Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Φάκελος Τσίπρα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 30, 2016 11:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Φάκελος Τσίπρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φάκελος Τσίπρα



Ο Τσίπρας θα περάσει στην Ιστορία σαν ένα από τα πιο μελανά της στίγματα…

Ανοίγουμε, λοιπόν, ένα φάκελο για τον Τσίπρα με κάποια χαρακτηριστικά κείμενα που τον «σημαδεύουν» από την εποχή που αναλάμβανε την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.


[b]Δεν βγάζει μόνο κάθε εποχή τους εκφραστές της, αλλά και τα κόμματα τους ηγέτες που τους αναλογούν. Δεν θα υπήρχε, ίσως, καταλληλότερος από τον Τσίπρα για να αποτυπώσει τον αστικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ και να δείξει ότι αυτό το «αριστερό» νεφέλωμα δεν είχε καμία σχέση με την Αριστερά.
[/b]

Και μόνο το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε ως ηγέτη του τον Τσίπρα τα λέει όλα, γκρεμίζοντας κάθε αυταπάτη περί αριστερού κόμματος:
Αυταπάτες που είχαν όλοι εκείνοι οι «ριζοσπάστες αριστεροί» που ανέδειξαν τον Τσίπρα, τον στήριξαν και νομιμοποίησαν την καθεστωτική ενσωμάτωση του ΣΥΡΙΖΑ από πολύ παλιά…

Οι λαφαζάνηδες, η Κωνσταντοπούλου και πολλοί «αριστεριστές», ενώ συμμετείχαν σε όλες τις ιστορικές διαδικασίες της καθεστωτικής ενσωμάτωσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ νομιμοποίησαν τον Τσίπρα ως ηγέτη τους, σήμερα, που αυτός τους πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, ανακάλυψαν, ξαφνικά τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Τσίπρα: Τέτοια …διορατικότητα δεν συνάδει με την αριστερή σκέψη…

Τα πράγματα βοούσαν από πολύ παλιά για να έρχονται σήμερα να το παίζουν μωρές παρθένες όλοι εκείνοι που «κατασκεύασαν» το μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της εποχής μας, ντύνοντάς τον με το μανδύα της αριστεράς…

Ο «Φάκελος Τσίπρα» αυτό ακριβώς έρχεται να δείξει: Τη βοούσα πραγματικότητα, το ό,τι ο Τσίπρας απεικόνιζε πιστά την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούσε τη συνισταμένη του ΟΛΟΥ…

Και αυτό το «ΟΛΟΝ» είναι το ίδιο υπεύθυνο, ανεξάρτητα αν σήμερα κάποια «τεμάχια» του «ΟΛΟΥ» …ανακάλυψαν, με δραματική καθυστέρηση, την όρασή τους: Τη μισή όρασή τους, διότι συνεχίζουν να βαδίζουν στα ίδια βήματα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αφορίζοντας τους «προδότες», τον Τσίπρα και την παρέα του (η μεταφυσική στην κορύφωσή της).



Για το ΣΥΡΙΖΑ έχουμε γράψει άπειρα κείμενα. Εδώ περιοριζόμαστε στον Τσίπρα (ενδεικτικά κείμενα) και σε κάποια ελάχιστα γενικά για το ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία απλώς βοηθούνε να κατανοήσουμε το ΓΙΑΤΙ ο Τσίπρας ήταν το γνήσιο προϊόν, το αυθεντικό αποτύπωμα του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά…

Ξεκινάμε με δύο παλιά. Το πρώτο γραμμένο το Σεπτέμβριο του 2007 και το δεύτερο το Φεβρουάριο του 2008.
Βρίσκονται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1766
και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2106




ΣΥΝ: Η «γοητεία» της «παρτούζας»

Πάντα μέσα στους ισχυρούς οικονομικούς κύκλους εξουσίας και τα πλανητικά τους κέντρα δεν υπάρχει ΕΝΙΑΙΑ αντίληψη γύρω από το πώς θα διαχειριστούν μια πολιτική κατάσταση και γύρω από το ποιο «σενάριο» θα προωθήσει πιο αποτελεσματικά τους νεοταξικούς σχεδιασμούς.
Φυσικά βλέπουν (μέρα με την ημέρα το διακρίνουν πιο καθαρά) ότι το «άλογο» Γιωργάκης δεν τραβάει. Και η «τσόντα» Καρατζαφέρης είναι καμένο χαρτί, το οποίο μάλλον δεν θα παίξει στη νέα Βουλή.

Έτσι κερδίζουν έδαφος οι «κύκλοι» εκείνοι που «επενδύουν» στον ΣΥΝ, σαν τον πλέον «αποτελεσματικό» παράγοντα (ο οποίος μάλιστα έχει και την «καλή αριστερή μαρτυρία») για την αναδιάταξη του πολιτικού χάρτη και την προώθηση τόσο των ιδεολογικών, όσο και των πολιτικών επιδιώξεων της πλανητικής εξουσίας.

Ο ΣΥΝ είναι ένα «καλό χαρτί». Είναι αφενός η ιδεολογική εμπροσθοφυλακή των Νέων Ιδεών της παγκοσμιοποίησης και αφετέρου κυριαρχεί στο ακαδημαϊκό, πνευματικό και δημοσιογραφικό Ιερατείο.

Δεν δίνει απλώς το τεκμήριο και το άλλοθι στα ιδεολογήματα και τις στρατηγικές επιδιώξεις του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού, αλλά και πολτοποιεί στο εσωτερικό του κάθε ιδεολογική διάκριση και πολιτική οντότητα: Από «εκσυγχρονιστές» μέχρι «αριστεριστές» και αναρχό-αυτόνομους, ακόμη και «εθνικιστές» (ΔΗΚΚΙ).

Ο ΣΥΝ που ενώνει όλες τις πολιτικές, και ψυχολογικές διαστροφές, γίνεται «γοητευτικός» σε μια μερίδα της νεολαίας που κατασκευάζει το καθεστώς της Νέας Τάξης: Αργόσχολους και ρέμπελους, αλλά «ατίθασους», απολιτίκ και «επαναστάτες» μέσα σε μια σκάφη νερό (φορώντας μια κουκούλα νιώθουν επαναστάτες), «οργισμένους», αλλά χωρίς να ρισκάρουν τη «γοητεία της μπουρζουαζίας», ανένταχτους δήθεν και «ακηδεμόνευτους», αλλά εύκολα χειραγωγήσιμους (αυτοί ποδηγετούνται χωρίς κόμματα και ηγέτες).

Ο ΣΥΝ είναι το «μίγμα» της Πλατείας Κολωνακίου και των Εξαρχείων! Η γοητεία της «πολιτικής παρτούζας», όπως και κάθε άλλης «παρτούζας»: Αυτό που θέλει να κατασκευάσει η Νέα Τάξη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας!!!

Γι αυτό ο ΣΥΝ θα ανεβάσει τα εκλογικά του ποσοστά. Και γιΆ αυτό θα ΕΠΙΛΕΧΤΕΙ, αν δεν έχει ήδη επιλεχτεί, σαν τον νεοταξικό κριό των πολιτικών εξελίξεων.
Ήδη το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο μάχεται απεγνωσμένα υπέρ του ΣΥΝ.
Πολλές δυνάμεις του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ στηρίζουν, βλέποντα τον καταποντισμό του Γιωργάκη, τον ΣΥΝ.
Και ο Μητσοτάκης (που απεργάζεται και αυτός και η κόρη του δόλια αμερικανικά σενάρια) μίλησε πριν από λίγο υπέρ του ΣΥΝ. Για τη λεηλασία που γίνεται στον ΣΥΝ από το ΠΑΣΟΚ, και για το Γιωργάκη που είναι χαμένος από χέρι και επιχειρεί να «πετάξει έξω από τη Βουλή τον ΣΥΝ»!!! Δηλαδή, μας λέει καθαρά: Αφού είναι χαμένος ο Γιωργάκης στηρίξτε τον ΣΥΝ για να μην πεταχτεί έξω από τη Βουλή. Γνωρίζοντας, βεβαίως ο «αρχιμάγειρας» ότι ο ΣΥΝ έχει θεαματικά υψηλά ποσοστά!!!
Οι εξελίξεις όμως σήμερα θα είναι πυρετικές και όλοι αυτοί οι μεταμφιεσμένοι γενίτσαροι γρήγορα θα ξεσκεπαστούν. Οι θύελλες που έρχονται δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια ελιγμών εξαπάτησης…




Τσίπρας: η φλυαρία του τίποτα

Ομολογώ, ότι πίεσα υπερβολικά τον εαυτό μου να ακούσει μέχρι το τέλος το λόγο του Τσίπρα. Είμαι 48 χρόνια (από τα 16 μου) στο αριστερό κίνημα. Τέτοιες αρλούμπες, φλύαρες, ασυνάρτητες και σύνθετες σοφιστείες πρώτη φορά άκουσα. Ούτε ένας ξεπεσμένος κεντρώος δεν θα μίλαγε έτσι: Τόσο άχρωμα, τόσο άγευστα, τόσο αφυδατωμένα, τόσο φροντισμένα ηλίθια.
Και ο Αβραμόπουλος ακόμα που πήγε κι αυτός να κατασκευάσει το κόμμα-εικόνα, ήταν πιο «πολιτικός». Τα ίδια ακριβώς με τον Τσίπρα έλεγε, αλλά πιο συγκροτημένα. Σε ένα μόνο διέφερε ο Τσίπρας: Αυτός στις ίδιες σοφιστείες και φλύαρες ηθικολογίες κόλλαγε την ετικέτα της «αριστεράς», της «ριζοσπαστικής αριστεράς»!!!

Σε μια απλή ετικέτα διαφέρει ο Τσίπρας από τις καθεστωτικές δυνάμεις. Ο λόγος του ούτε γεύση αριστερή δεν είχε!!!


Ακόμα και σαν λέξεις ο «καπιταλισμός», ο «σοσιαλισμός» κ.λπ, ήταν εξαφανισμένες από τον «αριστερό» Τσίπρα. Από αυτή την άποψη βρίσκεται πιο πίσω και από το σημερινό ΠΑΣΟΚ!!!
Η διαφορά; Η απάτη του ΠΑΣΟΚ δοκιμάστηκε στην πράξη.
Η απάτη του ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα πιο αποκρουστική) έχει το προνόμιο του περιθωρίου...


Για πρώτη φορά στην ιστορία θα γίνει ένας «αρχηγός», αριστερού υποτίθεται κόμματος, που θα είναι τόσο θεωρητικά και πολιτικά ανεπαρκής. Θα στερείται στοιχειώδους θεωρητικής γνώσης, ανύπαρκτος πολιτικά, με μόνες «αγωνιστικές» εμπειρίες την απουσία εμπειριών. Για πρώτη φορά στην αριστερή ιστορία γίνεται αρχηγός ενός κόμματος ένα ΤΙΠΟΤΑ. Ένας άνθρωπος που ούτε στοιχειωδώς δεν αποκαλύπτει, ούτε κρίνει τη λειτουργία της εκμετάλλευσης, αλλά θέτει το όλο ζήτημα ηθικολογκικά, αχαλίνωτα ηθικολογικά: Μια διαδικασία ολοκληρωτικού αποχρωματισμού της σκέψης!!!
Αυτός είναι ο λόγος του νεοταξικού σκοταδισμού: του νέου "αριστερού" Μεσαίωνα!!!


Αυτός ο πλαστικός άνθρωπος,
πλαστικές «ιδέες» ξερνούσε: «χρησμούς» για «θέαμα» χωρίς κανένα περιεχόμενο. Επένδυε τις καραμπινάτες βλακείες του και ανυπόφορες σοφιστείες του με την ίδια γλοιώδη ηθικολογία που έχει αναπτυχθεί από τη σήψη και διαφθορά. Στηλίτευε τα συμπτώματα της σήψης, αλλά οι κοινωνικές εστίες της σήψης μένανε στο απυρόβλητο. Σήκωνε την γροθιά του εναντίον των οικονομικών δυναστών και «νταβατζήδων» (αυτό που κάνουν όλοι, και πιο επιθετικά ο Καρατζαφέρης) αλλά το σύστημα που γεννάει το κέρδος και τους δυνάστες έμεινε στο απυρόβλητο. ΓιΆ αυτό και η λέξη «καπιταλισμός» είχε καταργηθεί από το λεξιλόγιό του. «Ντρεπόταν» αυτός ο σιδερωμένος νέος «αριστερός ηγέτης» να τον καταγγείλει ακόμα και φραστικά.

ΕΤΣΙ μιλούσε με σοφίσματα και επιδιδόταν σε αλχημείες. Ακούστε δύο καραμπινάτες ηλιθιότητες:

Πρώτη. Δεν υπάρχει μόνο κρίση του δικομματισμού, αλλά και του εργαλείου»!!! Χρησμός που δεν εξηγεί ποιο είναι το εργαλείο. Προφανώς το πολιτικό σύστημα. Κοινότοπη διαπίστωση!!! Γιατί βρίσκεται σε κρίση το «πολιτικό σύστημα», ΚΑΜΙΑ εξήγηση. Δηλαδή η πολιτική κρίση είναι μετέωρη, δεν αντανακλά την κοινωνική κρίση, το αδιέξοδο ενός οικονομικού συστήματος σε παρακμή: Του καπιταλισμού!!!
ΟΧΙ! ΓιΆ αυτόν τον «αριστερό» δεν είναι το καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει τα φαινόμενα της σήψης και παρακμής…

ΔΕΥΤΕΡΗ: Μια λοιπόν και ο καπιταλισμός δεν φταίει, ο Τσίπρας οδηγείται στο δεύτερο σόφισμα: «Φταίνε οι σχέσεις κράτους και πολιτικής»!!! Ναι καλά ακούσατε: αυτή την αρλούμπα ξεστόμισε ο «ριζοσπάστης αριστερός», Τσίπρας!!!

Αγωνίζεται, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ, μας το είπε κι αυτό, να ανατρέψει τις δοσμένες σχέσεις κράτους και πολιτικής, να απαλλάξει το κράτος από την υποταγή του στο μεγάλο κεφάλαιο!!!

Ο Καρατζαφέρης, λέει, ακριβώς τα ίδια πράγματα. Απλώς αυτός αντιλαμβάνεται πιο καλά το ρόλο του κράτους, ότι είναι το «εργαλείο» της πολιτικής, και ζητάει «ισχυρό κράτος» για να χτυπήσει το κεφάλαιο!!!

Το τι είναι το κράτος και μάλιστα σήμερα στην υπερεθνική ιμπεριαλιστική εποχή δεν μας εξήγησε ο Τσίπρας. Τι θα μπορούσε βεβαίως να πει ένας θεωρητικά αδαής και πολιτικά αναλφάβητος.

Δεν μας είπε όμως και πώς συγκεκριμένα θα το κατορθώσει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση και εδώ ήταν ένας «χρησμός»: Με την αλλαγή των συσχετισμών υπέρ της αριστεράς. Φυσικά κι εδώ έπρεπε να μας εξηγήσει το γιατί η αριστερά του Ανδρέα, η οποία ήταν παρασάγγες πιο επαναστατική από την «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα καταλυτικά ηγεμονική, όχι μόνο δεν κατάφερε αυτές τις «ανατροπές», αλλά γέννησε το έκτρωμα Σημίτη και τον Τσίπρα: Το υπό-έκτρωμα…,

Ο νέος, λοιπόν, «αρχηγός» της «ριζοσπαστικής αριστεράς» δεν έδωσε τίποτα:

ΟΥΤΕ ιδεολογικές θέσεις.
ΟΥΤΕ πρόγραμμα
ΟΥΤΕ καν μια αριστερή πολιτική και οργανωτική πλατφόρμα.
ΜΟΝΟ πολιτικούς χρησμούς, φλυαρίες σοφισμάτων, ρητορικές καταναλωτικές «ατάκες»



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 30, 2016 6:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μάιος 2012

Τσίπρας: Ο «μικρομέγαλος» καιροσκοπισμός χωρίς όρια και αναστολές



Η πρόταση του Τσίπρα για να αναλάβει ο Γεράσιμος Αρσένης τη θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού έχει όλα τα πολιτικά χαρακτηριστικά του άκρατου τυχοδιωκτισμού και καιροσκοπισμού. Δεν σηματοδοτεί απλώς το «μικρομεγαλισμό» του Τσίπρα, αλλά και την αμοραλιστική φιλοσοφία της «πολιτικής» των συναλλαγών: Τη «φιλοσοφία» της αγοράς, της σήψης και παρακμής, το αχαλίνωτο πολιτικό εμπόριο…

Μόνο οι πολιτικά αφελείς ή οι ποδοσφαιρικά αφιονισμένοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι ο Τσίπρας πρότεινε τον Αρσένη, με βάση το πολιτικό δέλεαρ «κατάκτησης» της Λούκας Κατσέλη (συζύγου του Αρσένη), με βάση δηλαδή την αγοραία λογική της πολιτικής συναλλαγής.

Αυτές είναι οι πολιτικές αρχές του «αριστερού» Τσίπρα: Οι αρχές του Ιησουιτισμού («ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»), της αμοραλιστικής αυθάδειας και οι «νόμοι» της πολιτικής αγοράς για τη συλλογή ψηφοδελτίων…

Ο Τσίπρας λειτούργησε και εδώ, όπως σε όλα τα ζητήματα, με βάση τη νεοταξική, ολοκληρωτική φιλοσοφία της παγκοσμιοποίησης: Μια φιλοσοφία ισοπέδωσης της Ιστορίας, αποστείρωσης των ιδεών και πολιτικού «ξεπλύματος».

Ο Αρσένης, έχει «σημαδέψει» την πρόσφατη ιστορία μας με την «εκσυγχρονιστική» μοχθηρία της «Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»: Μια «μεταρρύθμιση» που ξεσήκωσε τη νεολαία η οποία έγραψε, στη δεκαετία του 1990, μία από τις πιο ηρωικές σελίδες της ιστορίας της…

Το αγωνιστικό σύνθημα που σφράγισε εκείνη την ηρωική περίοδο ήταν: «Κάτσε καλά Γεράσιμε»!

Τότε ο Τσίπρας, ως μαθητής, ήταν στα «οδοφράγματα»!!!

Σήμερα προτείνει, ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό, το «δήμιο» της νεολαίας που προώθησε το «εκσυγχρονιστικό» εκπαιδευτικό σύστημα του κοινωνικού δαρβινισμού και της ζωώδους «κομπιουτεροποίησης» της γνώσης.

Με άλλα λόγια: Ο Τσίπρας αφανίζει και την πρόσφατη αγωνιστική ιστορία μας, ξεπουλάει και τους νεανικούς του αγώνες στο βωμό της εκλογικής συναλλαγής και ψηφοθηρίας και τέλος ξεπλένει τα «σύμβολα» της πασοκικής «εκσυγχρονιστικής» αυθάδειας…

Βεβαίως η πρότασή του έχει και μια άλλη σημειολογική δολιότητα: Αυτή του σφετερισμού του παλιού ΠΑΣΟΚ. Θέλει ο Τσίπρας να σηματοδοτήσει ότι με το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υπάρξει μια «συνέχεια» του παλιού «ηρωικού» ΠΑΣΟΚ…

Μόνο που το παλιό ΠΑΣΟΚ οικοδομήθηκε πάνω στη μικροαστική έκρηξη ΕΛΠΙΔΑΣ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ «φουντώνει» από μια διαμετρικά αντίθετη λαϊκή ψυχολογία, την έκρηξη της μικροαστικής ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ: Το «υλικό» ενός βοναπαρτισμού φασιστικών ροπών…

Πάντα οι φαιοί Βοναπάρτες ήταν οι αδίστακτοι «μικρομέγαλοι»…

Και πάντα οι «μικρομέγαλοι» είχαν σήμα κατατεθέν τη σηκωμένη γροθιά…



«Κάτσε καλά» Αλέξη…

Υπάρχουν κάποιες «λεπτομέρειες», που περνάνε σχεδόν απαρατήρητες, αλλά αποτυπώνουν ανάγλυφα την πολιτική φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα των πολιτικών υποκειμένων.

Για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε γράψει πάρα πολλά και θα γράψουμε ακόμα περισσότερα γιατί μας ποτίζουν με το ζαχαρωμένο δηλητήριο των ψευδαισθήσεων και της απάτης. Δηλητήριο που προκαλεί στους πολλούς απελπισμένους το μεθύσει των «ανατρεπτικών», κούφιων και ασυνάρτητων λόγων και σε άλλους «επαναστατικές» ονειρώξεις: Δηλητήριο που υπνωτίζει τη σκέψη και τη συνείδηση με το αυτιστικό θέαμα των ταχυδακτυλουργικών τρικ της εκλογικής εμπορίας και των δήθεν αδιάλλακτων ΟΧΙ του περιθωρίου…

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέρρεαν, σαν χάρτινοι πύργοι, αν δεν είχε διαλυθεί σε τέτοιο δραματικό βαθμό η πολιτική σκέψη, αν δεν μας ικανοποιούσαν οι «επαναστατικές» πόζες και τα εντυπωσιακά επικοινωνιακά τρικ, αν δεν μας είχε μάθει το καθεστώς της σήψης που ζούμε να είμαστε ιδεολογικά και ηθικά οκνηροί και να καταπίνουμε τα δολώματά του.

Μόνο να μελετήσει κανείς, με λίγη ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ, αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και μετεκλογικά (τα εντελώς αντίθετα), αυτά που έπραξε στις «διερευνητικές εντολές», θα αντιλαμβανόταν τα ΠΑΝΤΑ.

Φαίνεται, όμως, ότι μια «μάζα» απελπισμένων και δικαιολογημένα οργισμένων εναντίον των κομμάτων, και ιδιαίτερα μια «μάζα» της κατακρεουργημένης νεολαίας, μέσα στη νευρική βιασύνη τους, δεν θέλουν να σκεφτούν έξω από τα συνθήματα, τα θεάματα και τις πόζες με τις γροθιές, ΕΞΩ από το λίπος της «ανατρεπτικής» δημαγωγίας…

Έτσι δεν διακρίνουν ούτε τις καταλυτικές «λεπτομέρειες», σαν και αυτή όπου ο «ανατρεπτικός» Τσίπρας καθόταν στο καθεστωτικό τραπέζι του Προεδρικού Μεγάρου και ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό με τα κριτήρια της εκλογικής συναλλαγής.

Το χειρότερο: Αυτός ο «σκληρός» αντιμνημονιακός αποδέχτηκε ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον πρωθυπουργό των Μνημονίων: τον Παπαδήμο!!!

Και μόνο αυτή η «λεπτομέρεια» σηματοδοτεί καθαρά τον δόλιο ιησουϊτισμό του Τσίπρα…

Διαβάστε και τα δύο σχόλια του Νίκου Μπογιόπουλου:


«Κάτσε καλά... » (2)

Ας υποθέσουμε ότι η πρόταση του κ. Τσίπρα για την τοποθέτηση του κ. Αρσένη στη θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού δεν έχει τίποτα το ψηφοθηρικό.

Ας υποθέσουμε ότι δεν συνιστά «κλείσιμο του ματιού» στο κόμμα της κυρίας Κατσέλη.

Ας υποθέσουμε ότι δεν αποτελεί χρησιμοποίηση ακόμα και της διαδικασίας συγκρότησης της υπηρεσιακής κυβέρνησης στην κατεύθυνση πρακτικών που έχουν από καιρό καταχωριστεί σε αυτό που αποκαλείται «μικροκομματικοί τακτικισμοί».

Ας υποθέσουμε ότι δεν εντάσσεται σε έναν ακόμα προεκλογικό «πασοκισμό» του τύπου «χρονοντούλαπο της Ιστορίας» κ.ο.κ.

Το γεγονός, όμως, ότι ο κ. Τσίπρας για τη θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού αποδέχτηκε ακόμα και τον κ. Παπαδήμο,
δηλαδή τον μέχρι χτες «δοτό τραπεζίτη πρωθυπουργό»,
αυτό σε ποια «αριστερή» αρχή ανταποκρίνεται και ποια «ριζοσπαστική» συνέπεια αναδεικνύει;..
.


«Κάτσε καλά... » (1)

Ο κ. Τσίπρας στη χτεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια πρότεινε για υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον κ. Γεράσιμο Αρσένη.

Ο κ. Τσίπρας δεν παραλείπει να σημειώνει ότι η πολιτική του ενηλικίωση συνέπεσε με τους μαθητικούς και φοιτητικούς αγώνες της δεκαετίας του '90 και ειδικά με την περίοδο που - επί υπουργού Παιδείας Γεράσιμου Αρσένη - οι δρόμοι της χώρας δονούντο από το νεολαιίστικο σύνθημα «κάτσε καλά Γεράσιμε».

Από τότε, φυσικά, έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Διάστημα που απ' ό,τι φαίνεται βοήθησε τον κ. Τσίπρα, από τη φάση της πρώτης ενηλικίωσης, να περάσει στη φάση της - αριστερής φυσικά - «ωρίμανσης»...

ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=17/5/2012&columnId=1821



Σημείωση: Τα κείμενα, μαζί με άλλα βρίσκονται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6470

Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 31, 2016 10:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιούλιος 2012
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6553


Ομολογία Τσίπρα: Είμαστε το ανάχωμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…



Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και πολύ κουραστικά (διότι το στρώμα των «χρήσιμων ηλιθίων» που μεθάει με αυταπάτες είναι μεγάλο) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ιδεολογικό επίπεδο, αποτελεί την «αριστερή συνείδηση» του κεφαλαίου και τον «αριστερό ρήτορα» της πλανητικής Νέας Τάξης…

Σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ επίπεδο: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται, μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο, να διασώσει το καταρρέον κυβερνητικό οικοδόμημα, να νοθεύσει και να διαφθείρει τη αγωνιστική λαϊκή συνείδηση, να ανακόψει και να χειραγωγήσει εκλογικά τον εκρηκτικό λαϊκό θυμό. Δηλαδή να αποτελέσει το ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ και το ΑΝΑΧΩΜΑ της λαϊκής οργής, την ασφαλιστική δικλίδα του καθεστώτος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάρα πολλές φορές, ανοικτά και κυνικά, απευθύνεται στους ληστές και δήμιούς μας, κραυγάζοντας:

«Μόνο με την ΑΠΑΤΗ μιας “αριστερής” κυβερνητικής διαχείρισης μπορεί να σωθείτε και να διαιωνίσετε τα κέρδη σας, μόνο ΕΜΕΙΣ μπορούμε να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ πιο αποτελεσματικά το λαό και να σας διασώσουμε»!!!

Ο Τσίπρας, στη συνέντευξή του, στη ΝΕΤ, το διαλάλησε ανοικτά και χωρίς, πλέον, καμία συστολή:

«Θα σας έλεγα δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε και ένα ανάχωμα στην ανεξέλεγκτη κοινωνική σύγκρουση, η οποία ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, γιατί αποτέλεσε μία ύστατη ελπίδα ανάκτησης της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος»!!!

Εδώ ομολογεί συνειδητά ο Τσίπρας ότι το κόμμα του λειτουργεί σαν αμορτισέρ για την απορρόφηση των ανεξέλεγκτων και απειλητικών (για το σύστημα) κραδασμών της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, για την εκλογική χειραγώγησή της και νόθευσή της, καθώς και για να ανακτήσει το καθεστώς τη χαμένη του αξιοπιστία, δηλαδή να ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΘΕΙ!!!!


Μετά από μια τόσο ανοικτά προκλητική και κυνική ΟΜΟΛΟΓΙΑ, τα δικά μας λόγια είναι περιττά…



Απρίλιος 2013
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7400


ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπολιτευτικά αποκαλυπτήρια…



Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί, ίσως, μοναδικό ιστορικό φαινόμενο στα ελληνικά πολιτικά πράγματα: Ένας μόνο χρόνος Αξιωματική Αντιπολίτευση και ο «Βασιλιάς έμεινε γυμνός»…

Κατά κανόνα τα καθεστωτικά κόμματα ξεγυμνώνονται παντελώς όταν γίνουν κυβέρνηση. Ως Αντιπολίτευση έχουν το προνόμιο να κρατούν τις μεταμφιέσεις τους «ατσαλάκωτες»…

Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε αυτό το «προνόμιο» δεν μπόρεσε να διασώσει. Μέσα σΆ ένα χρόνο οι μάσκες πέσανε: Από μια «αριστερή» κυβέρνηση που θα ακυρώσει τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, πέρασε στη «διαπραγμάτευση» ΕΝΤΟΣ ΕΕ και ευρωζώνης, στην υπεράσπιση των τραπεζών (στην υπεράσπιση δηλαδή του πιο μακάβριου ληστή και δήμιου), καταλήγοντας σήμερα σε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με άλλες δυνάμεις της καθεστωτικής πολυχρωμίας, για τη «σωτηρία της χώρας»!!!

Η κωλοτούμπα είναι το πιο προσφιλές σπορ των δωσίλογων που μας κυβερνούν. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τις πραγματοποιεί πριν ακόμα γίνει κυβέρνηση.

Μπορεί να φανταστεί κανείς το τι θα κάνει εάν και όταν γίνει κυβέρνηση…

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας θα θυμίσουμε το τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας μετά τις πρώτες εκλογές:

«Η λαϊκή ετυμηγορία καθιστά με σαφήνεια άκυρο το μνημόνιο ... και καθιστά πλέον ως πρώτη εναλλακτική επιλογή μια αριστερή κυβέρνηση που θα θέσει οριστικό τέλος στα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις της υποτέλειας».

Υπογραμμίζουμε εδώ τούτο:
«πρώτη εναλλακτική επιλογή μια αριστερή κυβέρνηση».

Πάνω σΆ αυτό το μοτίβο δημοκοπούσε αγρίως, όλη την περίοδο μέχρι τις δεύτερες εκλογές, καλώντας, για αλίευση ψήφων, ΟΛΕΣ τις «αριστερές δυνάμεις» και ιδιαίτερα το ΚΚΕ, για «αριστερή κυβέρνηση»…

Λίγους μόνο μήνες αργότερα το «μοτίβο» άλλαξε. Δήλωνε ο Τσίπρας από τις ΗΠΑ και τα ινστιτούτα του ιμπεριαλισμού:

«Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση... Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα μου, δε θέλει τίποτα από αυτά. Ημασταν πάντα, και πάντα θα παραμείνουμε, ένα ευρωπαϊκό κόμμα».

Τώρα περνάμε σε άλλες θεαματικές κωλοτούμπες. Η «ακύρωση των Μνημονίων» και των «Δανειακών Συμβάσεων υποτέλειας» μετατρέπονται σε «διαπραγμάτευση» με τους «λέοντες», εντός του «λάκκου των λεόντων»: «Διαπραγμάτευση» με τους λήσταρχους που τα επέβαλλαν!!!

Εδώ αρχίζει το παραμύθι της μετάλλαξης της «κακής» ΕΕ σε «καλή», με συμμάχους τον Ομπάμα, τον Ολάντ και άλλες «προοδευτικές» δυνάμεις!!!

Ο μύθος πέθανε νωρίς γιατί αυτές οι «προοδευτικές» δυνάμεις ήταν κατηγορηματικά κάθετες στην εφαρμογή των Μνημονίων και μάλιστα βασιλικότερες του Βασιλέως (Γερμανία).

Η χαριστική βολή στο μύθο της «διαπραγμάτευσης» δόθηκε με τη βάναυση κλοπή των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο.
Αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7384

ΤΩΡΑ λανσάρεται ένα νέος μύθος από το ΣΥΡΙΖΑ και από άλλες καθεστωτικές δυνάμεις: Το «αντιγερμανικό μέτωπο του Νότου»!!! Αυτό, όμως ξεφεύγει από το θέμα μας και χρήζει ξεχωριστής ανάλυσης…

Η «ακύρωση», λοιπόν των Μνημονίων, αυτό το κεντρικό πολιτικό στρατήγημα του ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων…

Στον ίδιο κάλαθο έχει πεταχτεί και η «πρώτη εναλλακτική επιλογή»: Η «Αριστερή κυβέρνηση»!!!

Σήμερα η κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κυβέρνηση «εθνικού λαϊκού μετώπου»: Μια συγκυβέρνηση, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ με άλλες καθεστωτικές δυνάμεις.

Το Μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Καμμένου είναι ένα πρώτο βήμα: Η «μετάλλαξη» της «αριστερής» κυβέρνησης σε μια κυβέρνηση «αριστεροδεξιά»!!!



Αυτή η «μετάλλαξη» (η νέα θεαματική κωλοτούμπα) μορφοποιείται σε «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας»: Στο κεντρικό ιδεολόγημα του ευρω-φασισμού και των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων).

Πριν από λίγες ημέρες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, το διατύπωσε καθαρά:

«Για μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας θα απευθυνθούμε και αριστερά και δεξιά».

Ο Τσίπρας τα έκανε πιο λιανά, ανοίγοντας ορθάνοικτα τις πόρτες και για μια κυβέρνηση που θα συμπεριλαμβάνει όχι μόνο κυβερνητικές δυνάμεις από το κόμμα που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κατοχή μας (ΠΑΣΟΚ), αλλά ακόμα και από δυνάμεις της Δεξιάς (ολοκληρωμένο «Εθνικό Μέτωπο Σωτηρίας», σαν αυτά των συγκυβερνήσεων «σωτηρίας» που ζήσαμε και ζούμε…):

«Δε θα κλείσουμε την πόρτα σε ανθρώπους που έχουν κάνει την αυτοκριτική τους, που κάνουν μια σοβαρή και συγκροτημένη πολιτική ανάλυση για τα πράγματα, που έχουν γνώσεις και μπορούν να προσφέρουν»!!!

Στην πρόσφατη συνέντευξη, επίσης, που έδωσε ο Τσίπρας στον Παπαχελά (!!!) σηματοδότησε πιο γλαφυρά την «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας»: ΔΕΝ απέκλεισε το ενδεχόμενο της συγκυβέρνησης με ΚΑΝΕΝΑ κόμμα της σημερινής κυβέρνησης των ανδρεικέλων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ποτέ μην λες ποτέ»!!!

Υπογράμμισε ο Τσίπρας ότι «αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία της χώρας»: Πάντα στο όνομα της «εθνικής σωτηρίας» συγκροτούνται οι συναινετικές κυβερνήσεις της «έκτακτης ανάγκης» για τη σωτηρία ΟΧΙ της χώρας, αλλά του καθεστώτος και των χρηματιστηριακών μαφιών.

Το «αντιμνημονιακό», συνεπώς, πρόγραμμα μια τέτοιας κυβέρνησης, δεν θα είναι παρά το Μνημονιακό με ρητορική αντιμνημονιακή, με την τρόικα εδώ και με μια κυβέρνηση που θα «συνωστίζονται» όλες οι «σωτήριες» κατοχικές δυνάμεις.

Διαβάστε το εύστοχο κείμενο, σχετικά με τη συνέντευξη στον Παπαχελά:
«Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο πρωθυπουργός Αλέξης»
ΕΔΩ:
http://hassapis-peter.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9213.html

Μέσα σΆ ένα χρόνο, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η καρικατούρα του πασοκισμού ξεπέρασε όλους τους «άθλους» του πρωτότυπου: Του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη διάρκεια της ζωής του…

Το σπουδαιότερο: ΠΡΙΝ γίνει καν κυβέρνηση.

Η απάτη του ΠΑΣΟΚ άρχισε να φωτίζεται μετά την πρώτη κυβερνητική του τετραετία και να απαστράπτει εκτυφλωτικά στην περίοδο της «εκσυγχρονιστικής» του αχρειότητας (Σημίτης και ΣΙΑ…).

Η ΑΠΑΤΗ του ΣΥΡΙΖΑ τυφλώνει πριν καν γίνει κυβέρνηση, σε ένα χρόνο Αξιωματικής Αντιπολίτευσης…



_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 01, 2016 8:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σεπτέμβριος 2014
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9141


Τσίπρας: Το άλλο πρόσωπο του 4ου Ράιχ…



Είναι πολύ εύκολο σήμερα να διαπιστώσει κανείς ότι το πτώμα του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο φανταχτερός του κόκορας - αρχηγός (Βενιζέλος) αποτελούν το άλλο πρόσωπα της ΝΔ του Σαμαρά…

Είναι πιο δύσκολη μια άλλη διαπίστωση η οποία κι αυτή απαστράπτει: Ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το άλλο πρόσωπου του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ, το άλλο πρόσωπο του πτώματος…


Αν ακολουθήσουμε την προσφιλή «μέθοδο» του φίλου Στάθη, αυτή της σχηματοποίησης και της επιλεκτικής «όρασης», θα μπορούσαμε να πούμε: Ο Τσίπρας είναι το άλλο πρόσωπο του ΓΑΠ, αλλά και του Βενιζέλου ακόμα…

Ο φίλος Στάθης ενώ διαστέλλει τις κόρες του ματιού του για να απλοποιήσει εκχυδαϊστικά την πολιτική μας ιστορία και να «αποδείξει» ότι οι σημερινοί δωσίλογοι επίγονοι του ΠΑΣΟΚ (ΓΑΠ- Βενιζέλος και CIA) αποτελούν το άλλο πρόσωπο του Ανδρέα, …ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ πεισματικά τα μάτια του στα πεπραγμένα της «αριστεράς»: Ούτε το βρώμικο παρελθόν της διακρίνει, αλλά ούτε και το σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ…

Για τις καραμπινάτες απλοποιήσεις και παρασιωπήσεις του Στάθη γράψαμε ήδη.
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=33644#33644

Εδώ
θα αναφερθούμε στην απώλεια της όρασής του στο σήμερα…

Και δεν μιλάμε μόνο για το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τη νεοφιλελεύθερη Πολιτική του: Παρασάγγας μακριά από το Ανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ…

Ούτε αναφερόμαστε στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κινηματική ΠΡΑΚΤΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ: Και εδώ υστερεί δραματικά από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ…

Θα περιοριστούμε μόνο σε ένα γεγονός: Στην παρουσία και ομιλία του Τσίπρα στην «Ιταλική Λέσχη Μπίλντεμπεργκ»!!!

Αγνοεί, μήπως, ο φίλος Στάθης, ότι ο αρχηγός του, ο Τσίπρας, συμμετέχει και θα μιλήσει στις εργασίες του 40ού Φόρουμ της «Ιταλικής Λέσχη Μπίλντεμπεργκ»;

Αγνοεί ο Στάθης ότι αυτή η Λέσχη αποτελεί την ΕΛΙΤ του κεφαλαίου: Τη χρηματοπιστωτική, επιχειρηματική, πολιτική, ακαδημαϊκή και δημοσιογραφική ΕΛΙΤ;

Ο Τσίπρας έσπευσε εκεί να δώσει το «παρών» (από σήμερα μέχρι 7 Σεπτεμβρίου), περιφρονώντας, με ένα ηχηρό «απών», τις αγωνιστικές εκδηλώσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης...

Μέγας συμβολισμός: «Συνωστιζόμαστε» με τους ληστές και δημίους των λαών και περιφρονούμε τις όποιες αγωνιστικές εκδηλώσεις του ελληνικού λαού εναντίων των ληστών και δημίων του…

Είναι αυτό «αριστερά»;

Με ποιους θα «συνωστιστεί» ο Τσίπρας;

Αντιγράφουνε από:
http://rproject.gr/ (ιστολόγιο υπεράνω υποψίας…)


Πολιτικοί
• Η "αφρόκρεμα" της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών (o πρόεδρος της Κομισιόν Χοσέ - Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Γέρουιν Ντάισελμπλουμ, ο Επίτροπος Ανταγωνισμού Χοακίν Αλμούνια, ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών Μισέλ Μπαρνιέ, ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ. Καϊτάνεν και ο Ευρωπαίος επίτροπος Εμπορίου κ. Karel Gucht).
• Όλοι οι βασικοί υπουργοί της ιταλικής κυβέρνησης (Εσωτερικών, Συνταγματικής Μεταρρύθμισης, Παιδείας, Οικονομικής Ανάπτυξης, Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών, Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας), καθώς και ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών.
• Οι Ιταλοί πρώην πρωθυπουργοί Ενρίκο Λέτα, Μάριο Μόντι και Ρομάνο Πρόντι.
• Ο γ.γ. της Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι.
• Ο Γερμανός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιοργκ ¶σμουσεν, ο υπουργός Ανταγωνιστικότητας της Ισπανίας Λουί ντε Γκουίντος, ο πρώην υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας της Αυστρίας Βόλφγκανγκ Σούσελ, Ο πρώην υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τομ Ριτζ και ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Σιμόν Πέρες.
• 6 γερουσιαστές πολιτειών των ΗΠΑ
Τραπεζίτες
• Ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν - Κλοντ Τρισέ
• Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ Πέτερ Πράιτ
Εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου
• Ο πρόεδρος της Goldman Sachs του Ηνωμένου Βασιλείου Πέτερ Σάδερλαντ.
• Ο πρόεδρος της JP Morgan Γιάκομπ Φρένκελ.
• Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Φίατ και της Κράισλερ Σέρτζιο Μαρτσιόνε.
Εκπρόσωποι μεγάλων διεθνών ΜΜΕ
• Ο πρόεδρος και δειευθύνων σύμβουλος των New York Times Μαρκ Τόμπσον.
• Το στέλεχος των Financial Times Μάρτιν Γουλφ
Λοιπές συμμετοχές
Εκπρόσωπος του ΟΟΣΑ (Αντρέας Σλέιτσερ) και του Βατικανού, πανεπιστημιακοί όπως ο Νουριέλ Ρουμπινί και ο Κένεθ Ρογκόφ, ανώτατοι δικαστές και δήμαρχοι (από Ιταλία).

Τα δικά μας λόγια περιττεύουν…
Απλώς η μυωπία του φίλου Στάθη μας …εκπλήσσει…



Η μυστική διπλωματία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ



Η μυστική διπλωματία είναι το χαρακτηριστικό της καπιταλιστικής πολιτικής, ακριβώς διότι είναι αυτή η πολιτική που κρύβει την αλήθεια και κοροϊδεύει τους λαούς…

Οι συμφωνίες για «εχεμύθεια» είναι η «μυστική διπλωματία» των σημερινών ληστών και δημίων του πλανήτη: Η «μυστική διπλωματία» των Λεσχών, Δικτύων και Οργάνων της ΕΛΙΤ του πλανητικού φασισμού…


Οι μεγάλοι ηγέτες των Αριστερών Κινημάτων και Ιδεών καυτηρίαζαν ΠΑΝΤΑ τις μυστικές διπλωματίες και τις «εχεμύθειες» των κλειστών κύκλων της ιμπεριαλιστικής κακουργίας.

Η Αριστερά ξεσκέπαζε τέτοιες μυστικές διπλωματίες και εχεμύθειες…

Βεβαίως, μιλάμε για Αριστερά, διότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απολύτως καμία σχέση και γεύση με Αριστερά: Είναι η «αριστερά» του κεφαλαίου και της Νέας Τάξης, είναι η «αριστερά» της μυστικής διπλωματίας και της εχεμύθειας των κλειστών κύκλων των μαφιόζων του χρήματος…

Σε έναν από αυτούς τους κύκλους της μαφιόζικης μυστικής διπλωματίας και εχεμύθειας συμμετέχει και ο Τσίπρας στην Ιταλία.

Και η ηγετική κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη συμμετοχή του Τσίπρα στη Λέσχη των διεθνών ληστών και δημίων, τη διατυμπανίζει σαν «πρόσκληση τιμητική», σαν διεθνή αναγνώριση!!!

«Τιμητική πρόσκληση» και «αναγνώριση» από τη διεθνή συμμορία του χρήματος, από εκείνους που κατασπαράζουν τον πλανήτη και την Ελλάδα!!!

Θα μα τρελάνουν αυτά τα κακοήθη «αριστερά» μορμολύκεια του ΣΥΡΙΖΑ…

Συμμετέχει ο Τσίπρας στο Συνδικάτο των μαφιόζων του χρήματος, συμφωνεί «εχεμύθεια» (ο νόμος κάθε εγκληματικού Συνδικάτου) και αυτό είναι «τιμητικό»!!!!

Το πώς λειτουργούν αυτά τα Συνδικάτα της χρηματιστηριακής κακουργίας διαβάστε ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ, ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/09/ambrosetti.html

Αλήθεια ο «αριστερός» Λαφαζάνης γιατί έχει καταπιεί τη γλώσσα του;

Και οι άλλοι, οι αυθεντικοί αριστεροί αγωνιστές που συναγελάζονται με αυτό το χώρο, συνεχίζουν να έχουν τις αυταπάτες περί Αριστερού ΣΥΡΙΖΑ;

Θα μας τρελάνουν κι αυτοί με τις …συνειδητές αυταπάτες τους και τους καιροσκοπισμούς τους, τους οποίους καλύπτουν κι αυτοί με διπλωματικές διαμαρτυρίες και «ενστάσεις»…

Και κάποιοι άλλοι κτυπάνε το ΠΑΣΟΚ για να συγκαλύψουν το αποσυνθετικό μικρόβιο του ΠΑΣΟΚ που έχει μολύνει αθεράπευτα το ΣΥΡΙΖΑ…

Κηδεύουμε το πτώμα του ΠΑΣΟΚ για να κρύψουμε τούτο: Ότι έχουμε γίνει ΕΜΕΙΣ ΠΑΣΟΚ της ελεεινής, νεοφιλελεύθερης «εκσυγχρονιστικής» κοπής…

Η ιστορία τρελάθηκε; ΟΧΙ! Απλώς μας τιμωρεί για τις «αριστερές», εγκληματικές μας αυταπάτες: Για τη βάναυση περιφρόνησή της…



Τσίπρας: Ήρθα στο «λάκκο των λεόντων» για να τους ακούσω…




Οι απολογητές του κοινωνικού και πολιτικού ψεύδους (εδώ βρίσκεται και το «αριστερό» κομματικό ψεύδος) έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Την επιλεκτική Μνήμη...

ΟΛΟΙ οι «απολογητές», κάθε κοπής και χρώματος, τεμαχίζουν την Ιστορία σε ασύνδετα και επιλεκτικά «τεμάχια» και παίρνουν αυτό που τους βολεύει εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων: Πάντα ξεχνούν ό,τι αφορά το δικό του κόμμα, τα δικά του εγκλήματα…


Οι «απολογητές», π.χ. της ενσωματωμένης «αριστεράς» δεν διακρίνουν ΠΟΤΕ τα εγκλήματα της «αριστεράς» και τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της δικής της ενσωμάτωσης…

Αυτή η «αριστερή» ταχυδακτυλουργία,
δεν διαπερνά μόνο την Ιστορία, αλλά εφαρμόζεται και στα γεγονότα του παρόντος: Ορατά και απαστράπτοντα…

Έτσι η «τιμητική» παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο περίφημο Forum Ambrosetti περνάει από πολλούς «απολογητές» του ΣΥΡΙΖΑ στα ασχολίαστα ή σαν ένδειξη «ανάπτυξης» της …αριστεράς στην Ευρώπη!!!

Το χειρότερο, βεβαίως, δεν είναι ότι παρακάμπτουν ή εξωραΐζουν το σοβαρό αυτό ζήτημα, αλλά ότι κλείνουν τα μάτια στην ιστορική διαλεκτική τέτοιων πράξεων: Δηλαδή κλείνουν τα μάτια στην αλυσίδα των εμφανίσεων και συμμετοχών του Τσίπρα στα «εκτροφεία» του πλανητικού ιμπεριαλισμού, της Νέας Τάξης…

Ας συνοψίσουμε την «αλυσίδα»:

Πρώτος κρίκος: Τα αμερικάνικα Think Tanks (δεξαμενές σκέψεις) του Ινστιτούτου Brookings και του Ινστιτούτου levy…
Παραπέμπουμε ενδεικτικά, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7213


Ακολούθησε το διαβόητο CSIS: Το φυτώριο «μυαλών» ικανών να εκπονήσουν τα πολεμοκάπηλα σχέδια του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ…

Μετά ήρθε η συμμετοχή του Τσίπρα στην αμερικανική οργάνωση «Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων» (CFR)…

Τώρα, μετά τις «εξετάσεις» στα αμερικανικά εκτροφεία, ο Τσίπρας πέρασε τις πύλες των ευρωπαϊκών οργάνων «δεξαμενής σκέψης» και «επεξεργασίας» καταλήστευσης και τσακίσματος των λαών: Ambrosetti»...

Να μην ξεχάσουμε και τις «καυτές επαφές» με τον Σύνδεσμο των Ελλήνων Βιομηχάνων…
Ενδεικτικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7479




Αν αυτή η «αλυσίδα» δεν λέει τίποτα για τους «αριστερούς» απολογητές τότε είναι αξιοθρήνητα «παπαγαλάκια» παρόμοια με εκείνα του ΓΑΠ και των άλλων δωσίλογων…

Βεβαίως, τέτοιου είδους «περιφορές» και συμμετοχές του ΓΑΠ τις στηλίτευαν αφηνιασμένα (πολύ ορθά)…

Στον Τσίπρα κλείνουν τα μάτια: Αυτός είναι «αριστερός» και είναι …τιμητικό…

Για τον ίδιο τον Τσίπρα είναι …ΓΝΩΣΗ!!!

Μας είπε ο αθεόφοβος: «Ήρθα στο “στόμα του λύκου” γιατί είναι καλύτερα να ακούς κάποιον απευθείας ακόμα και αν έχει διαφορετική γνώμη»!!!

Εδώ γελάνε!!!

Πήγε στο «λάκκο των λεόντων» για να τους ακούσει «απευθείας», λες και δεν γνωρίζει, οι πάντες γνωρίζουν, το τι επεξεργάζεται και απεργάζεται ο «λάκκος των λεόντων»…

Τι άκουσε, λοιπόν, ο Τσίπρας εκεί μέσα «απευθείας»; Γιατί δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό;


Δεσμεύεται από την «εχεμύθεια»: Του «λάκκου των λεόντων»…

Μας είπε ακόμα ο Τσίπρας:

«Ήρθα για να πω ότι το φάρμακο που επέλεξαν για την κρίση, η δημοσιονομική πειθαρχία και λιτότητα, δεν είναι μόνο λανθασμένο, αλλά και επιζήμιο»!!!

Για ποιους «επιζήμιο»: Μα για το «λάκκο των λεόντων»!!!

Εδώ ο ηλίθιος Τσίπρας πιάνεται στη «φάκα» του «λάκκου των λεόντων»:
Συμβουλεύει την ελίτ των ληστών και δημίων για το κατάλληλο φάρμακο για να μην ζημιωθούν, δηλαδή για να μην κινδυνεύσουν από την ΟΡΓΗ που συσσωρεύει η σημερινή πολιτική τους…

Με πιο απλά λόγια ο Τσίπρας τους λέει:
«Πρέπει να αλλάξετε πρόσωπο, να πάρετε (ξανά) το πρόσωπο της «αριστεράς»!!!

Αυτά συζητούν, «εχέμυθα», αυτές οι «δεξαμενές σκέψεις» των ΕΛΙΤ της πλανητικής εξουσίας…

ΟΛΑ τα άλλα είναι παραμύθια για μωρά, για τους «απολογητές» και τα ποικίλα «παπαγαλάκια»…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 01, 2016 6:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μάρτιος 2015
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9644


Το υπερθέαμα της …κωλοτούμπας
Η «επιστήμη» της «αριστερής» κυβερνητικής ΑΠΑΤΗΣ…




Με την «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ζήσουμε πολλές αστείες καταστάσεις. Δραματικά αστείες και θλιβερές…

Το πλέον αστείο, όμως και θλιβερό είναι ότι οι ταχυδακτυλουργοί της «αριστερής» κυβέρνησης μας εμπαίζουν ασύστολα και βάναυσα...

Μας εμπαίζουν και με τα χαζοχαρούμενα χαμόγελα σαν κι αυτά του πρωθυπουργού που τα περιφέρει στους …άμβωνες του χρήματος: «Αριστερός» πρωθυπουργός που χαριεντίζεται με τους μαφιόζους του χρήματος!!!


Στα αχνάρια του ΓΑΠ οδεύει και ο Τσίπρας. Ο ΓΑΠ (κατά τον εύστοχο χαρακτηρισμό του Στάθη) ήταν η ομιλούσα μακέτα που περιφερόταν, ο Τσίπρας είναι η περιφορά του χαζοχαρούμενου χαμόγελου: Το χαμόγελο του εμβρόντητου και …σαλεμένου μικροαστού από την κυβερνητική απογείωση…

Φυσικά μια τέτοια απογείωση
(από «αριστερή» μικροαστική διαμαρτυρία να γίνεσαι κυβέρνηση) έχει ανάγκη και από άλλα στηρίγματα του τελετουργικού θεάματος: Και από ομιλούσες μαϊμούδες…

Αυτόν το ρόλο τον καλύπτει επαξίως ο Βαρουφάκης…

Το αμήχανο, χαζοχαρούμενο χαμόγελο του Τσίπρα και η καταιγιστική, υπερφίαλη φλυαρία του Βαρουφάκη, καθώς και οι θεατρικές του πόζες συνθέτουν την όψη (τη φόρμα) αυτής της «αριστερής» κυβέρνησης…

Και είναι γνωστό ότι «περιεχόμενο» και «φόρμα» είναι διαλεκτικά συνδεδεμένα που σημαίνει ότι η όψη (φόρμα) του ΣΥΡΙΖΑ αντανακλά και το πολιτικό του περιεχόμενο…

Ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης δίνουν με τον πλέον παραστατικό και καταλυτικό τρόπο το στίγμα αυτής της «αριστερής» κυβέρνησης: Το στίγμα μιας αστικής κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης που χορεύει στην πίστα του 4ου Ράιχ και καλύπτει την υποταγή της με ταχυδακτυλουργίες, λεκτικά τεχνάσματα και χορευτικές …φιγούρες…

Είναι αστείοι οι άνθρωποι και θα γίνουν ακόμα πιο αστείοι και θλιβεροί, αλλά και πιο άθλιοι.

Και γίνονται αστείοι και αυτοί της «αριστερής Αντιπολίτευσης» που έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους ή συνεχίζουν να λεονταρίζουν κατά της Τρόικας, των Μνημονίων κ.λπ: Η Τρόικα μεταλλάχτηκε σε «Brussels Group» (προστίθεται και έτερος επιτηρητής των μηχανισμών του χρήματος) και μούγκα στη στρούγκα…

Θλιβεροί και αστείοι και κάποιοι δημοσιογράφοι της «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ που παίζουν (μας εμπαίζουν κι αυτοί) με το βαθμό και τα ποσοστά της κωλοτούμπας της νέας κυβέρνησης: Δημοσιογραφικό τέχνασμα (ταχυδακτυλουργία) που …απαλύνει την τραγωδία της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ της κυβέρνησης στο 4ου Ράιχ και ταυτόχρονα συγκαλύπτει τις μεθόδους και τις άθλιες ταχυδακτυλουργίες της κυβέρνησης. Αυτές του τερατώδους εμπαιγμού του ελληνικού λαού, της αυθάδους εξαπάτησής του…

Εδώ η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί και υπογράψει τα ΠΑΝΤΑ, έχει αποδεχτεί τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ και οι ταχυδακτυλουργοί μιλούν για ανολοκλήρωτη κωλοτούμπα!!!

Ένα καλό σχόλιο πάνω σΆ αυτό διαβάστε εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/03/blog-post_422.html




Θα συγκρίνουμε συνοπτικά, ωστόσο, κάποιες ουσιώδεις προεκλογικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή κυβερνητική πράξη. Σύγκριση άκρως αποκαλυπτική:

α). Προεκλογικά μίλαγε για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.

Σήμερα: Το χρέος θα πληρωθεί στο ακέραιο και έγκαιρα. Υπεγράφη «δέσμευση για πλήρη και έγκαιρη εξόφληση χρέους».

Ολοκληρωμένη κωλοτούμπα…

β). Προεκλογικά μίλαγε για επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης χωρίς υποτέλεια, ώστε να απαλειφθούν οι αποικιοκρατικοί όροι παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας.

Σήμερα: Αποδοχή της δανειακής σύμβασης υπό το αγγλικό Δίκαιο, δηλαδή ΑΠΟΔΟΧΗ των αποικιοκρατικών χαρακτηριστικών και παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας.

Κωλοτούμπα ολοκληρωμένη…

γ). Προεκλογικά διακήρυττε σε όλους τους τόνους: «Τρόικα τέλος»!

Σήμερα. Η Τρόικα μεταλλάχτηκε σε «θεσμούς» και μέσω της διαρκούς μετάλλαξης (μετάλλαξη της μετάλλαξης) κατέληξε σε «Brussels Group»: Υπέρ-εποπτεία. Τώρα δίπλα στην κλασσική τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) προστίθεται και το EFSF!!!

Υπέρ-θέαμα κωλοτούμπας, αλλά και ΑΠΑΤΗΣ. Οι συναντήσεις αντί για τα υπουργεία θα γίνονται, με μυστικότητα, σε ξενοδοχεία!!!

Εδώ η «αριστερή» κυβέρνηση της μυστικής διπλωματίας(!) ξεπερνάει και τα όρια του γελοίου…

δ). Προεκλογικά: Κτύπαγαν οι σάλπιγγες της μονομερούς και δια ενός νόμου ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ του Μνημονίου.

Σήμερα το Μνημόνιο και όλοι οι νόμοι του παραμένουν και τον Ιούνιο πρόκειται να υπογραφεί και νέο εν όψει νέου δανεισμού.

Και εδώ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ κωλοτούμπα σε σχέση με αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά.

Απλώς εδώ παίζουν οι ταχυδακτυλουργοί (ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «αριστερή Αντιπολίτευση) με την παράταση!!!

Ταχυδακτυλουργία: Καταπίνουν τη «μονομερή και δια ενός νόμου κατάργηση του Μνημονίου», καθώς και την ΑΠΟΔΟΧΗ της «παράτασης»: Διαλεκτική ΥΠΟΤΑΓΗΣ και νέου Μνημονίου…


ε). Προεκλογικά μίλαγαν για μετωπική σύγκρουση με τα μεγάλα ντόπια και ξένα κεφάλαια που ελέγχουν την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας

Σήμερα: Τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Όλοι αυτοί οι «στόχοι» παραμένουν στο απυρόβλητο…

Στ). Προεκλογικά: Έλεγχος των διοικήσεων των τραπεζών.

Σήμερα αντικαταστάθηκε με μια πρωτότυπη «αριστερή» θέση: «Οι τράπεζες να λειτουργούν με υγιείς εμπορικές και τραπεζικές αρχές»!!!

ζ). Προεκλογικά: Κατάργηση ΕΝΦΙΑ και προστασία πρώτης κατοικίας

Σήμερα: Ο ΕΝΦΙΑ συνεχίζει ακόμα να παραμένει. Αργότερα θα αλλάξει μορφή…

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μικρό δείγμα συγκεκριμένων παραδειγμάτων που δείχνουν ότι η «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί σε ΟΛΑ στους ληστές και δήμιους του ελληνικού λαού…

Ότι έχει πραγματοποιήσει θεαματικές και ολοκληρωμένες κωλοτούμπες…

Και ταυτόχρονα: Έχει αναγάγει την ταχυδακτυλουργία και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού σε επιστήμη…



ΣΥΡΙΖΑ: Ταχυδακτυλουργίες και θεατρικές παραστάσεις



Ο κυβερνητικός θίασος θα μας τρελάνει. Βαδίζει ταχέως, όπως ήδη έχουμε αναλύσει, στην αυτό-γελοιοποίησή του: Με την υπερπαραγωγή κακόγουστων παραστάσεων και τεχνασμάτων…

Είναι γνωστό, βεβαίως, ότι τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα εξαπάτησης και οι θεατρινισμοί ξεκινούν από τη βίαιη σύγκρουση ανάμεσα στα λόγια και στις πράξεις: Από τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…


Όταν οι πράξεις σου έρχονται σε ευθεία και κάθετη ρήξη με τα λόγια σου και τις διακηρύξεις σου, τότε νιώθεις την ανάγκη να τις καλύψεις με τεχνάσματα: Ρητορείες, λεονταρισμούς, ταχυδακτυλουργίες, θεατρικές παραστάσεις κ.λπ…

ΠΑΝΤΑ όταν εξαπατάς μεταμφιέζεσαι, παίζεις θέατρο και χρησιμοποιείς ΟΛΑ τα σύνεργα του πλαστογράφου ταχυδακτυλουργού.

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά παίρνουν τεράστιες διαστάσεις, ακριβώς διότι η ίδια η σύγκρουση των λόγων με την πράξη είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Είναι πελώριο το συγκρουσιακό «άνοιγμα» από το να διατυμπανίζεις από τη μια για το σβήσιμο του χρέους, για κατάργηση των Μνημονίων και της τρόικας και από την άλλη να αποδέχεσαι, εν ριπή οφθαλμού, το χρέος και την εγγύησή του, την παράταση του Μνημονίου και να βαπτίζεις την «τρόικα» σε «θεσμούς»!!!

Είναι τραγωδία …ΑΝΤΙΦΑΣΗΣ να παίρνεις εντολή από τον ελληνικό λαό για την κατάργηση τη λιτότητας και των Μνημονίων (καθαρή εντολή σύγκρουσης με τους νέους αποικιοκράτες) και ΟΧΙ μόνο να την πετάς στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά και να εκλιπαρείς τους αποικιοκράτες, παίρνοντας τα ΠΑΝΤΑ πίσω, να σου δώσουν μια σανίδα σωτηρίας για να βαπτίσεις «το κρέας ψάρι»…

Και το χειρότερο: Να εμφανίζεις αυτό το αντιαισθητικό στριπτίζ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, σαν νίκη…

Να εμφανίζεις το σκουληκίσιο στριφογύρισμά σου γύρω από τους ευρω-αποικιοκράτες, σαν θρίαμβο…

Όταν υπερασπίζεσαι και μάλιστα φανατικά το ευρώ και την ΕΕ (το λάκκο των λεόντων) δεν μπορεί να μιλάς για κατάργηση της λιτότητας, για διαγραφή χρέους, για κατάργηση Μνημονίων κ.λπ: Αυτά μπορεί να επιτευχθούν ΜΟΝΟ σε ΡΗΞΗ με τους ευρω-αποικιοκράτες και με επιστροφή στο εθνικό νόμισμα…

Ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κατανοήσει το αριστερό αλφάβητο: Ότι το ευρώ δεν είναι ένα απλό νόμισμα, αλλά ένα μέσον (εργαλείο) που καθορίζει και επιβάλει σχέσεις αποικιοκρατικής εξουσίας και κυριαρχίας (της Γερμανίας).


Είναι η ΕΕ (η ένωση των ιμπεριαλιστών ληστών) και το ευρώ που επιβάλουν τις νέο-αποικοκρατικές σχέσεις εξουσίας και κυριαρχίας, που μετατρέπουν την Ελλάδα και άλλες αδύνατες καπιταλιστικές χώρες σε ΑΠΟΙΚΙΕΣ…

Αυτή η σφοδρή και πελώρια ΑΝΤΙΦΑΣΗ διαπερνάει το ΣΥΡΙΖΑ και τον εξαναγκάζει να καταφεύγει στις ταχυδακτυλουργίες και στις θεατρικές παραστάσεις ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του ελληνικού λαού.

Και από αυτήν την αντίφαση απορρέει και η «διαλεκτική» της αυτό-γελοιοποίησής του. Την περιγράφουμε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9641


Έτσι, σε καθημερινή βάση, αυτή η «αριστερή» κυβέρνηση σέρνεται σε νέα επεισόδια αυτό-γελοιοποίησης: Μπλόφες για δημοψηφίσματα ή εκλογές…

Μπλόφες μισόλογα ή υπονοούμενα που αμέσως μετά τη διατύπωσή τους διαψεύδονται: Δουλική αυτό-γελοιοποίηση…

Ένα άλλο επίσης γελοιογραφικό τέχνασμα ΑΠΑΤΗΣ (θεατρική παράσταση) είναι και τούτο: Οι καταγγελίες από τον ίδιο τον Τσίπρα για ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της κυβέρνησης!!!

Αυτή η κινδυνολογική ταχυδακτυλουργία είναι για αφελείς, για τους οπαδούς: Έτσι φαίνεται αντιμετωπίζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Αλήθεια ποια κέντρα ξένα ή εγχώρια θέλουν να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ την κυβέρνηση και το ΓΙΑΤΙ;

Το σπουδαιότερο: Με ΠΟΙΟΥΣ θα την αντικαταστήσουν, ΥΠΑΡΧΟΥΝ τέτοιες δυνάμεις σΆ αυτή τη συγκυρία και ΠΩΣ θα γίνει η αντικατάσταση: Με εκλογές ή με πραξικόπημα;

Καταρχήν τα ευρω-αποικιοκρατικά κέντρα, όπως και οι εγχώριοι ολιγάρχες δεν έχουν κανένα λόγο να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως και υποταχθεί σε ΟΛΑ.

Ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα αυτά υπάρχει εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/03/blog-post_716.html


Δεν υπάρχει κανένα λόγος να ανατρέψουν αυτήν την κυβέρνηση ρισκάροντας κοινωνικές και πολιτικές θύελλες οι ληστές και οι δήμιοι της ιμπεριαλιστικής ευρώ-κακουργίας.

Αντίθετα. Αυτή η κυβέρνηση τους βολεύει αφάνταστα. Είναι μια άλλη διαχειριστική παραλλαγή της ΑΠΟΙΚΙΑΣ (Ελλάς): Η «αριστερή» παραλλαγή, ακόμα πιο πειστική από τις δυνάμεις του παλιού κυβερνητικού οικοδομήματος (πλήρως χρεοκοπημένες).

Η «συνταγή» ΣΥΡΙΖΑ, όσο δεν αναπτύσσονται μαχητικά και οργανωμένα λαϊκά κινήματα, αποτελεί μια κάποια διέξοδο, έστω πρόσκαιρη, και για άλλες χώρες της Ευρώπης, μια κάποια προσωρινή λύση μπροστά στα οικτρά αδιέξοδα των ευρωκρατών: Μια πιλοτική «συνταγή» ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ των λαών…

Δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ λόγο, λοιπόν, να ανατρέψουν τον υποταγμένο και πεσμένο στα τέσσερα ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά και αν είχαν κάποιο λόγο δεν έχουν ακόμα ανασυγκροτήσει ή κατασκευάσει τις δυνάμεις που θα τον αντικαταστήσουν…

Θα ανατρέψουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να φέρουν τα άταφα πτώματα του Σαμαρά και του Βενιζέλου;

Μόνο οι αθεράπευτα ηλίθιοι μπορεί να πιστεύουν κάτι τέτοιο…

Ή τα παπαγαλάκια της νέας «αριστερής» κυβέρνησης…

Με τέτοιες ταχυδακτυλουργικές γελοιότητας επιχειρούν τα νέα ανδρείκελα (τα «αριστερά») να συγκαλύψουν το ρόλο τους, τα ψεύδη τους, την ΥΠΟΤΑΓΗ τους στο 4ο Ράιχ…

Μόνο που ο χρονικός τους ορίζοντας είναι στενός. ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να τους σώσει κι αυτούς…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2016 7:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιούλιος 2015
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=34638#34638
Στην ίδια ενότητα διαβάστε και το:
«Οι γραφειοκράτες της «Αριστερής Πλατφόρμας»: ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην προδοσία και την ΑΠΑΤΗ»


Ο αξιοθρήνητος «αριστερός» Τσίπρας




Θλιβερή η συνέντευξη του Τσίπρα, ενός αξιοθρήνητου Πρωθυπουργού. Λόγια του αέρα για να μας πει ΤΙ; Ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το ΑΙΣΧΟΣ της ΥΠΟΤΑΓΗΣ και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

Ότι δεν είχε άλλη επιλογή από την πλήρη και άνευ όρων παράδοση της χώρας και του λαού της στο 4ο Ράιχ και τα χρηματιστηριακά αρπακτικά…

Δεν θα αναφερθούμε στα ψεύδη, τις ανοησίες και τις ασυναρτησίες των λόγων του Τσίπρα.

Πάνω από αυτά βρίσκεται κάτι ακόμα χειρότερο: Ότι είναι ένας Πρωθυπουργός ανεπαρκέστατος, πολιτικά αξιοθρήνητος, θεωρητικά ακατάρτιστος, δραματικά τυφλός, συνακόλουθα εντελώς άσχετος με τη θεωρία και την πράξη της Αριστεράς, δηλαδή επικίνδυνος…

Είναι τόσο απελπιστικά λίγος ο Τσίπρας που η συνέντευξή του αποτελεί ΟΜΟΛΟΓΙΑ όλων των παραπάνω: Ομολογεί ο ίδιος την ασχετοσύνη του, τη δραματική πολιτική του τυφλότητα, την καταθλιπτική του «αριστερή» αφέλεια (ΒΛΑΚΕΙΑ).

Ο ίδιος ο Τσίπρας σε όλη τη συνέντευξή του ομολόγησε τούτο: Ότι βάδιζε μέσα στο «λάκκο των λεόντων», στις «σκληρές διαπραγματεύσεις», ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ στα αγκάθια, δίχως να γνωρίζει το απλούστερο, αυτό που και ο απλός πολίτης γνωρίζει: Ότι απέναντί του έχει τους ληστές και τους δήμιους των λαών, την τοκογλυφική κακουργία, τα θηρία του ιμπεριαλισμού, τη βαρβαρότητα και κτηνωδία των καπιταλιστών…

Αυτά τα απλά πράγματα ο «αριστερός» Τσίπρας δεν τα γνώριζε!!!


Και μόνο αυτή η τραγική άγνοια
αποκαλύπτει και από μόνη της ότι ο Τσίπρας ΟΧΙ μόνο δεν διαθέτει ίχνος Αριστερής Σκέψης, αλλά ούτε και το πολιτικό μέγεθος των μέτριων αστών πολιτικών που γνωρίζουν, τουλάχιστον, τη βαναυσότητα και τη δολιότητα των ισχυρών κρατών…

Ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ομολόγησε ότι αγνοεί και το αλφάβητο της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…

Στο μόνο που ήταν προσκολλημένος αυτός ο θλιβερός μας Πρωθυπουργός ήταν οι εμμονές του και οι χίμαιρές του: «Πάση θυσία στην ΕΕ Και το Ευρώ», «ούτε ρήξη ούτε υποταγή»…


Και το χειρότερο: Πίστευε ότι αυτός με το χαζοχαρούμενο χαμόγελό του θα σαγηνεύσει τους ληστές και τους δήμιους για να …σώσουν την Ελλάδα…

Αυτά ήταν τα εφόδια και τα διαπραγματευτικά ατού του Τσίπρα: Οι χίμαιρες, τα όνειρα και η Πίστη στα θαύματα…


Τόσο τραγικός,
αξιοθρήνητος και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (πολιτικά, θεωρητικά και στρατηγικά) ήταν ο Τσίπρας στον πόλεμο με τα αρπακτικά.

Σπατάλησε πέντε μήνες με αυτές του τις εγκληματικές του χίμαιρες, πήγαινε από υποχώρηση σε υποχώρηση, από προδοσία σε προδοσία, έφτασε στο αμήν και κατρακύλησε στο ΑΙΣΧΟΣ…

Και εκπλήσσεται και από πάνω για τη στάση και τους εκβιασμούς των ιμπεριαλιστών που η τρομοκρατία, οι εκβιασμοί και η μοχθηρία κυλούν στο αίμα τους…

Τέτοια αξιολύπητα πολιτικά ανθρωπάκια πρέπει να στέλνονται στο σπίτι τους, είναι πολύ επικίνδυνα…

Και γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα όταν μιλούν στο όνομα της Αριστεράς: Μιλούν στο όνομα της Αριστεράς και δεν γνωρίζουν τι εστί ΕΕ, Ευρώ, τοκογλύφοι και 4ο Ράιχ…

Και είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ όσοι συνεχίζουν να βρίσκονται στο ίδιο κόμμα με τέτοιους αξιοθρήνητος «αριστερούς» ηγέτες: Αυτά για την «Αριστερή Πλατφόρμα» που φαίνεται να μην προσανατολίζεται στη στρατηγική και τακτική της ΡΗΞΗΣ με την κυβερνητική ηγετική κλίκα…

Δεν αρκούν τα «ΟΧΙ», απλώς για να καταγράψουμε τη διαφωνίας μας. Σήμερα περισσότερο από ποτέ απαιτείται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ επένδυση του «ΟΧΙ»: Η πολιτική και οργανωτική ΠΡΑΞΗ για τη συγκρότηση ενός Αγωνιστικού, Κινηματικού, Πολιτικού Μετώπου της Αριστεράς…

Το να καταψηφίσουμε απλώς, χωρίς να πέφτει η κυβέρνηση (η οποία θα στηριχτεί στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το «Ποτάμι») και δίχως να διαχωριζόμαστε ΠΟΛΙΤΙΚΑ (που σημαίνει και οργανωτικό διαχωρισμό), αυτό είναι δόλιο κοινοβουλευτικό (πολιτικάντικο) τέχνασμα στήριξης της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Συνεχίζουμε να δίνουμε το «άλλοθι» σΆ αυτήν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ…

ΔΙΧΩΣ ΡΗΞΗ πολιτική και οργανωτική με αυτό το κυβερνητικό ΑΙΣΧΟΣ, είμαστε και εμείς ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο ΑΙΣΧΟΣ…


**********************************

Ιούλιος 2015
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=34605#34605



ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν



Οι μικροαστικοί λεονταρισμοί οδηγούν πάντα σε αυτό-εξευτελισμούς: του πολύ θορύβου για το τίποτα…

Πού κατέληξαν οι λεονταρισμοί της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των θανατηφόρων τοκογλυφικών προτάσεων, των τελεσιγράφων του 4ου Ράιχ, οι λεονταρισμοί του δημοψηφίσματος και του «ΟΧΙ»;

Κατέληξαν στη μετατροπή το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» και στην υιοθέτηση προτάσεων ακόμα χειρότερων και δεσμευτικότερων από τις θανατηφόρες εκείνες προτάσεις εναντίον των οποίων έγινε το δημοψήφισμα και ο ελληνικός λαός τις καταδίκασε με ένα συγκλονιστικό ΟΧΙ (62%), ιστορικών διαστάσεων…


Φυσικά δεν είχαμε ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ αυταπάτη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το μικροαστικό χαρακτήρα αυτής της κυβέρνησης και τη συνακόλουθη μικροαστική της αχρειότητα, η οποία συνοψίζεται: Στην τακτική των λεονταρισμών και ηχηρών τελετουργικών κροτίδων για τη συγκάλυψη της στρατηγικής της ΥΠΟΤΑΓΗΣ στους ληστές και δημίους μας…

Ήδη από το πρώτο βράδυ του σαρωτικού λαϊκού «ΟΧΙ» υπογραμμίζαμε στο άρθρο:
Ο Τσίπρας γελοιοποιεί το δημοψήφισμα και πουλάει το «ΟΧΙ»!


«Ο Τσίπρας, τρομοκρατημένος ο ίδιος από το ισχυρό ΙΣΤΟΡΙΚΟ «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού, από το πρώτο βράδυ πουλάει την ιστορική αυτήν ετυμηγορία του ελληνικού λαού: Καλεί σε «εθνική συνεννόηση» τους άσπονδους εχθρούς του ελληνικού λαού, τους βασανιστές του, εκείνους, εναντίον των οποίων όρθωσε το ανάστημά του με το βροντερό του ΟΧΙ…
Επιχειρεί πανικόβλητος ο Τσίπρας (τόσο πολύ τρόμαξε τους πάντες το ΟΧΙ), όχι απλώς να νοθεύσει το λαϊκό «ΟΧΙ», αλλά να το ακυρώσει κυριολεκτικά…».


Το κείμενο (μαζί με άλλα σχετικά κείμενα) θα τα βρείτε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9750


ΤΩΡΑ έχουμε την κατάληξη του μικροαστικού παραλογισμού, στην ΤΡΑΓΩΔΙΑ της ολοκληρωτικής υποταγής της κυβέρνησης στο δωσίλογο «ΝΑΙ», στην ΤΡΑΓΩΔΙΑ της ολοκληρωτικής ΥΠΟΤΑΓΗΣ στους νέους αποικιοκράτες, στην ΤΡΑΓΩΔΙΑ της ανάστασης των δωσίλογων πτωμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, «Ποτάμι»).

Μόνο που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον σε θέση να αντιληφτεί ότι,
με το να προδίδει τόσο βάναυσα και ξετσίπωτα το ελληνικό λαϊκό «ΟΧΙ» που αυτή προκάλεσε, έχει η ίδια θέσει τον εαυτό της στο στρατόπεδο των δωσίλογων, μαζί με τα άλλα «εθνικά» πτώματα των γερμανοτσολιάδων…

Η «αριστερή» κυβέρνηση άνοιξε η ίδια το λάκκο της…


Υπέγραψε η ίδια την ταύτισή της με τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ και τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου της…

Διότι μπορεί να μετέτρεψε το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ», αλλά αυτή η πράξη της είναι μια πλαστογραφική κακοήθεια, μια πραγματικότητα εικονική…

Το «ΟΧΙ», ως ιστορική λαϊκή πράξη, ΥΠΑΡΧΕΙ, συντάραξε τα ΠΑΝΤΑ και δεν μπορεί να σβήσει…

Αντίθετα αυτό το «ΟΧΙ» της οργής εναντίον των αποικιοκρατών στρέφεται πλέον με μεγαλύτερη ΟΡΓΗ εναντίον των στραγγαλιστών και πλαστογράφων: Εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που του ΠΡΟΔΩΣΕ με τέτοια πώρωση αυθάδειας…

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τα όπλα στον αντίπαλο, περιφρονώντας βάναυσα και αποτρόπαια τη λαϊκή ΕΝΤΟΛΗ.

Η εκδίκηση της Ιστορίας θα είναι αμείλικτη…


Αμείλικτη θα είναι και για τους αριστερούς που «φωνάζουν», αλλά συνεχίζουν να παραμένουν στους κόλπους αυτής της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, παρέχοντας το δόλιο άλλοθί της…

Σήμερα ΟΥΔΕΙΣ πλέον μπορεί να παίξει σε δύο ταμπλό…



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 04, 2016 8:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιούλιος 2015
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=34708#34708


Μας εμπαίζει ο Τσίπρας (και τα πολιτικά πτώματα)



Πάει πολύ ένας αξιοθρήνητος Πρωθυπουργός ο οποίος ομολογεί ο ίδιος ότι «διαπραγματευόταν» ξυπόλητος στα αγκάθια, δίχως στρατηγική και κανένα εναλλακτικό σχέδιο, να μας εμπαίζει ασύστολα: Η αυθάδεια των απατεώνων και των συνειδητών …εκτελεστών!!!

Μας εμπαίζει ο Τσίπρας και είναι θρασύτατη κουτοπονηριά υπεκφυγής από το ΑΙΣΧΟΣ που ο ίδιος υπέγραψε, όταν κατηγορεί τους άλλους, ΨΕΥΔΩΣ, ότι δεν διέθεταν εναλλακτικό σχέδιο…


Αυτός ως Πρωθυπουργός δεν μας λέει αν είχε κάποιο εναλλακτικό σχέδιο και αν όχι γιατί «διαπραγματευόταν» πέντε μήνες;

ΓΙΑΤΙ αφού δεν είχε καμία εναλλακτική λύση (όπως τώρα ομολογεί) δούλευε τόσο χοντρά και ξετσίπωτα τον ελληνικό λαό: Τον παραμύθιαζε, μέχρι χθες ακόμα, για ακύρωση των Μνημονίων και τον οδήγησε σε δημοψήφισμα για να απορρίψει το σχέδιο Γιούνγκερ;

Δεν έχεις εναλλακτική λύση, μιλάς για ακύρωση των Μνημονίων, οδηγείς τον ελληνικό λαό σε δημοψήφισμα εναντίον των εκβιασμών και της καταστροφής που θέλουν να επιβάλουν οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ και πού καταλήγεις; Στο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ενός τρίτου καταστροφικότερου Μνημονίου…

Τέτοια παράνοια ΑΠΑΤΗΣ και αυθάδεια ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ του ελληνικού λαού!!! Και έρχεται και από πάνω αυτό το θλιβερό «αριστερό» ανδρείκελο να μεταθέσει σε άλλους το δικό του ΟΝΕΙΔΟΣ, το δικό του ΨΕΥΔΟΣ, τη δική του, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ έλλειψη εναλλακτικού σχεδίου…

ΓΙΑΤΙ, όμως, αφού το ηγετικό κυβερνητικό επιτελείο των μαθητευόμενων μάγων δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ εναλλακτικό σχέδιο (στο λάκκο των λεόντων) ΔΕΝ υπέγραφε τις κατά πολύ ελαφρότερες συμφωνίες του Φλεβάρη, αφού τα πάντα ήταν, όπως μας λέει τώρα τετελεσμένα και μονόδρομος;

Μόνο μια εξήγηση μπορεί να δώσει κανείς. Ότι ο Τσίπρας και οι επιτελείς του ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ οδήγησαν τα πράγματα στο ΑΙΣΧΟΣ της παράδοσης της χώρας στους νέους αποικιοκράτες.

Σχέδιο κυβερνητικό, συνεπώς υπήρχε: Σχέδιο να οδηγηθούν τα πράγματα στο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ του τρίτου Μνημονίου: Στις χαριστικές βολές της εκτέλεσής μας…

Ο Τσίπρας λεοντάριζε εναντίον των τοκογλύφων και των νέων ιμπεριαλιστών αποικιοκρατών, αλλά πρακτικά έστρωνε το έδαφος για να ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ καμία εναλλακτική λύση, παρά μόνο ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ του τρίτου Μνημονίου…

Γι αυτό βάδιζε από υποχώρηση σε υποχώρηση, από προδοσία σε προδοσία και έπαιζε τις θεατρικές παραστάσεις της «σκληρής διαπραγμάτευσης» και τα τελετουργικά σώου της τρομοκρατίας, των εκβιασμών και της κινδυνολογίας: Ενορχηστρωμένα τα ΠΑΝΤΑ σε αυτό το παιχνίδι με πρώτα βιολιά τα ΜΜΕ…

Αυτά που ΤΩΡΑ όχι απλώς κτυπούν φιλικά την πλάτη του Τσίπρα, αλλά μοχθούν να τον ανακηρύξουν και σε μέγα «εθνικό» ηγέτη: Πού καταντήσαμε…

Γι αυτό ο Τσίπρας δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ για να αντισταθεί στα αρπακτικά και να ανοίξει άλλα μονοπάτια διαπραγμάτευσης και εναλλακτικών λύσεων: Π.χ. Αναστολή πληρωμών και εθνικοποίηση των τραπεζών…

Απεναντίας, πλήρωνε κανονικά τους τοκογλύφους, αφαιμάζοντας τα δημόσια ταμεία, χωρίς να παίρνει ούτε ένα ευρώ…

Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να φτάσουμε σε ΠΛΗΡΕΣ αδιέξοδο και να οδηγηθούμε στην «ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ» του τρίτου Μνημονίου: Στο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ της τελικής εκτέλεσής μας…

Ας μη συνεχίζουμε να τρέφουμε αυταπάτες. Όλη η συμπεριφορά της ηγετικής, «αριστερής» κυβερνητικής κλίκας με τον Τσίπρα επικεφαλής, ήταν διατεταγμένη για να οδηγηθούμε εδώ…

Ακριβώς μια δεύτερη πιο θανατηφόρα εκδοχή του ΓΑΠ…

Διότι μόνο τέτοιες «αριστερές» δυνάμεις μπορεί να δώσουν τις χαριστικές βολές στις κοινωνίες και τους λαούς…

Η σχεδιασμένη αυτή ΤΡΑΓΩΔΙΑ μπορεί να αντιστραφεί και να αποτελέσει ΤΡΑΓΩΔΙΑ για τους δημίους μας και τα πολιτικά τους ενεργούμενα. Αρκεί να απαλλαγούν από τις ρεφορμιστικές αυταπάτες τους οι αριστερές δυνάμεις ΕΝΤΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ…

Οι φωνές πληθαίνουν για την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ της ΡΗΞΗΣ αυτών των δυνάμεων με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ…

Οι γραφειοκράτες, όμως,
της Αριστερής Πλατφόρμας αποτελούν το μέγα εμπόδιο, όπως κάθε πολιτικό πτώμα: «Τα πτώματα δεν είναι ικανά για αγώνα, είναι όμως πολύ ικανά να εμποδίζουν τους ζωντανούς να αγωνιστούν».



Ψυχολογικές αντανακλάσεις εκφυλισμού της «αριστερής» κυβέρνησης…



Οι ψυχολογικές αντανακλάσεις αποτελούν την πρώτη, πιο ορατή διάσταση, κάθε εκφυλιστικού φαινομένου: Κοινωνικού και πολιτικού…

Στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν αλλοιωθεί όλα τα χαρακτηριστικά ενός αριστερού κόμματος. Ειδικά οι ανώτερες σφαίρες του έχουν υποστεί μια ανατομική αλλοίωση: Οι διαδικασίες του εκφυλισμού έχουν ολοκληρωθεί…


Όσο ήταν αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ) όλα αυτά δεν ήταν ευδιάκριτα στο γυμνό μάτι.

Με το που έγινε, όμως, κυβερνητική εξουσία, οι ψυχολογικές αντανακλάσεις των ανατομικών αλλοιώσεων και του εκφυλισμού της ανώτερης σφαίρας (της ηγεσίας, των κοινοβουλευτικών και των κομματικών γραφειοκρατών) άρχισαν να βγάζουν μάτι…

Η ατμόσφαιρα στους ανωτέρω κύκλους άρχισε να μυρίζει έντονα από αυτοϊκανοποίηση, ναρκισσιστική έξαψη, χυδαία ευχαρίστηση: το νοσηρό αυτό μικροαστικό σύμπτωμα «υπαλλήλων» ικανοποιημένων από τον εαυτό τους…

Αυτή η νόσος πήρε μοχθηρές διαστάσεις με τα σώου των λεονταρισμών (άλλο μικροαστικό χαρακτηριστικό) και των «κόκκινων γραμμών», των τηλεοπτικών, θεατρικών παραστάσεων, των αγέρωχων «ήχων και φώτων», των βροντερών διαφοροποιήσεων: Ναρκισσιστικά σώου και αυτά καταναλωτικής καταγγελίας, κοινοβουλευτικού κρετινισμού και θεαματικού, μικροαστικού ΚΙΤΣ…

Σημαιοφόρος σΆ αυτό το παιχνίδι του καταναλωτικού θεάματος (το άκρως καπιταλιστικό θέαμα της διαφήμισης και του ναρκισσισμού) ήταν ο Βαρουφάκης…

Από κοντά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η διαφορά της από τον Βαρουφάκη βρίσκεται στη συνοχή, την οργάνωση και την ευφυΐα της σκηνοθεσίας.

Οι παραστάσεις της Ζωής ήταν άρτια σκηνοθετημένες και εκπλήρωναν τους «νόμους» και την «κοινωνική λειτουργία» της Τέχνης. Δηλαδή δεν αποτελούσαν ασυνάρτητα «επεισόδια» (όπως του Βαρουφάκη), αλλά «επεισόδια» υποταγμένα στο «λαϊκό στοιχείο», στο «λαϊκό συναίσθημα», στη «λαϊκή οργή»: Η Ζωή πάντα έλεγε (εμπορευόταν) αυτό που ήθελε να ακούσει ο ψηφοφόρος που ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ για να απαλλαχτεί από τα δωσίλογα ανδρείκελα…

Μόνο που δεν μπορείς να ξεγελάσεις, για πολύ, την πραγματικότητα, η οποία αργά η γρήγορα τιμωρεί τους χλευαστές της.

Σήμερα ξεγυμνώνεται και αυτή η θεατρίνα. Οι πράξεις της αναιρούν τα ωραία, αγέρωχα και συγκρουσιακά λόγια της: Παραμένει εντός των ΤΕΙΧΩΝ, εντός του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (της εγκληματικής γενοκτονίας μας) το οποίο καταγγέλλει βοερά…

Τώρα μπορεί να συνυπάρξει
«συντροφικά» και με «ειλικρίνεια» με αυτούς που καρφώνουν το μαχαίρι στη χώρα και το λαό της: «Εις θάνατον το μαχαίρι, αθώος αυτός που το έμπηξε…» (σύμφωνα με την εύστοχη διατύπωση του Παναγιώτη Μαυροειδή).
Διαβάστε το εξαίρετο άρθρο του εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9785


Οι ίδιες αστειότητες και από την «Αριστερή Πλατφόρμα». Στο όνομα του πλουραλισμού των απόψεων και για την ΕΝΟΤΗΤΑ της «διαφορετικότητας»: Τέτοιες χοντροκομμένες αηδίες ακούμε από πολιτικά διαταραγμένους, «αριστερούς» της μικροαστικής ψυχολογίας…

ΕΔΩ παραδίδεται, τελεσίδικα και βάρβαρα, από την κυβέρνησή τους, η χώρα στους νέους αποικιοκράτες, ο ελληνικός λαός ρίχνεται στα τάρταρα της ολοκληρωτικής καταστροφής, της δουλείας και της γενοκτονίας (και οι ίδιο τα λένε) ΚΑΙ αυτοί μπορούν να ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ με τους εκτελεστές, να στηρίζουν την κυβέρνηση των εκτελεστών δολοφόνων, για την …ΕΝΟΤΗΤΑ του κόμματος και στο όνομα της «διαφορετικότητας»!!!


Εδώ δεν ξανάρχονται μόνο οι Γερμανοί, αλλά ξανάρχεται και ο σταλινισμός: Υπεράνω όλων, κοινωνιών, ανθρώπων και εθνών, υπεράνω της Ιστορίας το κόμμα, το κόμμα της νέας, νεοταξικής κακουργίας και μοχθηρίας…

Αυτοί της «Αριστερής Πλατφόρμας» είναι πιο εμετικοί και καταγέλαστοι, αλλά και πιο δόλιοι, από τον Τσίπρα…

Θα κλείσουμε με τρεις ακόμα εικόνες που δείχνουν πιο κραυγαλέα τη μικροαστική παραφροσύνη του Συριζαίικου εκφυλισμού:

Εικόνα πρώτη: Ο Βαρουφάκης από λαύρος του «ΟΧΙ» στην πρώτη ψηφοφορία, χθες …μεταλλάχτηκε στο «ΝΑΙ»: Στο Βαρουφάκη συμπυκνώνεται ο εκφυλισμός του ΣΥΡΙΖΑ…

Εικόνα δεύτερη: Η Κατριβάνου Κατέβηκε με τον κόσμο στο Σύνταγμα και ψήφισε ΝΑΙ επί της αρχής και παρών στο ένα άρθρο!

Τρίτη εικόνα: Τα γέλια του Πρωθυπουργού.

Αποκαλυπτικές εικόνες εδώ:
http://makpress.blogspot.com/2015/07/blog-post_986.html


Ο άνθρωπος έχει απογειωθεί στην αναισθησία!!!

Δεν έχει συνείδηση των εγκλημάτων του…


Περνάει μέτρα ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΥ της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, διαπράττει έγκλημα εσχάτης προδοσίας και χαζογελάει: Η εξουσιαστική πώρωση του υπαλλήλου του 4ου Ράιχ που είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του…


Και ακόμα δεν έχουμε ζήσει ΤΙΠΟΤΑ…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες