Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
"Φρόνιμα, γιατί θα σας φάει ο Maduro!"

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 30, 2018 6:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Φρόνιμα, γιατί θα σας φάει ο Maduro!" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τώρα που "εξήλθαμε από τα μνημόνια", τώρα ακριβώς επέλεξαν τη στιγμή τα νεοταξικά ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ να άρχισουν να διατυμπανίζουν στα δελτία (ψευδο)ειδήσεων ότι "τα νοσοκομεία της Βενεζουέλας είναι υπό διάλυση". Mε "ρεπορτάζ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΩΡΑΣ", ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, με τους γιατρούς να παρουσιάζουν όλες τις ελείψεις και τα προβληματα, να δείχνουν τα άδεια φαρμακεία, κ.ο.κ. Ότι "η Αργεντινή επίσης είναι ένα βήμα πριν από το ΔΝΤ" (ας όψεται η εκλογή του νυν προέδρου της, παρεμπιπτόντως), το δε τελευταίο να αναφέρεται σε συνδυασμό με το αντίστοιχο πρόβλημα της Τουρκίας. Ήτοι, εκτός όλων των άλλων: "Τουρκία και Αργεντινή: Ένα και το αυτό!"

Μετάφραση: "ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ έξοδο από το Ευρώ, μην πολυδυσανασχετείτε για το αν και πώς έλαβε χώρα η έξοδος από τα μνημόνια, διότι...ΙΔΟΥ τι παθαίνουν οι ΑΤΑΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ που τόλμησαν κάποτε σκληρή έξοδο από τις αρπάγες του 4ου Ράιχ. Ιδίως οι αμετανόητες όπως η Βενεζουέλα που "μένουν χωρίς καθόλου φάρμακα" (λες και οι Έλληνες έχουν ό,τι φάρμακο χρειάζονται προσιτό και καλυπτόμενο από τα ταμεία τους)!"

Μια απορία εκ του προχείρου: Αν ο Nicolas Maduro είναι τέτοιος "ΤΥΡΑΝΝΟΣ" και "ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ", όπως τον έχουν περγράψει επανειλημμένα, ο οποίος "εξαπολύει τους κρανοφόρους εναντίον του Λαού που διαμαρτύρεται", "κρατιέται στην εξουσία διαστρέφοντας τις εκλογές", κ.ο.κ., ΠΩΣ γίνεται να "επέτρεψε" σε ΞΕΝΑ τηλεοπτικά συνεργεία να εισέλθουν στα νοσοκομεία της χώρας του, με τους γιατρούς να επιδεικνύουν τις ελείψεις σε φάρμακα και να γνωστοποιούν παγκοσμίως την οικτρή γενική κατάσταση; Αν ενθυμούμαι καλώς, τα "τυραννικά καθεστώτα" πάντα ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ κάθε δημοσιότητα σε τέτοιου είδους προβλήματα.

Όπως επίσης ενθυμούμαι ότι παλαιώτερα τα νεοταξικά ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ είχαν και πάλι επιδείξει "άδεια ράφια" - τότε - υποτίθεται "στην Βενεζουέλα, αλλά και "στην Ρωσσία". Λόγω "μη υποταγής στην Νέα Τάξη". Για να αποδειχτεί τελικά ότι επρόκειτο για άδεια ράφια...στην Ιαπωνία. Λόγω σεισμού...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες