Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ζήτω η ...ανεξάρτητη δικαιοσύνη

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 15, 2015 10:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ζήτω η ...ανεξάρτητη δικαιοσύνη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση:
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2015/12/6-12.html


Ζήτω η ..ανεξάρτητη δικαιοσύνη - Φυλάκιση 6 μηνών για τον καστανά, 12 μήνες για τον Παπακωνσταντίνου (Τι δεν κατάλαβες;;;)



Ο ηλικιωμένος καστανάς της πλατείας Αριστοτέλους, ο οποίος πριν απο λίγες ημέρες εκτιμήθηκε ως άκρως επικίνδυνος κακοποιός πράγμα που κινητοποίησε δύναμη 13 αστυνομικών για την σύλληψή του, καταδικάσθηκε σήμερα απο δικαστήριο της συμπρωτευουσας σε 6μηνη φυλάκιση ως ένοχος για το αδίκημα της λειτουργίας "επιχείρησης" χωρίς άδεια.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι τον περασμένο Μάρτιο ο γνωστός για την "πολιτική" του διαδρομή και δράση τέως υπουργός της "διάσωσης" Παπακωνσταντίνου, αθωώθηκε για την κατηγορία της "απιστίας" και έπεσε στα "μαλακά" τρώγοντας 12 μηνες ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ για το πλημέλημα της νοθείας.

Όταν μάλιστα τέλειωσε η ακροαματική διαδικασία, ο πρόεδρος του ειδικού Δικαστηρίου κ.Πάτσιος απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο τέως υπουργό είπε τα εξής καθοριστικά για τον χαρακτήρα της δικαιοσύνης ως ...ανεξάρτητης:

"Το δικαστήριο εξάντλησε την επιείκειά του, κ. κατηγορούμενε. Με την ευχή να αποτελέσει έναν οδηγό για την υπόλοιπη ζωή σας αν και όπως έχω αντιληφθεί έχετε εγκαταλείψει την πολιτική. Κατά το διάστημα αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικός γιατί ενδεχομένως να εκτελεστεί και αυτή η ποινή, εάν διαπράξετε άλλο αδίκημα. Μηκέτι αμαρτάνετε".

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες