Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ξανασαρώνουν πάλι οι νεοταξίτικες πυρκαγιές

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 01, 2017 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ξανασαρώνουν πάλι οι νεοταξίτικες πυρκαγιές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ξανασαρώνουν πάλι οι νεοταξίτικες πυρκαγιές όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη.

Μετά τις μεγάλες πυρκαγίες στην Πορτογαλία και Ισπανία, σειρά είχε και η χώρα μας.

Μέσα σε τρίς ημέρες πυρκαγιές ξέσπασαν στην Κορώνη της Μεσσηνίας, στο Κρυονέρι Αττικής, στην Mυτιλήνη, στην Κερατέα, στις Σέρρες. Και έπεται η συνέχεια.

Η οικολογική καταστροφή σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι μία από τις βασικές στρατηγικές της νέας τάξης εδώ και 10ετίες. Το φαινόμενο αυτών του είδους των συνεχόμενων καταστροφικών πυρκαγιών δεν υπήρχε πρίν την κατάρρευση τη ς Σοβιετικής Ένωσης. Όπως και εκατομμυρίων χρόνων αλλιώς δεν θα υπήρχε ίχνος από δασικών εκτάσεων.

Η Νέα Τάξη που ήταν στο πρόγραμμα της Χιτλερικής Γερμανίας, η σημερινή παγκόσμια ιμπεριαλιστική ελίτ με επικεφαλής τον αμερικάνικο πλανητικό ιμπεριαλισμό με την επονομασία «PAX-AMERIKANA» το ξαναέθεσε στην ημερήσια διάταξη.

Έκτοτε η Νέα Τάξη δηλαδή το 4ο ΡΑΙΧ του νεοφασισμού που ήταν στην «αφάνεια» πήρε τα πάνω του. Ο κίνδυνος του κομμουνισμού έπαψε για τους ιμπεριαλιστές να υφίσταται, και για επιτύχουν στα σχέδια τους -την Επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης- κήρυξαν τον πόλεμο στην ανθρωπότητα, όχι με τον κλασικό τρόπο αλλά με τα γεωφυσικά όπλα που διαθέτουν φανερά και «κρυφά».

Με την πλαστή τρομοκρατία, την αλλαγή των καιρικών φαινομένων , τις πυρκαγιές, και τα ανοικτά σύνορα. Που ο σκοπός τους είναι η « Επιβολή της Παγκόσμιας Ιμπεριαλιστικής Διακυβέρνησης!!!
Επιστροφή στην κορυφή
αναγνώστης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 02, 2017 2:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιατί οι εμπρησμοί;




Η συστηματική πυρπόληση των δασών -φαινόμενο της μεταπολίτευσης αποκλειστικά- αποδίδονταν μέχρι πρότινος στην πάγια τακτική σε καταπατητές(τώρα που δεν πούλητε ούτε λέπι το έχουν βουλώσει) και όταν αυτό δεν είναι αρκετά πειστικό επιστρατεύονταν άλλες εκδοχές, που κατά περίπτωση μπορεί να ήταν βοσκοί, απρόσεκτοι γεωργοί, γριούλες, ηλεκτροσυγκολλητές, καπνιστές, πυλώνες της ΔΕΗ, ακραία καιρικά φαινόμενα, χωματερές, πυρομανείς μπουκαλόπατοι,κουτσουλιές από πετροκότσυφες, (εδώ γελάνε) ή και ο συνδυασμός όλων.

Είναι περιττή η υπενθύμιση γεγονότων και η προσφυγή σε λογικά επιχειρήματα που θα αποδείκνυαν ότι καμιά απ' αυτές τις «αιτίες» δεν επαληθεύτηκε ποτέ απ' την ζωντανή εμπειρία όλων μας. Θα υπενθυμίσουμε μόνο ότι «περιέργως» καμία απ' αυτές τις υποτιθέμενες αιτίες πυρκαγιών δεν λειτούργησε το 2004, το καλοκαίρι των Ολυμπιακών αγώνων. Το 2002, όταν ξένοι πράκτορες, μετά των εγχώριων παραγιών τους, «εξάρθρωναν» την «τρομοκρατία». Το 1997, το καλοκαίρι των παγκόσμιων αγώνων στίβου στην Αθήνα, που υπήρξαν πρόκριμα για την ανάθεση των Ολυμπιακών (ελέω Αμερικάνων) στην Ελλάδα του Σημίτη!

Οι σχεδιασμένοι εμπρησμοί με επικέντρωση σε επιλεγμένους στόχους -τουριστικά θέρετρα, καλλιέργειες, κτηνοτροφία, ηλεκτροπαραγωγή, ανθρώπινες ζωές, παραπέμπει στην κατεύθυνση ισχυρής και παράφρονος ξένης δύναμης, η οποία έχει καταληφθεί από εκδικητικό αμόκ και θέλει να προκαλέσει ολοκληρωτική οικονομική και οικολογική καταστροφή των εθνικών κρατών και να γονατίσει το μαχητικό πνεύμα των λαών τους...

Αφού εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε ότι τα παλιά-γνωστά παραμύθια ειδικά περί «καταπατητές») ήταν ο εύκολος τρόπος για να μένουν οι πραγματικοί δράστες στο απυρόβλητο και να δικαιολογούν οι κυβερνήσεις της τελευταίας 40κονταετίας τη δειλία τους και την ριζωμένη απροθυμία τους να θωρακίσουν την ασφάλεια της χώρας. Όχι βέβαια απ' τον λεγόμενο «κομμουνιστικό κίνδυνο», αλλά απ' ίδια την «σύμμαχο» Αμερική, ηγεμόνα και «προστάτιδα» του «ελεύθερου» κόσμου!

Ο ελληνικός λαός διαπιστώνει δραματικά ότι δεν υπάρχει ούτε κυβέρνηση ούτε κράτος. Πράγματι, υπάρχουν μόνο «Αυτοκρατορικοί Έπαρχοι» παγιδευμένοι σ' ένα δυσεπίλυτο δίλλημα: απ' την μια βλέπουν την φωτιά να καίει επικίνδυνα στα μπατζάκια τους και απ' την άλλη ξέρουν ότι η θέση και τα προνόμια τους εξαρτώνται απ' την Αμερική. Η πτώση του ηγεμόνα θα είναι και δική τους πτώση. Γι' αυτό και η εικόνα που βγάζουν είναι διφορούμενη και κωμικοτραγική: Η Ελλάδα είναι στόχος, λένε. Αλλά μας κρύβουν, πίσω απ' το δάχτυλο, ποιος την πυροβολεί! Κι ας το 'χει όλος ο κόσμος τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι...

Πιο δεξιά απ' την Δεξιά κινείται η επίσημη Αριστερά, σέρνοντας ξοπίσω της και τις εξωκοινοβουλευτικές ομάδες. Απ' την ίδια την λογική του εκφυλισμού της έχει εξελιχθεί από υπηρέτης των αφεντικών, σε υπηρέτη του αφεντικού των αφεντικών.

Αντί να καταγγείλει τους νεοταξίτικους εμπρησμούς ενώπιον της μεγαλύτερης εδώ και χρόνια της εθνικής οικολογικής τραγωδίας νίπτει τας χείρας της. Μηρυκάζει παραμύθια που συγκαλύπτουν τους ένοχους, ενώ χαρακτηρίζει ... «συνομωσιολόγους»(!) όσους καταγγέλλουν (έστω και πλαγίως) ότι πίσω απ' την πύρινη συμφορά βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τους εμπρησμούς (όπως άλλωστε την πλαστή τρομοκρατία) ως μέσο εκβιασμού και πολιτικής χειραγώγησης.

Μας λένε: «Μα πού έφερε αντίρρηση η κυβέρνηση στις εντολές των Αμερικάνων για να την τιμωρούν;» Αυτοί που σκέπτονται μ' αυτόν τον τρόπο είτε είναι Φαρισαίοι υποκριτές, πρόθυμοι να θυσιάσουν την χώρα και τον λαό της στο βωμό της ιδιοτέλειας τους, είτε άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν γρι απ' τις διεθνείς σχέσεις και τον ρόλο της Αμερικής για παγκόσμιο έλεγχο δια μέσου μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, υπό την εποπτείας της. Tης "PAX-AMERIKANA".

Στόχος δεν είναι μόνο ν' αναγκάσουν την όποια ελληνική κυβέρνηση σε υποχώρηση, αλλά και να δείξουν στις πιο ισχυρές χώρες της Δυτικής Ευρώπης τι θα υποστούν αν δεν ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των ΗΠΑ και συνεχίσουν να αμφισβητούν και να υποσκάπτουν την αμερικάνικη επικυριαρχία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ενώ συνεχίζεται το πύρινο μακελειό, οργιάζουν πάνω στα αποκαΐδια και τα φέρετρα τα παρασκηνιακά παζαρέματα. Και τα χειροτέρα ίσως έπονται!

Το εγκληματικό χέρι των Αμερικάνων πρακτόρων και της πέμπτης φάλαγγας των ντόπιων συνεργών τους, δεν θα αποσυρθεί αν δεν τσακιστεί. Συνεργοί υπάρχουν παντού και στην ίδια την Πυροσβεστική υπηρεσία. Ας έχουμε στα υπ' όψη ότι οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της εκπαιδεύονται στην Αμερική -και όχι από πυροσβέστες αλλά από πράκτορες του ... FBI!

Σαν πρώτο και κρίσιμο βήμα αντίστασης, οι ΗΠΑ πρέπει να ξεσκεπαστούν και να καταγγελθούν ευθέως στην ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη. Οι αξιοθρήνητες πολιτικές ηγεσίες δεν θέλουν ούτε πρόκειται να το κάνουν. Αυτό πρέπει θαρραλέα να το επιβάλει ο ίδιος ο ελληνικός λαός. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι άξιος της μαύρης του τύχης.
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 03, 2017 9:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε πύρινο κλοιό όλη η χώρα. Κάθε χρόνο το ίδιο μακάβριο έργο της εμπρηστικής αποτέφρωσης. Γι αυτή τη σταθερή και συστηματική εμπρηστική στρατηγική της πλανητικής εξουσίας έχουμε γράψει άπειρα κείμενα. Αναδημοσιεύουμε ενδεικτικά το περυσινό και ένα γραμμένο του 2014: Κείμενα που εμπεριέχουν και πολλά άλλα σχετικά…


Εμπρησμοί: Στο ίδιο έργο θεατές επί 42 χρόνια




Και φέτος οι Νέρωνες της Νέας Τάξης μας αποτεφρώνουν: Σε όλη την Ελλάδα, ταυτόχρονα, ανοίγουν μέτωπα εμπρηστικών επιθέσεων.

Μόνο οι παντελώς βλάκες δεν είναι σε θέση να αντιληφτούν ότι όλο αυτό το εφιαλτικό εμπρηστικό ολοκαύτωμα της Ελλάδας, είναι μια επιχείρηση εμπρηστικού πολέμου, επιχείρηση μεθοδευμένη και καθοδηγούμενη από τα πλανητικά κέντρα της εξουσίας των μαφιόζων του χρήματος, μέσω των ποικίλων μηχανισμών τους και μυστικών υπηρεσιών…

Το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό συντελείται εδώ και 42 χρόνια, με τη συνενοχή του κράτους, των δωσίλογων κομμάτων και των «νταβάδων» της «Ενημέρωσης» (το προπαγανδιστικό ιερατείο της νεοταξικής βαρβαρότητας)…


Η ΣΙΩΠΗ σε τέτοιου είδους ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εμπρηστικής αποτέφρωσης είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ…


Συνένοχα στο χρόνιο αυτό εμπρηστικό ΕΓΚΛΗΜΑ είναι όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ (τα πορνεία της δημοσιογραφίας).

Συνένοχη και η «αριστερά». Όλες οι αποχρώσεις της ΣΙΩΠΟΥΝ κι αυτές…

Ή παραπλανούν περί «καταπατητών» και άλλων φαιδροτήτων…

Για τους Νέρωνες της Νέας Τάξης έχουμε γράψει άπειρα κείμενα. Θεωρούμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε το περυσινό. Βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=34667#34667


Εμπρηστικός εφιάλτης: Πάνω από 40 πύρινα μέτωπα




Πάλι η Ελλάδα καίγεται από τα εμπρηστικά φλογοβόλα της πλανητικής Βαρβαρότητας: Τις διεθνείς μαφίες του χρήματος (Νέα Τάξη) και τους μακάβριους μηχανισμούς της (διεθνείς μυστικές υπηρεσίες)…

Πάνω από 40 πύρινα μέτωπα είναι ο σημερινός εμπρηστικός απολογισμός…


Στο ίδιο έργο θεατές επί 41 χρόνια, περίπου, από τη μεταπολίτευση και μετά.


Η χώρα μας, κάθε καλοκαίρι, γίνεται στάχτη και αποκαΐδια ΚΑΙ τα πολιτικά κόμματα και αποκόμματα, καθώς και τα ιερατεία των «νταβάδων» (ΜΜΕ) θορυβούν με τις ίδιες πάντα φαιδρές ανοησίες περί «καταπατητών», «ανικανότητας του κράτους» και άλλων παρόμοιων αστειοτήτων…

Επί 41 χρόνια, κυβερνήσεις, κόμματα, αποκόμματα και ΜΜΕ κοροϊδεύουν και παραπλανούν τον ελληνικό λαό ασύστολα, αραδιάζοντας πλήθος φαιδρών ανοησιών με ένα και μοναδικό στόχο: Τη συγκάλυψη των εμπρηστών της Νέας Τάξης (πολυεθνικού κεφαλαίου), των χορηγών και σπονσόρων του πύρινου εφιάλτη, καθώς και των εκτελεστικών τους οργάνων (μυστικές υπηρεσίες)…

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, οι εμπρηστές έχουν πολιτική ταυτότητα και το πύρινο ολοκαύτωμα της Ελλάδας είναι σχεδιασμένο και έχει συγκεκριμένους στόχους: Οικονομικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς.

Οι εμπρηστές-εκτελεστές βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, υλοποιώντας τους στόχους των μεγάλων αφεντικών.

Επί 41 χρόνια μας καίνε ανενόχλητες οι μυστικές υπηρεσίες, και οι μηχανισμοί του καθεστώτος (κόμματα, ΜΜΕ και τα ποικίλα προπαγανδιστικά ιερατεία), αποκρύβουν ΕΠΙΜΕΛΩΣ την αλήθεια, την ταυτότητα των εμπρηστών, τα Μεγάλα Αφεντικά (τους σύγχρονους Νέρωνες) και τις επιδιώξεις τους.

Μας αραδιάζουν ποικίλα παραμύθια και δεν ρωτάνε ούτε το απλό: ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ επί 41 χρόνια και ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ…

Δεν αναρωτιούνται επίσης: ΓΙΑΤΙ δεν καήκαμε το 1997, το 2002 και το 2004; Τότε δεν υπήρχαν «άσχημες καιρικές συνθήκες» ή «οικοπεδοφάγοι» και άλλα φαιδρά που ακούμε επί 41 χρόνια;

Αν προχωρούσαν σε ένα απλό συσχετισμό θα διέκριναν ότι:

α).Το 1997: Ήταν Καλοκαίρι των παγκόσμιων αγώνων στίβου στην Αθήνα, «πρόβα» για την ανάθεση των Ολυμπιακών (ελέω Αμερικάνων) στην Ελλάδα του Σημίτη!

β). Το 2002: Ήταν οι ξένοι πράκτορες που, από κοινού με τους εγχώριους, σκηνοθετούσαν την «εξάρθρωση» της «τρομοκρατίας»!

γ). Το 2004: Καλοκαίρι της πλανητικής φιέστας των Ολυμπιακών Αγώνων!


Επί 41 χρόνια αποκρύβεται συστηματικά και δόλια τούτο: Ότι οι εμπρησμοί είναι μία από τις πιο μακάβριες μορφές τρομοκρατικού πολέμου του πολυεθνικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης, εναντίον εθνών, λαών και κρατών: Είναι ένας πόλεμος των δημίων και ληστών της Νέας Τάξης, με στόχο την οικονομική καταστροφή των κοινωνιών, την εξαθλίωση των λαών και την ΕΠΙΒΟΛΗ των πολιτικών, αποικιοκρατικών στόχων…

Τα ζητήματα αυτά τα έχουμε παρακολουθήσει και αναλύσει εξαντλητικά εδώ και πολλά χρόνια.
Πολλά συγκεντρωμένα κείμενα θα τα βρείτε στο παρακάτω λινκ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3470


Σε αυτά τα κείμενα γκρεμίζουμε όλη τη μυθολογία που αναπτύχθηκε, επί δεκαετίες, γύρω από τους εμπρησμούς (στην αρχή ούτε καν τη λέξη «εμπρησμός» δεν χρησιμοποιούσαν οι πολιτικές και δημοσιογραφικές πόρνες) ΚΑΙ αποκαλύπτουμε τους σχεδιασμούς του πολυεθνικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης: Τους πραγματικούς λόγους των εμπρησμών και τις μυστικές υπηρεσίες που υλοποιούν τα σχέδια της πλανητικής εξουσίας…




Εμπρησμοί: Το μακάβριο όπλο της Νέας Τάξης



Η ναυαρχίδα του Λαμπρακιστάν αναρωτιέται: «1452 φωτιές σε 17 ημέρες, τι συμβαίνει;»

Το Λαμπρακιστάν, όπως και όλο το κατεστημένο (πολιτικό, δημοσιογραφικό, πνευματικό) ΓΝΩΡΙΖΕΙ πολύ καλά το τι συμβαίνει…

Απλώς, κατά καιρούς, όταν το κακό παραγίνεται, πετάνε και κάποια ερωτηματικά και υπονοούμενα…


Να θυμίσουμε ένα άλλο σαφέστατο υπονοούμενο του «Βήματος», στις 29.6.07:

ΒΗΜΑ – 29.6.07 = Πρώτη σελίδα, κάτω δεξιά
=============================================
ΠΡΟΣΟΧΗ


Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή.
Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των
Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει
εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση.

Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές
αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις. Η Ελλάδα
πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει
στόχος εκδικητικής μανίας.

Διότι όλοι γνωρίζουμε
πλέον πώς αντιδρούν
οι μεγάλες δυνάμεις…


ΤΟ ΒΗΜΑ

Γνωρίζουν, λοιπόν, πολύ καλά ποιοι μας καίνε, επί δεκαετίες, και το ΓΙΑΤΙ μας καίνε…

Ενώ, όμως, γνωρίζουν μας πυρπολούν, επί δεκαετίες, με παραμύθια για μικρά παιδιά, αποκρύπτοντας τους χορηγούς, τους σπόνσορες, τους σκηνοθέτες και τους εκτελεστές των εμπρησμών…

Κατά καιρούς, για το θεαθήναι, πετάνε και κάποια υπονοούμενα…

Αποκρύβεται, βεβαίως, συστηματικά και δόλια τούτο: Ότι οι εμπρησμοί είναι μία από τις πιο μακάβριες μορφές τρομοκρατικού πολέμου του πολυεθνικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης, εναντίον εθνών, λαών και κρατών: Είναι ένας πόλεμος των δημίων και ληστών της Νέας Τάξης, με στόχο την οικονομική καταστροφή των κοινωνιών, την εξαθλίωση των λαών και την ΕΠΙΒΟΛΗ των πολιτικών, αποικιοκρατικών στόχων…

Τα ζητήματα αυτά τα έχουμε παρακολουθήσει και αναλύσει εξαντλητικά εδώ και πολλά χρόνια.

Πολλά συγκεντρωμένα κείμενα θα τα βρείτε στο παρακάτω λινκ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3470


Σε αυτά τα κείμενα γκρεμίζουμε όλη τη μυθολογία που αναπτύχθηκε, επί δεκαετίες, γύρω από τους εμπρησμούς (στην αρχή ούτε καν τη λέξη «εμπρησμός» δεν χρησιμοποιούσαν οι πολιτικές και δημοσιογραφικές πόρνες) ΚΑΙ αποκαλύπτουμε τους σχεδιασμούς του πολυεθνικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης: Τους πραγματικούς λόγους των εμπρησμών και τις μυστικές υπηρεσίες που υλοποιούν τα σχέδια της πλανητικής εξουσίας…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες