Όχι μόνο «Μαζί τα Κάψαμε»( Πρώτο στάδιο) αλλά «Εσείς φταίτε που καήκατε» (Τελικό Στάδιο) που είναι το απόγειο της ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ παλιανθρωπιάς, χυδαιότητας και αμοραλισμού, αλλά και γεγονός που εντυπωσιάζει, είναι η στάση των διορισμένων ή αναμενόντων Διορισμό ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ των Social Media.

Μια ματιά εκεί
μπορεί να καταγράψει αντιδράσεις – από μεριάς τους – που κυμαίνονται από επιθετικά χυδαίες απέναντι στους πυροπαθείς και απανθρακωμένους έως «διπλωματικά» ουδέτερες μιλώντας – γενικά και αόριστα…– για «διαχρονικές ευθύνες».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γκάλοπ των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ αναγνωστών της (φανατικά) ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ «Εφημερίδας των Συντακτών» και στο οποίο μόνο 10,8% αποδίδει ευθύνες στην σημερινή Κυβέρνηση…

Είναι πράγματι να εκπλήσσεται και να γελά συνάμα κάποιος με την αναισθησία, την υποτακτικότητα και την παντελή έλλειψη κριτικής από τους (δήθεν) «Κριτικούς στη σκέψη» ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ της εφημερίδας και των Social Media… Νοοτροπία κοπαδιού με Τσομπάνη (Τσίπρας) που απέτυχε παταγωδώς και μάλιστα με ψυχολογία «Υπερασπίζομαι την Κυβέρνηση της Αριστεράς»– δηλαδή την πιο Αμερικανόφιλη και Δεξιόστροφη της Μεταπολίτευσης…–, περιμένοντας βεβαία τον διορισμό του ή κατοχυρώνοντάς τον με το ανάλογο γλοιώδη και εμετικό Γραικυλισμό. «Οψόμεθα εις Φιλίππους» έλεγαν οι Ρωμαίοι του 1ου π.Χ. Αιώνα. Μετά την Ύβρη των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ θα έλθει η Νέμεσις και η Κάθαρση και θα είναι συντριπτική για τους ίδιους και την απάνθρωπη και φασιστική τους συμπεριφορά…

Έχουμε τέλος, αναφερθεί επανειλημμένα από τις φιλόξενες στήλες του «Ρεσάλτο» για την ταξική φύση του ΣΥΡΙΖΑ, το ύφος τους, το στυλ Μαρίας Αντουανέτας των θηλυκών εκπρόσωπων τους και την ανηθικότητα που τους διακρίνει, ανηθικότητα των πρώην Lumpen. Όμως πέσαμε έξω στο βαθμό ηθικής κτηνωδίας και αντι–ανθρωπισμού που θα μπορούσαν να φτάσουν κατηγορώντας τα απανθρακωμένα πτώματα ως κύριους υπεύθυνους.

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία μια Κυβέρνηση αντί να αναλάβει τις ευθύνες και να κατηγορήσει τα στελέχη της ρίχνει τις ευθύνες στον λαό. «Δεν φταίμε εμείς γιατί δεν κάναμε λάθη. Εσείς φταίτε που καήκατε και μεταξύ μας, καλά να πάθετε!».

Η θεωρία της Ναζιστικής Αρχής περί «Συλλογικής Ευθύνης» έχει πλέον αναχθεί σε επίσημη Κυβερνητική Αρχή από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσο δε αφορά την ενημέρωση των άλλων καναλιών πλην ΕΡΤ ή των άλλων κομμάτων, αποτελούν όλα Fake News δηλαδή Ψευδολογίες και Απάτη γιατί – ως γνωστόν..– ο ΣΥΡΙΖΑ κατέχει τον Μωσαϊκό Νόμο και τις Δέκα Εντολές του, δηλαδή το μονοπώλιο της αλήθειας… «Εσείς φταίτε και όχι εμείς που κάναμε τα πάντα σωστά !» ( Θεωρία Συλλογικής Ευθύνης) και «Εμείς λέμε την Αλήθεια, την Μια και Μοναδική ενώ εσείς λέτε Fake News !» (Θεωρία της Μιας και Μοναδικής Αλήθειας, με άλφα κεφαλαίο…) αποτελούν το σύγχρονο Ευαγγέλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι το νέο Ευαγγέλιο του Φασισμού της Νέας Τάξης και της Άρχουσας Ελίτ, το Ευαγγέλιο του Φασισμού του 21ου Αιώνα. Πρέπει όλοι να είναι σε εγρήγορση γιατί ο Νέος Φασισμός δεν είναι Ante Portas αλλά – κυριολεκτικά..– μέσα στο σπίτι μας. Ο αγώνας πλέον δεν είναι μόνο εναντίον της Ελίτ η του Ιμπεριαλισμού. Είναι και Αντιφασιστικός!

ΥΓ. Η τιμωρία του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησής του θα είναι αμείλικτη και συντριπτική από τον ελληνικό λαό αλλά και από την ίδια την Ιστορία που θα τους «Καρφώσει στον Πάσσαλο της Ατίμωσης», για να θυμηθούμε και τα λόγια του διαχρονικά επίκαιρου συγγραφέα ( K. Marx “Civil War in France”)
.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες