Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι γκάγκστερ ανοίγουν τον πολεμικό Ασκό του Αιόλου...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 05, 2020 9:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι γκάγκστερ ανοίγουν τον πολεμικό Ασκό του Αιόλου... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι γκάγκστερ της Υφηλίου ανοίγουν τον πολεμικό Ασκό του Αιόλου…



Οι γκάγκστερ της υφηλίου δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Ιρανό υποστράτηγο Κασέμ Σουλεϊμανί…

Μάλιστα είναι τέτοια η φασιστική έπαρσή τους που διαλαλούν τη δολοφονία τους και ταυτόχρονα την παραχαράσσουν: Τη βαπτίζουν «αυτοάμυνα»:

«Κατά διαταγή του προέδρου, ο αμερικανικός στρατός έλαβε αποφασιστικά αμυντικά μέτρα για την προστασία του αμερικανικού προσωπικού στο εξωτερικό σκοτώνοντας τον Κασέμ Σουλεϊμανί»!!!


Αυτό είναι το μακάβριο πρόσωπο της ιμπεριαλιστικής κακουργίας και θηριωδίας: Να δολοφονούν εν ψυχρώ, να σπέρνουν τις φλόγες του πολέμου, να καρατομούν λαούς και έθνη και ταυτόχρονα να εμφανίζονται «θύματα», «ειρηνιστές» και «υπερασπιστές του Δικαίου» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»…

Για το απροκάλυπτο και ωμό δολοφονικό κτύπημα των πλανητικών γκάγκστερ διαβάστε αναλυτικά, εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/01/blog-post_38.html


Εδώ θα επισημάνουμε κάτι άλλο: Τις προκλητικές δηλώσεις μιας άλλης ιμπεριαλιστικής κακουργίας: Του Ισραήλ

Δήλωσε λοιπόν, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Ακριβώς όπως το Ισραήλ έχει το δικαίωμα αυτοάμυνας, οι ΗΠΑ έχουν ακριβώς το ίδιο δικαίωμα».!!!

Η ίδια μακάβρια φιλοσοφία
με αυτήν της πλανητικής κακουργίας: Βαπτίζεται «αυτοάμυνα» η πολεμική ΦΡΙΚΗ που σκορπούν, οι στυγνές τρομοκρατικές και δολοφονικές τους ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ…

Για του σιωνιστές του Ισραήλ η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Παλαιστινίων είναι «αυτοάμυνα»!!!

Η πολεμική κτηνωδία και θηριωδία εναντίον των λαών του αραβικού κόσμου είναι «αυτοάμυνα»…


Και εδώ πλέον απαστράπτει και η δωσίλογη φιλοσοφία των άθλιων και θλιβερών ανδρεικέλων τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ…



Και τα δύο αυτά κόμματα πανηγύριζαν, μαζί με Μπενιαμίν Νετανιάχου (τον κατάπτυστο δολοφόνο και πολεμικό μακελάρη), τη Συμφωνία για τον αγωγό East Med…

Τόσο υπόδουλα γρανάζια είναι των γκάγκστερ της Υφηλίου και των πολεμοχαρών σιωνιστών…

Φυσικά και τα εγχώρια ανδρείκελα του ελληνικού προτεκτοράτου την ίδια φιλοσοφία έχουν: Βαπτίζουν μια Συμφωνία – Πολεμική Πρόκληση, σαν ειρηνευτική!!!

Βαπτίζουν τα μακάβρια πολεμικά παιχνίδια των αφεντικών τους (ΗΠΑ- Ισραήλ) σαν «αυτοάμυνα»…

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 07, 2020 8:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...




Η δολοφονία του Ιρανού αξιωματούχου Σουλεϊμανί, δημιούργησε τεράστιο ερωτηματικό σε όλο τον κόσμο. Τί είδους ενέργεια ήταν αυτή; Προλειαίνουν το έδαφος οι Αμερικάνοι ετοιμάζοντας μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν; Θα ανοίξουν για άλλη μία φορά τον Ασκό του Αιόλου; Και αν ναι, μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να πάνε;

Μετά τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον παγκόσμιο συσχετισμό δυνάμεων ιδιαίτερα την τελευταία 10ετία, αλλαγές που έχουν αποβεί σαφέστατα εναντίον τους, τα πιο πάνω ερωτήματα, δίνουν και από μόνα τους την απάντηση. Η οποία είναι ότι οι Αμερικάνοι στην σημερινή εποχή, ούτε θέλουν, ούτε και μπορούν να πραγματοποιήσουν τέτοιας μεγάλης εμβέλειας στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος της νεολαίας του ίδιου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τράμπ, ο Τσάρλι Κίρκ, με προχθεσινό δημόσιο σχόλιό του, υπενθύμισε αυτή την πασίγνωστη πλέον σε όλο τον κόσμο αλήθεια:

«Το χρέος μας, έχει φτάσει τα 23τρις. Ξοδέψαμε 4τρις σε πολέμους στην Μέση Ανατολή, και η περιοχή εξακολουθεί να είναι για εμάς, περισσότερο ασταθής απ' ότι ήταν πριν από αυτούς τους πολέμους. Οι πόλεις μας βουλιάζουν. Στην χώρα μας πεθαίνουν χιλιάδες από τα ναρκωτικά, ή αυτοκτονούν. Δεν θέλουμε άλλους ατελείωτους πολέμους»!...

Οι Αμερικάνοι κάτι θέλουν. Αυτό το κάτι όμως βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση όχι μόνο με την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, άρα και την στρατιωτική αδυναμία τους, αλλά κυρίως με την κοινωνική ρευστότητα (για να μην πούμε αστάθεια) που υπάρχει στο εσωτερικό της χώρας τους. Είναι αυτοί οι πολύ σοβαροί λόγοι που τους έχουν κάνει σιγά - σιγά να αποχωρούν από παντού.

Ύστερα από τόσα χρόνια παραμονής στο Ιράκ, έχει έρθει πλέον η στιγμή για την οριστική τους αποχώρηση. Η δολοφονία του Σουλεϊμανί είναι το σύννεφο καπνού, το οποίο θα τους επιτρέψει να φύγουν με...ψηλά το κεφάλι.

Η μέχρι σήμερα άκρως φιλοαμερικάνικη κυβέρνηση του Ιράκ,
ζήτησε ύστερα από ψηφοφορία που έγινε στην βουλή, να αποχωρήσουν όλα τα ξένα στρατεύματα από την χώρα. Μαζί και οι Αμερικάνοι φυσικά!!. Και αυτοί οι τελευταίοι (ακόμα πιο φυσικά..) έσπευσαν αμέσως να συμμορφωθούν.

Εχθές, ο Αρχηγός του Αμερικάνικου Ναυτικού Σώματος Γουίλιαμ Η. Σίλι έστειλε επιστολή στον Ιρακινό Υποπτέραρχο Αμπντούλ Αμίρ, με την οποία του γνωστοποιούσε ότι οι Αμερικάνοι, μαζί με τους συμμάχους τους άλλων χωρών, ήταν έτοιμοι να αρχίσουν την αποχώρηση από την χώρα. Του ζήτησε μάλιστα και άδεια για την πτήση στον εναέριο χώρο μαχητικών ελικόπτερων τα οποία θα φρόντιζαν για τις διάφορες μεταφορές μονάδων, και στρατιωτικού υλικού. Την επιστολή επιβεβαίωσε και το "Ρώϋτερ".

Ωστόσο μετά από λίγο, ο αρχηγός του Αμερικάνικου Μεικτού Γενικού Επιτελείου Μάρκ Μίλλεϊ, διέψευσε ότι υπήρξε τέτοια επιστολή!. Προφανώς πρόκειται ή για στάχτη στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης, ή για διαφωνίες που ήδη υπάρχουν ανάμεσα στους επιτελείς του πενταγώνου.

Το Ρώσικο πρακτορείο Σπούτνικ φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα όταν λέει ότι:

"Θα φύγουν, αλλά θα το κάνουν με πολλαπλή κινητικότητα μέσα από αλληλοσυγκρουόμενες ανακοινώσεις οι οποίες θα αντανακλούν και εσωτερικές συγκρούσεις".


Δεν είναι τυχαία άλλωστε η είδηση που λέει οτι στην Ουάσιγκτον επικρατεί χάος, από τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις που λαβαίνουν χώρα τις τελευταίες μέρες.

Ναι. Οι Αμερικάνοι κάνουν διάφορα παραπειστικά παιχνίδια προκειμένου να κρύψουν την απόλυτη παρακμή στην οποία με το πέρασμα του χρόνου έχουν περιέλθει. Αλλά ακόμα και όταν παίζουν παιχνίδια έχουν συνηθίσει ακόμα κι' αυτά, να τα κάνουν χύνοντας τριγύρω τους αίμα...

ΠΗΓΗ:
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=62393#62393

Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 08, 2020 11:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ταχυδακτυλουργία της ΣΙΩΠΗΣ στη δολοφονία του Σουλεϊμανί




Η Λυδία Λίθος των λόγων είναι η πράξη.

Και η Πράξη στα μεγάλα πολιτικά γεγονότα, που προσλαμβάνουν τις διαστάσεις ιστορικής τραγωδίας, αποκαλύπτει αλάθευτα τον ιδεολογικό και πολιτικό μας χαρακτήρα.

Η ΠΡΑΞΗ της θηριώδους κακουργίας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού με τη δολοφονία του Σουλεϊμανί, αποτελεί τη Λυδία Λίθο της ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.


Στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα πράγματα είναι ολοκάθαρα, χωρίς προσχήματα και χωρίς τα τεχνάσματα των «ίσων αποστάσεων».

Εμφανίστηκε στον πλανητάρχη, όπως ο σιωνιστής δήμιος, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, επικροτώντας, αδίστακτα τη δολοφονία:

«Eίμαστε σύμμαχοι με τις ΗΠΑ. Στεκόμαστε στο πλευρό των συμμάχων μας σε δύσκολες περιόδους. Καταλαβαίνω πως η συγκεκριμένη απόφαση (σ.σ. δολοφονία Σουλεϊμανί) ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ»!!!

Ο Νετανιάχου
διατύπωσε, το ίδιο νόημα, πιο κυνικά και λιγότερο δουλικά:
«Ακριβώς όπως το Ισραήλ έχει το δικαίωμα αυτοάμυνας, οι ΗΠΑ έχουν ακριβώς το ίδιο δικαίωμα»!!!

Βεβαίως με τις πράξεις των ανδρεικέλων δορυφόρων των ΗΠΑ δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα συσκότισης: Οι ιπποκόμοι, σήμερα, της διεθνούς κακουργίας (Δεξιοί και «αριστεροί» τύπου ΣΥΡΙΖΑ) διαλαλούν το δωσιλογισμό τους και νομιμοποιούν ΑΝΟΙΚΤΑ όλα τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και CIA…

Εξίσου ανοικτά, αλλά με ποικίλες ταχυδακτυλουργίες, στηρίζουν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του πλανητικού ιμπεριαλισμού και πολλές πολυχρωμίες της ΝΑΤΟϊκής «αριστεράς».

Πολλά «αντιεξουσιαστικά» και «αριστερίστικα» προσωπεία χειροκρότησαν τη δολοφονία του Σουλεϊμανί…

Διαβάστε σχετικά εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/01/ela-liberta-ston-topo-soy.html


Υπάρχουν, βεβαίως και οι κατεργάρηδες, οι πονηροί, μάλλον οι κουτοπόνηροι. Αυτοί κρύβουν το πολιτικό τους πρόσωπο και τον πρακτορικό ιδεολογικό τους λόγο, με το τέχνασμα της ΣΙΩΠΗΣ ή των «ίσων αποστάσεων».

Σχετικά με τη βαρβαρότητα του Ισραήλ το τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» είχε την τιμητική του στο παρελθόν.

Διαβάστε ένα παλιό μας σχετικό άρθρο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2010/06/blog-post_4655.html


Σήμερα στην ημερησία διάταξη βρίσκεται η ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ, συμπληρωμένη με το «άλλοθι» της εμπορίας της τουρκικής απειλής.

Η ΣΙΩΠΗ, όμως, πάνω σε ιστορικές τραγωδίες, δηλαδή στο να μην παίρνεις ΚΑΘΑΡΗ και ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ θέση είναι ΠΡΑΞΗ: δηλαδή Λυδία Λίθος των Ιδεών σου.

Το να παρασιωπάς το δολοφονικό ΕΓΚΛΗΜΑ των ΗΠΑ, δηλαδή να μην παίρνεις ΑΝΟΙΚΤΗ θέση, σημαίνει ότι το επικροτείς, το νομιμοποιείς και το στηρίζεις: Σημαίνει ότι βρίσκεσαι από τη μεριά της ιμπεριαλιστικής κακουργίας…

Με τη δολοφονία του Σουλεϊμανί πάρα πολλοί ξεσκεπάστηκαν με τη δόλια ΣΙΩΠΗ τους.

Με τη δόλια εμπορία των λόγων τους στις τουρκικές προκλήσεις και κινδύνους…

Και εδώ διογκώνουν και δαιμονοποιούν τους κινδύνους για να καλύψουν τους κινδύνους και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, τόσο του ιμπεριαλισμού του Ισραήλ, όσο και της πλανητικής αυτοκρατορίας των ΗΠΑ…

Είπαμε: Λυδία Λίθος των λόγων είναι η ΠΡΑΞΗ…

Και η ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ είναι ΠΡΑΞΗ που βοά και αποκαλύπτει την κουτοπόνηρη δολιότητα…

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 09, 2020 3:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Μάικλ Μουρ δεν μασάει τα λόγια του: «Για θυμίστε μου ποιους Αμερικάνους σκότωσε ο Σουλεϊμανί;»



Τον Απρίλιο του 2000 υπογραμμίζαμε στο άρθρο μας: «ΟΙ παραμορφώσεις του πνεύματος και η αριστερή διανόηση»:

«”Θαρρείς κεντρισμένα από αόρατα πνεύματα, τα ηλιακά άτια
του χρόνου περνάνε σέρνοντας το ελαφρό φορτίο του πεπρωμένου μας
και δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά να κρατήσουμε σταθερά, με ακλόνητη
αποφασιστικότητα τα ηνία…Πώς θα μπορούσα να παζαρέψω όταν
επρόκειτο για τη φυσική τιμή της ύπαρξής μου;”

Γκαίτε


ΤΑ ΛΟΓΙΑ αυτά ενός μεγάλου πνεύματος αντηχούν σήμερα παράφωνα. Οι πνευματικοί άνθρωποι όχι μόνο δεν «κρατούν τα ηνία», αλλά και αχαλίνωτα «παζαρεύουν τη φυσική τιμή της ύπαρξής τους». Χωρίς ευαισθησία, όραση και ακοή, λόγω της κοινωνικής τους αποξένωσης και ενσωμάτωσης στους μηχανισμούς εξουσίας, απολαμβάνουν την ηρεμία του βολέματος. Απολαμβάνουν τα προνόμια του κομφορμισμού τους. Δεν ρισκάρουν και δεν διακινδυνεύουν τίποτα.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ του πνεύματος έχουν φτάσει σήμερα στο σημείο να πιστεύουν αυτό που λένε, επειδή είναι ωφέλιμο να το πιστεύουν.
«Πιστεύω το ωφέλιμο» είναι η φιλοσοφία του κομφορμισμού. Εσωτερικεύουμε αυτό το σύστημα κατήχησης, διαστροφής και εξαπάτησης και μετά επιδιώκουμε να αποτελέσουμε ένα «πρόθυμο» μέλος των προνομιούχων ελίτ που ελέγχουν τη σκέψη και την κατήχηση…»


Ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2013/02/blog-post_9075.html


Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο το γεγονός της σκανδαλώδους ΣΙΩΠΗΣ, των ελίτ των μορφωτικών προνομίων, μπροστά στις θηριώδεις πράξεις και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της ανθρωπότητας…

Θηριωδίες και εγκλήματα των πλανητικών, ιμπεριαλιστικών ελίτ εξουσίας, καθώς και του πολιτικού υπηρετικού τους προσωπικού…

Και σήμερα ούτε μια φωνή διανοούμενου δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν καυτηρίασε τη φασιστική δολοφονία του Ιρανού στρατηγού…

Οι Έλληνες διανοούμενοι απολαμβάνουν την «ηρεμία του βολέματος» και των ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ στις προσβάσεις της τηλεθέασης…

Υπάρχει, ωστόσο, μια ηχηρή παραφωνία, αλλά αυτή δεν προέρχεται από Έλληνα, αλλά από Αμερικανό διανοούμενο: Τον Μάικλ Μουρ (σεναριογράφος, παραγωγός ντοκιμαντέρ, δημοσιογράφος και συγγραφέας)…

Λάβρος ο Μουρ! Αιχμηρός και σκωπτικός εναντίον της δολοφονίας του Σουλεϊμανί.

Αναδημοσιεύουμε τα «κοφτερά» σχόλιά του, τα οποία πήραμε από δω:
https://iskra.gr/%ce%bb%ce%ac%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%b9%ce%ba%ce%bb-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%81-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%cf%85%ce%bc%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%ce%b9/


«Ξέρω, είναι ενοχλητικό, να λέω κάποιες αλήθειες και να κάνω αυτές τις ερωτήσεις, έτσι λοιπόν θα συνεχίσω:
Μπορεί κάποιος να ονομάσει ένα κτίριο στις ΗΠΑ που ο “κακός τύπος” στρατηγός Σουλεϊμανί έδωσε διαταγή να ανατιναχτεί;
Ή το επιβατικό αεροπλάνο που κατέρριψε ο “κακός ηθοποιός” Σουλεϊμανί;
Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς, σε ποιες περιοχές στις ακτές μας έφτασε η Επαναστατική Φρουρά του Σουλεϊμανί. Μήπως ήταν το Νιου Τζέρσι; Το Μαϊάμι; Πού εισέβαλαν στο κυρίαρχο έθνος μας;
Βοηθήστε με να θυμηθώ ποιες αμερικανικές πόλεις βομβάρδισαν τα ιρανικά βομβαρδιστικά. Την Τάλσα; Τη Γουίτσιτα; Το Νιούαρκ;
Είμαι σε απόγνωση που δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος από τους “καμικάζι” του Σουλεϊμανί μπήκε στο Mall της Αμερικής; Ή μήπως ήταν ο Πύργος του Τραμπ; Γαμώτο, κάποιος να με βοηθήσει!
Εντάξει, όμως όλοι θυμόμαστε το μέλος του υπουργικού συμβουλίου που ο ελεύθερος σκοπευτής του Σουλεϊμανί δολοφόνησε στη Τζορτζτάουν, σωστά;
Την επίθεση με χημικά στο μετρό της Ουάσιγκντον!
Ο Ιρανός κομάντο με το ΑΚ-15 που πυροβόλησε στο λύκειο στο Όρεγκον!
Το νερό στο Φλιντ! Ο Σουλεϊμανί δηλητηρίασε το νερό στο Φλιντ! Ε βέβαια, όλα βγάζουν νόημα! Γιατί μας πήρε τόσο καιρό να ανακαλύψουμε ποιος ήταν ο τρομοκράτης που το έκανε!
Ποιους Αμερικανούς σκότωσε ο Σουλεϊμανί; Τα στρατεύματά μας, που αναγκάστηκαν να εισβάλουν στο Ιράκ, μία χώρα δίπλα στη δική του, που δεν είχε καμία σχέση με την 11η Σεπτεμβρίου; Όχι. Τα αγαπημένα μας στρατεύματα στάλθηκαν εκεί μέχρι τον θάνατό τους από τον Μπους και τον Τσέινι και τους 29 Γερουσιαστές των Δημοκρατικών που ψήφισαν για να διαπραχθεί αυτό το έγκλημα πολέμου. Η αλήθεια.»

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες