Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Παντελής Καψής και ο Πλανήτης Μποφίλιου

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 23, 2017 11:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Παντελής Καψής και ο Πλανήτης Μποφίλιου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Παντελής Καψής και ο Πλανήτης Μποφίλιου
Πηγή: http://www.skai.gr/news/opinions/article/362527/o-planitis-bofiliou/#ixzz5272hiLJr


Άλος ένας επιφανής λακές του συστήματος που ενοχλήθηκε από της δηλώσεις της Μποφίλιου. Και το χειρότερο για το οποίο πόνεσε τον κύριο Παντελή Καψή είναι πως η Μποφίλου βρήκε υποστήριξη και μάλιστα από τον Τσακνή ένα δημόσιο πρόσωπο που ως πρόσφατα κατείχε θέση ευθύνης και μάλιστα στην κρατική τηλεόραση.

Και βέβαια ο κυρ, Παντελής μας όπως δηλώνει θα έμενε σ αυτά, αν δεν τραβούσε την προσοχή του μια παρουσίαση γνωστής επιστημόνισας στο διαδίκτυο που είναι κορυφαία στον χώρο της, με ευρύτατα αναγνωρισμένο έργο, και χαίρει γενικής εκτίμησης. Την ίδια στιγμή ωστόσο, όπως η ίδια δηλώνει, είναι ακτιβίστρια, μετέχει στους κοινωνικούς αγώνες και παραμένει ενεργό μέλος επαναστατικού τροτσκιστικού κόμματος.

Στηρίζει δηλαδή την απαράδεχτη ρήξη με την «ιμπεριαλιστική» Ευρωπαϊκή Ένωση και τον «καπιταλισμό», όπως και την «αναδιοργάνωση της οικονομίας σε νέες σοσιαλιστικές βάσεις» με ταυτόχρονο «διεθνιστικό άνοιγμα» για την στήριξη της χώρας στα λαϊκά και εργατικά κινήματα, με τελικό στόχο την σοσιαλιστική ενοποίηση της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Και μπορεί να μη μιλά έτσι περιγραφικά για έξοδο στο βουνό, μιλά ωστόσο για την επαναστατική προοπτική και υιοθετεί ως σύνθημα το «Βάρκιζα τέλος».

Απαράδεκτα, ακατανόητα, και εξωπραγματικά πράγματα όλα αυτά, που μόνο σε ένα άλλο πλανήτη θα μπορούσαν να συμβαίνουν και όχι στο πλανήτη γή, μας λεει ο κυρ,Παντελής.../b][b]και συνεχίζει ακάθεκτος..και τι νόημα έχει σήμερα η αναφορά στους καταδότες επί κατοχής {θέλει να εξορκίσει την νέα κατοχή που ζούμε} και δεν είναι αδιανόητο να μιλά κανείς πως υπάρχουν για δύο Ελλάδες η μία των φτωχών και η άλλη των πλουσίων; Θεωρεία της δημοσιογραφικής αλητείας, «όλοι μαζί τα φάγαμε, και όλοι την ίδια ευθύνη έχουμε.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τελευταία έχει γίνει της μόδας από της "πόρνες" της δημοσιογραφίας, όπου αναπτύσσετε ένας είδος τύπου λεπτοδουλεμένου κυνισμού και όλο και πιο θαρραλέα μας λανσάρουν, πως οι πλούσιοι είναι «τολμηροί, αλτρουιστές, σκληρά εργαζόμενοι,αφοσιωμένοι», ενώ οι φτωχοί «χαμένοι, μικροαπατεώνες, άνθρωποι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το σύστημα».Όπως πχ οι πλειστηριασμοί.

Να γιατί το βολεμένο ερπετό ο κύρ, Παντελής μας μιλάει για άλλον Μποφίλιου Πλανήτη. Και θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά.

Τι τσαρλατανισμός από αδιάντροπες ανοησίες. Τι δημοσιογραφική προστυχιά, τι διανοητική δουλικότητα. Όπως και να ανακατέψει τα χαρτιά ο κυρ, Παντελής μας,αλλοίμονο το ψεύτικο χαρτί του χαρτοκλέφτη ξεπροβάλει στην επιφάνεια.


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες