Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς: 11 δις δολ. από τον Σόρος για τις ΜΚΟ...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Θεόδωρος Κατσανέβας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 29, 2015 1:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς: 11 δις δολ. από τον Σόρος για τις ΜΚΟ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
11 δις δολ. από τον Σόρος για τις ΜΚΟ που μεταφέρουν και υποδέχονται μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα
Γράφει: Θεόδωρος Κατσανέβας



Την ίδια ώρα που η Τουρκία ενθυλακώνει 3 δις ευρώ από την ΕΕ για τους «πρόσφυγες», ο πολύς Τζώρτζ Σόρος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη ανακοίνωσε ότι, διαθέτει 11 δις δολάρια για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ για τη μεταφορά και υποδοχή των μεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα.

Ο ίδιος επέκρινε δριμύτατα τη ρωσική επέμβαση στην Συρία, ενώ αντίθετα επαίνεσε την Τουρκία για την ευσπλαχνία της όσον αφορά τους πρόσφυγες. Και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για τους τρόπους με τους οποίους οφείλουν να τους υποδέχονται.


Τώρα σε ποιο σημείο συναντώνται οι απόψεις, οι θέσεις και οι προθέσεις του Τζωρτζ με την Πρώτη Φορά Αριστερά, η οποία μπλέκει τον μαρξιστικό διεθνισμό με την νεο-ιμπεριαλιστική παγκοσμιοποίηση, αποτελεί ένα θέμα προς διερεύνηση.

Δικαιώνεται πάντως η ρήση Οζάλ, που έλεγε ότι «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκ. μουσουλμάνους». Έτσι φτάσαμε στο σημείο, τρεις με πέντε χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες να συνεχίζουν να εισβάλλουν από την Τουρκία στην Ελλάδα καθημερινά.

Η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι φυσικά πρόσφυγες αλλά νεαροί οικονομικοί μετανάστες που έρχονται εδώ ύστερα από το ανοιχτό προσκλητήριο της «φιλάνθρωπης» Πρώτη Φορά Αριστερά.

Ύστερα από το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας, η μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών φυσικά θα παραμείνει στη χώρα, η οποία, αν κάτι δεν αλλάξει καταλυτικά, σε 10-15 χρόνια θα έχει μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος.

Η κατάσταση έχει απλοποιηθεί πολύ τελευταία. Οι μετανάστες πετούν από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Ουγκάντα, Ναμίμπια, Σομαλία, Πακιστάν, το Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, κλπ, κατΆ ευθείαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με πτήσεις της Turkish Airlines η οποία τους επιβιβάζει στα αεροπλάνα και τους μεταφέρει χωρίς καμιά βίζα ή νομιμοποιητικό έγγραφο.

Η ίδια δηλ. αυτή μεγάλη αεροπορική εταιρεία με την ανοχή ή και συνέργεια του Τουρκικού κράτους, έχει υποκαταστήσει μέρος του θεάρεστου έργου των δουλεμπόρων, των οποίων ο ετήσιος τζίρος πλέον πρέπει να ξεπερνά τα 10 δις ευρώ.

Από εκεί και πέρα, οι δουλέμποροι τους επιβιβάζουν σε πλοιάρια και τους στέλνουν μαζικά στα ελληνικά νησιά. Εκεί τους υποδέχονται οι επίσημες ελληνικές αρχές, το Λιμενικό, μέχρι και ελικόπτερα της πολεμικής αεροπορίας σε περιπτώσεις επικινδυνότητας μαζί με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Μυτιλήνη, Κω, Σάμος κλπ. έχουν εγκατασταθεί άπειρες Μ.Κ.Ο. όπου ενεργοποιούνται Έλληνες και ξένοι και βοηθούν το «φιλάνθρωπο» Ελληνικό κράτος στην υποδοχή των μεταναστών.

ΠΗΓΗ:
http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/11-dis-dol-apo-ton-soros-gia-tis-mko-poy-metaferoyn-kai-ypodehontai-moysoylmanoys

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες