Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
"Αμαρτίες" Κούρδων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 15, 2019 5:07 am    Θέμα δημοσίευσης: "Αμαρτίες" Κούρδων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επειδή πρέπει να γίνονται γνωστά όλα:

Το 1999, τις ημέρες που είχε διαπραχθεί από τους Σημίτη και Πάγκαλο το ΑΙΣΧΟΣ της παράδοσης του Οτσαλάν στην Τουρκία, είχα παρευρεθεί σε μια συγκέντρωση υπέρ των Κούρδων στο Σύνταγμα. Έγινε συναυλία, ακούστηκαν του κόσμου τα ΑΣΧΕΤΑ ΑΣΜΑΤΑ (ούτε καν κάποιο του Θεοδωράκη)...

Μου είχε κάνει μάλιστα εντύπωση που άκουγα - για πρώτη φορά μετά από χρόνια - το σύνθημα "Φονιάδες των Λαών, Αμερικάνοι!" από κόσμο που κρατούσε ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ (οι "σοφοί" της "αριστεράς" το είχαν από καιρό "ταυτίσει" με την άκρα δεξιά).

Στην συγκέντρωση αυτήν προμηθεύτηκα και ένα περιοδικό κάποιας ομάδας των Κούρδων, που έβγαινε τότε και στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι τον τίτλο, και δεν γνωρίζω αν εκδίδεται και τώρα. Ίσως να το έχω ακόμα. Είχε μερικά ενδιαφέροντα, όπως το μήνυμα του Μουαμάρ Καντάφι εναντίον της γενοκτονίας των Κούρδων από την Τουρκία, όπου έκανε λόγο για πολλά και διάφορα περιστατικά και μάρτυρες της Αντίστασης των Αράβων εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Μεταξύ άλλων όμως υπήρχε και ένα κείμενο, όχι μεγάλο, αλλά αξιοπρόσεκτο. Έλεγε τα εξής - δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια, αλλά η ουσία ήταν η ακόλουθη:

"Έλληνες της Μακεδονίας! Εσείς είστε οι γνήσιοι Έλληνες, οι γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Οι "Έλληνες" του νότου (Αθήνα κλπ.) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Είναι ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ! Μην αφήνετε να σας διασύρουν ανεχόμενοι τα αίσχη που διαπράττουν, όπως τώρα που παρέδωσαν τον Οτσαλάν στους Τούρκους..."

Έγραφε πολλά τέτοια ακόμα, ήταν όμως σε αυτό το μοτίβο...

ΤΙ πρέπει να υποθέσομε; Λίγο καιρό μετά από αυτά τα στιγμιότυπα ακολούθησε η επιδρομή του NATO στην Γιουγκοσλαβία. Το βέβαιο είναι πως οι Κούρδοι Αγωνιστές πρέπει να ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ τους ΧΑΦΙΕΔΕΣ που παριστάνουν τους "ηγέτες τους" (ΔΕΝ λέω κάτι για τον Οτσαλάν αυτήν την στιγμή, αλλά σε δημοσιεύματα όπως αυτό υπάρχει ξεκάθαρο ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙ) και που τώρα τους οδήγησαν στην ΣΦΑΓΗ. Όπως η χούντα του 1967 οδήγησε σε σφαγή τον Λαό της Κύπρου. Κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες