Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας νέος Κοσκωτάς;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 28, 2017 6:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας νέος Κοσκωτάς; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας νέος Κοσκωτάς;



Το «φαινόμενο» Κοσκωτά είναι γνωστό: Ο χρηματιστηριακός κομήτης που εισέβαλε στα ελληνικά πράγματα με θεμέλιο οικοδόμησης τη διαπλοκή με την κυβερνητική εξουσία, αλλά και τα κυβερνητικά κόμματα.

Ήταν μια χρηματιστηριακή λαίλαπα που απλώθηκε στα ΜΜΕ σε τράπεζα, σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες και στο ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό:
Το βαρύ πυροβολικό μαζικών και ψυχωτικών διαστάσεων!!!


Ο Κοσκωτάς κατέρρευσε με τον ίδιο ορμητικό και θεαματικό τρόπο που εισέβαλε στην ελληνική κοινωνία…

Μετά τον Κοσκωτά πολλές χρηματιστηριακές μαφίες εμφανίστηκαν με τα ίδια τυχοδιωκτικά χαρακτηριστικά…

Ο μακαρίτης ο Βγενόπουλος μάλλον εντάσσεται και αυτός σΆ αυτήν την κατηγορία των χρηματιστηριακών εισβολέων: Το πείραμα απέτυχε…

Μια άλλη επέλαση χρηματιστηριακής μαφίας ήταν αυτή του Λαυρεντιάδη: Δεν διήρκησε πολύ, γρήγορα αποκαλύφτηκε και καταποντίστηκε…

ΤΩΡΑ ξεπετάγεται με ορμή και αφηνιασμένα ένα νέο φρούτο με όλα τα χαρακτηριστικά του Κοσκωτά: ο Ιβάν Σαββίδης του ΠΑΟΚ…


Με σημαία του την «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου!!!

Η συνταγή όλων των «νονών» και «μαφιών» του χρήματος, όλων των δικτατόρων κ.λπ είναι γνωστή και κοινή: ΟΛΑ τα κάνουν για να καθαρίσουν την κοινωνία από τις βρωμιές, για την «εξυγίανση» των θεσμών κ.λπ...

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένα νέος Κοσκωτάς; Κοσκωτάς του ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάστε το παρακάτω αποκαλυπτικό κείμενο. Το πήραμε από δω:
http://www.press-gr.com/2017/04/blog-post_5355.html


ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΙΔΗ! Αχυράνθρωπος ή επενδυτής;...



Κατακαημένη Ρούμελη τι σου έμελλε να πάθεις.

Κάθε ώρα που περνά βλέπουμε τα στοιχεία που αφορούν τη σχέση των ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ και του Ιβάν Σαββίδη να 'δένουν΄ μεταξύ τους. Ας κάνουμε όμως μία ιστορική αναδρομή για να καταλάβουμε την πορεία των γεγονότων.

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης εκδιώχθηκε από τη Ρωσία,
ύστερα από τη σύγκρουσή του με το Βλαντιμίρ Πούτιν και το Ντίμτρι Μεντβέντεφ (το θέμα του αεροδρομίου του Ροστόφ) ο κος Σαββίδης έπρεπε να βρει έναν νέο επιχειρηματικό 'παράδεισο'. Δυστυχώς για τους πολίτες αυτής της χώρας, το πολιτικό σύστημα μας έχει καταντήσει παράδεισος για διάττοντες αστέρες της επιχειρηματικότητας.

Ο κος Σαββίδης ξεκίνησε προσκολλώντας στον Αντώνη Σαμαρά.
Ο κος Σαμαράς τότε ήθελε έναν επιχειρηματία να τον βοηθήσει, στον προεκλογικό του αγώνα για την Προεδρία της Ν.Δ. Αυτό άλλωστε είναι μία πάγια τακτική των πολιτικών. Να έχουν στήριξη από επιχειρηματικά συμφέροντα. Το deal ήταν απλό.

Ο κος Σαββίδης θα αγόραζε τον ΠΑΟΚ, μία λαοπρόβλητη ομάδα με πολλούς, πιστούς οπαδούς και από την άλλη θα στήριζε τον Αντώνη Σαμαρά. Αξίζει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 26 Φεβρουαρίου 2013, ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε δημότης της Θέρμης, προαστίου της Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε επίσης πως στο ΦΕΚ αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ο ομογενής αλλοδαπός Ιβάν Σαββίδη, προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς προώθησε τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στον χώρο των ομογενών μας στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλε στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξε πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας, συντρέχει η προϋπόθεση εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 13 του Ν. 3284/2004.
Με πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, αποφασίζουμε: Πολιτογραφούμε ως Έλληνα υπήκοο τον ομογενή αλλοδαπό ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ».

Το γεγονός πως γαμπρός του Ιβάν είναι ο κος Παπαμιμίκος (δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά) είναι ενδεικτικό των στενών σχέσεων.

Ωστόσο άρχισε κάτι να συμβαίνει. Ο Αλέξης Τσίπρας ερχόταν, εκλογικά, πάνω στο άλογο. Τότε όμως έγινε και η στροφή του Ιβάν Σαββίδη. Ο Σαμαράς θα έφευγε αλλά ο ίδιος χρειαζόταν ακόμα πλάτες πολιτικές.

Στο μεταξύ είχε φροντίσει σιγά-σιγά να αποκτήσει τον ΠΑΟΚ (όπως αναφέραμε),τη Βίλα Ζαρντινίδη, το Μακεδονία Παλλάς και συνέχιζε με τη ΣΟΥΡΩΤΗ και φυσικά τη ΣΕΚΑΠ στη Θράκη, για την οποία σήμερα υπήρξε η ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛική φωτογραφική διάταξη.

O κος Σαββίδης λοιπόν ξεκίνησε τις επαφές με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν βέβαιο πως θα έκανε σύμπραξη με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κος Καμμένος παράλληλα έπαιξε το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ Σαββίδη και ΗΠΑ, μιας και η πόρτα της Ρωσίας παραμένει ερμητικά κλειστή.

Τα υπόλοιπα γεγονότα είναι γνωστά.
Προσπάθησε το σύστημα ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ να του δώσει τηλεοπτική άδεια, την οποία λόγω ΣτΕ δεν πήρε και ως δια μαγείας μαθαίνουμε πως αποκτά τον ΠΗΓΑΣΟ και το MEGA. Τώρα οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών πως τα 220 εκατ. ευρώ δάνεια του ΔΟΛ και τα 120 του ΠΗΓΑΣΟΥ, θα χαριστούν μάλλον δεν είναι τυχαίες.

Σκεφτείτε τώρα πως ο Σαββίδης είναι ο μικρομέτοχος του ΟΛΘ, σε σύμπραξη με εταιρεία που στο παρελθόν είχε σχέσεις με λαθρεμπόριο όπλων είναι άλλη ιστορία. Το αν χαρίστηκε ο ΟΛΘ από την κυβέρνηση ΔΕΝ το ξέρουμε.

Πάντως ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ έγραφε τις προάλλες πως ”Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το λιμάνι δόθηκε σ΄έναν όμιλο στον οποίο πλην του γνωστού Ιβάν Σαββίδη μετέχει και μια γερμανική εταιρεία με την επωνυμία Deutsche Invest Equity Partners GmbH. Ως εδώ όλα καλά. Η έρευνα όμως για την συγκεκριμένη εταιρεία προκαλεί εκπλήξεις καθώς το μετοχικό κεφάλαιό της είναι μόλις 25.550 ευρώ!"

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Ποιος από εσάς γνωρίζει ακριβώς που βρήκε τα χρήματα ο Ιβάν Σαββίδης!

Ποια ήταν η κύρια επιχειρηματική του δραστηριότητα η οποία του έδωσε (δίνειWink το κεφάλαιο να κινείται τόσο επιθετικά.

Το εμπόριο τσιγάρων.
Οφείλουμε πάντως να παραθέσουμε τις πληροφορίες (τις οποίες απλά παραθέτουμε και δεν υιοθετούμε) πως υπάρχει εμπλοκή Σαββίδη και λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Όλα δένουν όπως βλέπετε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Πηγή: https://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/94611-vomva-gia-savvidi-axyranthropos-i-ependytis.html

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 29, 2017 8:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προχθες ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Δημητριάδης κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία που ορίζει πως εταιρεία στην οποία περνά περιουσιακό στοιχείο του κράτους μετά από διαδικασίες ιδιωτικοποίησης δεν βαρύνεται από παραβάσεις λαθρεμπορίας που τελέστηκαν κατά την περίοδο που το περιουσιακό στοιχείο ήταν υπό κρατική ιδιοκτησία. Η «φωτογραφική» τροπολογία, σύμφωνα με βουλευτές της αντιπολίτευσης αφορά την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ και τον ιδιοκτήτη της Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει νομικές εμπλοκές και πολύ υψηλά πρόστιμα για υποθέσεις λαθρεμπορίας που τελέστηκαν στην ΣΕΚΑΠ, πριν ο ίδιος την εξαγοράσει. Η αντιπολίτευση σήκωσε τους τόνους, μιλώντας για σκάνδαλο και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να απαντήσει στη Βουλή χθες. Ας τον ακούσουμε.

https://www.youtube.com/watch?v=sB1fwuFRiSk

«Δεν διαγράφεται κανένα πρόστιμο. Οι καταλογισμοί για τις τελωνειακές παραβάσεις ισχύουν και ισχύουν γι΄αυτούς που τις διέπραξαν και ούτε σβήνεται, ούτε προκαλείται καμία δημοσιονομική επιβάρυνση. Τι γίνεται: δίνεται η δυνατότητα σε μια υγιή επιχείρηση να μπορεί να λειτουργεί και να έχει τους εργαζομένους. Και αυτό εσείς το ονομάζετε φωτογραφική διάταξη. Ξέρετε τι είναι φωτογραφικό; Το μένος σας απέναντι σε κάθε υγιή επενδυτή, που δεν θέλει να σας παραδοθεί. Που δεν θέλει να παραδοθεί στη δική σας διαπλοκή. Που είναι ακόμα και σήμερα παρούσα».

Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό το πράγμα, πρωθυπουργός να υπερασπίζεται έτσι ανοιχτά κάποιον επιχειρηματία από το βήμα της Βουλής, χρεώνοντάς τον ουσιαστικά στο κόμμα του, ότι είναι ''δικός του'' και ότι κάποιο άλλο κόμμα θα τον ήθελε δικό του, αλλά δεν τον έχει. Κατά καιρούς διάφοροι χρέωναν κάποιους επιχειρηματίες σε πρωθυπουργούς και αρχηγούς κομμάτων, είτε ότι είχαν φιλική σχέση, είτε ότι τους χρηματοδοτούσαν. Ποτέ άλλοτε όμως δεν συνέβη ό,τι έγινε σήμερα, ανοιχτά και καθαρά ένας πρωθπουργός της χώρας να υπερασπίζεται και να θεωρεί ΔΙΚΟ ΤΟΥ κάποιο μεγαλοεπιχειρηματία. Κι αυτό αφορά τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''. Φοβερά πράγματα, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίστικα, από μία από τις πιο γελοίες, αν όχι την πιο γελοία κυβέρνηση όλων των εποχών. Αδίστακτοι απατεώνες, ελεεινά διεφθαρμένα σκουπίδια της πολιτικής, να δούμε για πόσο ακόμη θα βρίσκονται εκεί που βρίσκονται.

Πηγή:redsagainsthemachine.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 29, 2017 4:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ο Ιβαν Σαββίδης

http://www.zougla.gr/to-skitso-tis-imeras/article/to-skitso-tis-imeras---280417
Μια εικόνα που τα λεει όλα
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 03, 2017 11:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΡΙΖΑ-Σαββίδης: Οι τραγωδίες της «φάρσας»…



Σύμφωνα με τη μεγαλοφυή ρήση του Μαρξ «η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα».

Συχνά βεβαίως στην Ιστορία, η «φάρσα της τραγωδίας» είναι μια νέα τραγωδία στο τετράγωνο, όταν η φάρσα παγιωθεί σε πολιτική πραγματικότητα…

Βιώσαμε σπαρακτικά την τραγωδία του ΠΑΣΟΚ…

Αυτή η τραγωδία εμφανίστηκε σαν φάρσα με την καρικατούρα του ΠΑΣΟΚ: Τον ΣΥΡΙΖΑ!!!


Η φάρσα, όμως, αυτής της πασοκικής τραγωδίας (η γελοιογραφική απομίμηση του εκφυλισμένου ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ), έχει γίνει μια νέα τραγωδία, ακόμα πιο κυνική και αυθάδης, με την παγίωση του ΣΥΡΙΖΑ (της καρικατούρας) στην κυβερνητική εξουσία…

Αυτή η κυβερνητική κτηνωδία που βιώνουμε σήμερα,
κτηνωδία της «ιστορικής φάρσας» (της καρικατούρας του ΠΑΣΟΚ), ξεπερνάει κατά πολύ την κτηνωδία του πρωτότυπου: Την τραγωδία του ΠΑΣΟΚ…

Η φάρσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΦΡΙΚΗ στο αποκορύφωμά της.
Μια τραγωδία χωρίς ιστορικό προηγούμενο, μια διπλή τραγωδία: Η ιστορική τραγωδία του «εκσυγχρονισμού» (η πρωτότυπη), μαζί με την τραγωδία της φάρσας (την τραγωδία της γελοιογραφικής καρικατούρας)…

Αυτή η διπλή διάσταση της νέας τραγωδίας σηματοδοτείται ολοκάθαρα από τους «Κοσκωτάδες»: Τον παλιό αυθεντικό (του ΠΑΣΟΚ) και τη γελοιογραφική καρικατούρα του (του ΣΥΡΙΖΑ): Τον Ιβάν Σαββίδη…


Και εδώ οι γελοιογραφικές απομιμήσεις δεν ξεπερνάνε απλώς τα πρωτότυπα σε μαφιόζικη έπαρση, αυθάδεια και κυνισμό, αλλά και σε γελοιότητα.

Ο παλιός Κοσκωτάς (το πρωτότυπο),
μπροστά στο νέο, την καρικατούρα του (Σαββίδης), φαντάζει σαν «σοβαρός», «μετρημένος» επιχειρηματίας που δεν κόμπαζε ούτε διαλαλούσε τις διαπλοκές του: Ήταν το αυθεντικό πρωτότυπο του μαφιόζου του χρήματος, πρωτότυπο που δεν διαλαλούσε προκλητικά τη μαφιόζικη ιδιότητά του…

Οι αυθεντικοί μαφιόζοι
του χρήματος δεν συμπεριφέρονται σαν τους νεόπλουτους μαφιόζους…

Ο Ιβάν Σαββίδης ανήκει στην κατηγορία της νεοπλουτικής μαφιόζικης αυθάδειας που διαλαλεί, με έπαρση και κυνισμό, τον ηγεμονισμό του, γλείφοντας, γελοιωδέστατα και γλοιωδέστατα, τις κυβερνητικές και πρωθυπουργικές διαπλοκές του.

Ο αστείος Σαββίδης μέχρι την εξομοίωση του Τσίπρα με τον Πούτιν αποτόλμησε: η γελοιότητα χωρίς όρια και αναστολές…

Η καρικατούρα του Κοσκωτά, ο Ιβάν Σαββίδης,
ξεπερνά, κατά πολύ, το πρωτότυπό του σε αλαζονική κακουργία, σε προκλητική επίδειξη δύναμης, σε ποδοσφαιρική υστερία, οπαδικό φανατισμό και υποκριτική αυθάδεια περί «εξυγίανσης» του ποδοσφαίρου, σε έπαρση κυνισμού υπέρ των «αριστερών» ανδρεικέλων, σε κομπάζουσα κακογουστιά…

Φυσικά τα κακέκτυπα δεν κρατάνε για πολύ…

Ο Ιβάν Σαββίδης θα γκρεμιστεί πιο γρήγορα από το πρωτότυπό του, όπως πολύ γρήγορα θα γκρεμιστεί και το πολιτικό κακέκτυπο που τον κατασκεύασε: Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις σκανδαλώδεις κυβερνητικές τροπολογίες υπέρ του Σαββίδη διαβάστε ένα αποκαλυπτικό κείμενο, εδώ:
http://www.press-gr.com/2017/05/blog-post_154.html


Ωστόσο, θα βιώσουμε, για κάποιο διάστημα, μια νέα ΦΡΙΚΗ και στο ποδόσφαιρο, που θα ξεπερνάει και αυτή της «Παράγκας»: Τη ΦΡΙΚΗ της φάρσας του ΣΥΡΙΖΑ…

Ο Κύζας ήταν ο ορμητικός και αυθάδης προάγγελος…

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 07, 2017 2:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η τραγωδία των νέων "μαφιόζων" της "εξυγίανσης"...


Το τελετουργικό του νέου χαλίφη:
Προσγείωση με ελικόπτερο και
υποδοχή από τον Μπέο…


Ο Κύζας ήταν ο προάγγελος και όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο αποκαλύπτουν και στον πλέον αδαή τι συμβαίνει.

Ο μαφιόζος Σαββίδης, με τον άλλο μαφιόζο το Μελισανίδη έταξαν στο τρίτο μαφιόζο της παρέας τον εν αργία δήμαρχο Βόλου το Μπέο να γίνει ο τελικός στο Βόλο.

Σε ένα γήπεδο που δεν πληρούσε ούτε στο ελάχιστο τις προϋποθέσεις.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αντιλαμβανόμενος τη παρωδία που θα επακολουθήσει, τον κίνδυνο σοβαρών επεισοδίων και τις ποινικές ευθύνες που θα είχαν όσοι υπέγραφαν για να γίνει ο ποδοσφαιρικός αγώνας σε ένα χώρο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις θέλησε να αναβάλει τον τελικό.

Τότε ο Σαββίδης έβαλε τον Νίκο Παππά με τον οποίο έχει νταραβέρια για την αγορά του ΔΟΛ να πιέσει το Βασιλειάδη.

Αυτός αντί να παραιτηθεί ένιψε εν τέλει ως άλλος Πόντιος Πιλάτος τας χείρας του, παρέπεμψε στο Τσίπρα και αρκέστηκε να μην παρευρεθεί στον αγώνα.

Ο Τσίπρας υπέκυψε στο Σαββίδη και έδωσε το οκ για να γίνει ο αγώνας.

Την ίδια ώρα που ''δημοσιογράφοι'' την έπεφταν στο Βασιλειάδη, ο Μπέος με τους τσάτσους του και την ''επιτροπή εξυγίανσης'' μιλούσαν για ''γιορτή του ποδοσφαίρου'' και ''αγώνα αντάξιο Τσάμπιονς Λιγκ''

Το τι έγινε στο Βόλο με τα επεισόδια, τους πάνω από εκατό εξακριβωμένους τραυματίες, τους μαχαιρωμένους και τη διαιτητική σφαγή ως αντάλλαγμα για τις ''υπηρεσίες'' του Σαββίδη τα είδαν όλοι. Από καθαρή τύχη δεν υπήρχαν νεκροί.

Αυτό που δεν είδε κανείς είναι έναν υπεύθυνο από όλους αυτούς να πει μια κουβέντα έστω για το θεαθήναι. Έναν εισαγγελέα να παρέμβει και κάποιον να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Μήπως τις ρίξουν τελικά στη μαιευτήρα-γυναικολόγο Χρυσούλα Κολημήτρα (αναπληρώτρια προϊσταμένου της διεύθυνσης δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας) που έβαλαν να υπογράψει για την καταλληλότητα του γηπέδου;

Είναι να... γεννάει κανείς!
Επιστροφή στην κορυφή
Αντύπας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 07, 2017 9:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μελισσανίδης: Κραυγές «στημένου»;



Οι οργισμένοι βρυχηθμοί του Μελλισανίδη δεν είναι καθόλου πειστικοί: μοιάζουν με κείνους τους βρυχηθμούς των στημένων προβοκατόρων, που ενώ γνωρίζουν γαυγίζουν για να επικαλύψουν το δικό τους «στημένο»…

Ο Μελισσανίδης δεν είναι ούτε αθώα περιστερά, ούτε αφελής και πρωτόβγαλτος στην αρένα των «μαφιόζων» του ποδοσφαίρου. Είναι ένας πολύπειρος και πανέξυπνος παράγοντας («μαφιόζος») στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, συνακόλουθα είναι σε θέση να γνωρίζει το τι θα συμβεί στον τελικό του Κυπέλου…


Ο Κύζας δεν άφηνε κανένα περιθώριο αφελέστατων παρερμηνειών…

Και όμως ο Μελισσανίδης νομιμοποίησε το «στημένο» έργο του Κύζα και τις κραυγαλέες σηματοδοτήσεις του…

Νομιμοποίησε το νέο χαλίφη, τον Ιβάν Σαββίδη, με τις «αγκαλιές» και τις κοινές τελετουργικές κορώνες περί «εξυγίανσης»!!!

Τώρα, εκ των υστέρων, μιλάει και ο ίδιος για τον «στημένο και παλιοαλήτη επόπτη»!!!

Δέχτηκε, ωστόσο, αυτός ο «εξυγιαντής», ΟΧΙ μόνο τα τελετουργικά σώου περί «εξυγίανσης» του Σαββίδη, ενώ μόνο οι ηλίθιοι δεν γνώριζαν το τι μεθοδεύεται, αλλά δέχτηκε και να γίνει ο αγώνας-παρωδία, ένας αγώνας με δεκάδες θύματα από τις άγριες και πολύωρες συμπλοκές, μέσα σε ένα λουτρό αίματος που οι κύριοι υπεύθυνοι είναι όλοι οι παράγοντες της Πολιτείας και του Ποδοσφαίρου και κυρίως οι εμπρηστικές και υστερικές συμπεριφορές των «εξυγιαντών» τύπου Σαββίδη, Μπέου και λοιπών βυθοκορημάτων της πολιτικής και ποδοσφαιρικής αλητείας...

Σε αυτό το μακάβριο σκηνικό συμμετείχε ενεργά ο Μελισσανίδης, ως βασικός πυλώνας…

Τώρα καμώνεται ότι δεν γνώριζε για τις διαιτητικές μεθοδεύσεις της νέας διαπλοκής ΣΥΣΙΖΑ: Και αυτός σΆ αυτή τη διαπλοκή βρίσκεται…

Δεν γνώριζε αυτός ο πολυμήχανος, πανούργος και «κωλοπετσωμένος» Μελισσανίδης…

Δεν γνώριζε
όταν και κάποιοι τολμηροί δημοσιογράφοι το είχαν επισημάνει και προβλέψει…

Διαβάστε εδώ:
http://www.sport-fm.gr/article/o-iban-perase-mia-eksugiansi-kai-tin-aek-ston-teliko-tis-kafrilas/3355363


Ο Μελισσανίδης, συνεπώς, πιο πολύ μοιάζει να λειτουργεί ο ίδιος σαν «στημένος» προβοκάτορας περί «στημένου επόπτη», για το θεαθήναι, για να συγκαλύψει και τη δική του ΕΝΟΧΗ στο ΕΓΚΛΗΜΑ: Πυροτεχνήματα για τα αυτιά των φανατικών αφελών…

Και οι πέτρες γνώριζαν το τι θα γίνει εκτός από τον Μελισσανίδη!!!

Μέχρι πότε θα μας δουλεύουν οι μαφιόζοι της πολιτικής και του ποδοσφαίρου;;;

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες