Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 04, 2018 11:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛ

Οι ΑΝΕΛ για μία ακόμη φορά δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο που τους χαρακτηρίζει σε όλη την πολιτική τους σταδιοδρομία . Στο να πράττουν τα αντίθετα στα όσα αναφέρουν στις προγραμματικές τους ανακοινώσεις .Ειδικά στις κόκκινες γραμμές που έθεταν στα εθνικά ζητήματα όσο και στα μνημόνια. Τά έγραψαν στα παλιά των υποδημάτων τους και έγιναν τα ποιο πειθήνια συνετεράκια του ΣΥΡΙΖΑ

Αποδεικνύονται «Πατριώτες της πλάκας» και εθνοκάπηλοι σε ότι αφορά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Από την μια πλευρά ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε «πλειοψηφία μειοδοσίας» όσους βουλευτές ψηφίσουν ονομασία των Σκοπίων που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», αλλά από την άλλη έσπευσε να προσθέσει «Εμείς θα σεβαστούμε την αρχή της πλειοψηφίας, εάν η πλειοψηφία μειοδοτήσει για τα εθνικά συμφέροντα»!

Οι ΑΝΕΛ, με το να δηλώνουν πως «θα πειθαρχήσουν σε ότι αποφασίσει αυτή η πλειοψηφία», δείχνει το αποκρουστικό τους προσωπείο της πατριδοκαπηλίας που διέπει τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι αντί για «ανάχωμα» στον εθνομηδενισμό που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τους απαραίτητους χρήσιμους κυβερνητικούς συνεργάτες του, τόσο στην προδοσία επί των Εθνικών θεμάτων όσο και στην τήρηση της εγκληματικής μνημονιακής πολιτικής.

Ακολουθούντας χωρίς ντροπή την γνωστή ρήση : «Η δικαιολόγηση ενός λάθους είναι, πολλές φορές, χειρότερα από το ίδιο το λάθος». Που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι λάθος αλλά συνειδητή προδοτική στάση που τους επιβάλλεται από τα ξένα κέντρα αποφάσεων για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.Ξεπουλώντας όχι μόνα τα εργατικά συμφέροντα αλλά και τα αστικά εθνικά συμφέροντα της χώρας.

Πράγμα που δείχνει πως μόνο μια εργατική επανάσταση μπορεί να υπερασπίσει όχι μόνο τα εργατικά συμφέροντα αλλά και την εθνική ανεξαρτησία της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 04, 2018 4:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος: Kαλό παιδί ο Καμμένος, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα όσο εμείς δίνουμε την Μακεδονία στους σκοπιανούς
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018
Παραθέτουμε,μία από της δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Τζανακόπουλου, στο Euronews:

«Ο βασικότερος όρος για να μπορέσουμε να το επιλύσουμε είναι ακριβώς να οικοδομηθεί η ευρύτερη, δυνατή συναίνεση εντός του πολιτικού συστήματος. Από εκεί και πέρα ξέρετε ότι η κυβέρνηση αυτή, αποτελείται από δύο πολιτικούς φορείς, οι οποίοι έχουν διαφορετικές πολιτικές διαδρομές, διαφορετική πολιτική καταγωγή, διαφορετικές ιδεολογικές τοποθετήσεις, αλλά παρ όλα αυτά η τοποθέτηση του κ. Καμμένου σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει την εξεύρεση μίας λύσης καθώς τήρησε μια πολύ υπεύθυνη στάση, λέγοντας το εξής, ότι παρά το γεγονός ότι έχει τις επιφυλάξεις του σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο, δεν έχει τη διάθεση να πυροδοτήσει μία κυβερνητική, πολιτική κρίση, αλλά αντιθέτως θέτει ως όρο, ακριβώς αυτό που σας έλεγα εγώ προηγουμένως, την ευρύτερη δυνατή συναίνεση στο πλαίσιο του πολιτικού συστήματος. Εφόσον αυτή βρεθεί ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν θα φέρει αντίρρηση σε ό,τι αφορά την επίλυση του ζητήματος».

Αυτό που μας λέει ο Τζανακόπουλος είναι ότι η πολιτική σύνθεση της προδοσίας έχει ήδη κλείσει. Θα ψηφίσουν Σύριζα, ΠαΣοΚ, Ποτάμι και ΚΚ€, ενώ ο Καμμένος θα παριστάνει εκ του ασφαλούς τον «μακεδονομάχο», ξέροντας ότι εν τέλει οι σκοπιανοί θα πάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας. Υπήρξε, δε, πολύ «υπεύθυνος», «καλό παιδί» , ο Καμμένος αφού ενώ μπορεί δεν θα ρίξει την κυβέρνηση των ανθελλήνων για να μην περάσει η προδοτική λύση.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες