Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Για τις Ευρωεκλογές

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 13, 2019 9:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Για τις Ευρωεκλογές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για τις ΕυρωεκλογέςΒρισκόμαστε παραμονές των ευρωεκλογών, τα κόμματα και τα άπειρα κομματίδια καταναλώνουν άπειρες ψευτιές και κυρίως μελοδραματική δημαγωγία, αλλά ο ελληνικός λαός στέκεται, μάλλον, αδιάφορος. Δεν συγκινείται από τις ευρωεκλογικές καμπάνιες, ούτε από τις κραυγές ενάντια στην ΑΠΟΧΗ...

Τα κόμματα της εξουσίας, κόμματα-υπηρέτες της ΕΕ και του 4ου Ράιχ, είναι συνεπέστατα όταν στηλιτεύουν την αποχή. Αυτά αποζητούν την εκλογική λαϊκή επικύρωση και νομιμοποίηση της ευρώ-χούντας…


Η μεγάλη ΑΝΤΙΦΑΣΗ βρίσκεται στην πλευρά εκείνων των οπορτουνιστικών σχηματισμών («αριστερών» χρωμάτων) που ενώ καταδικάζουν την ιμπεριαλιστική δικτατορία της ΕΕ και ζητούν την έξοδο από αυτήν, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στην ΑΠΑΤΗ των ευρωεκλογών και τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

Αντί να μποϋκοτάρουν αυτό το θέατρο της νέας αποικιοκρατίας (της ΕΕ και του 4ου Ράιχ) το στηρίζουν και το επικυρώνουν, καλούν τον ελληνικό λαό να στηρίξει τα αποικιοκρατικά δεσμά του και το καθεστώς της ευρωδουλείας…

Η αδιαφορία και η περιφρόνηση του ελληνικού λαού στο αποικιοκρατικό αυτό θέατρο που παίζεται είναι απείρως πιο ΑΡΙΣΤΕΡΗ θέση, από την εκλογικά αλλοτριωμένη «αριστερά», και τα τυχοδιωκτικά σχήματά της που καταγγέλλουν τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΕΕ, αλλά τη στηρίζουν και τη νομιμοποιούν, αποζητώντας μια καρέκλα σΆ αυτό το αποικιοκρατικό καθεστώς…

Αυτή η «αριστερά» που μας καλεί να συμμετάσχουμε σΆ αυτό το πανηγύρι ΑΠΑΤΗΣ του ευρωπαϊκού 4ου Ράιχ, εσκεμμένα αγνοεί τούτο: Ότι το Ευρωκοινοβούλιο δεν είναι Εθνικό Κοινοβούλιο, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παπαγαλίζουμε τα «εθνικά δεδομένα» σε συνθήκες εντελώς διαφορετικές και ασυμφιλίωτα αντίθετες…

Ευρωκοινοβούλιο και Εθνικό Κοινοβούλιο είναι δύο πράγματα ασυμβίβαστα όπως το νερό με τη φωτιά. Αυτό το ουσιώδες και το καθοριστικό μιας πολιτικής στάσης παρακάμπτεται εντελώς και «διαλύεται» μέσα στην μικροπολιτική και στα τεχνάσματα των κλόουν του κομματικού καιροσκοπισμού.

Ωστόσο και μια μεγάλη μερίδα πολιτικά προβληματισμένων και αυθεντικών αγωνιστών παρακάμπτει το ζήτημα και σκέφτεται για τις ευρωεκλογές με όρους εθνικού κοινοβουλίου.

Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δεν αποτελεί κατάκτηση ιστορικών, επαναστατικών αγώνων και λαϊκής επικύρωσης. Δεν βγήκε από καμία δημοκρατική διαδικασία, ούτε εκφράζει καμία Δημοκρατία.

Επιβλήθηκε αυθαίρετα και δικτατορικά από τους μηχανισμούς των πολυεθνικών, σαν παρασιτικό διακοσμητικό ντεκόρ.

Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όχι μόνο δεν βγήκε μέσα από τους λαούς, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει έθνη και λαούς, αλλά δεν έχει και καμία ουσιώδη αρμοδιότητα στις αποφάσεις και τα νομοθετήματα. Όλα αποφασίζονται από τα διευθυντήρια και τα όργανα των πολυεθνικών και απλώς το ευρωκοινοβούλιο εκφράζει συμβουλευτική γνώμη.

Απλά και καθαρά: το ευρωκοινοβούλιο είναι ένα «κοινοβούλιο» μαϊμού, σε ρόλο «δημοκρατικού» άλλοθι της δικτατορίας των διευθυντηρίων της Ε.Ε. Είναι ένα κατασκεύασμα αυθαίρετο των ισχυρών του χρήματος με ένα και μόνο στόχο: Την υπονόμευση, την αυθαίρετη και αντιδημοκρατική υποκατάσταση των εθνικών κοινοβουλίων.

Τι σημαίνουν, λοιπόν, οι ευρωεκλογές, αν όχι επικύρωση αυτής της κεντρικής «αντί-εθνικιστικής» δομής της Νέας Τάξης;

Η συμμετοχή στις ευρωεκλογές σημαίνει αποδοχή αυτής της νεοταξικής δικτατορίας και απάτης. Με τη συμμετοχή μας νομιμοποιούμε ένα κατασκεύασμα εντελώς αυθαίρετο και πραξικοπηματικό, χωρίς καμία λαϊκή επικύρωση και χωρίς ποτέ να ερωτηθούν οι λαοί.

Η αποχή εδώ και το μποϋκοτάζ των ευρωεκλογών, ως πολιτική θέση, είναι επιβεβλημένη και αποχτάει το χαρακτήρα του δημοψηφίσματος εναντίον αυτού του καθεστώτος της Ε.Ε.

Και η λαϊκή πράξη της αποχής είναι μια πράξη (ενστικτώδης ή συνειδητή, παθητική ή ενεργητική) «εθνικής αντίστασης». Ακριβώς γιατί οι ευρωεκλογές, τα ευρωσυντάγματα, τα ευρωκοινοβούλια κ.λπ αποτελούν την υποκατάσταση και την κατάργηση των εθνικών θεσμών και λειτουργιών, των εθνικών κοινοβουλίων και των εθνικών Συνταγμάτων.

Υ.Γ. Εννοείται ότι στις Εθνικές Εκλογές είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ η συμμετοχή μας. Εδώ είναι άλλα τα δεδομένα και η ψήφος μπορεί να εκφράσει και να επηρεάσει το πολιτικό γίγνεσθαι.

Αυτά, όμως, θα τα αναλύσουμε όταν έρθει η ώρα των Εθνικών Εκλογών…

Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 22, 2019 8:38 am    Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η μόνη σωστή επιλογή σε αυτές τις εκλογές είναι ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ.Η Ελλάδα βρίσκεται υπό ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. Ο φασισμός δεν είναι ούτε οι "σβάστικες", ούτε οι χαιρετισμοί του τύπου "Πάνω τα χεράκια - κάτω τα χεράκια!", ούτε το show που αναπαριστά στιγμιότυπα του προ 100 ετών (1920) 3ου Ράιχ. Φασισμός είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ: Με δύο λόγια ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ (Η.Π.Α. - Ε.Ε.)

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό την ΚΑΤΟΧΗ αυτού ακριβώς του φασισμού. Όπως βρισκόταν και κατά την περίοδο 1941 - 1944. Η έξοδος από την Ε.Ε. και η συνεισφορά στην ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ είναι ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ της Ελλάδας και την Ανθρωπότητας. Όπως ανάγκη επιβίωσης ήταν και η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από την Ναζιστική Κατοχή κατά το 1941 - 1944, και η συνακόλουθη ΣΥΝΤΡΙΒΗ της Ναζιστικής Γερμανίας.

Όσο ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ήταν η συμμετοχή οποιουδήποτε σε μηχανισμούς και θεσμούς του 3ου Ράιχ κατά τον καιρό της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (1941 - 1944) άλλο τόσο ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ είναι η συμμετοχή πολιτικών προσώπων και κομμάτων σε μηχανισμούς του σημερινού 4ου Ράιχ. Όπως το "Ευρωκοινοβούλιο".

Μόνη σωστή στάση ενός κόμματος που θέλει να είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και όχι ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟ είναι η ΑΠΟΧΗ από το "Ευρωκοινοβούλιο", και η απαίτηση για άμεση ΕΞΟΔΟ από την Ε.Ε. Καθώς και η επίγνωση και διακήρυξη σε όλους - πρώτα από όλα στον Ελληνικό Λαό - πως η Ε.Ε., χωρίς την Ελλάδα και αυτά που ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ από τον Λαό μας ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ. Επίσημα πλέον, από ό,τι άκουσα, αναγνωρίζεται ότι το "χρέος" της Ελλάδας στην πραγματικότητα αποσκοπεί στην ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (κάτι που διαπίστωναν ακόμα και Γερμανοί μεταπτυχιακοί φοιτητές εδώ και χρόνια). Δεν χρειάζεται να αποχωρήσει η Γαλλία και η Ιταλία από την Ε.Ε., προκειμένου η τελευταία να τιναχτεί στον αέρα: Η αποχώρηση και αυτής της μικρής Ελλάδας θα είχε ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ¶μεσα. Το Ευρω ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ.

Κόμματα που διακηρύττουν - όπως η ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη - ότι "είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια έξοδο από το Ευρώ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Ε.Ε. Διότι παρουσιάζουν την έξοδο από το Ευρώ και την Ε.Ε. όχι σαν αυτό που είναι στα αλήθεια - ήτοι ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ για την Ελλάδα - αλλά σαν "ΚΙΝΔΥΝΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ". Τρομοκρατώντας έτσι έμμεσα τον Ελληνικό Λαό, ως προς το ενδεχόμενο της απελευθέρωσής του. Παρουσιάζοντας την τελευταία με σκαιά χρώματα, όχι λιγότερο από τους ανοιχτούς υποστηρικτές της Κατοχής του 4ου Ράιχ. Κόμματα που συμμετέχουν στις "Ευρωεκλογές" ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ "ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ". Δεν είναι δυνατόν να αποτελέσουν συμμάχους του Ελληνικού Λαού στον ΑΓΩΝΑ του εναντίον της Κατοχής του 4ου Ράιχ. Διότι ΑΠΟΣΚOΠΟΥΝ ΣΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ.
Στάση ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, πολιτική ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, είναι μόνο Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ" - σαν πρώτο βήμα για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την Ε.Ε. - και η ανοιχτή τοποθέτηση και πάλη για αποκατάσταση των Εθνικών Συνόρων και για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 22, 2019 8:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Παλιό της Αντίστασης. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στις εκλογές που κάνουν οι προδότες
και όσοι μας γδέρνουν σ' αυτήν την Κατοχή
θα απαντήσουμε όλοι οι Πατριώτες
κι οι Δημοκράτες με ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!

Δεν μας τρομάζουν του Γιούνκερ οι φοβέρες
ούτε της Μέρκελ οι λησταρπαγές
δίχως την Χώρα μας τους τέλειωσαν οι μέρες
θα δουν ΔΙΑΛΥΣΗ με εξέλιξες γοργές!


Γνωστό τραγούδι της Εθνικής Αντίστασης (στον σκοπό του "Είμαστε εμείς Ελλάδα τα παιδιά σου") διασκευσμέμνο κάπως για να εμπίπτει στα των ημερών μας. (Τον τελευταίο στίχο τον επέλεξα ελλείψη καλύτερου. Ωστόσο διατυπώνει, νομίζω, την ουσία: Μόλις η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ε.Ε., το Ευρώ θα γκρεμιστεί, οι Γερμανικές Τράπεζες θα ΦΑΛΗΡΙΣΟΥΝ, και δεν θα προλαβαίνουμε να μετράμε χώρες που θα ξεσηκώνονται και θα κάνουν το ίδιο.)
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες