Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Βρυξέλλες Δαμασκός, ένα Τσιγάρο Δρόμος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 28, 2016 5:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Βρυξέλλες Δαμασκός, ένα Τσιγάρο Δρόμος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βρυξέλλες Δαμασκός, ένα Τσιγάρο Δρόμος
Του Γ. Σιώζου



Δεν ελπίζω τίποτα.
Φοβάμαι τα πάντα.
Ναι, αλλά ...
Είμαι Ευρωπαίος.


Στις συμπληγάδες του "Αριστερισμού των Διδύμων" του Προσφυγικού και της Τρομοκρατίας, η "Δημοκρατική" Ευρώπη.


Η "Γηραιά" Ήπειρος, διαθέτοντας "τεράστια" αποθέματα "Δημοκρατίας", δικαιολογημένα αποφάσισε πως πρέπει να τα εξάγει.

Μιά συμφέρουσα από οικονομική άποψη εξαγωγή, μιας και συνοδευόταν από αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς, τους Αμερικάνους.

Χώρες εξαγωγής, η Λιβύη, η Συρία και ευρύτερα οι χώρες της Μ. Ανατολής.

Η οσμή του πετρελαίου, "κινητοποιεί" άμεσα τη "Δημοκρατική" ευαισθησία.

Η δε οσμή των πτωμάτων, δεν αποτελεί παρά μόνον απώλεια αμελητέα, μπροστά στα Ιδανικά της "Δημοκρατίας" που πρεσβεύει η Ε.Ε.

Τα καθρεφτάκια, με την αμέριστη υποστήριξη των Μ.Μ.Ε., των κάθε λογής Μ.Κ.Ο. που λανσάρουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, έχουν ακόμη μεγάλη πέραση τόσο στους Ευρωπαίους Ιθαγενείς, όσο και στους Ιθαγενείς των υπό "Δημοκρατικοποίηση" Χωρών.

Την αρχή την έκανε ο "Θείος Σαμ", εφαρμόζοντας στην πράξη το περίφημο Δόγμα της Σχολής του Σικάγου.

Το Δημιουργικό Χάος, κάνοντας "λαμπόγυαλο" το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Ουκρανία, ενώ μπροστά στον κίνδυνο της απώλειας της παγκόσμιας ηγεμονίας, απειλεί να τινάξει στον Αέρα την Υδρόγειο.

Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, το μεγαλύτερο και πιο αιμοσταγές συνδικάτο του εγκλήματος που έχει γνωρίσει μέχρι τώρα στην Ιστορία της η ανθρωπότητα, έχει βαλθεί να επιβάλει την Δικτατορία του Παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού με όλα τα Μέσα.

Κράτη και Χώρες μετρατρέπονται σε χώρους και σε κρανίων τόπους. Ολόκληροι πληθυσμοί σε σύγχρονους τροφοσυλέκτες, προκαλώντας τρόμο στου Ευρωπαίους εργαζόμενους, πιστεύοντας πως το κύμα των προσφύγων, θα συμπαρασύρει και αυτούς στην απόλυτη εξαθλίωση.

Της Γης οι Κολασμένοι, απελπισμένοι αφού τους διέλυσαν τις χώρες και αρκετοί από αυτούς πίστεψαν στα Ψεύτικα τα Λόγια τα Μεγάλα, βρίσκουν καταφύγιο στον Ισλαμοφασισμό - όπως άλλωστε και τα τρομοκρατημένα λαϊκά στρώματα της Ευρώπης στα Ξενοφοβικά και Φασιστικά κόμματα - εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στον "Θεό", ένα Θεό "τυφλό" και "τιμωρό".

Τυφλό, γιατί οι πράξεις τους δεν τιμωρούν αυτούς που ευθύνονται για το δράμα που βιώνουν, αλλά ανυποψίαστους πολίτες, που η ευθύνη τους "περιορίζεται" στην αδιαφορία που επιδεικνύουν, για τα όσα συμβαίνουν σε αυτές τις χώρες.

Χώρες που στην περίοδο της Αποικιοκρατίας και του Ιμπεριαλισμού, καταληστεύτηκαν οι πλουτοπαραγωγικές τους πηγές, σε αυτή τη ληστεία οικοδομήθηκε η "Ευημερία" των Δυτικών Χωρών, οδηγώντας τους κατοίκους τους στην εξαθλίωση και σήμερα στην προσφυγιά και σε "σκιάχτρα" για τους Προλετάριους των Δυτικών Χωρών.

Το Τυφλό Χτύπημα στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρώπης, στην έδρα του ΝΑΤΟ.

Ξεκάθαρος ο Συμβολισμός.

Η Ευρώπη εισπράττει τα επίχειρα των πολιτικών της.

Με έκπληξη διαπιστώνει πόσο ευάλωτη είναι, παρά την Στρατιωτική υπεροπλία που διαθέτει μαζί με τους Αμερικάνους Συμμάχους της, στον λεγόμενο "ασύμμετρο" πόλεμο.

Μέμφεται τους Τζιχαντιστές για την "ασυμετρία τους", ενώ η δική τους "συμμετρία" συνιστά "ανθρωπιστική" αποστολή, όταν μαζί με τους στρατιωτικούς στόχους που πλήττονται, προκαλούνται εκατόμβες αθώων θυμάτων, χαρακτηρίζοντάς τες κυνικά "παράπλευρες απώλειες".


Συχνά-πυκνά, τα Μ.Μ.Ε. παρουσιάζουν στο φιλοθεάμων και αποχαυνωμένο δυτικό κοινό την "βαρβαρότητα" των αποκεφαλισμών που διαπράττουν οι Ισλαμοφασίστες Τζιχαντιστές.

Ταυτόχρονα όμως, εξυμνούν την πολεμική τεχνολογία και την αποτελεσματικότητά της, ως προς την εξόντωση χιλιάδων αμάχων.

Να τί έχουν να επιδείξουν οι σύγχρονοι "πνευματικοί" Ταγοί τύπου Πρετεντέρη, Μπογνάνου και Σία, ως "πολιτισμένο" τρόπο θανάτου.

Ο φόβος της "Τρομοκρατίας" αποτελεί Χρυσή Ευκαιρία για τις Άρχουσες Τάξεις των Καπιταλιστικών και Ιμπεριαλιστικών χωρών, για ψήφιση κατασταλτικών νόμων και την λήψη μέτρων που περιστέλουν τις Δημοκρατικές ελευθερίες και προετοιμάζουν το έδαφος για νέες Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Ούτε σκέψη για μεταφορά πόρων και δημιουργία προϋποθέσεων αξιοπρεπούς διαβίωσης στις λεηλατημένες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Καμία συμμετοχή, των εκατομμυρίων κατοίκων των χωρών αυτών, στον παραγόμενο παγκόσμιο πλούτο.

Μοίρα τους η προσφυγιά, το μέλλον τους τα σύγχρονα Νταχάου.

Οι Γερμανοί που Ηγεμονεύουν στην Ευρώπη διαθέτουν αρκετή τεχνογνωσία.

Αυτό που αναφέρει ο Μάρξ, ότι το Κεφάλαιο είναι κυριολεκτικά βουτηγμένο στο αίμα, επιβεβαιώνεται απολύτως στις μέρες μας, με τα ατέλειωτα καραβάνια των προσφύγων.

Καραβάνια που συγκροτούν μιά τεράστια εργατική εφεδρεία, δίνοντας την δυνατότητα στο Κεφάλαιο να καταργεί τα εργατικά δικαιώματα και το εργατικό δίκαιο, θέτοντας σε διατίμηση την αξία της εργατικής Δύναμης.

Ο πόνος και η δυστυχία για τον καπιταλισμό, αποτελεί πηγή νέα υψηλής κερδοφορίας.

Ο κίνδυνος να μετατραπεί η Ευρώπη σε πεδίο συρράξεων μεταξύ Ευρωπαίων και Προσφύγων είναι υπαρκτός, ένας κίνδυνος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο εγγύς μέλλον.

Άλλωστε η άνοδος και η επιρροή εθνικιστικών, ρατσιστικών και φασιστικών κομμάτων και οργανώσεων, σηματοδοτούν μιά τέτοια εξέλιξη.

Ο Κίνδυνος αυτός για την χώρα μας είναι αρκετά αυξημένος, μιάς και η Χώρα με τη σύμφωνη γνώμη της Κυβέρνησης, έχει αποδεχτεί την απόφαση της Ε.Ε., να αποτελέσει μιά απέραντη χωματερή των "κοινωνικά απόβλητων" των παιδιών με τα πρησμένα πόδια, που τους έλεγαν αλήτες.

Και αν η απόσταση μεταξύ Δαμασκού και Βρυξελλών είναι ένα τσιγάρο δρόμος, η καύτρα του τσιγάρου έχει αρχίσει να καίει ήδη τη Χώρα μας και πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε πυρκαγιά.

Η Τρομοκρατημένη Κυβέρνηση Τσίπρα, ενός ανεπαρκούς και με σπιθαμιαίο ανάστημα πολιτικού, αντί του ρόλου του Πυροσβέστη έχει αποδεχτεί τον ρόλο του Εμπρηστή.

Η Παιδική Χαρά του Μεγάρου Μαξίμου που υποδύεται την Κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στο "τρενάκι" του τρόμου, συνυπογράφοντας την απόφαση των Ηγεμόνων της Ε.Ε., ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, που σύντομα θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Στην προσπάθειά της να διασωθεί, εκχωρεί την "φύλαξη" του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ, εναποθέτει την ανάσχεση των προσφυγικών ροών στον "φίλο του" Αχμέτ, παραβλέποντας τις αυξημένες απαιτήσεις της Τουρκίας, ενώ με "γαλιφιές" που συνοδεύονται από τριαντάφυλλα ως Άνθη του Κακού, του κλείνει πονηρά το μάτι, πως είναι πρόθυμος να τις ικανοποιήσει.

Ίσως ένα από τα επιτεύγματα αυτού του Μεγίστου πολιτικού Άνδρα, είναι να γράψει Ιστορία πως συντέλεσε ώστε να καταστεί η Ελλάδα Δορυφόρος της Τουρκίας.

Απτόητος και με "καρφιτσωμένο" μονίμως το χαμόγελο στο πρόσωπό του, αντιμετωπίζει τα καψόνια του φίλου του "Αχμέτ" ως φιλοφρονήσεις.

Καψόνι που υπέστη όταν αναγκάστηκε να κάνει το γύρω της Μεσογείου προκειμένου να μεταβεί στην Τεχεράνη.

Το καψόνι αντιμετωπίζεται εκ μέρους του, προφανώς ως υγιεινός τουριστικός περίπατος.

Είναι γνωστό
ότι αυτοί που δεν διαθέτουν έστω και τον στοιχειώδη αυτοσεβασμό όταν τους φτύνουν, πιστεύουν ακράδαντα ότι πρόκειται για ψιχάλα.

Δυστυχώς η πρωτο-δεύτερη Κυβέρνηση της "Αριστεράς" έχει μετατραπεί σε Θεομηνία για τη Χώρα.

Επιβάλλεται η αφύπνιση του Λαϊκού Παράγοντα, έστω και αν είναι αργά.

Η Πτώση της πιο θλιβερής, Αντιλαϊκής, Αντεργατικής και Εθνοενδοτικής Κυβέρνησης Τσίπρα, πρέπει να αποτελεί το πρώτιστο καθήκον.

Καθήκον που επιβάλλεται να αναλάβει ένα παλαϊκό Μέτωπο, Κοινωνικής και Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες