Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΤΟΣΚΑΣ : ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 04, 2018 2:09 am    Θέμα δημοσίευσης: ΤΟΣΚΑΣ : ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τόσκας: Ισχυρές ενδείξεις που μαρτυρούν εμπρησμό

«Σοβαρό εύρημα» για τη φωτιά στο Νταού Πεντέλης

Για ισχυρές ενδείξεις που μαρτυρούν εμπρησμό πίσω από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Όπως σημείωσε, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα εμφανίστηκαν πολλές εστίες φωτιάς στην Κινέτα, και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εμπρησμό, ενώ ειδικά για την πυρκαγιά στα Νταού Πεντέλης ανέφερε πως υπάρχει «σοβαρό εύρημα» για το οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες που προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/3853043/toskas-ischyres-endeixeis-poy-martyroyn-emprismo

Αιχμές Τόσκα για τις πυρκαγιές: "Δεν είναι και τόσο αθώες"

Ο κ. Τόσκας, άφησε να εννοηθεί ότι η μεγάλη πυρκαγιά, μπορεί να είναι και έργο εμπρησμού, κάτι ωστόσο που θα διερευνηθεί από την Διεύθυνση Εγκλημάτων Εμπρησμού, η οποία βρίσκεται ήδη στην περιοχή για την έναρξη των ερευνών, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

"Δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές", υπογράμμισε ο κ. Τόσκας και συνέχισε: "Χθες το βράδυ και πάλι στα Γεράνεια, στην ίδια περίπου περιοχή που εκδηλώθηκε η σήμερα η πυρκαγιά, είχαμε άλλες δύο πυρκαγιές, οι οποίες όμως τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο. Σήμερα το απόγευμα και ενώ η φωτιά στην Κινέτα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, εκδηλώθηκε και άλλη πυρκαγιά πάνω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου. Και αυτή αντιμετωπίστηκε γρήγορα, όμως όλα αυτά δεν μπορεί να μην μας βάζουν σε σκέψεις".
http://www.businessnews.gr/article/114926/aihmes-toska-gia-tis-pyrkagies-den-einai-kai-toso-athoes

Tα κατοχικά ανδρείκελα του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το Τόσκα , υιοθέτησαν για πρώτη φορά με μισόλογα απόψεις που παλιότερα τις χαρακτήριζαν «Συνωμοσιολογικές», πως οι πυρκαγιές δεν είναι και τόσο αθώες, αλλά εμπρηστών «ηλεκτρονικού ασύμμετρου πολέμου», κ.ο.κ. Και αυτά με μισόλογα και χωρίς να αναφέρουν :Ποιοι μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο, ποιοί και γιατί μας καίνε, ποιοί έκαψαν την Κινέττα, το Βουτσά το Μάτι και για 45 χρόνια που πυρπολείτε η Ελλάδα.

Παράταυτα οι μισόλογες δηλώσεις του Τόσκα έτειναν να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου. Να τους ξεφύγει η κατάσταση για το εμπρηστικό ΕΓΚΛΗΜΑ. Να αρχίσουν οι συζητήσεις και να αποκαλυφθούν οι οργανωτές και οι σκηνοθέτες, που αποτεφρώνουν την Ελλάδα περί τα 45 χρόνια.

Γ’αυτό την επόμενη των δηλώσεων του Τόσκα και πρό του φόβου τους να αποκαλυφθούν τα εγκλήματα τους κατάλαβαν την γκάφα τους και έκαναν κωλωτούμπα 180 μηρών.

Θα έπρεπε να κοπούν μαχαίρι δηλώσεις πως οι πυρκαγιές είναι έργο εμπρηστών αλλά των ακραίων καιρικών φαινομένων, Ή κάποιου ασυνείδητου πολίτη που έβαλε την φωτιά από αμέλειά του. Εξού και η σύλληψη ενός 65χρονου που έκαιγε τάχατες τα ξερόκλαδά του και ένω ο άνεμος έτρεχε με 11 μποφόρ.

Δηλαδή παραμύθια που δεν τα χάβουν ούτε τα μικρά παιδιά.

Και όμως συλλήβδην το δουλικό πολιτικό και δημοσιογραφικό προσωπικό της αποικίας: Κυβέρνηση, κόμματα, διαφθαρμένα ΜΜΕ ποικίλα ακαδημαϊκά και πνευματικά ιερατεία… έτρεξαν να εξυπηρετήσουν την εντολή των αφεντικων τους «ξεχνώντας» τι ψέλλιζαν την προηγούμενη μέρα.


Και για να κόψουν τον βήχα σε τυχόν εμμονή περί εμπρησμών καρατόμησαν τον Τόσκα προς γνώση και συμμόρφωση.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες