Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ξένοι με την βούλα του κράτους επικοίζουν τη χώρα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 21, 2018 1:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Ξένοι με την βούλα του κράτους επικοίζουν τη χώρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ξένοι με την βούλα του ελληνικού κράτους επικοίζουν τη χώρα

Χορήγηση άδειας παραμονής,(« Χρυσή Βίζα») δίδεται σε όσους πολίτες από χώρες εκτός Ε.Ε. επενδύσουν πάνω από 250.000 ευρώ για την απόκτηση ακινήτων στην Ελλάδα. Οι έλληνες με τους μαζικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και την πρώτη κατοικία και δίδονται αντι πινακίου φακής στους ξένους έποικους.

Οι ξένοι βιάζονται. Θέλουν να προλάβουν να αποκτήσουν ακίνητα κόκκινων δανειοληπτών που έχουν οι τράπεζες πριν αυτές τα βγάλουν στο σφυρί μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που προβλέπεται να ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου. Εκτός από το κέντρο της Αθήνας βολιδοσκοπούν πολυτελείς κατοικίες σε δημοφιλή νησιά όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Σκιάθος.

ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. Την ίδια ώρα, Κινέζοι, Ρώσοι, Τούρκοι και Αιγύπτιοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα κυνηγώντας τη «χρυσή βίζα». Περισσότερα από 2.500 «χρυσά» συμβόλαια έχουν υπογραφεί μέχρι σήμερα ενώ, όπως δηλώνει στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος Κτηματομεσιτών Αθηνών – Αττικής Γιάννης Ρεβύθης, τους τελευταίους έξι μήνες οι αγοραπωλησίες κατοικιών μέσω του προγράμματος Golden Visa εκτοξεύθηκαν κατά 50%.

«Οι Κινέζοι αγοράζουν ακόμα και ολόκληρες πολυκατοικίες» λέει ο Γιάννης Ρεβύθης και πωλούν τα διαμερίσματα στους συμπατριώτες τους για να πάρουν τη χρυσή βίζα. Στα χέρια Κινέζων βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα 12 πολυκατοικίες. Πολλά ακίνητα πωλήθηκαν σε σκοτωμένες τιμές αφού οι ιδιοκτήτες τους που βρίσκονται σε οικονομική ασφυξία τα έδωσαν όσο στους ξένους.

Ο ελληνικός λαός επικοίζεται ύπουλα και σύντομα θα έχει την τύχη των παλαιστίνιων, με την βοήθεια του ελληνικού ανθελληνικού κράτους, των ξεπουλημένων κόμματων,των διεφθαρμένων ΜΜΕ,και της δικαιοσύνης.

Και αυτό τον επικοισμό της χώρας δίχως ίχνος ντροπής το ονομάζουν ανάπτυξη.

http://www.enikonomia.gr/timeliness/148492,xenoi-ypikooi-agorazoun-ti-chora.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες