Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Πρόσφυγες και μετανάστες:Τσάμπα, στέγαση, ρεύμα, και τροφή,

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 10, 2017 10:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πρόσφυγες και μετανάστες:Τσάμπα, στέγαση, ρεύμα, και τροφή, Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι προβλέπει το νέο πρόγραμμα στέγασης των προσφύγων σε διαμερίσματα
Τσάμπα, στέγαση, ρεύμα,νερό υγεία, και τροφή.

Το νέο πρόγραμμα "προσωρινής" στέγασης των προσφύγων σε διαμερίσματα που έχει αναπτύξει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, παρουσίασε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας, μαζί με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας, Φιλίπ Λεκλέρκ, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Γιώργο Κωτσό και τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη.

Ο κ. Μουζάλας τόνισε ότι το πρόγραμμα στοχεύει σε κλείσιμο των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων και τη μετεγκατάσταση των ανθρώπων σε κατοικίες στις πόλεις. Όπως διευκρίνισε ο υπουργός, δεν πρόκειται για ένα βίαιο πρόγραμμα, αλλά αυτό υλοποιείται σε καθαρά εθελοντική βάση, στο πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς, ενώ ο ίδιος σημείωσε πως θα δοθεί προτεραιότητα στις οικογένειες.

«Σήμερα ήρθαμε για να συζητήσουμε πώς θα πάμε μπροστά. Πώς κλείνουμε τα camp και βάζουμε τον κόσμο σε διαμερίσματα. Όχι με επιτάξεις, αλλά με εθελοντική προσφορά και σε απόλυτη συνεργασία με τους δήμους» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η χώρα κέρδισε έπειτα από διαπραγματεύσεις αλλαγή της κατάστασης, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από την Ε.Ε. ώστε να δημιουργηθούν άλλες 10.000 θέσεις για αιτούντες άσυλο σε διαμερίσματα.

«Το πλάνο προβλέπει να βρεθούν διαμερίσματα στη Θεσσαλία και να κλείσουν τα camp στον Βόλο, στα Τρίκαλα και στο Κουτσόχερο, να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων σε 500 άτομα» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Σημειώνεται επίσης πως σύμφωνα με όσα τόνισε ο κ. Μουζάλας, το πρόγραμμα θα καλύπτει το ενοίκιο, τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, ενώ θα παρέχεται πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα κ.ά.

«Είναι ένα πρόγραμμα που αποφέρει κέρδος στην τοπική κοινωνία, αξιοπρέπεια στους πρόσφυγες και μετανάστες, εγγυάται την ειρήνη μέσα στους δήμους και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών» σημείωσε.

Τέλος, ο κ. Μουζάλας τόνισε πως αυτό το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, ενώ εξήγησε πως από 31 Μαΐου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα λαμβάνουν χρηματικό ποσό, ώστε να μπορούν να σιτίζονται με δική τους επιλογή.
http://www.enikos.gr/society/509534/ti-provlepei-to-neo-programma-stegasis-ton-prosfygon-se-diamerism

Για τους έλληνες άνεργους, φτωχόποιημένους, και άστεγους, θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο. Αυτό θα πεί διακρίσεις και «ρατσισμός» μόνο που είναι κατά των ελλήνων.
Επιστροφή στην κορυφή
ανθέλληνες της Νέας Τάξης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 14, 2017 7:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έλληνας άνεργος έβαλε τέρμα στη ζωή του ανήμερα της Μ. Παρασκευής




Κρεμασμένος στο σπίτι του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης βρέθηκε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής ένας άνδρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν γεννημένος το 1970. Τραγική φιγούρα η αδελφή του, καθώς ήταν η πρώτη που τον εντόπισε και ειδοποίησε στη συνέχεια τους αστυνομικούς.

Άλλη μια αυτοκτονία -δολοφονία για τους έλληνες πολίτες που είναι παραμελημένοι και εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους από το ελληνικό κράτος. Τόσο από της προηγούμενες κυβερνήσεις όσο και από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ για τους «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες έχουν διαφορετική συμπεριφορά.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά που δεν είναι καθόλου τυχαία. Θέλουν να εξοντώσουν τους έλληνες και να τους αντικαταστήσουν από τους ξένους. Μια πολιτική αφελληνισμού και εποικισμού της Ελλάδας, που οδηγεί τον ελληνικό λαό στο να γίνουν οι παλαιστίνιοι των Βαλκανίων.

[size=18]
Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:
Επίσης Η 57χρονη, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής…
https://www.thepressroom.gr/ellada/evalan-telos-sti-zoi-toys-animera-tis-mparaskeyis


Η ελληνική κοινωνία και ο λαός της καταστρέφονται ανηλεώς από τα ανδρείκελα των νέων αποικιοκρατών, τα θύματα αυτής της ΦΡΙΚΗΣ αυτοκτονούν, αλλά οι ίδιοι αποικιοκράτες και τα ανδρείκελά τους, φροντίζουν τους λαθρομετανάστες, τους νέους εποίκους της Νέας Τάξης, καθώς και την αλητεία των χρηματιστηριακών μαφιών (ΜΚΟ)…

Εδώ συντελείται ο πλέον βάρβαρος και εξοντωτικός ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των Ελλήνων και τα πολύχρωμα φερέφωνα της νέας αποικιοκρατικής κτηνωδίας κατηγορούν τους Έλληνες για ρατσισμό: Τέτοιο αβυσσαλέο θράσος…
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες