Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αυτό θα πει πολυφωνία!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Χαράλαμπος Μηνάογλου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2018 7:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αυτό θα πει πολυφωνία! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτό θα πει πολυφωνία!



Στην Ευρωπαϊκή Ένωση πλέον και επίσημα απαγορεύεται η διαφορετική άποψη. Κανείς δεν επιτρέπεται να έχει διαφορετική άποψη από το σοφό διευθυντήριο στελεχωμένο κατάλληλα από υπαλλήλους του παγκόσμιου κεφαλαίου (της ευρωπαϊκής ελίτ).

Όποιος τολμάει να έχει, στηλιτεύεται ως ακροδεξιός και αμέσως στην Ελλάδα τουλάχιστον, αλλά και σε άλλες χώρες βγαίνουν τα δουλικά της ελίτ στις τηλεοράσεις, οι "έγκριτοι" δηλαδή δημοσιογράφοι, να τον υβρίσουν και να προτείνουν λύσεις και αντίδοτα στο πρόβλημα της ανόδου της "ακροδεξιάς". Ιδίως, για το κυρίαρχο σχέδιο της ευρωπαϊκής ελίτ για τον πλήρη περιορισμό των δικαιωμάτων των Ευρωπαίων, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αμείλικτη.


Κανένας δεν επιτρέπεται να μην θέλει την αλλαγή του πληθυσμού της Ευρώπης και την υποκατάστασή του από αφρικανικούς και ασιατικούς κυρίως μουσουλμανικούς πληθυσμούς.

Όποιος τολμήσει να πει ότι η Ευρώπη δεν χωράει άλλους, ότι δεν μπορεί η Ευρώπη να δεχθεί την αλλοτρίωση του χαρακτήρα της, δεν τυγχάνει πλέον αντίκρουσης, αλλά και δίωξης, όπως συμβαίνει με την κυβέρνηση Όρμπαν στην Ουγγαρία (ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα στηρίξει την δίωξη ως γνήσιος υπηρέτης του μεγάλου κεφαλαίου, βλέπε εδώ:
http://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/712169_entones-diavoyleyseis-sto-eyrokoinovoylio-gia-tin-oyggaria-i-nd-tha

Άρα όσοι παίζονται από τα ΜΜΕ αποτελούν στην πραγματικότητα ένα και το αυτό κόμμα, το κόμμα των υπηρετών του μεγάλου κεφαλαίου, είτε εμφανίζονται με αριστερές είτε με δεξιές κορδέλες.
(Η ΝΔ είναι απλώς το ένα σκέλος αυτού του κόμματος, όπως άλλωστε μαρτυρά ανάμεσα σε πολλά άλλα και η δράση των δύο ιστορικών της, ενός από την Αθήνα και ενός από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι με τις δηλώσεις τους στηρίζουν τον Κοτζιά στο Μακεδονικό και οι οποίοι διαδίδουν ότι πρόκειται να είναι το επόμενο δίδυμο στο υπουργείο παιδείας! Αλλά σε αυτούς, εάν χρειαστεί, θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες).

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Όρμπαν δεν είναι κανένας γραφικός με εμμονές σε ανύπαρκτα ένδοξα ουγγρικά παρελθόντα, ούτε κανένας τρελός εθνικιστής. Όπως ακριβώς και ο Σαλβίνι στην Ιταλία ή ακόμη και ο πιο μετριοπαθής και παλαιότερα πουλέν του κ. Σόρος στην Αυστρία, Κούρτς.

Και γιατί πλέον οι υπάλληλοι των τραπεζιτών, προχωρούν σε δίωξη;

Γιατί πλέον είναι σαφές πόσο παράλογη είναι η αντικατάσταση του ευρωπαϊκού πληθυσμού που επιχειρείται μέσα από αυτήν την αέναη μετανάστευση. Μπορεί οι τραπεζίτες να χρηματοδοτούν τόση διαφήμιση υπέρ της μετανάστευσης, ώστε να πετύχουν το ποθούμενο για αυτούς, μία Ευρώπη δηλαδή με μουσουλμανική πλειοψηφία την οποία θα ελέγχουν χρηματίζοντας μόνο την θρησκευτική της ηγεσία, πράγμα αδύνατον πλέον με τους Ευρωπαίους, αλλά οι Ευρωπαίοι φαίνεται να ξυπνούν.

Και τώρα θα φανεί τι είναι καθένας μας. Θα σιωπήσουμε στην απαγόρευση της αντίθετης άποψης; Ή θα συντελέσουμε στο ξύπνημα των λαών της Ευρώπης και στον περιορισμό της τραπεζικής απολυταρχίας στην οποία οδηγείται πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση;

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες