Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τρομοκρατία: Το άλλοθι για αστυνομικό κράτος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 24, 2016 7:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τρομοκρατία: Το άλλοθι για αστυνομικό κράτος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τρομοκρατία: Το άλλοθι για αστυνομικό κράτος

Γαλλία, πάνω από 91.000 αστυνομικοί και στρατιώτες στους δρόμους τάχα για να να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών.

Η κρατική τρομοκρατική σκηνοθετημένη επίθεση στο Βερολίνο υπήρξε η αφορμή και το άλλοθι για ενίσχυση των Ευρωπαϊκών κατασταλτικών μηχανισμών για περεταίρω αστυνομικού κράτους και μιας άτυπης καπιταλιστικής δικτατορίας.

Ο γενικός διευθυντής της γαλλικής αστυνομίας Ζαν-Μαρκ Φαλκόν Βερολίνο υπενθύμισε ότι όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της ΕΕ θα πρέπει να προχωρήσουν σε νέες εκτιμήσεις, προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών.
Περισσότεροι από 90.000 αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν κινητοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών.
Σε όλη τη Γαλλία έχουν τεθεί σε επιφυλακή σχεδόν 91.000 άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.

http://www.enikos.gr/international/426773,Gallia-91000-astynomikoi-kai-stratiwtes-stoys-dromoys.html

Ανάλογα μέτρα έχουν παρθεί και στην Γερμανία , όπου πάνοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες με σκυλιά πραγματοποιούν εφόδους σε πολυκαταστήματα και σταματούν πολίτες για να τους εκλέξουν σα εν δυνάμει τρομοκράτες.

Αυτός είναι ο σκοπός της πλαστής τρομοκρατίας όπου μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης οι ιμπεριαλιστές αντικατέστησαν τον «κομουνιστικό κίνδυνο» με τον τρομοκρατικό κίνδυνο, ώστε να τον χρησιμοποιούν σαν άλλοθι για το αστυνομικό κράτος. Για διατηρούν και να έχουν ετοιμοπόλεμες τις κατασταλτικές δυνάμεις τους για να καταστέλλουν τις απεργίες, διαδηλώσεις, και εξεγέρσεις.

Και όμως όλα τα «αριστερά» κόμματα και αποκόμματα, αντί να καταγγέλλουν την τρομοκρατία πως είναι δημιούργημα των καπιταλιστικών κρατών και των μυστικών τους υπηρεσιών, ταυτίζονται μαζί τους , και μάλιστα γίνονται «βασιλικότεροι του βασιλέως» παραδεχόμενοι πως τάχα η τρομοκρατία δεν είναι δικό τους έργο αλλά είτε αριστερών είτε δεξιών τρομοκρατών.

Η ξευτίλα της ξευτίλας
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες