Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ραχήλ Μακρή: Προσυπογράφουμε το οργισμένο «σώου»...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 31, 2018 8:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ραχήλ Μακρή: Προσυπογράφουμε το οργισμένο «σώου»... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ραχήλ Μακρή: Προσυπογράφουμε το οργισμένο «σώου»…



Ευρηματικό και μαχητικό το νέο πολιτικό σώου της Ραχήλ Μακρή…

Έστω, όμως, κι αν είναι από τα συνήθη πολιτικά σώου, μας ικανοποιεί και το προσυπογράφουμε: Με ωμή και οργισμένη γλώσσα καρατομεί την «αριστερή» αλητεία και το αχαλίνωτο και επαρμένο ψεύδος ενός τιποτένιου πρωθυπουργού που εκτελεί, με πρωτοφανή δουλικότητα, τα συμβόλαια θανάτου του 4ου Ράιχ…

Το θυμωμένο κείμενο,
επίσης, της Ραχήλ Μακρή, έχει και ένα άλλο «προτέρημα»: Δίνει τη συνοπτική εικόνα της «αριστερής» ΦΡΙΚΗΣ και ανταποκρίνεται στην ΟΡΓΗ του ελληνικού λαού…

Είναι ένα κείμενο με το οποίο μπορεί κανείς να κλείσει το εφιαλτικό 2018.

Το διαβάσαμε εδώ:
http://lalipouli.blogspot.com/2018/12/blog-post_48.html



Άκου αλαζονικέ, αμόρφωτε πρωθυπουργάκο, που υποτιμάς την νοημοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων με φιέστες εγκαινίων συνοδευόμενος από το υπόλοιπο ασκέρι αμόρφωτων και ανήθικων διορισμένων ανθρωπάκων.

Ό,τι και να κάνετε, η αλήθεια είναι, ότι αντί να οδηγήσετε την Ελλάδα στην έξοδο από την οικονομική υποδούλωση και γενοκτονία, μεταφέρατε τα βάρη αυτής της υποδούλωσης στις επόμενες γενιές των Ελλήνων παρά τα θηριώδη ανταλλάγματα σε «γη και ύδωρ», που προσφέρατε, βλακωδώς, άνευ όρων, αμετάκλητα και ως συνήθως προκαταβολικά, με το εξευτελιστικό τέταρτο μνημόνιο, την προδοσία των εθνικών δικαίων της Ελλάδας και την μετατροπή της χώρας σε χωματερή ανακύκλωσης παράνομων μεταναστών από την υπόλοιπη Ευρώπη, κατ’ απαίτηση της Γερμανίας.


Συμφωνήσατε με τους δανειστές,
ότι θα διατηρούν το δημόσιο χρέος μας στα 343,5 δις € ή στο 193% του ΑΕΠ, δεσμεύοντας τη χώρα σε μία πολιτική ανυπόφορης λιτότητας και φτωχοποίησης για τα επόμενα 42 χρόνια κάτι ασύλληπτο ακόμα και για τα δεδομένα της πιο σκοτεινής περιόδου στην Ιστορία της Αποικιοκρατίας.

Καταδικάσατε την πατρίδα μας σε..... μία διαρκή, αυστηρότερη «επιτήρηση» με συνεχείς ελέγχους ανά τρεις μήνες από την Τρόικα, η οποία ήδη ελέγχει άμεσα, τόσο τα δημόσια οικονομικά μέσω της ΑΑΔΕ όσο και τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία μέσω του Υπερταμείου και των αφελληνισμένων τραπεζών.

Εξασφαλίσατε για την Τρόικα, αφενός μεν τα εισπρακτικά μέτρα που θα συνεχίσουν να στραγγαλίζουν την οικονομική ανάπτυξη, αφετέρου την υφαρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων σε εξευτελιστικές τιμές.

Εγκλωβίσατε την Ελλάδα, στην παγίδα του χρέους για 15 τουλάχιστον χρόνια, αφού σύμφωνα με όσα υπογράψατε και συμφωνήσατε οι ληστοσυμμορίτες, η ανακίνηση του θέματος του χρέους θα ξεκινήσει όχι νωρίτερα από το 2032.

Αυτή είναι η αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνεται κάθε νοήμων που διαθέτει βασικές γνώσεις οικονομικών και κάνεις τα πάντα για να την φιμώσεις με πολιτικές διώξεις όσων την φέρουν.

Συνέχισε λοιπόν τις διώξεις σε βάρος μου,
τον επικοινωνιακό χειρισμό της «εξόδου» από τα μνημόνια και τις πολιτικές φάρσες που θα πληρώνουν ακριβά πολλές γενιές Ελλήνων, μαζί με τις ανεπανόρθωτες μειοδοσίες στο Μακεδονικό και στα άλλα εθνικά θέματα, όσο επιτρέπουν μπουλούκια περιφερόμενων πολιτικών απατεώνων που πάνω στα φουστάνια τους κρέμονται οι ετικέτες με την τιμή τους, να τους κοροϊδεύουν.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες