Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η Μεταμοντέρνα Αριστερά (εξαιρετικό)

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 2975

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 30, 2018 6:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μεταμοντέρνα Αριστερά (11)– Η «Αριστερά» της Ελίτ
Του Ηλία Παπαναστασίου
Ασχολίαστη και σχεδόν απαρατήρητη πέρασε η είδηση του Διορισμού της συζύγου του εφοπλιστή Παναγόπουλου ως «Άμισθης Συμβούλου του Πρωθυπουργού».

Επανειλημμένα από τις στήλες του «Ρεσάλτο» και παλιότερα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Ποντίκι» έχουμε γράψει πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει κοινωνικά ένα ιδιόρρυθμο κράμα Λούμπεν κοινωνικών στοιχείων, μεσαίας και ανώτερης γραφειοκρατίας του Δημοσίου και της Ελίτ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον σύμμαχο τμήμα της Ελίτ αλλά η ίδια η Ελίτ ενσωματωμένη στον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν εννοούμε βέβαια μόνο την Ελίτ της χώρας μας όπου ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πεντακάθαρη υποστήριξη αλλά και την πολυεθνική και παγκοσμιοποιημένη Ελίτ, ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αποδείξεις.
Μόνο τις δηλώσεις των Ευρωπαίων Αξιωματούχων να διαβάσει κανείς καταλαβαίνει πως λειτουργεί «το ομόαιμον και ομόγλωσσων» μεταξύ Ελίτ δηλαδή της Παγκοσμιοποιημένης και Ελληνικής Αστικής Τάξης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι καθημερινοί τους έπαινοι
και η «κατανόηση» που δείχνουν για την οικονομική πολιτική του «αριστερού δοσιλογισμού» του ΣΥΡΙΖΑ είναι πέρα από κάθε όριο και η «ευπρέπεια» που δείχνουν φανερώνει μια ψυχολογική και ιδεολογική όσμωση Αφεντικών προς Υπηρέτες και εθελόδουλους, πρώην πεινασμένων «Αριστερών» και Επιχειρηματικής Ελίτ δηλαδή πρώην Λούμπεν που δεν «είχαν στον ήλιο μοίρα» και τώρα – ως πειναλέοντες, πειναλέοι ή λιγούρηδες – έκαναν κάθετη εφόρμηση a la Stukas στο πλουσιοπάροχο τραπέζι της Άρχουσας Τάξης που φροντίζει πάντα το υπηρετικό της προσωπικό και τους προσφέρει όλα τα καλούδια του θεού…

Τρία σημεία θα πρέπει κάποιος να τονίσει όσον αφορά το προφίλ των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Τρία σημεία που βγάζουν κυριολεκτικά μάτι. Αυτό της ηθικής, της συνάφειας μεταξύ λόγου και πραγματικότητας δηλαδή της δοσολογίας μεταξύ Αλήθειας και Ψέματος, και τέλος – και τελευταίο …– αυτό της προώθησης της ιδεολογίας της Παγκοσμιοποιημένης Ελίτ. Πάντα με «Αριστερό και Προοδευτικό» πρόσημο…..

Εάν σε κάτι
ξεχώριζε η Ιστορική Αριστερά, αυτή του Εργατικού Κινήματος παραδοσιακά, ήταν η ιδιαίτερη ηθική της συγκρότηση.

Χιλιάδες μαχητές και ηγέτες της Αριστεράς–
Σοσιαλδημοκράτες, Σοσιαλιστές, Κομμουνιστές– υπέστησαν τα πάνδεινα για την Κοσμοθεωρία που πρέσβευαν. Διώξεις και εξορίες, κυνηγητά και απολύσεις, προπηλακισμοί ή δολοφονίες και εκτελέσεις ήταν στην ημερήσια διάταξη για το Πάνθεο των Αληθινών Ηρώων της Ελληνικής και Παγκόσμιας Αριστεράς. Είτε οπαδοί, είτε συνοδοιπόροι και συμπαθούντες, ακόμη και αντίπαλοι «έβγαζαν το καπέλο» σε ανθρώπους που ξέφευγαν από τα ανθρώπινα όρια και πλησίαζαν το ακατόρθωτο, την ηθική τελείωση ενός Υπεράνθρωπου Μαχητή. Θυσιάστηκαν Οικογένειες, καριέρες ακόμη και ζωές σε μια Κοσμοθεωρία την οποία – συμφωνείς ή διαφωνείς…– όλοι σεβόντουσαν είτε σαν οπαδοί είτε σαν αντίπαλοι που αναγνώριζαν το μεγαλείο του αντιπάλου…

Τις τελευταίες δεκαετίες στην Δύση και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα παραπάνω πήγαν περίπατο, αλλοιώθηκαν, θεωρήθηκαν ντεμοντέ και ξεπερασμένα, ανεπίκαιρα και εκτός τόπου και χρόνου… Τι θυσίες και αγώνες χωρίς άμεσο αντίκρισμα μας λέτε, πόσες καταστροφές θα υποστούμε ακόμη μέχρι να δούμε και μείς άσπρη μέρα και γιατί άλλωστε να μην βολευτούμε τώρα που κερδίσαμε τις εκλογές;;; Μπορούσαμε μήπως να κάνουμε κάτι άλλο; Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο και μείς και ο «Μέγας Ηγέτης» μας – Αλέξιος ο Β των Βαλκανίων – και δεν το ξέραμε;;; Σε τελευταία ανάλυση ξέρετε τι σημαίνει να είσαι Λούμπεν, άεργος και «αριστερός γενικών καθηκόντων» χωρίς φράγκο στη τσέπη;;; (Το τελευταίο δύσκολα λέγεται αλλά όπως όλα στη ζωή, εξυπονοείται…).

Προφανώς καταλάβατε πως βρισκόμαστε στην εποχή του Ηomo Syrizaiikus, του Lumpen που έγινε άνθρωπος, του ανήθικου που υποκρίνεται τον Ηθικό με μαεστρία Σαιξπηρικού Ηθοποιού, του Σερβιτόρου – κάποτε– Καφετέριας της Θεσσαλονίκης που διευθύνει την Ομάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μαξίμου και παριστάνει τον φωστήρα, της άνεργης πρώην Φοιτητριούλας που σήμερα παριστάνει την κυρία με ύφος, σκυλάκι, υφάκι και ανάλογο ντύσιμο που επιτρέπει ο παχυλότατος μισθός της αλλά και της μεταπτυχιακής Δικηγόρου με το μπλαζέ ύφος και την ακριβή γκαρνταρόμπα που προσπαθεί μανιωδώς να κρύψει την επαρχιώτικη καταγωγή και να παραστήσει κάτι που δεν είναι αλλά και ούτε πρόκειται να γίνει (Όπως όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ άλλωστε… Η Fake Προσωπικότητα δύσκολα εκπέμπει πηγαιότητα και γνησιότητα, Αλήθεια και εσωτερικό κάλλος, Ειλικρίνεια και αύρα ή άρωμα αληθινού άνδρα και πραγματικής γυναίκας… Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ, Άνδρας και Γυναίκα είναι ξεπερασμένα σχήματα, μην ξεχνάμε, σύμφωνα με την ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ Παλαιά Διαθήκη, έχουμε 62 φύλα. Καιρός να τα χιλιάσουμε…).

Για τον μέσο ΣΥΡΙΖΑΙΟ
– αν υπάρχει τέτοιος…– Η προσαρμογή και ο καιροσκοπισμός είναι αναγκαίοι όπως το οξυγόνο για τον άνθρωπο και η τροφή για τα μικρά παιδιά. Η αλήθεια είναι «Υποκειμενικής Χροιάς» – ο καθένας έχει την δικιά του …– η Ηθική περιορίζεται στο γνωστό Άσμα Ασμάτων του Μικροαστισμού που συνοψίζεται στην φράση «Εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις, προσαρμόσου σε αυτές, προώθησε τον εαυτό σου γλύφοντας και ανέβα κοινωνικά σπρώχνοντας τον διπλανό σου».

Όλη η αθλιότητα του Homo Syrizaiikus όλη η ρυπαρότητα του χαρακτήρα ή μάλλον, του μη– χαρακτήρα του φαίνεται από την έλλειψη αντίστασης της σημερινής μάζας των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που θυμίζουν χειροκροτητές της Ρωμαϊκής Συγκλήτου και ασπόνδυλους οργανισμούς που προσαρμόζονται παντού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ,
δεν είναι ανήθικος με την κλασσική έννοια αλλά είναι ο βολεψάκιας και αριβίστας «εκτός ορίων», ο Homo Amoralis που δεν ασχολείται τόσο με τους διπλανούς του αλλά κάνει κάτι χειρότερο. Τους αγνοεί παντελώς. Σαν γνήσιος μοναχοφάης δεν ασχολείται πάρα μόνο με «την πάρτη του», την βόλεψή του, θυμίζοντας όχι απλώς καλοπερασάκια αλλά παρασιτικό τρωκτικό που τρέφεται από το Πρυτανείο και τα χρήματα των φορολογούμενων, ένας γνήσιος ξελιγωμένος φαταούλας που δεν θα ξεκολλήσει εύκολα από την καρέκλα της Εξουσίας. Τώρα που την γράπωσε άλλωστε– την καρέκλα… – θα την αφήσει;;; Κουτός είναι; Και όλα αυτά περί «Ηθικής» είναι για τους αφελείς και τους ηλίθιους. Επειδή ακριβώς υποτιμά τον λαό και τον περνά για διανοητικά ανάπηρο – όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι πρώην Lumpen και πεινασμένοι που βρήκαν ξαφνικά μπροστά τους Μεγάλους Μισθούς, Κρατικά Αυτοκίνητα, Προσωπικές Φρουρές, Δεξιώσεις με Ξένους Ηγέτες και φυσικά παχυλούς, παχουλότατους μισθούς. Παχυλούς σαν τον κάθε χοντρό των ελληνικών κωμωδιών της δεκαετίας του 60…

Και στον τομέα της Προπαγάνδας όμως
– για να είμαστε και πιο ευπρεπείς και κομψοί…– όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Αλέξιος ο Β διαλαλεί στη διαπασών πως «τον Αύγουστο βγαίνουμε από τα μνημόνια» και πως «Η Ελλάδα θα γνωρίσει μια άλλη καλύτερη εποχή»…

Τώρα πως συμβιβάζονται όλα αυτά
με τα Πλεονάσματα του 2–2.2% που φθάνουν έως το 2060 και του 3,5% έως το 2023, όταν έχεις υποθηκεύσει τον ελληνικό πλούτο για 99 χρόνια και όταν – με σύμβαση που υπέγραψες…– υποχρεούσαι να είσαι υπό επιτήρηση ή επιτροπεία μέχρι να ξοφλήσεις το 75% των δανείων, αυτό είναι κάτι που μόνο η πολιτική ιδιοφυΐα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ μπορεί να απαντήσει.

Σε αυτό το σημείο παρουσιάζονται – ως συνήθως…– διπολικοί.
Όταν τους αντικρούεις ή έστω φέρνεις αντίρρηση στον καταιγισμό ψευδολογίας που σερβίρουν – είναι αλήθεια, κλαίγοντας και με πόνο καρδιάς γιατί ψηφίζουν μέτρα που δεν θέλουν …. οι κακομοίρηδες ! – τότε εντάσσεσαι σύμφωνα με τον Μωσαϊκό Νόμο των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ του Αγίου Όρους που λέγεται Μέγαρο Μαξίμου, στους διακινητές των Fake News, δηλαδή των Προπαγανδιστών του Κούλη και της Ακροδεξιάς.

Με άλλα λόγια
μια Κυβέρνηση που πουλάει σανό σαν ιπποφαές στους Υπηκόους της και που μας έχει τρελάνει – κυριολεκτικά– με τις απίστευτες ψευδολογίες και μυθεύματά της, κατηγορεί όλους τους υπόλοιπους για αυτό που κάνει αυτή, πρώτη και καλύτερη. Κατάσταση που θυμίζει Orwell και «1984» ή τον « Θαυμαστό Νέο Κόσμο» του Huxley…

Δεν θα υποστηρίζαμε πως θυμίζουν προπαγάνδα του Goebbels αλλά κάτι χειρότερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιστρέφει την πραγματικότητα αλλά κάτι περισσότερο. Την καταργεί και στην θέση της φτιάχνει μια Virtual Reality δηλαδή μια Εικονική Πραγματικότητα που υπερίπταται στον Γαλαξία και υπάρχει μόνο στον ψυχοπαθολογικό εγκέφαλο των Προπαγανδιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τέλος,
ενσωματώνοντας τό είναι του στην υπάρχουσα τάξη πραγμάτων της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης ενσωματώνει υπάκουα και φρόνιμα – τα πιστεύει και ο ίδιος άλλωστε…– όλα τα φληναφήματα και ιδεολογήματα δηλαδή όλη τη σαβούρα της Παγκόσμιας Ελίτ.

Δυο παραδείγματα αρκούν.

Ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ το Νομοσχέδιο περί αναδοχής τέκνων από ομοφυλόφιλα ζευγάρια αποκλειστικά για αποπροσανατολισμό και ταυτόχρονα έχοντας ως στόχο την πλήρη αποχαύνωση μεγάλων τμημάτων του ελληνικού πληθυσμού.

Όταν τεράστια στρώματα του ελληνικού λαού ζουν με 300 και 400 ευρώ, η ανεργία επίσημα είναι στο 21% και υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες κατασχέσεις λογαριασμών αλλά και σπιτιών πάει πολύ να θεωρούμε πως ο ελληνικός λαός ξενυχτά κάθε βράδυ για το δικαίωμα αναδοχής των ομοφυλόφιλων.

Αλλά και στις καθημερινές αυτοκτονίες που συμβαίνουν ο λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει άχνα όταν κάποτε με την παραμικρή αυτοκτονία ανέβαινε στα κάγκελα. Για να μην μιλήσουμε βέβαια για τους εκατοντάδες και χιλιάδες άστεγους των Αστικών Κέντρων που κοιμούνται στο δρόμο τα βράδια και μάλιστα σε κεντρικούς δρόμους (Αθήνα στην οδό Σταδίου και Θεσσαλονίκη στην «λεζάντα» της πόλης που είναι η Τσάμική και η Παύλου Μελά).

Γιατί αδιαφορεί για τους άστεγους; Μήπως γιατί η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι Έλληνες;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει χυδαία και αποκαλεί «Ακροδεξιούς και Φασίστες» όσους διαφωνούν με τον Φιλελεύθερο Μεγαλοαστό Μπουτάρη – τον οποίο έβριζε ασύστολα στις εκλογές του 2014 αλλά τώρα ο Πάπας του Χαμαιλεοντισμού Αλέξης τον αναβάθμισε σε μπροστάρη του αντιφασιστικού αγώνα…– και φυσικά θεωρεί ολόκληρους λαούς και Κοινωνικές Τάξεις πως έχουν φασίζουσες αποκλίσεις γιατί αμφισβητούν τον γελοίο Μακρόν του Νεοφιλελευθερισμού και τον αστείο Ρέντσι.

Όμως σε αυτό τον ιδιότυπο «Δημοκρατικό Φασισμό» των Δικαιωματιστών ο ΣΥΡΙΖΑ του Me too και των LGTB διαπρέπει και μάλιστα παίρνει άριστα. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε αντιδραστικές ή εκμεταλλευτικές και επαναστατικές ή εκμεταλλευόμενες τάξεις.

Όχι Κύριοι, τι δογματισμός είναι αυτός! Οι Τάξεις χωρίζονται σε «Φασιστικές» και «Αντιφατικές». Στην πρώτη κατηγορία περιλαμβάνονται όλοι οι απόκληροι αυτής της κοινωνίας, στην δεύτερη η Ελίτ και «Τα Σκυλάκια Κανίς» που είναι τα αγαπημένα κατοικίδια της Ελίτ.

Προφανώς έχουμε καταλάβει όλοι πως τα κατοικίδια κανίς είναι ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενούμενος στη ζεστή αγκαλιά της μαμάς Ελίτ. Mommy (Μαμάκα), που έλεγε και ο Κάρολος της Αγγλίας…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 2975

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2018 1:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μεταμοντέρνα Αριστερά (12) – Η Προνομιούχα Κάστα (Εξαιρετικό!)
Του Ηλία Παπαναστασίου
Το Gay Pride και η «κατοχύρωσή» του μετά φανών και λαμπάδων από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει απλώς την Δυτική Παρακμή ή την «Αριστερά της Παρακμής» όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα από τις στήλες του ΡΕΣΑΛΤΟ. Αυτά είναι πλέον γνωστά και στον πλέον αδαή. ‘Η μήπως όχι, και ποια ακριβώς; Ας τα συνοψίσουμε.

Ο άριστος «επικοινωνιακός» – καλύτερα προπαγανδιστικός – αποπροσανατολισμός των μεγάλων λαϊκών μαζών από τα φλέγοντα προβλήματά τους, όπως η Ψήφιση του λεγομένου «Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος» από την Κυβέρνηση που ισοδυναμεί με νέο Μνημόνιο και όχι απλά για μερικά χρόνια αλλά έως το 2060 και με υποθήκευση της Ελληνικής Δημόσιας Περιουσίας μέχρι το 2115(!)


Η μετατροπή ενός αιτήματος και των οποιονδήποτε δικαιωμάτων μιας περιθωριακής ομάδας σε Status και θεσμική κατοχύρωση με προοπτική αναδοχής παιδιών και γάμου με όλα τα νομικά δικαιώματα.

Πλέον δεν συζητάμε για «μειονεκτική» ομάδα αλλά για Προνομιακή Ομάδα που αποτελεί – σύμφωνα με τους «Μεταμοντέρνους Αριστερούς»– το μοναδικό εισιτήριο εισόδου στον «Πολιτισμένο» Κόσμο, στην Διεθνή Κοινότητα και γενικότερα στην κατηγορία του Βαρέως Πυροβολικού του Μεταμοντέρνου Θεσμικού Καπιταλισμού που είναι τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Όχι συνολικά Δικαιώματα και ειδικότερα τα αφορώντα τις εργαζόμενες τάξεις – Δικαίωμα στην Εργασία, στην Απεργία ή στην Κοινωνική Ασφάλιση και Δημόσιο Σύστημα Υγείας– και τα οποία περιορίζονται ή καταργούνται με φρενήρη ρυθμό.

Ούτε βέβαια Δικαιώματα σχετικά με την κατοχύρωση των εργαζόμενων απέναντι στο Τραπεζικό Σύστημα και την συνεχή Λιτότητα η οποία έχει γονατίσει πλέον την μεγάλη πλειοψηφία της Κοινωνίας (Εργαζόμενες Μισθωτές Τάξεις, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Μικρή και Μεσαία Αστική Τάξη κλπ).

Αντίθετα, προωθούνται και όχι με Δικαιωματικό αλλά με Προνομιακό Τρόπο τα Δικαιώματα μιας σεξουαλικής μειοψηφίας με ανάλογο ιδεολογικό οπλοστάσιο και το οποίο είναι εκ των προτέρων γνωστό. Όποιος διαφωνεί όχι με τα Δικαιώματα στην Σεξουαλική τους ιδιαιτερότητα αλλά με την σκανδαλώδη προβολή και μεταχείριση τους, όποιος διαφωνεί με την μετατροπή του Δικαιώματος σε προνόμιο και όποιος διαφωνεί με την Προνομιακή Εισαγωγή Προτύπων στα Σχολεία αρχίζοντας από το Δημοτικό, και τα οποία πρότυπα καταργούν τα δυο φύλα, εκθειάζουν τον «πλουραλισμό» των Φύλων – φτάνουν μέχρι τα 62 σύμφωνα με τους υποστηρικτές τους …– τότε καταγράφεται στα κατάστιχα του Διαβόλου και ο νέος Μακαρθισμός της Politically Correct «Αριστεράς» τον πολυβολεί με τα νέα επίθετα της Μεταμοντέρνας Νεοελληνικής Γλώσσας. «Ομοφωνικός», «Τρανσφοβικός», «Σεξιστής» και – εννοείται…– «Φασίστας».

Η Δημιουργία ενός τεράστιου Οικονομικού Κυκλώματος το οποίο προωθείται από όλες τις Οικονομικές επιταγές του Σύγχρονου Καπιταλισμού είναι ένα άλλο σημείο.

Υπάρχει η λεγόμενη «Ροζ Οικονομία»
(Pink Economy) και η οποία ανθεί, αναπτύσσεται και βλασταίνει με ταχύτατο ρυθμό. Αφορά κυρίως τα μεσαία και προνομιούχα στρώματα της «Ελίτ των Ομοφυλόφιλων» και η οποία εκτός από την πανίσχυρη θέση που κατέχει στον χώρο των Media και της Βιομηχανίας του Θεάματος αναπτύσσεται με γοργό ρυθμό σε όλους τους τομείς.

Προωθείται επίσης όχι μόνο η Προνομιακή τους μεταχείριση αλλά η υποκατάσταση των δυο βασικών φύλων της Ανθρώπινης Εξέλιξης και Ιστορίας, του Άνδρα και της Γυναίκας.

Υποκαθιστούν τα φύλα – και όχι μόνο τα «Βιολογικά» όπως τα αποκαλούν …– αλλά κάθε Ιστορικότητα της Βιολογικής, Κοινωνικής και Πολιτιστικής Κατασκευής του Φύλου.

Οι Gay δεν αποκτούν «Δικαιώματα» δίπλα στα Δυο φύλα αλλα – αντίθετα– αποκτούν Προνόμια υποκαθιστώντας τα Δυο Φύλα με καταφανή στόχο την πλήρη κατάργηση τους.

Δεν ανήκουν σε «Δικαιωματιστές»– ζητούν απλά τα «Δικαιώματα» τους– αλλά σε Exterminators (Εξολοθρευτές) της Βιολογικότητας της Ζωής που – δυστυχώς γι αυτούς…– μέχρι σήμερα προέρχεται από τα Δυο Φύλα, τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Δεν ζητούν «Δικαιώματα» αλλά να γίνουν «Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη». Από κει πηγάζει το μίσος τους για την Δυαδικότητα των Φύλων, από εκεί και η απέχθεια τους προς την ίδια την Επιστήμη υποστηρίζοντας πως και στην Φύση «Υπάρχει Ομοφυλοφιλία», από εκεί και η παρανοϊκή εξίσωση των εχόντων «Διαταραχή Φύλου» με τα συνηθισμένα, καθημερινά και φυσιολογικά άτομα.

Η ψυχιατρική καταγραφή – «Διαταραχή Φύλου»– γι αυτούς δεν υπάρχει, τα όρια μεταξύ Φυσιολογικού και Μη είναι «ρευστά» και η «φυσιολογική κατάληξη» της Ιστορίας θα είναι η κατάργηση των δυο Φύλων, η κατάργηση του Άνδρα – ειδικότερα αυτού και τον οποίο μισούν βαθύτατα…– αλλά και της Γυναίκας όπως την γνωρίσαμε εδώ και χιλιάδες χρόνια…

Από εκεί πηγάζει και το μίσος τους για την Οικογένεια και κυρίως αυτής των λαϊκών και μεγάλων μαζών.
Αυτής της οικογένειας που αποκαλούν νυχθημερόν αλαλάζοντας και μουγκρίζοντας «Πατριαρχική» και «Καταπιεστική». Βέβαια, όποιος έχει μια στοιχειώδη επαφή με την καθημερινή ελληνική λαϊκή οικογένεια γνωρίζει πως αυτά δεν ισχύουν αλλά είναι αποκυήματα μιας νοσηρής φαντασίας που μισεί τις συλλογικότητες όπως ακριβώς τις μισεί το μεγάλο Αφεντικό, το Big Boss των «Μεταμοντέρνων Δικαιωματικών Κινημάτων» και που δεν είναι άλλος από την Παγκόσμια Νεοφιλελεύθερη Ελίτ του Καπιταλισμού δηλαδή η Παγκόσμια Αστική Τάξη.

Εκεί όντως δεν υπάρχει Οικογένεια – μιλάμε για τον τύπο της Μεγαλοαστικής Οικογένειας– αλλά μόνο η Αρχή «Ο πωλών τοις Μετρητοίς», δηλαδή το ωμό συμφέρον των Μεγαλοαστικών Γάμων και η αστική «ελευθεριότητα» των Swing Parties και της αχαλίνωτης ιδεολογίας της Παρτούζας (Ο Engels μιλούσε για «Κοινοκτημοσύνη των Γυναικών από μέρους των Μεγαλοαστών»). Ιδεολογία που ευχαρίστως– και με ακάματη ένταση …– προσπαθούν πολλοί «Δικαιωματιστές» να πλασάρουν και στους «Κάτω» δηλαδή τις ευρείες Λαϊκές Τάξεις ειδικότερα μέσω της «Ψυχαγωγίας των Φτωχών» που είναι η Τηλεόραση και η προϊούσα καθημερινή της εκπόρνευση του θεάματος.

Από εκεί πηγάζει και το μίσος για τον Πατέρα
που θεωρείται κάτι σαν Αποκτηνωτής του Κόσμου και – δυστυχώς…– είναι ο μόνιμος κατηγορούμενος χωρίς να ακούει ποτέ την λέξη ευχαριστώ.

Τρεισήμισι χρόνια Κυβερνητικής Εξουσίας και δεν καταδέχτηκε ο ακατανόμαστος ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσει τους Πατέρες των Χωρισμένων Οικογενειών που δυσκολεύονται να δουν τα παιδιά τους με καταστρεπτικές επιδράσεις στην συνολική τους διάπλαση.

Αντίθετα, ο γενναιόδωρος ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε για την αναδοχή των παιδιών από Ομόφυλους Γονείς… Ξεχνούν βέβαια στον ΣΥΡΙΖΑ πως οι Γονείς και γενικότερα η Οικογένεια αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα απέναντι στον «Καπιταλισμό τύπου Ρωμαϊκής Παρακμής» δηλαδή στην Δύση της Παρακμής που θέλει Μοναχικά Άτομα, Διαλυμένες ή «Μονογονεικές» Οικογένειες που στην πράξη δεν αποτελούν Οικογένεια εφόσον λείπει ο ένας Γονιός.

Οι Συλλογικότητες– οι περισσότερες τουλάχιστον…– αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο του Παγκοσμιοποιημένου Νεοφιλελευθέρου Καπιταλισμού. Έθνος, Κοινωνικές Τάξεις σαν Συλλογική και Ταξική Συνείδηση, Κόμματα, Οικογένεια αποτελούν αναχώματα στην αστική επέλαση και τα οποία θα πρέπει να εκλείψουν. Οριστικά και αμετάκλητα.

Για να έλθει το Μοναχικό Άτομο,
το Απόλυτο περιφερόμενο Εγώ και μάλιστα το αμφιλεγόμενο ή διαταραγμένο από άποψη Φύλου.Ο Άνθρωπος που δεν ανήκει πουθενά, ο άνθρωπος που δεν αγαπά καμιά συλλογικότητα αλλά ναρκισσεύεται με Διαταραγμένο το Εγώ του, ο άνθρωπος που δεν ανήκει σε Κοσμοθεωρία, Θρησκεία, Έθνος, Τάξη, Κόμμα, Οικογένεια που όμως δεν είναι ελεύθερος αλλά άδειος…

Άδειος από Παρελθόν και το οποίο αποτάσσει αλλά άδειος και από παρόν που σημαίνει άδειος και από μέλλον, είναι το περιφερόμενο Εγώ αλλά όχι το συγκροτημένο Εγώ του κατασταλαγμένου αλλά η Persona του Ανύπαρκτου… Δεν μιλάμε για «Εγώ» αλλά για το Απόλυτο Μηδενικό, ένα Τίποτα που περιφέρεται στις Παρυφές της Ιστορίας χωρίς χώρο και χρόνο, μια περιφερόμενη Αδρανής Μάζα που υλοποιεί το Ιδεώδες του Φιλελευθερισμού της Παρακμής, την κατάργηση της Ιστορίας.

Η Παγκοσμιοποιημένη Ελίτ της Παρακμής έχει κάθε λόγο να χαμογελά ικανοποιημένη…


Έχοντας καταργήσει Έθνη, Κράτη, Κοινωνικές Τάξεις, Κόμματα, Οικογένεια, καιρός δεν είναι να καταργήσουμε και την Βιολογία την οποία επίσης απεχθάνονται οι περισσότεροι των «Δικαιωματιστών»;

Όλα τα μεγάλα Ιστορικά Κινήματα, οι Κοινωνικές Επαναστάσεις, τα Πνευματικά και Τεχνολογικά άλματα της Ανθρωπότητας στηρίχτηκαν στα δυο φύλα, στη «σχέση Άνδρα προς Γυναίκα που είναι η πιο Φυσική Σχέση του Ανθρώπου»(Marx).

Οι πιο λαμπρές περίοδοι της Ανθρώπινης Ιστορίας
ήταν ταυτισμένες με την διακριτότητα των Δυο φύλων που πατούσαν πάνω στην Ολοκληρωμένη και Ηρωική Παρέμβαση τους στην Ιστορία. Από τον Αριστοτέλη ή τους Άγη και Κλεομένη και από κει στον Σπάρτακο, τον Κρόμβελ ή τον Ναπολέοντα πάντα βρισκόταν παράλληλα μια Υπατία ή μια Κλάρα Τσέτκιν και μια Ρόζα Λούξεμπουργκ να πλαισιώσουν τον καμβά αυτής της δυαδικότητας.

Φαίνεται
πως στην προσπάθεια να σπάσουν τα βιολογικά θεμέλια του Φύλου υπάρχει η υπορρητη προσπάθεια να σπάσει η συνέχεια της Ανθρώπινης Εξέλιξης όπως τουλάχιστον την γνωρίσαμε έως σήμερα.

Τελικά, ο διαλεκτικός και απελευθερωτικός αγώνας δεν είναι μόνο να καταργηθούν τα «Προνόμια» όλων των Ελίτ και της κάθε Κάστας αλλά η διατήρηση του Ανθρώπινου Γένους από τον Τοξικό Νεοφιλελεύθερο Καπιταλισμό της Παρακμής και που αποτελεί τον υπ’ αριθμόν Ένα κίνδυνο για την πλήρη παρακμή του Ανθρώπινου Είδους.


Άλλωστε η αντιπαράθεση δεν γίνεται με κάποια Μεταμοντέρνα Πολιτική Παράταξη αλλά με τον ίδιο τον Μεταμοντέρνο Νεοφιλελευθερισμό του Παγκοσμοποιημένου Καπιταλισμού.

Οι μεγάλες μάζες το έχουν καταλάβει ασυνείδητα – βλ. Ιταλία – κάνοντας πράξη την Αντίστασή τους απέναντι σε μια κατάσταση απέραντης σήψης, διαρκούς παρακμής και μαζικής ψυχοπαθολογικής διαταραχής.

Ζούμε τις τελευταίες μέρες– που ίσως να ισοδυναμούν με δεκαετίες …– της Πτώσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, αυτής του Παγκοσμοποιημένου Νεοφιλελεύθερου Καπιταλισμού και της αμείλικτης δικτατορίας του, της Δικτατορίας των Αγορών.

Χίλια πεντακόσια χρόνια μετά την πτώση της Ρώμης
οι συσσωρευμένες αντιθέσεις θυμίζουν κηροζίνη συμπυκνωμένη σε μικρό δωμάτιο… Οι θρυαλλίδες ανάβουν συνεχεία – Ελλάδα 2015, Μ. Βρετανία 2016, Ιταλία 2018 – και η Ελίτ συστηματικά, οργανωμένα αλλά και απεγνωσμένα προσπαθεί να συντηρήσει «Κινήματα» τύπου MeToo, Gay Pride κλπ. «Κινήματα» όχι απλώς αποπροσανατολιστικά αλλά έξυπνα στοχευόμενα για την λοβοτόμηση των πλατιών μαζών. Εννοείται πάντα με την πολιτική και ιδεολογική κάλυψη των Νεοφιλελεύθερων Δεξιάς και «Αριστεράς» και την τραβεστί ιδεολογία των «Δικαιωματιστών» της Παγκόσμιας Ελίτ.

Οι Κοινωνικές Επαναστάσεις του 21ου αιώνα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σαρώσουν όλες τις αποχρώσεις της Ροζ Ελίτ μαζί με τις ερμαφρόδιτες εκλογικεύσεις τους…

«Η Κρίση του Παγκόσμιου Πολιτισμού είναι Κρίση Ηγεσίας των Εργαζόμενων» έγραφε ο Leon Trotsky πριν περίπου οκτώ δεκαετίες.

Θα συμπληρώναμε την φράση παραφράζοντας την: «Η Κρίση Επιβίωσης του Ανθρώπινου Γένους είναι Κρίση της ψυχικής και βιολογικής υπόστασης και ύπαρξης των Μαζών, εννοείται και της Ηγεσίας τους».


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες