Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Μπογιόπουλος:Κατάπτυστος ψευτοκομμουνιστής

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 24, 2018 1:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μπογιόπουλος:Κατάπτυστος ψευτοκομμουνιστής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μπογιόπουλος:Κατάπτυστος ψευτοκομμουνιστής

Πρωτοστατεί και ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις κυρίαρχες δυνάμεις του φασιστικού καθεστώτος του 4ου ΡΑΙΧ του σύγχρονου νεοφασισμού.

Σαν λυσσασμένη ύαινα καταδικάζει τις πράξεις αυθόρμητης λαϊκής αγανάκτησης και απελπισίας, σαν φασισμό και δηλώνει που τον χωρίζει άβυσσος από τα ελεεινά φασιστικά τσογλάνια, που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη παρότι προκλητικά είχε δήλωσε πως «χέστηκε αν ο Κεμάλ σκότωσε τους έλληνες» και ζητά να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Φυσικά είναι τόσο το μίσος του κατά του φτωχού ελληνικού λαού ο όποιος θα πρέπει να δέχεται τα πάνδεινα, να μην εξεγείρετε στους δυνάστες του, να μη ασκεί επαναστατική βία στην βία στους εκπρόσωπους του κεφαλαίου και της νέας τάξεις αλλά να τους ρίχνει ροδοπέταλα, ή να στοιχίζετε πίσω από το ΚΚΕ, σε ανούσιες ειρηνόφιλες και αναποτελεσματικές 24ωρες απεργίες.

Καιτέλος δεν διστάζει να χαρακτηρίζει εξίσου τομάρια σε όσους δεν τοποθετούνται κατηγορηματικά, με την αφεντιά του,και δεν καταδικάζουν χωρίς ήξεις αφήξεις,την άθλια επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης και με όσους την διέπραξαν. Κατηγορεί δε τους μπατσοπαράγοντες που πρέπει να απολογηθούν για την απραξία τους, καθώς τα «έδοξα» ΚΝΑΤ του ΚΚΕ δεν υπάρχουν πια ώστε να παίξουν το ρολό των μπάτσων, όπως στις καλές εποχές, που πλέον έχουν περάσει ανεπίτρεπτη.

Εξού και η λύσσα του ψευτοκομμουνιστή Μπογιόπουλου και η άβυσσος που τον χωρίζει από τον λαό.


Από το facebook του Νίκου Μπογιόπουλου – imerodromos. Gr

https://iskra.gr/%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%ac%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%89%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%ad%cf%81/

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες